Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Ámor nyila néha mellé lő

2024. április 04. - Diorella Queen

   Nem szoktam túl sok bugyuta műsort nézni, de most én is rákaptam erre a nagy házassági kísérletre, ahol a párokat pszichológusok állítják össze, ki tudja milyen szempontok alapján. És csak az anyakönyvvezető előtt látják egymást először.

    Aztán amikor nem működik a kapcsolat, mert undorodnak egymástól a felek, akkor kimagyarázzák ezerrel a pszichológusok, hogy mert nem elég nyitott az egyik, vagy a másik fél. Még is mire lenne nyitott egy ember, ha már alapból nem csak a szimpátia, de a kémia sincs meg valakiben ? Bár ezt a kémia dolgot azért nem teljesen értem. Szóval ez valami olyasmi, hogy azonnal érezni kell az embernek hogy ha működik valaki irányába? Mert azért ez akkor igen csak egy ritka esemény lehet. Életem során talán ha kétszer fordult elő olyan velem, hogy egy vadidegen pasastól a közelemben, összerezzentem volna alul és felül, mint a nyárfa levél a tavaszi szélben. A saját példámból kiindulva a kémia nevű dolog, olyan ritka, mint a fehér holló. Vagy talán nincs is. A szerelem első látásra meg valószínűleg nem is létező jelenség.

  Van egy olyan érzésem, hogy ha a felek ilyesmikre várnak, akkor már jól érthető magányos társadalmunk miértje. Hiszen a valóságban nem létező, vagy csak rendkívül ritkán előforduló dologra várnak egész életükben az emberek. Aztán mivel az nincs, illetve nem nagyon van, így elutasítanak minden lehetőséget arra, hogy ne remeteként éljék le az életüket a továbbiakban.

   Idősebb korban már megértem azt, hogy egyik félnek sincs kedve a másik felet boncolgatni lelkileg, mert már nincs annyi türelem az egész emberiség irányába. A hibákat könnyebb megtalálni, mint a másik ember lelkét állandóan nyitogatni, vagy Ámor nyilára várni. De a műsorban látottak szerint, a fiatalabbaknak sincs kedve és türelme ehhez. Tényleg ennyire önző lett az emberiség ? A műsor egyébként most kezd izgalmas lenni, amennyiben nem amatőr színészek játszanak nekünk. Mert hogy fordulóponthoz érkeztek a kapcsolatok.

  Eddig csak az ismerkedés ment és a mézes hetek. A férfiak közül csak nagyon kevesek tudtak valóban udvarolni a párjuknak. A hazugságok a külvilágnak, vagy saját maguknak most fognak beérni. A be nem vallott érzelmek kiderülnek, ha vannak. De ma dönteni kell abban, hogy egy félig meddig megismert embert, akivel nem biztos hogy működik a kémia, vagy bármi egyéb a későbbiekben, elengedik a felek végleg, vagy sem?

  Ha tényleg önző disznó lett a világ és a férfi és nő között már nem működik semmi, akkor miért kergetnek a műsorban a szereplők álmokat?!

Egyesek szikrára várnak. Mások Ámor nyilára. Aztán vannak akik a nagy nyitásra várnak, amit végképp nem értek, mit is jelentene valójában ? A lábak nyitását pár napi ismeretség után ? Nyálcsorgatós smacikat, hátvakarást, kényeztetést úgy, hogy valójában még mindig teljesen idegenek egymásnak a felek? Vannak itt azért erős félreértések a műsorban !

Az egyik szereplő Tik-tok videója alapján nem kaptak pénzt a csatornától azért, hogy belementek ebbe a műsorba.

Tehát ez egy kísérlet, ami elég érdekes, meg kell hagyni. És nagyon jól látszik, mennyire nincs türelmük egymáshoz a feleknek. Férfiaknak és nőknek egyaránt.

Valaki üzenjen az ET-nek, hogy jöjjenek ! Mire ide érnek, az emberiség már rég kihalt a bolygóról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr4618370841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.04. 20:02:25

Nem ismertem ezt a sorozatot, de letöltöm most, belenézek.

Amit írtál a végén: nem IT-nek kell szólni, hanem ET-nek == extraterestrial = földönkívüli.

Lorrh 2024.04.04. 20:03:31

MA van a felszabadulás ünnepe, hogy a dicső vöröshadsereg elfoglalta országunkat 40 évre.

Diorella Queen 2024.04.04. 21:31:12

@Lorrh: Tudom bazzeg!Ennyire azért nem vagyok hülye!Vagy de?!?! :)

Diorella Queen 2024.04.05. 08:21:25

@gigabursch: De valójában soha nem is mentek el és mindig a spájzban voltak/ vannak.

gigabursch 2024.04.05. 08:27:05

@Diorella Queen:
Csak azóta a spájz megtelt mindenféle közel-nyugati meg távol-keleti és kozmopolita lényekkel...

Lorrh 2024.04.05. 21:03:39

@Diorella Queen: amúgy neked tetszik ez a pasi a sorozatban (50+os kártyaosztó ember) aki mindig elsírja magát? Nem túlzás ennyit sírni?

Diorella Queen 2024.04.06. 14:43:41

@Lorrh: Milyen kártyaosztó?
A János bácsira gondolsz?

Lorrh 2024.04.06. 16:24:13

@Diorella Queen: igen. Most már a végefele járok a sorozatnak, kb ő a leggázabb személyiség. Mondjuk jól beszivatták a csajt aki mellé őt beosztották. Mert azért ne feledjük, hogy ez bulvár műsor, a lényeg hogy konfliktusokat lássanak a nézők, örüljenek hogy más ember élete is szar és ettől a sajátjuk felértékelődik.
Mint amikor a párok közösen találkoztak és mindenki megnyugodott hogy a többiek is bénáznak.
De más részt meg vannak tényleg értékes gondolatok is amit a pszichológusok mondanak a szereplőkről.

Diorella Queen 2024.04.06. 17:52:52

@Lorrh: Nekem nem jön be a János, sőt, nagyon ellenszenves az egész jelenség.

Diorella Queen 2024.04.06. 17:55:00

@Lorrh: Nem mondhatták vissza a szerződést az anyakönyvvezetőnél. Nem mondhattak nemet sem, már meg volt a szerződésük. Direkt nem úgy válogatták össze a párokat, hogy összeillők legyenek. Nyilván kell a konfliktus, különben unalmas. A pasasok közt a Szulejmán a legszimpatikusabb és a bodri hajú agyturkász. :)

Lorrh 2024.04.07. 10:38:07

@Diorella Queen: én meg azt hittem már vége, de még csak a 14. résznél tartok.
Most volt az a pont amikor minden normális emberi döntéssel ellentétesen választottak a szereplők és nem a saját, hanem a műsor érdekeiben jártak el - nekem most lógott ki elóször a lóláb hogy megrendezett a dolog.
Valószinű nem lehet mindent előre letervezni de van egy script amihez kell tartaniuk magukat, hogy legyen ilyen meg olyan meg amolyan pár aki erre mag arra a dologra minta. Ez egy nemzetközi licensz műsor. Szóval kb megvan mire kell kifutnia és arra terelik a dolgokat a szakértők, akik nyilván a tv2 érdekeiben dolgoznak.

Lorrh 2024.04.07. 10:40:30

@Diorella Queen: nekem a csajok közül a gobbihilda nagyon bejön, és olyan csajom mint a spiri Bogi, olyan meg több is volt és le is amortizáltak. Elképesztő kinlódás egy ennyire beteg nő mellett élni.

Diorella Queen 2024.04.07. 16:17:45

@Lorrh: Ja, de a Hildácska meg jó nagy szélhámos és komolytalan bige. Sm-nek is az tetszik, a Hilda. Nem értem a pasikat, miért jó nekik, ha rommá vannak szívatva?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.08. 06:40:35

@Lorrh: @Diorella Queen:
Hogy képbe legyek rákerestem a nevükre mert mindig elfelejtem, pár részbe belenéztem mert az exem aszonta nézzem mert jó :)

static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2024/03/Hazassag-elso-latasra-2.-evad-TV2-02.jpg

Sztem Bogi és Enikő a Valóvilágra jelentkeztek, de ide sikerült bekerülni, hisztérikák.
Kornélia túlságosan el van szállva magától, biztos a korát miatt kompenzálja ezzel, második nap mondtam volna hogy köszi a befejeztem a műsort, teszi az elérhetetlen dívát azt nem több egy 5-ös milftől.
Sarka Hilda Kata korrekten játszik, de fosik elmondani hogy neki nem egy roma pali kellett.
Petra az elején túl sok volt, de visszavett látva mennyire türhő paraszt a férje, sztem a leg unszimpatikusabb paréj a csákó, elhiszem hogy neki szőke nő kellett volna, de ennyire nem kell kimutatni, konkrétan rájátszik, ő is VV lakó pozitív.
Gyöngyit nem tudom hova tenni, de érezni rajta erősen hogy nem egy ilyen segghülye trikós kölköt képzelt el magának, a pszihológusoknak ilyenkor nincs beleszólásuk, a rendező dönti el pilyen poárok legyenek, mindig legyen konfliktus, ez a lényeg, ne passzoljanak egyáltalán, szóval megint hülyére veszik a nézőket.

Lorrh 2024.04.08. 07:48:44

@szociál: sztem petra és andrás már totálisan hamisan játszanak, tudják mit várnak tőlük és teljesen kivonták magukat. Hildát simán ledominálja a pasi. Náluk nem érzek hamisságot.

@Diorella Queen: miért szélhámos a hilda? Ha azt vesszük mindegyikük arcába ott liheg a kamera tehát minden másodpercben tudják hogy ez nem valóság. Itt az a kérdés mit tudunk elhinni.

Diorella Queen 2024.04.08. 19:00:49

@Lorrh: Nem hiszek én már semmit. Ezek is annyira sikeres emberek, hja nem !
Rákényszerülnek ország világ előtt,hogy nyilvánosan eltűrjék az alázást. Vagy csak simán exhibicionisták?
Beteg világ.

Amúgy meg lehet hogy én is egy valóság show szereplője vagyok, ilyen élettel ami nekem jutott. Csak én nem is tudok róla. Most éppen azt nézik a nézők, hogy maradok fent a víz tetején úgy, hogy amúgy gyakorlatilag teljesen esélytelen a környezet a túléléshez.

Lorrh 2024.04.17. 11:56:22

Olvasom hogy mekkora hatalmas nézettsége van ennek a műsornak. Mondjuk tényleg profin keverik a szálakat, mindenhol tudnak bevinni csavart.
Andrásnál meg komoly drámát hergeltek. Hihető eléggé és itt az a lényeg hogy elhisszük-e valóságnak hogy állandóan ott lihegnek náluk a kamerás emberek és akkor ez mégis "valóság".

Diorella Queen 2024.04.17. 16:12:29

@Lorrh: É n azt tudom nehezen elhinni, hogy tényleg ingyen csinálják.

Lorrh 2024.04.18. 12:58:32

@Diorella Queen: simán ingyen! van ez az exhibicklista fajta.

Lorrh 2024.04.19. 09:23:21

@Diorella Queen: te még nézed ezt a sorozatot? Mindjárt vége. Azért ez a Nelli végtelenül ellenszenves csaj, zéró nőiesség van benne, Sikítva menekülnék mellőle. Meg azt hiszem buta is, nem látja át hogy ez egy tévéműsor.

Diorella Queen 2024.04.19. 09:24:35

@Lorrh: Az melyik is?
A Jánosné?

Diorella Queen 2024.04.19. 09:27:38

@Lorrh: Pont a tegnapinak csak a végét láttam.
Mit csinált a Nelli? Az a János partnere ugye? Teljesen el van szállva magától a csaj> Néztem a facebookját, nagyon ki van minden fotó retusálva . Néha rázummol a kamera akkor látszik hogy azért oda baszott az idő vasfoga neki.

Diorella Queen 2024.04.19. 09:29:02

Na meg az a röhögés is.... Meg semmi témája nincs a csajnak. Humora meg főleg. Egy igazi unalmas piha lehet szerintem. Sm- nek a Szulejmánné tetszik a Hildácska.

Lorrh 2024.04.19. 09:37:05

@Diorella Queen: Borzasztó sótlan merev fapina és nagy csavar hogy ennek az állandóan sírdogáló Jánosnak pont ilyen érzelmi fatuskó csajt adtak. Ja nyilván fontos a konfliktus meg a nézettség.
Hildácska nagyon csinos nő de full kamu. Egy pillantását se hinném el annyira mesterséges, grammra kiméri minden mozdulatát.
Egyszer elmegyek az éttermébe megnézem élőben.. már ha még ott dolgozik

Diorella Queen 2024.04.19. 19:40:35

@Lorrh: Amúgy Hilda egy vipera is ahogy elnézem. Szeret bele rúgni egy amúgy is padlón lévőbe. A csajok közül egyedül a Bogi viszonylag normális, amikor éppen nem menstruál.

Lorrh 2024.04.20. 10:11:35

@Diorella Queen: ráadásul hazudik is hilda, hisz pont hogy emlitette a flörtöt a petra. nem is értem hát milló kamera felvette, rögtön lehetne bizonyítani. Ezt miért hagyta ki a rendező?
nekem az összes csaj ellenszenves, vagy buta, vagy gonosz, vagy bipoláris. De bogi legalább nem rosszindulatú, csak lelki beteg.

Diorella Queen 2024.04.23. 20:30:28

@Lorrh: Én már azt röhögöm, hogy mindegyik úgy csinál, mint ha minimum a milliomosok klubjába tartozna. Közben meg ez a Szulejmán szerinted mennyit keres ezzel a birkózás oktatással? Vagy ez ilyen jól fizető munka lenne? A két db ügyféllel ? Hildácskának vannak ám igényei ahogy elnézem.
Szerintem az egyedüli aki valóban jól él és keres, az a Petra, meg a DJ mérnök, bár utóbbit sem láttuk mérnökként dolgozni, DJ-ként meg mennyire lehet sikeres?
Na és ez a János bái? Mi a szart dolgoznak ezek? Szerintem az is anyagilag problémás, női megérzés sosem csal.

Lorrh 2024.04.25. 15:05:04

@Diorella Queen: nem tudom miből lehet megítélni mennyit keresnek... nagy részt nem a saját lakásuk, a tévé öltözteti őket, kocsikat küldenek értük.
Nem hiszem hogy Kecskeméten birkózásból annyira meg lehet gazdagodni.
A csabinak van egy gigameganagy félkész háza. Jó mondjuk abba még 100 millát kéne belapátolni hogy kész legyen.
A Jánosbá egy lepukkadt körgangos Thököly úti házban lakik a legnagyobb forgalom és szennyezés közepén. Oda részegen se költöznék.
Andris komoly mérnökember, ezt irják róla: "Dolgoztam vele egy cégnél (a privát szakmájában), sőt, még síelni is voltunk egy társaságban, a hétköznapokban nagyon normális srác. :) Ahogy más már írta, ezt a műsort a zenés karrierjének a reklámozása miatt vállalta, az meg csak mellékes, hogy szépen fizetnek is érte."

Lorrh 2024.04.27. 08:45:14

@Diorella Queen: ja a szulejmán edzóterem tulajdonos, gondolom a helyi maffia főnöke. Bogi lepett meg, hogy nem kellett neki a raktári békatologató srác, hahaha, a nők választási szempontjai nem változnak évezredek óta, pénz egzisztencia, meg 190 centis magasság "felnézni rá". Kurvára nem érdekli őket hogy kedves szeretetteli ember. Gondolom a pszichopata genyák jobban bejönnek neki. Aztán lehet menni mindenféle női csoportba, hogy gecik a pasik.
süti beállítások módosítása