Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Filmbuziskodás

2024. március 12. - Diorella Queen

Mostanra elmondhatom magamról, hogy a nikotin, koffein, cukor és só függőségem mellé, már keményen fim függő is lettem. Vagy tíz különböző sorozat folytatását várjuk sm-l.

Már nem adok arra, hogy tele legyen egy film számítógépes effektekkel , mert vannak baromira jól sikerült alkotások ezek nélkül is. Menekülésem oka a filmek világába nagyon egyszerű.

A világ annyira szar, hogy a képzelet és annak minden gyermeke, legyen az film vagy könyv, drogként hat rám.

Imádok elmerülni a történetekben, a szereplők pedig beköltöznek a nappalimba pár napra. Amíg tart a sztori. Szeretek utána még akár hetekig kattogni egy-egy filmen.Miért úgy és miért nem emígy történt a befejezés. Én vajh mit éreznék , csinálnék adott helyzetben stb agyasságok. A filmnek ugyan már rég vége, de én még sokáig elmélkedem rajta. Főleg ha van mondanivalója, valami érdekes mondanivaló. Ilyen volt a most legutóbb látott történet . A Kiút című sztori. Ami erősen hajazott egy Stephen King regényre, de még sem az volt. Stephen is imádja az amerikai vidéki kisvárosi sztorikat, ahol amúgy soha nem történik semmi. Kivéve ha az egy Skinwalker ranch ( remélem jól írtam le) és a teheneket vérét kiszívja valami ismeretlen szörnyeteg.  Akkor van történet és ha Stephen beszív valami kemény droggal.

A Kiút című film díszlete  a végtelenségig egyszerű és valószínűleg az utóbbi idők legolcsóbbja is volt egyben. Számítógépes effekteket észrevehetetlenül keveset raktak bele. Még is van valami ebben a filmben, amitől az egész brutálisan jó lett. És nem csak az anonim színészek tehetsége dobott nagyot a filmen, hanem maga a sztori is . Én ugyan is szeretem már a filmek legelején kitalálni magamtól a végét. És ha ez nem sikerült százszázalékosan, akkor kezd igazán izgalmassá válni maga a film . Bár már a legelején beletrafáltam a végébe, még is lekötött a film. Álom vagy valóság ? És honnan tudjuk meg ha egy álomban vagyunk ? Kapcsoljuk fel a villanyt ? Ugyan, hiszen a villanyok az álmunkban is ugyan úgy égnek. De akkor honnan és hogyan jöhetünk rá, hogy nem ebben a valóságban vagyunk ? Na és az álmokban az idő, miért múlik sokkal gyorsabban? Hogy lehet napokat álmodni, egyetlen éjszaka alatt ? Megannyi rejtély és kérdés merül fel, amin az ember jól elkattoghat még hetekig.

És a filmeknek ez a lényege. Elrepítenek, és nem kell hozzá semmilyen tudatmódosító. Elcipelnek a hátukon repülő nélkül is csodálatosan szép helyekre. Akár a világ végére . Kiszaggatnak a szürke és napsütés nélküli, monoton hétköznapokból. Megmutatják, hogy lehetne az élet valami egészen más is. Egy nagy kaland.  Akár.

Elgondolkodtam azon, hogy ha én lennék adott helyzetben, ugyan akarnék e kiutat keresni egyáltalán? Vagy benne szeretnék maradni inkább egy nagy kalandban?  Annak ellenére, hogy az a világ sem tűnt annyira szépnek. És vajon mi az igazi oka annak, hogy ezt a valóságot, ennyire ocsmány szarnak látom?  Talán mert ez pihe- puha és unalmas mókuskerék , ez a pedofíliával és egyéb álszent hazugsággal fűszerezett langyos foshtenger, már annyira unalmas, hogy keresni kellene egy kiutat belőle?!?!?!

És mert az itteni szörnyek folyton szépnek akarnak látszani?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7018352487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2024.03.12. 19:40:54

Hej! Fel!
A filmet bátran ajánlom mindenkinek. És bár az elején kicsit unalmas, de összességében, egész jó! :)

Diorella Queen 2024.03.12. 19:42:18

Szoci ! Kijöttél már az alapítvány okozta kábulatból ?:D
Elég nehéz lesz utána filmet találni egy jó darabig! Mindig ez van ha jó a sorozat vagy film. Utána alig van másik néznivaló.

gigabursch 2024.03.12. 21:47:02

Kb évtizede semmilyen sorozatot nem nézek.
Szerintem minden sorozat mérgező.

Lorrh 2024.03.13. 13:26:44

@gigabursch: jajj de gáz az ilyen korlátozott gyöpösödött szélsőséges vélemény.

De tulajdonképpen már a villany világitás is mérgező mert az ember természetes bioritmusát tönkreteszi azzal hogy a sötétben is tud világitani, holott inkább aludni kell olyankor. Mert az a természetes.

gigabursch 2024.03.13. 15:53:26

@Diorella Queen:
1.) Időrablás
2.) Gondolatirányítás

Az első pontot gondolom nem kell magyarázni.
A második ponthoz annyit, hogy tök mindegy, hogy Poirot, Jóbarátok vagy Lost, egyszerűen beletesznek egyfajta szellemi skatulyába és ugyan adnak neked napi beszélgetés témát, ha valaki ugyanezt nézi, de őszintén: van egy ilyen beszélgetésnek bármi súlya, értelme?

Azért annyiban módosítanám az elmúlt 10 évet, hogy a Fekete Viperát és a Csengetett Mylordot végignéztem nem is olyan régen. Mondjuk szórakoztató is volt.
Az utolsó amit néztem egyben lezúzva az olyan 2013/14 körül volt a Dexter.

...
Nem kell velem egyetérteni, én így élem meg a sorozatokat.

Diorella Queen 2024.03.14. 08:58:50

Elhagytam a TB kártyámat a Semmelweisen , de a Marsra szerintem egyszerűbb lenne eljutni, mint hogy vissza szerezzem .

Diorella Queen 2024.03.15. 08:38:57

@Lorrh: Még ha csak a világítás lenne mérgező....De minap felforraltam egy kondér vizet és a teteje telis-tele volt mikroműanyaggal.Szóval....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.16. 08:17:06

@Diorella Queen:
Alapítványt néhány rész után elengedtem, de ha már Apple+ akkor ajánlom a FOE-t, magyar címmel A látogató, Paul Mescal legnagyobb alakítása, és a film is olyan hogy utána már kattogsz is rajta, kevés jó filmet láttam mostanában de ez odabaszik.
Netflixről szinte semmit se lehet ajánlani mert a világ legkommerszebb streaming szolgáltatója, de a Guyricsi féle Úriemberek sorozat kimagaslik, megkockáztatom hogy jobb mint a film, mert azt a kibaszott ripacs Charlie Hunnam tönkrevágja, de még szegény Colin Farrel is nevetséges pojáca, pedig ő kurvajó színész ,néhány példa, In Bruge, A sziget szellemei, Homár, True detective....
Másik sori egy spanyol vígjáték sorozat, már a második évadját tolják az, Alfahímek.
Múltkor megnéztem újra a Kótyagos szerelmet, 2002-es Adam Sandler film,(HBO MAX) ez vállalható tőle, nem fingós poénos mint általában amit tőle láthatunk.
Ha már HBO, Kate Winslett új sorija is jó, A rezsim, tőle ugyan itt az Eastowni rejtélyek, na az is fasza.
SkyShowtimeon a The curse elég beteg, én érzem kellemetlenül magam ha nézem, pedig jól indult, de valamiért kibasztam a tv-t az ablakon.
Primeon a Reacher 2. évadja a világ vicce, rém gagyi fos lett, első évad még elment, de ez még azt is alulmúlja, B kategóriás akció jelenetek, unfair lenne a Londoni bandákhoz hasonlítani, mert az még a jól sikerült Statham filmeket is megeszi reggelire.
Londoni bandák a Skyon megtekinthető, jöhetne már a kövi évadja.
De a legjobb Vitya márc 15-ös beszéde, ott van minden, annyira beteg a faszi mintha a Family guyból lépett volna ki :))))) Már mindenki leszarja ezt a kretén, 3 haverja van, Putyin, Erdogán, meg Trump, mindenki más inkább kerüli mint a véres tampont :))

Diorella Queen 2024.03.18. 18:38:44

@gigabursch: Időrablás? És még is mitől rabolja el az időmet? Kisgyerekem nincs, a nagy már elköltözött, unoka még tervben sincsen, tanulni már nem kívánok többet miután egész életemben iskolákba jártam, túlóra munkahelyen nincs, kirándulni utálok mint a fene, megyek eleget a kutyámmal, kutyám sem szenvedi el a hiányomat miután állandóan a seggemben van., külföldi út, nyaralás és egyéb szórakozás ZÉRÓ és soha.
Akkor kérdem én, mitől és miből vesz el időt a filmezés?
Elárulom, ne gondolkodj! Semmiből.

Ez kb megint csak olyan volt, mint hogy én félek a fuxoktól. Egy nap utáni vélemény, mert túl sokat mertem kérdezni és az sem jó a munkahelyeken. Na szóval...

Diorella Queen 2024.03.18. 18:42:14

@szociál: Ez a hétvége mag a volt a katasztrófa, filmezés terén. Sm-nek sikerült leszednie az összes szar filmet. Három sorozatot kezdtünk el és fejeztünk be egy rész után. Utolsó léghajlító, valami csillagközi faszkodás, és már nem is emlékszem m9i volt a harmadik, de az is halál szar volt.
Mindemellett a kutyán pánikrohamot kapott a parkban és átszelve három kurva forgalmas utat, hazafutott 3 km-t. Túlélte és én is túléltem, de pocsék egy hétvégém volt!Alig vártam hogy hétfő legyen és kedd meg a többi. E lehet képzelni, illetve nem is.

Diorella Queen 2024.03.18. 18:51:13

@szociál: Ezek folytatását várjuk!

- Kiút, negyedik évad
- Hótörő
- Siló
- Stranger Things
- Barbárok ( német változat)
- Nyerd meg az életet ( második évad)
- Mandalorian
- Wednesday ( második évad)
- Különválás, ( erre már nem is emlékszem)
-Érkezés a sötétségbe ( nem készül folyt.)
- Hátrahagyatottak ( nem készül több)
- Vaják ( nem tudni mi a helyzet)
- Dűne II.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.19. 08:18:10

@Diorella Queen:
Különválást én is rohadtul várom, sztem a legnézettebb sorozat volt de mégis tököltek vele, hála a faccopó írók sztrájkjának, akiknek a 90%-a nyugodtan elmehetne nyugdíjba mert kurvaszar forgatókönyveket írnak, egyik kivétel a Különválás.
Az utolsó befutókat is várom, meg Kingstown polgármestere kövi évadját is, ott nyilván J. Renner balesete miatt csúszott.

Lorrh 2024.03.20. 11:52:09

@szociál: miből gondolod, hogy a Severance második évad nem lesz csalódás? Kb minden sorozat lefele menő szinvonalú.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.20. 13:06:24

@Lorrh:
Mert ha a második évad fos lenne, akkor is magasan hozná azt a szintet ami máshol jó és nem középszerű.
Eleve a színészek minősége arra predesztinálja hogy nem lesz csapnivaló.
Az új Scorsese filmet se néztem meg, hiába vannak benne nagyágyúk még nem volt erőm megnézni, elkezdtem kb 10 percig jutottam, majd ha olyanom lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.01. 05:23:42

Netlfixről nem sok érdekes ajánlani való szokott lenni, de most van kettő amit érdemes megnézni, egy egy film Emily és a bűn világa. Aubrey Plaza mindenben jó és itt sem megy le Oroszlány Szonja szintjére, ha érted amire gondolok :)
A másik egy sorozat ami rendesen odab*szik, ahogy technikailag megvalósítják le a kalappal, Netflixről van szó és megsem egy silány fos, tényleg követi a könyv sztoriját nem egy bullshit.
"Háromtest-probléma" Liu Cixin kínai író műve, ami a hard science fiction műfajának kiemelkedő darabja. Ez a könyv az első része a "Hivatalosan is Elfelejtett Földi Történelem" trilógiának, és számos díjat nyert, többek között a Hugo-díjat is a legjobb regény kategóriában. A történet nagyvonalakban így néz ki:

SPOILER-SPOILER-SPOILER

Alapkonfliktus
A regény a kínai kulturális forradalom idején kezdődik, ahol a főszereplő, Ye Wenjie, egy asztrofizikus, családi tragédiák és politikai üldöztetés során kerül kapcsolatba egy titkos kormányzati projektel, amely az idegen civilizációkkal való kommunikációra törekszik. Ye Wenjie végül üzenetet küld az űrbe, ami kapcsolatot teremt a Triszolarisz nevű, három naprendszerrel rendelkező bolygó civilizációjával. Ez a civilizáció éppen önmagában rejlő pusztulással néz szembe a három napjuk kiszámíthatatlan gravitációs hatása miatt, és új otthont keresnek.
A Föld és a Triszolarisz
A triszolarisok megtudják a Föld létezését, és elindítanak egy inváziós flottát, hogy új otthonukká tegyék. Az utazás évszázadokig tart, ami idő alatt a Földön egy titkos szervezet, az ETO (Föld-Triszolarisz Szervezet) jön létre, amelynek tagjai a triszolarisokat támogatják, abban a hitben, hogy az idegenek jobb rendet hozhatnak a Földön.

Tudományos és Filozófiai Témák
A könyv nevét a matematikai és fizikai "háromtest-problémából" kapta, ami egy olyan probléma, ahol három test kölcsönös gravitációs hatását próbálják meg előrejelezni. Liu Cixin ezt a problémát használja fel, hogy kiterjedt tudományos és filozófiai eszmefuttatásokat fűzzön az emberi civilizáció, a technológia fejlődése és az idegen életformákkal való lehetséges találkozások köré.
Záró Gondolatok
A regény számos fordulatot tartalmaz, miközben beleveti az olvasót a kvantumfizika, az asztrofizika és a kozmológia világába, miközben filozófiai kérdéseket is felvet az emberiség helyéről a világegyetemben, az etika és a civilizációk közötti konfliktusok természetéről.

A "Háromtest-probléma" sikerének egyik kulcsa, hogy Liu Cixin bátor és újító ötleteket vet fel, miközben izgalmas történetet sző az emberiség és egy idegen civilizáció találkozásáról."

Sorozat felénél járok de ez rendesen beszippantott, pedig a trailer megtekintése után nem hittem ebben, de kurvajó.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.01. 05:31:56

" A "Háromtest-probléma" trilógia két további kötete, a "A sötét erdő" és a "Halálának végéig" tovább bővítik és mélyítik a világot, amit Liu Cixin az első kötetben teremtett. Ezek a művek bonyolult tudományos elméleteket, kozmikus távlatokat és az emberi létezés filozófiai kérdéseit ötvözik, miközben folytatják a Föld és a Triszolarisz közötti konfliktus történetét.

A sötét erdő
A trilógia második kötete, "A sötét erdő", ahol a Föld és az emberiség készül az évszázadok múlva érkező triszolaris invázióra. A könyv bemutatja a "Sötét Erdő" elméletét, amely egy metafora a világegyetem civilizációinak állapotára: minden civilizáció egy vadász a sötét erdőben, ahol a többi vadász rejtőzködik, és bármelyikük bármikor támadhat. Az emberek próbálják megfejteni a triszolarisok technológiáját, miközben saját stratégiáikat is kidolgozzák a túlélésre. A kötet központi figurája Luo Ji, egy asztrofizikus és szociológus, aki a "Wallfacer" projekt részeként az emberiség egyik kulcsfigurájává válik, amelynek célja, hogy stratégiákat dolgozzon ki az idegenek elleni védekezésre anélkül, hogy azokat a triszolarisok előre kiszámíthatnák.

Halálának végéig
A trilógia befejező része, "Halálának végéig", egy grandiózus zárás a történetnek, amely századokon és galaxisokon átívelő utazásra viszi az olvasót. A könyv a világegyetem mélyebb megértésére törekszik, miközben az emberiség és a triszolarisok konfliktusa egy váratlan, mégis elkerülhetetlen végkifejlet felé halad. Ebben a részben a technológia és a fizika korábban elképzelhetetlen határait feszegetik, miközben az emberiség szembesül saját helyével és sorsával a koszmoszban. Az idődimenziók és a civilizációk felemelkedése és bukása körül forog a történet, amelyben kulcsfontosságú szerepet kapnak a kozmológiai horizontok és az emberi érzelmek, vágyak.

A trilógia egésze egy lenyűgöző utazás az emberi tudás határain túlra, ahol a tudományos kíváncsiság találkozik az emberi érzelmek és etikai dilemmák örök kérdéseivel. Liu Cixin művei nem csupán a tudományos-fantasztikus irodalom kiemelkedő alkotásai, hanem mély filozófiai munkák is, amelyek arra ösztönzik az olvasót, hogy gondolkodjon el az emberiség helyéről és jövőjéről a végtelen világegyetemben. "

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.01. 05:38:51

Ennek tükrében amit S.Hawking mondott ,hogy a jlek küldésével csak magunkat szopatjuk meg, mert ha ide az idegenek biztos nem azért fognak jönni hogy segítsenek, hogy megmutassák a helyes utat, ez annyira csillámpónis romi sztori lenne, mi a fazsért segítenének ????
Pláne az emberiségen, amiről kiderült mennyire kártékony egy faj, ami a hírekben megjelenik túró, elég csak csekkolni a Bestgore-t ott nem finomkodnak.
bestgore.fun/videos/local?s=1

Diorella Queen 2024.04.01. 16:54:26

@szociál: Már rég kivégeztük......más esetleg?
Semmi új sorozat,s em film. :(((((

Diorella Queen 2024.04.01. 16:55:22

@szociál: Már késő....
Minden irányba küldtek jeleket, ezek a fasz tudósok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.05. 09:48:25

@Diorella Queen:
Dokumentumból van bőven, azok legalább mind faszák.
Szerető, zaklató, gyilkos. ez odbaszcsizott rendesen.
Eláruljak egy titkot ? is fasza, felkúrja az agyad, de végig feszkós, a Netflix ezekhez rohadtul ért.

Diorella Queen 2024.04.08. 19:02:37

@szociál: Az agyam már elfolyósodott az utóbbi pár hétben. A stresszfaktorom kiütötte az ezret. Az lesz csoda ha nem leszek rákos, vagy egyéb beteg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.11. 08:23:45

Zenebuzizkodás

suno.com/

AI generálta zenéket lehet készíteni az oldalon, nyilván most az összes együttes meg zeneszerzőnek kivan a faxa az AI-val :))
Én is írtam néhány számot, saját szöveggel :)
De elvileg azt is generál, de sztem jobb a saját.

suno.com/song/1e3e25ac-33f5-4639-95b0-040b132f5b80

suno.com/song/2d643775-54a8-44d2-bf18-65cde18883ad

suno.com/song/6ac812d7-d9b1-4f07-8a3c-a0fecf75e1ba

suno.com/song/49c63a7c-ede9-4590-9f02-7f34e08affb0

Lorrh 2024.04.11. 09:39:19

@szociál: ez a háromtest dolog megtetszett és letöltöttem könyvben. most inkább olvasnék mint sorozatot toljak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.11. 14:11:57

@Lorrh:
Állítólag elég vastag kötet mind a 3 része, még az ebook is feldagad tőle :)
Én Houellebecqtől a Szerotonint, A harcmerző kiterjesztése és az Elemi részecskéket töltöttem le, könyvben meg van tőle a Térkép és táj, meg Egy sziget lehetősége, nem vastagok . Bezzeg a Mibácsikánk Grunbergtől vastag, de legalább xar is, mondjuk az Anyajegyekbe is beleolvastam de az se jön be, a régebbi könyvei faszák.

Lorrh 2024.04.11. 21:04:27

@szociál: első részt töltöttem le.
Houellebecq zseniális, az új könyve is nagyon jó (Megsemmisülni). Amiket felsoroltál mind olvastam.

Diorella Queen 2024.04.13. 13:35:04

Mi most a Fallout-t nézzük.
Az első rész nem tetszett,majdnem abba is hagytuk. Szerencsére adtunk neki még egy esélyt. A második rész már ütős volt. Mind a szöveg, mind a látvány, karakteres szereplők, összességében marha jó az egész. Egy abszurd futurisztikus világban játszódik. Minden ellentmondásos, több szálon fut a cselekmény. Még a zene is teljesen ellentmondásos a filmmel. Mondhatni 2024 legbetegebb filmje eddig. Az IMDB-n 8,7 pontot kapott, ami elég magas.

Diorella Queen 2024.04.13. 13:35:52

A párbeszédek nagyon viccesek, jó a humor benne, de nem viszik túlzásba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.17. 06:14:23

@Lorrh: ügyi vagy

@Diorella Queen:
A Játékkal nem játszottam, a trailert elnézve a sori változata lehet hogy tetszeni fog.
Én azt hittem attól a feka gyerektől megváltak a botránya végett, de gondolom feketét meg meleget nehéz kidobni hollywoodból :)

Diorella Queen 2024.04.17. 16:13:41

@szociál: Beteg az egész film és marha jók a szövegelések benne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.17. 18:09:40

@Diorella Queen:
Akkor ma neki esek.
Argylle-t nagyon vártam Sam Rockwell miatt, de tömény geil lett az egész, mintha a Netflix csinálta volna, sztem a sztorit is AI generálta, már egy forgatókönyvíró se erőlteti magát, pedig pont ezért sztrájkoltak hogy megmaradjon a munkájuk, erre fosabbnál fosabb filmek kerülnek a streamekre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.18. 13:44:35

@Lorrh:
Ez teljesen más, ráadásul zs kategóriás színészekkel, a trailer is szinte fájt :)

@Diorella Queen:
Nyaminak nyami, csak az előzetesben teljesen elspoilerezik a filmet :))
De attól még fasza lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.18. 13:48:44

Inkább ennek a beteg Yorgos Lanthimos filmjeit nézem mint még egy Marvel szuperhősös fost, tele a padlás velük, kellene néhány év tilalom azokra a szarokra.

www.youtube.com/watch?v=TIxzAf3ring

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.19. 07:13:52

Fallout tényleg igényes, fasza.

Diorella Queen 2024.04.19. 19:43:06

@szociál: Na de azok a szövegelések?!?! Szakadtam a röhögéstől rajta!Amikor kérdezi a lovag a bazi nagy páncélban, hogy hol a szörny azt ott áll a háta mögött ::D Utána meg bassza meg és kurva életbe !:)))
Meg a Szarfészek, mint város név. :DDDD

Diorella Queen 2024.04.19. 19:46:42

@szociál: Az orr nélküli színész, így zombi szarnak megcsinálva jobb karakter, mint rendesen orral, amikor még normális ember volt. :D
És amikor a rendes kislány elkezdi neki nyomni a dumát, miért ne gyilkolja meg? :))) Na az is szakadós. :DDD

Diorella Queen 2024.04.19. 19:48:29

A szövegelésektől meghaltam annyira jó volt benne. Amikor a néger gyerek nem tudott kimászni a páncélból azt mondják neki, hogy nem ártott volna elolvasni a használati utasítást. :DDD
Szakadtam:)

Lorrh 2024.04.20. 10:08:03

@szociál: Legjobb rendező evör. a dogtooth a csúcs nekem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.20. 21:05:33

@Lorrh:
Az is elég beteg.
Most szedem le az Attenberget tőle, mert azt se láttam, de a híresebbeket igen.
Giórgosz Gaspar Noet is kenterbe veri.
A magyarok filmek is szeretnének ennyire elvontak lenni, de csak fost tudnak kitermelni.

Lorrh 2024.04.21. 08:08:13

@szociál: na köszi, nem ismerem, ránézek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.23. 16:34:46

Na kipörgettem a Falloutot, és végre nem arról szólt ki meleg és ki nem, nem voltak szakállas szerelmes faszik benne ,akik egymást szeretik és csak az nemi identitásuk miatt kerültek be sztoriszálként, hogy értékes időt vegyenek el másoktól.
Szerencsére voltak benne feketék, amit annyira hiányoltam hollywoodtol :))))))))
Vicceltem, lexarom a kvótát, de hogy Maximus szerepére ilyen retardált kretént találjanak az számomra rejtély.
A kasztingon is ilyen autista fejet vágott, és ennek ellenére bekerült a végleges szereplőgárdába ???
Vagy ez kit copott le a vezetőségben ???
A többi szereplő tip-top volt, várom már a második évadot.
És úgy tudom nem követte a játész sztoriját, adaptáció maga a sori, de nem hűen követte a sztorit, szóval akár hány évadot tudnának belőle készíteni, bár sztem 4-nél nem többet, de ha ennyire siker ,akkor talán kijön az 5 is.
A képi világa rvajó volt, kár hogy arra a fostalig gyűrükurás fantasy xarra basztak el rohadt sok lóvét , ami kiderült kész csődtömeg és sokan utálták, nem hiszem el hogy ekkora kretének vannak a vezetőségben.

Diorella Queen 2024.04.23. 20:34:09

@szociál: Minden téren ellentmondásos a film. A hős egy balfasz néger, a zene irritálóan szarul megy a storihoz, a szereplők anonim balfékek, az orr nélküli színész jobban néz ki zombiként, mint nem zombiként, a végére már nem is emlékszem, de teljesen ellentmondásos minden létező téren. Mondhatni annyira szar, hogy már attól marha jó. De legalább látványba oda tették magukat.
süti beállítások módosítása