Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Mi történt Liluval?!

2024. január 30. - Diorella Queen

A munkatársammal két, teljesen különböző karakter vagyunk. A szó minden létező értelmében ellentétesek, még is van egy érdeklődési terület, ami egy kicsit összeköt minket. Ez pedig a plasztikai beavatkozások sora.

Mivel nagyon ráérünk, ezért elég sok videót nézünk. Így volt szerencsém látni a Jakupcsek Gabriellával készült interjút, amiben Lilulandal beszélgetett. Na már most Lilu orrcáját feltöltötték valami ismeretlen anyaggal, így alig felismerhetővé vált. A legújabb technológia az, ha a két arccsontba annyi hyaluront nyomnak be tűvel, hogy az már felhúzza az egész arcot. Ugyan a megereszkedett orrca megszűnik , cserébe viszont marad egy ufó fej. Szó szerint ufó arc lesz, a vonások teljesen megváltoznak.

Minap a villamoson is volt szerencsém egy ilyen feltöltés utáni hölgyeményt kicsit közelebbről is szemügyre venni .

Arra a megállapításra jutottam, hogy baromi ronda. De tény, hogy ránca az nem volt. Cserébe viszont kapott két db hatalmas pofacsontot. Így lett egy ufó arca , olyan erős háromszög alakú arcformája, hatalmas kiálló pofacsontokkal. A szeme is meg volt csinálva és a szemöldök tetkója jóval magasabbra volt tetoválva, alatta látszott az eredeti vonal.  A szemei természetellenesen tágak voltak. De ránca az tényleg nem volt.

Hát nem tudom,. Szerintem inkább legyen némi ráncom, mint sem ilyen ufó arcom.

Néztük ezeket a sebészeti beavatkozásokat. Tragikusan elcseszett eljárások. Illetve nem tudom kinek állnak ezek jól, ha még Lilunak sem?!  Van egy módszer, miszerint egy belső varrattal felhúzzák az egész arcot, illetve a megereszkedett részeket. Ez a varrat aztán felszívódik, elkocsonyásodik meg nem tudom mit csinál belül a bőr alatt. Kissé elrohad és akkor lesz pont jó a végeredmény. Valahogy kifeszíti belülről a bőrt és legalább egy évig úgy marad. Arra a megállapításra jutottam, hogy a magyar plasztikai sebészet még fényévekre van a Dél- Koreaitól. Ha már annyi pénzem lenne mint Lilunak, biztos hogy elröppennék Dél- Koreába és ott csináltatnék minden hasonlót magamon. Azok legalább tudnak valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2918314619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.01.30. 07:56:17

Nem értem, hogy
A) kik azok a pasik (nem férfiak!) akik ezt igénylik, kéz a kézben a csalánszopó szájjal és a többi "csodával"?
B) miből gondolják a nők, hogy majd ettől kívánatosabbak, izgalmasabbak lesznek?

s 2024.01.30. 16:02:38

@gigabursch:

A) Az efféle nőcskék partnerei a herezacskót vasaltató faszik. Elképzelni is borzalom, ahogy egy hyaluronnal feltöltött arc gyengéden pihen egy tükörsima zsákon. Nem vagyunk egyformák, szerencsére.

B) A remény hal meg utoljára. A nő ezek szerint a halotti balzsam alatt is bizakodik. Nem teljesen véletlenül, ott vannak a nekrofilok. Ha szóra nyílhatna az ajka, talán ezt mondaná:
- Semmit nem éreztem, drága. Ahogy életmben sem.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.30. 19:20:37

Ha csak az a cél, hogy a megereszkedett arcbőr kifeszüljön, az gyomron át is megoldható. Jó sok töpörtyű, disznósajt, sonka reggelire, ebédre minél több zsíros hús lehetőleg burgonyával, estére némi rántotthús, laza levezető főttsonka, mindeközben egész nap bármi rágcsálása. Pár hét csökkentett mozgással, lehetőleg víz helyett is cukros üdítők ivásával, és néhány hét kezelés csodákat tesz. Az sem lessz visszataszítóbb, és ha abból sem lesz eljegyzés, még mindig le lehet fogyni.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:30:22

@F.M.J.: Hehe:))
Ezek a legújabb plasztikai cuccok nem jönnek be. Bár nincs egy db plasztikai beavatkozásom sem, vannak páran, akik szerint mázli, hogy nem futja a pénztárcámból ilyesmire.:)
De ha történetesen kretén gazdag lennék, akkor inkább Dél- Korea. Ha már nagyon elégedetlen lennék magammal.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:31:46

És ezt nem értem, hogy olyanok, akik hányinger gazdagok, miért nem dél - Koreába mennek szépítkezni, miért ezek a hazai sebészek? Ezek elég fejletlenek, tipikus lehúzós beavatkozások,a ráncok eltűnnek, a beteg meghal ( illetve ebben az esetben eltorzul arcú lesz. )

Diorella Queen 2024.01.30. 20:39:15

@gigabursch: Kik azok a pasik?!
Mondjuk tízből nyolc pasas igényli szerintem, hogy a nője, akkor is harmincnak nézzen ki, ha már történetesen egyidős, egy egyiptomi múmiával. A nők nagy részt nem maguktól válnak ezeknek a beavatkozásoknak az áldozatává. Hanem a társadalmi elvárások miatt. Aztán vagy bejön, ( mert van arra is példa ) vagy nem. A szőrös lábukról sem a perverziójuk miatt tépkedik a szőrt a nők, hanem mert társadalmi elvárás. mondjuk vannak országok, ahol direkt nem, hogy ne erőszakolják halálra a nőket. Ezekben az országokban csak egy kávés csésze alátétet varrnak be a szájukba a nőknek, vagy szakállat tetoválnak az állukra és hasonló elcsúfító dolgokat csinálnak velük, hogy a pasik ne gerjedjenek rájuk.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:41:52

@F.M.J.: De vazzeg nem kell már ennyit zabálni ahhoz, hogy kikerekedjen valaki orcája.
Látod hogy egy kis kollagénes hyaluron savas retinolos PUR hab a bőr alá és már is kerek, mint a telihold.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:45:53

@s: Elképzelni is borzalom, hogy egy kollagénnel feltöltött ajak, a kisimított csupasz herezacskókat cirógatja, miközben két hatalmas, szilikonos ,pirszinges, csecs lengedez valahol alatta.
Mivé lesz az emberiség..... ( Dió elmereng a távolba ...)

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.30. 20:47:45

@Diorella Queen: Én ezekhez a dolgokhoz nem értek, de szerintem a pszichés zavarokat nem plasztikai sebészettel kellene kezelni, még akkor se, ha sárgáéknál ügyesebbek. Nem attól szép egy női arc, ha feszes, meg trendi, hanem ha kedves a mosolya, de mindenki maga tudja. Én személy szerint sokkal szívesebben élek egy kedves nővel, mint egy trendin kifeszítettel. Ez ugyan olyan elmebaj, mint amikor azt hiszi az idomtalan liba, hogy segít rajta a köldökvillantó top, mert a manökenen is jól mutatott. Hát nem igazán, mint ahogy a glettvassal felhordott smink se vakar le egy fél évszázadot a 70-es nyanyáról, hiába hiszi azt.
Ha ilyesmin gondolkodsz, tényleg jobb, ha nem telik rá.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:49:15

@s: A nő ezek szerint a halotti balzsam alatt is bizakodik.

Egyébként tényleg. Nézd meg az egyiptomi múmiákat. Ne a fáraókat, azokat már sokszor láttuk, de a köznép pl hajfonatokat vásárolt jó sok pénzért, és azt rakták a halott nők fejére, amikor az elhunyt. Na szóval ők is abban bíztak, hogy feltámadnak és akkor legyenek már szépek. Mert a lélek, csak ép testbe költözik vissza az egyiptomi hit szerint.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:52:03

@F.M.J.: Nem pszichés zavarok miatt mennek a nők plasztikai sebészekhez, hanem a társadalmi elvárás miatt Sarka sem hagyná hogy az uracskáját elcsábítsa egy fiatalabb. Lilunak meg nyilván jól kell kinéznie a képernyőn.

Diorella Queen 2024.01.30. 20:55:38

@F.M.J.: Nana!
Éppen most láttam egy Jennifer Lopezes videót, ahol natúr smink nélküli és aztán kisminkelve. Szóval ezek a sminkes dolgok azért durván képesek lefaragni egyesekből évtizedeket. Most nem a fekete szemceruzával szemöldököt rajzoló, és rikító rúzzsal szájkontúrozó nénikre gondolok. :))

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.30. 21:00:46

@Diorella Queen: "Nem pszichés zavarok miatt mennek a nők plasztikai sebészekhez, hanem a társadalmi elvárás miatt"
- Ez csak egy mantra, amit elhanyagolt nők találtak ki a szépészeti beavatkozásokon a váróban. Körülbelül annyi köze van a valósághoz, mint mikor az alkoholista próbálja megmagyarázni, hogy csak az íze kedvéért kortyolgat, közben meg a kannást önti magába. Ez nem társadalmi elvárás, legfeljebb igénytelen kanok kis csoportjának hangos hőbörgése. Persze ha azok a célcsoport, akkor feltétlenül irány a szike, de ha különb kell egy nárcisztikus hólyagnál, akkor át kell ezt gondolni rendesen.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.30. 21:03:53

@Diorella Queen: Ez mind csak kirakat. Akivel együtt élsz, azzal találkozol reggel is. A kérdés ugyan az. Az a cél, hogy egy önimádó trófeahordozó aktuális dekorációja legyen a nő, vagy a társa?

gigabursch 2024.01.31. 12:09:30

@Sztálin orgnistája:
Nekem még sose volt "szilikon-völgy" a kezemben...

gigabursch 2024.01.31. 12:11:11

@Sztálin orgnistája:
Az "asszony-állat" vonalon rabja vagy a hivatalos félremagyarázásnak.
Az állab-állag-állat-állapot vonalon megleled a helyes választ. De csak ha elhagyod a finnugrizmust.

gigabursch 2024.01.31. 12:13:42

@F.M.J.:
Elhanyagolt vagy lerottyant?
Nem ugyanaz...

Hozzá kell tenni, hogy a legtöbb lerottyant nő kis hozzáállással viszonylag hamar ki tud virágozni.
S szépek a virágok nyárutón, ősszel is!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.01.31. 13:04:00

@gigabursch: "Elhanyagolt vagy lerottyant?
Nem ugyanaz..."
- Így van, nagy a különbség a koros és az igénytelen között. Jó megközelítés, amikor valaki az otthonosság érdekében a bútorokat cseréli le, pedig elég lenne egyszer végre rendesen kitakarítani.

"S szépek a virágok nyárutón, ősszel is!"
- Na ez a lényeg! A normális párkapcsolatban élő nők abból a logikából kiindulva, hogy nem lenne normális a kapcsolatuk, ha nem lennének elfogadva a korral járó esztétikai hibáikkal együtt, nem plasztikáztatnak, mert minek? Kit akar, vagy tudna átverni? Ez az elhanyagolt nőkről szól, akik nem a problémákat akarják megoldani, amik miatt el vannak hanyagolva, hanem próbálják átfesteni a homlokzatot, hátha akad rá palimadár, aki nem veszi észre, hogy csak az vonzó rajta, ami műanyagból van. Persze arra is van biztosan kereslet, de nekem nem kéne, az biztos.

Lorrh 2024.02.01. 09:40:56

@Diorella Queen: "hanem a társadalmi elvárás miatt"
Nincs ilyen társadalmi elvárás, mondjuk ki, hogy a nők egymást hajszolják bele ezekbe az agyatlanságokba. Férfiaknak semmi köze hozzá. Ja persze létezik az a "herevesalós" idióta réteg persze. De aki ezeknek akar megfelelni az ugyanolyan idiótává válik.
Nézd meg Für Anikót, aki hatvan évesen, ráncosan is átsüt az eredendő bájossága és kedvessége. A jó lélek, jó személyiség, megelégedettség teszi széppé a nőt. Nem a megkeseredett ráncfelvarrás meg kacsaszáj.
süti beállítások módosítása