Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Így működnek a magyar munkahelyek, zálogházak

2024. február 03. - Diorella Queen

Miután a szabadnapomon kibasztak két hónap után, úgy döntöttem megírom nektek is az őszintét.

Ezeken a munkahelyeken párosával vannak a dolgozók. Vannak a kurva nehéz természetűek, akik mellé többnyire olyan természetű embereket osztanak be, akik alárendelt szerepben, csendes kis visszahúzódó emberek. Hogy milyen az ő lelkiállapotuk, azt most hagyjuk. Az esetek nagyon nagy részében a mocskos, nehéz természetű, aljas emberek mellé keresnek olyan dolgozót, aki képes elviselni az ordítozós kirohanásaikat, a büdös arab pacsulijuk szagát, és az egész napos Nagy Feró és Bikini, meg hasonló rock zenét a rádióból. És akkor még ott van az, hogy ha el is viseli mindezt bárki, nem szól vissza, becsületesen bejár dolgozni, nem lesz beteg soha, nem lop és kedves, akkor sem biztos hogy nem basszák ki. Mindezt havi 216 ezrért. Csak mert ez a dolgozó majd eldönti, hogy kivel akar együtt dolgozni.

Nem estem kétségbe persze, bár elég szar helyzetbe sikerült manővereznem. A lányom éppen költözés kellős közepén van. Nála is baromi sokat kell segíteni a lakáson belül. Életvédelmi relére már nem is futja, ami miatt külön idegelhetem magam. A Concor elfogyott, az orvos két hét szabadságon. NetDoktorba elküldtem hogy kell, de egyenlőre semmi reakció. A szívem össze-vissza kalapál és ez még csak a kezdet. Szóval kirúgtak  a szabadnapomon és soha nem is fogom megtudni miért, nem közölték. Végül is nem kötelesek közölni. És őszintén szólva, olyan nagyon nem is bánom ennyi pénzért. Valószínűleg előadta ez a " bűbáj" kollegína hogy nem ismerem a fémjeleket, vagy egyéb faszság. Egész életemben ékszerekkel foglalkoztam, ismerem a fémjeleket, és biztosan állíthatom, hogy engem lenne a legnehezebb szarannyal átverni. Nem úgy mint őt, aki bevette a több mint 7 g-s ékszert úgy, hogy nagy valószínűséggel 3 g réz is van benne. A büdös életben nem tudják eladni, még használt aranyként sem a súlya miatt. Ennyit a nagy tapasztalatról. Sok szar összejött nagy hirtelen. Költöztetem a lányt, közben állásinterjúkra és állások után rohangászok. A bankszámlán - 200 ezer, egyedül kellene fenntartanom magamat és a lakást. De ilyen munkahelyek mellett, ez elég nehéz. Azon gondolkodom ,hogy a BÁV is jelentkezett hogy küldjek önéletrajzot,....DE! most úgy vagyok vele már ennyi tapasztalattal, hogy nem ártana megnéznem a helyszínt ahova mehetnék és megnézni a kolléganőt. Nem véletlen vannak egyedül ezek az emberek, párok nélkül. Nincs kedvem belépni, aztán 1-2 hónap múlva kilépkedni hasonlók miatt,mint fentebb. Ennek nem látom értelmét. Továbbá nem mutat túl jól az önéletrajzban az ha mindenütt csak 2 hónapot dolgozom.

De erősen rezeg nálam a léc, hogy én nyitok egy tetves zálogházat most már. Beáldozván a lakásomat is akár. Ha dolgozni szeretnék és pénzt látni, akkor ezekre az elbaszott magyar munkahelyekre egyáltalán nem számíthatok. Ezeken a helyeken ősrégi bebetonozott emberek vannak, akik vagy elfogadnak maguk mellé, vagy nem. Egyébként való igaz, amit a másik blogger írt. Minél kedvesebb vagy, minél alkalmazkodóbb, annál rohadtabbak veled szemben. És ez mindenre igaz.

 Munkahely, párkapcsolat, családtag, vagy csak a sarki ABC. Minél kedvesebb vagy, annál ocsmányabbak veled szemben. Ez most a véres magyar valóság. BKV vagy autós közlekedés, teljesen mindegy. Az emebrek összeverekednek úton útfélen és gyilkolják egymást. Semmi kedvesség, zéró jóindulat.

Az nyer, aki a legrohadtabb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr718317743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2024.02.03. 07:46:17

Fel!
Egyszer valaki beírta a facebookon , hogy ő már végigpróbálta az egész ékszeripart, zálogokat és minden egyebet és maximálisan toxikus az összes.
Pedig ő pasas volt . A pasiknak sokkal nagyobb esélyük van arra, hogy nem kezdik ki őket a klimaxos rosszindulatú banyák.

Nightfallivy 2024.02.03. 13:53:49

Reméljük, hamar találsz valami másik munkahelyet. Miért rúgtak ki? Mert nem vagy szimpi, vagy/és támogatást vettek fel rád.
A kedvest meg talán azért is bántják, mert tudják: nem szól vissza, nem kötekszik. A kedves az jóban (vagy semlegesen) akar lenni másokkal szemben, nem akar másnak ártani, nem abban leli örömét, hogy a másik szenved.
"Ember embernek a farkasa", ahogy mondják.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.03. 17:50:54

Van itt számomra néhány érthetetlen körülmény.

- Amikor elvégezted azt a sulit, ami kellett a becsűsséghez, nem tudtad, hogy milyen jövedelmi körülmények vannak a szakmában?

- Tényleg úgy gondolod, hogy csak azért, mert az értéktárgyakkal foglalkozó cégek (amúgy érthető módon kenyerük a gyanakvás) megkeseredett alkalmazottakat szeretnek foglalkoztatni, minden más munkahely is olyan?

- A BÁV-val is van konkrét problémád, vagy csupán előfeltevés részedről, hogy azok sem különbek?

- Nem tudom, hogy milyen szintű iskolázottságot igényel, de csak úgy az érdeklődés kedvéért: Nem járnál jobban egy kormányhivatali, vagy bankfióki ablakos állással? Azok azért szabd szemmel is jól láthatóan jobban keresnek, és úgy tudom, hogy nem mindig szoktak feltöltve lenni az állások.

- Nem tartozik ugyan rám, de talán érdemes lenne megpróbálnod a közlekedési cégeket. Autópályamérnökség, BKV garázsok, Máv, Volán telephelyek adminisztrációs, meg raktárosi állásai általában nem fizetnek olyan rosszul a legutóbbi béredhez képest, és megszakadni meg végképp nem kell. Nem központi irodákra gondolok, azok általában tele vannak sznob balerinákkal, meg karrierista himpilimpikkel. A telephelyek viszont általában nyugodtabb helyek. Persze csak ötlet, de ahogy észrevettem, ezeken a helyeken egészen emberi légkör szokott uralkodni.

Diorella Queen 2024.02.03. 18:12:26

@Nightfallivy: Miért rúgtak ki?

Mert a lopós picsa barátnője nem óhajtott velem együtt dolgozni.
Nem tudni. Nem volt semmi előzmény. Ezzel a nővel nem volt semmi balhé. Nem volt hiány, nem loptam. Bejárok rendesen dolgozni, nem vagyok beteg soha. Nem mondtam a főnökökre semmit.
Simán csak megspóroltak rajtam a két hónap alatt kétszázezret szerintem.
Amúgy csak 24 óráig voltam munkanélküli,. hétfőn kezdek egy másik zálogban. Na itt végre egy fiatalember lesz a főnök és a munkatárs is egyben. Azt mondta betanít. Szimpatikus volt.

Diorella Queen 2024.02.03. 18:23:17

@F.M.J.: Figyelj!Nekem csak egy biztos állásra van szükségem, aztán kiváltom az adószámot és csinálom a javításokat meg a börzékre az ásványköves ékszereket!
Nem megyek semmiféle garázsba meg BKV-ra, mert 20 éve nem vezettem.
Az iskola amúgy összesen 4 év volt és egy kisebb vagyon. Nincsenek óriási igényeim a fizetést illetően, elég szélsőségesek a bérek. A 290 ezertől az 500 ezerig. De mindkét véglet, anyagi felelősséggel jár, ha szart vesz be, akkor hónapokig vonják tőle. Szóval...

Diorella Queen 2024.02.03. 18:25:21

Aztán hirdetnek nettó 400- 700 ezerért is.
De mindnek olyan kell, aki már 20 éve csinálja.

Lorrh 2024.02.03. 19:03:53

" Beáldozván a lakásomat is akár"
Ne tedd!!!!
Aki az utolsó vagyonát teszi fel az közmondásosan el is veszíti azt.
Sajnos téged nem leng körbe a szerencse - ezt lásd meg reálisan. Most sem lenne kivétel, Mert simán lehet hogy valakinek az üzleti érdekét sértenéd és kicsinálna a zálogház maffia.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.03. 20:20:51

@Diorella Queen: Látom paprikás kedvedben vagy. Mielőtt megpróbálnál lenyelni keresztbe, tisztázzuk!
- Nem írtad, hogy már van másik állásod, azért próbáltam ötletelni, mert hátha segít.
- A garázs nem egy szutykos gépkocsibeállót jelent, hanem egy telephelyet, ahol az autóbuszokat tárolják, amikor épp nincsenek forgalomban. Családtagok dolgoztak nálunk az egyik ilyenben, onnan tudom. Van a telephelyen egy irodaépület, ahol csinálják a bérszámfejtést, szervezik, meg dokumentálják az oktatásokat, adminisztrálják a személyi védőruhaellátást, meg ilyesmi. Nem kell hozzá tudni vezetni sem, oda visz a busz.

Diorella Queen 2024.02.04. 05:58:53

@Lorrh: Egyenlőre nem fogom.
Csak nagyon kevés olyan kereskedelmi tevékenység létezik, amire azt mondanám én magam is hogy kra megéri. Az egyik ilyen volt az adománybolt,. Világ jó biznisz. Napi 80-100 ezer és az egész árukészlet teljesen ingyen van. Ennél jobb csak nagyon kevés létezik. Mondjuk a zálogok ilyenek. Amúgy nincs olyan hogy zálog maffia. :D

Diorella Queen 2024.02.04. 06:03:58

@Lorrh: Nem leng körbe a szerencse. Ez tény.
Egy záloghoz kéne vagy 30 milla + a bank.Ha pedig a bank benne van,akkor már sajnos feleződik a haszon. Sokan valutáznak is mellette. Mármint valutaváltó is .Meg RIA .És még ez is kevés ahogy elnézem.

Diorella Queen 2024.02.04. 06:09:26

@F.M.J.: Nem ,dehogy!
Nem vagyok paprikás kicsit sem. Csak nem szeretnék már olyan irányba elmenni, ami kicsit sem érdekel és kicsit sem szeretek. Bár nagyon kevés embernek van szerencséje olyan munkát végezni, amit szeret. Én viszont már csakolyan munkát szeretnék végezni, amit szeretek.Tudom hülyeség, de úgy döntöttem, már eleget szenvedtem.
Most úgy érzem, jó az irány.
A főállásben nem szakadok szét, nem szívja el minden energiámat . És maradna erő másodlállásra.Már csak egy henger kéne 451 ezerért, meg még egy szerszám 100 ezerért és egy adószám. Meg pár ezüst lap a Schmucktól. :D

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.04. 08:08:41

@Diorella Queen: "nincs olyan hogy zálog maffia."
- Minden olyan üzleti szektor, ami jó frofitot hoz, kitermeli a maffiáját is. Ne légy naív, mert ha akkor jössz rá erre a tényre, amikor beáldoztad a lakásod a kezdő tőkére, akkor már késő. Ha talpon akarsz maradni, és tényleg jó bolt a jelzálog, akkor kalkulálj védelmi pénzzel is, hogy avval együtt legyen nyereséges.

"egy henger kéne 451 ezerért, meg még egy szerszám 100 ezerért és egy adószám. Meg pár ezüst lap"
- Ezek milyen eszközök, és mire valók? Egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.04. 22:33:00

@Diorella Queen: Nem okozott nagy kihívást ezt magamtól is kikövetkeztetni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mire valók? Mindegy, majd utánanézek.

Diorella Queen 2024.02.05. 06:49:50

@F.M.J.: A henger alapfelszerelés egy ötvösnek. Ezzel készül a gyűrű sín és a lemez a megfelelő vastagsággal. Aztán van egy ilyen döngölő szarság, amivel a lapokat lehet kiegyenesíteni ha hullámos lesz. Ezek alap dolgok, de még kéne gyűrű pumpa, mert sokszor van tágítás. Szűkítéshez nem kell ilyen szerszám. Egy műhely felszerelése nem olcsó . De a következő főnöknek vannak ilyen tervei.

Lorrh 2024.02.05. 11:24:41

@Diorella Queen: a zálogház a nyomorult emberek kirablásának eszköze, rossz energiák, gonoszság lengi körül. Szerintem legalábbis.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.05. 11:41:52

@Diorella Queen: Semmilyen műhely felszerelése nem olcsó dolog, legfeljebb a kívülálló nem tudja, hogy mi minden kell bele. Mondjuk azok az összegek, amiket fentebb megjelöltél, elég aprópénznek hangzanak. Ha ennyivel el lehet kezdeni, akkor nem értem, hogy miért nem ezzel foglalkozik mindenki. Lehet, hogy igazából ennyi nagyon nem elég, nem lehet vele jól keresni, vagy lemaradt egy-két nulla a végéről?

s 2024.02.05. 20:57:09

"Minél kedvesebb vagy, annál ocsmányabbak veled szemben."

Ennél nagyobb igazság a héten már nem lesz. Lehet, hogy e hónapban sem. A lényeg: nem szabad tépett, véres csirkének kinézni. Az prédaállat, és a ketrec tigrisei rövid idő alatt végeznek vele. Dagadó izmú, hatalmas fogú tigrisnek kell látszódni. Arra rá sem mernek nézni, nemhogy közel menni hozzá.

Diorella Queen 2024.02.06. 17:09:48

@s: Ezzel azt akarod mondani, hogy tetováltassak tigrist a hátamra és halálfejet az arcom helyére ?
Mondjuk utóbbi lassan nem szükséges, magától adódó lesz. :D ( csak hülyéskedek))))
Amúgy én is gondolkodtam ezen. Csak valahogy nem áll jól nekem a bőrszerkó és ez az egész stílus. Sőt, hányinger számomra. Nem tudom mi a stílusom, nem a finom úri hölgy, de nem is ez a kényszeresen húszévesnek kinézni akaró picsa vagyok. De nem is az áldozati tépett csirke. De amúgy már leszrom ,mert két nap alatt többet tanultam mint amennyit tanulhattam volna az előző munkahelyen, két év alatt.

Diorella Queen 2024.02.06. 17:10:57

@Lorrh: Ahol most vagyok az nem olyan. Igaz ,csak ketten vagyunk a főnivel, aki egy fiatalember. Nagyon készséges, oktat, mindent mutat. Rendesnek tűnik, remélem így marad.

Diorella Queen 2024.02.06. 17:13:17

Ma már a fejem is belefájdult az oktatásba, annyi banki szarság kell ehhez, jogszabály ,pénzmosás elleni törvény stb. Vizsgáztat a bank, van egy bazi nagy tesztlap.Azt mire kibogarássza az ember lánya a törvényből a helyes választ, addigra pont megfájdul a feje . :)

Diorella Queen 2024.02.06. 17:15:42

@F.M.J.: A műhely azért kicsit több, de ezek amik a legjobban kellenek. Nyilván vannak speciális szerszámok is, azok is k drágák. Általában eltörik a gyűrű vagy elszakad a nyaklánc, illetve szűk, oszt bő a gyűrű. Tiarát csak ritkán rendelnek, Sztojkáék max. :))

Diorella Queen 2024.02.06. 17:18:05

Én most legbelül nagyon örülök ennek a munkahelynek, illetve nagyon nem is merek örülni, nehogy elszaródjon vagy ilyesmi.

s 2024.02.06. 20:23:54

@Diorella Queen: Nem a külsőségekre gondoltam, ezt bizonyára te is tudod. A viselkedés a lényeg. Nem kell üvölteni, mint azt sokan naivan gondolják a tigrissel kapcsolatban. Az halkan lépdel, pedig negyed tonna. A hallgatagság vésztjóslóbb lehet néha bárminél.

Diorella Queen 2024.02.07. 06:39:57

@s: Hogy ne! :)
Indítsak én is úgy, ahogy a kolléganő!
Utálom a macskákat. :))

Diorella Queen 2024.02.07. 06:42:43

@s: Belépéskor felhívták a figyelmemet arra is, hogy az sem jó, ha valaki nem kommunikál és túl csendes. Szóval!
Ha van sapka az is baj, ha nincs sapka az is baj!
Legjobbak a férfi munkatársak vagy egyedül.
Sm-t fűzöm hogy nyisson egy zálogot pénzváltóval. Egyenlőre sikertelenül. Pedig bazzeg ezt úgy lenne érdemes ,hogy zálog, pénzváltó, Ria, és javítások készítések + ékszerüzlet. Minden és még egy lottózót is beszuszakolnék ha akkora helyiségeim lennének, mint amilyenek az elődnek voltak. :D

s 2024.02.07. 17:35:54

@Diorella Queen: "az sem jó, ha valaki nem kommunikál"
Aztán kinek nem jó? Azt is elmondták? Van az a kommunikáció, ami segíti a munkát, hatékonyabbá teszi a folyamatokat, fokozza a szervezettséget. Ez jó. Ugyanakkor van a másik, ami ellentéteket szül, kiszolgáltatottá tesz, sebezhetővé változtat. Ez rossz. A munkaadó ezt is szereti, mert a fecsegések révén hatalmat gyakorolhat a dolgozói felett, de ezt persze nem árulja el nekik. Annyit mond mindössze, ami fentebb is elhangzott. Légy óvatos. A tigris is az, pedig negyed tonna, mégis halkan lépdel.

Diorella Queen 2024.02.07. 21:23:57

@s: hja!Felétek így fogadják az új dolgozókat?
Légy óvatos.... különben seggbe dugnak?:D
Jó kis munkahely lehet az is.
De mind egyforma. Mindenütt ugyan az megy. Klikkesedés, lehúzás, kibaszás ,stb stb...

s 2024.02.07. 23:18:10

@Diorella Queen: Ez nem a munkahelyen múlik. Az emberek sajátosságai ilyenek. Mivel időnk tetemes részét a munkahelyeken töltjük, azért ott jelentkezik. Ne gondold, hogy egy monacói kaszinó más lenne ebből a szempontból.

Diorella Queen 2024.02.15. 11:41:33

@s: Nincs igény manapság a kedvességre, semmilyen szinten.
Még a szex is teljesen elfajzott! Nézd meg miket csinálnak! Felkötik magukat a szekrénybe és úgy maszturbálnak. A pornós csajok segge olyan mint a szilva , csupa kék és zöld. Úgy betolja a szájába a faszt, hogy a seggén jön ki a csajnak. Szóval eldurvult a világ. És semmi szükség a szeretetre, sem a gyengédségre, sem a romantikára. :(

Lorrh 2024.02.16. 09:36:14

@Diorella Queen: miért ezekkel az ostoba jelenségekkel foglalkozol?
Isten szeretete elér mindenhová csak nyisd ki a szíved erre. És máris csupaderü, kedves, megértő támogató életed lesz.
ikszdé

Diorella Queen 2024.02.16. 19:40:16

@Lorrh: Isten szeretete utolér, mint a pedofil igazgató atyáskodása a gyerekotthonban ?

Diorella Queen 2024.02.16. 19:40:50

@Lorrh: Most olyan semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. A nyugalom fele a boldogságnak.

Diorella Queen 2024.02.16. 19:44:49

@Lorrh: A lányom addig nyafogott meg puffogott, hogy egyszer csak egy albérletben találta magát végül. Annyira önálló szeretett volna lenni. Na most anyuci intézett egy albit valahogy villámgyorsan sikerült rálelni egyre, ami olcsó is és jó is. Persze a költözés, a swzállítók, a mosógép bekötés, az ikeás ágy összeszerelése, mindenfaszom, szintén anyucira vár, mert annyira azért nem önálló ám a lányzó. Plusz itthon romokban a lakás a költözés után. Szabadidő nulla és abból is le kéne faragni. A költözés közben kellett másik állást találnom. Egyetlen nap alatt sikerült, 130 nettóval többért. Naszóval nem unatkozom, csak már ebből a káoszból kissé elegem van.Nem tudom Isten hol a picsában van időnként, de remélem nem ment nyugdíjba!

Lorrh 2024.02.17. 22:01:39

@Diorella Queen: ezek jó hirek! Isten szeret téged!

Diorella Queen 2024.02.24. 20:54:57

@Lorrh: Lehet! Lehet! ...Bár a héten határozottan ki akart nyírni az öreg, olyan pusztulat beteg lettem, alig éltem túl . Nem tudni mi volt, vagy covid, vagy influenza. Ez már nem derül ki.Láz 39,5 két napon keresztül. A kiskutyám már egy hete nem aludt miattam és csak kutyafuttában volt sétálni. Szóval ma volt az első normálisabb napunk, és most nagyot sétáltunk és futkosóban is volt végre.

Diorella Queen 2024.02.24. 21:03:37

@s: A magyar munkahelyek nagy részével ( nem mindegyik ez tény) de nagy részével van valami alap probléma. Azért ilyen szar a morál és a dolgozók is a vezetők miatt olyanok, amilyenek nagyrészt. Majdnem minden a vezetőn múlik, aki mást mondd az hazudik! A vezető dolga összetartani a csapatot, az ő dolga elfojtani csírájában a pletykákat, a vezető dolga hogy minden munkatársat egyformán kezeljen. Az ő dolga hangot adni bizonyos munkahelyi elveknek.Meg még egy csomó minden a vezető dolga lenne. Csak ezek a magyar munkahelyek nagyrészt egy kaptafára működnek és ez valami szocializmusból visszamaradt , elbaszott hozzáállás. Titkoljunk el mindent a dolgozók elől. Ha covidos vagy rügös lesz, hát majd észre veszi magát. Vagy nem. Mindent titkolunk, nem kommunikálunk nyíltan. Egy igazi szar nagyrészt az összes. Kivéve ahol jelenleg vagyok, mert ez most kicsit más. Bár annyira nem örömteli közvetlen a főnivel dolgozni, de a jelenlegi egy nagyon intelligens ember végre. ::D

Diorella Queen 2024.02.24. 21:11:24

@Lorrh: Szükség van a zálogházakra. Van egy igen nagy dolgozó réteg, amely nem kap hitelkártya kölcsönt és mást sem. Tele lehet BKV és egyéb hülye büntetésekkel és levonásokkal, hozzá sem jut a saját számlájához nagyrészt. Az ő egyetlen lehetőségük ha a fuxot zálogba adják. A zálogháznak pedig nem biznisz elszedni tőlük a nagypapa arany pöcsét gyűrűjét. Nekünk az a jó, ha kiváltja, ha hosszabbítja és nem az, ha ott hagyja végleg. Szóval nem annyira gonik a zálogházak és ha van egy kis fux, akkor mindig van hitel is.

Diorella Queen 2024.02.24. 21:15:27

Arany fogakra is adunk kölcsönt, de csak ha ki tudja venni a szájából. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.02.26. 08:00:25

Azt hittem felrobban a blogod ezektől a pedofil f*szoktól :)
A kis köpcösnek tényleg nem számít mennyire pedo valaki, lényeg hogy brancsból való legyen, az mentesül mindentől, miszlik Vitya elmész anyádba :)
Influenszerek is összekukáztak pár 100 ezer embert, az sem volt gyenge, ezt meglovagolva Dobrevék is feléledtek a tetszhalálból, ez a löket kellett, remélem pedovitya tökeit elkapják.

Lorrh 2024.02.26. 16:55:13

@szociál: ki kapja el? siralmasan kevesen voltak a dobrevék tüntetésén. Már csak végtelenül kicsi szektás dékás hisz bennük, kialakult egy elég széles harmadikutas réteg - ők voltak a hősök terén, ahogy én is ott voltam - és ők elutasítják mindkét ostoba blokkot: orbánt meg gyurcsányt is.

Diorella Queen 2024.02.28. 20:17:42

Már rég le ült az ügy.
Lapozzunk!

Diorella Queen 2024.02.28. 20:18:50

Az a hír, hogy nincs hír.

Diorella Queen 2024.02.28. 20:20:18

@Lorrh: A harmadikutas réteg elutasít mindent, ami a mai magyar politikát jellemzi!

Diorella Queen 2024.02.28. 20:23:16

Senki nem kíváncsi már erre az acsarkodásra, egymás besározására, a töménytelen hazugságra és hogy soha nem változik semmi. Mint egy elbaszott mókuskerék, nem lehet belőle kiszállni, nem lehet újítani, ezek bebetonozták magukat, meg az összes fattyuk, rokonuk, apjuk fasza. Ettől már hány a nép, legfőképpen a fiatalok!

Diorella Queen 2024.02.28. 20:25:14

Azt lesi az egyik, hol hibázik a másik és mint valami nagy hullámot, rögtön meglovagolják ezerrel és megy az adok-kapok, amire már a zsákfaluban lakók sem kíváncsiak. Nincs semmi új arc,nincs egy Dózsa György. Nincs semmi, csak mindig ugyan az a sok szar és hazugság. Ez egyszerűen érdektelen és unalmas.

Diorella Queen 2024.02.28. 20:26:31

Kéne egy magyar Trump.
Azon legalább lehetne jót röhögni.

Lorrh 2024.02.29. 11:09:39

@Diorella Queen: és jól teszi. a magyar politika egy rakás szar.
Nem jön senki új mert amint veszélyes lenne rögtön legyilkolja a kormánysajtó propaganda.

Van még olyan ország a világon ahol nincs egészségügyi minisztérium, nincs művelődési minisztérium, nincs környezetvédelmi minisztérium, de van propaganda minisztérium???

Ízlelgessük ezt egy kicsit....

s 2024.02.29. 11:10:08

@Diorella Queen: Nálunk itt Magyarországon nem a politikusokat kell leváltani, hanem a népet. Avval kezdődik minden. Utána már mennének a politikusok is a büdös picsába, de addig nem. Tehát, hogy világos legyen: nem ezt kell tovább folytatni, de ahhoz kell egy kurva erős és eszes nép is. Ez jelenleg nem áll rendelkezésre, ezért szopjuk be tövig a bucifaszt. Mindig.

Lorrh 2024.02.29. 11:10:41

@Diorella Queen: az amerikaiak nem röhögnek rajta. Borzalmas megosztottság és gyülölködés van ott is a két oldal között. Egyik oldal isteniti a másik irtózk tőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.04. 16:44:51

@s:
Orosz nép se egy gyenge fos, de ott a rezsim sakkmatt helyzetet épített ki, ha buziskodsz és tüntetsz Putyin ellen, akkor beviszik az összes hozzátartozódat is, meg azoknak a barátait is.
Itthon a Kicsi ezt még nem lépte meg, de mi nem is vagyunk Oroszok akik egy tangába elvannak a hóban egy üveg vodkával.

@Lorrh:
Küszöbön a polgiháború náluk, ha a Trottyos Biden nyer megint akkor a felfegyverkezett light Budod szlapáló kretének beülnek a terepjáróba és megtámadják a pentagont a gecibe :)
Ha Trumpi nyer akkor sem lesz hugymeleg a helyzet, de a demokraták nem olyan véresszájúak mint a republikánus szavazók, akkor attól kell tartani hogy ez egyre hülyébb és bármire képes farokméregetés gyanánt :)
Bár a Putyin jó haverja, szóval lehet még jól is kijövünk, lehet vége lesz az uki háborúnak és az oroszok megkapnak egy fossábombázott csalitost, aminek ha nem is örülnek, de Putyint hozzák ki győztesnek, neki meg ez a fontos. De az ősz még messze van, akkor dől el ki lesz az elnök.

s 2024.03.04. 20:33:59

@szociál: Erre azt tudom mondani, hogy Nagy Októberi Forradalom. Az is egy elbaszott háború után jött, és ha emlékeim nem csalnak, páran elpusztultak az akkori vezető rétegből. A cár is. Tehát, ha elég sokan, nagyjából egyszerre mondják be a csendes ultit, akkor fusson, ki merre lát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.05. 11:46:53

@s:
Prigozsin is tett egy próbát, azt mikor észre vette hogy még se áll mellé senki, akkor vissza vett az agarakkal. Pedig neki volt handserege. Most képzeld el ezt átlag polgárokkal, azonnal kitudódna ha valakik felszeretnének fegyverkezni, esélytelen.

Magyar Péter elrőlködése a párt alapítással pedig megmosolyogtató, előttem a kép ahogy ott áll egyedül és a NER haverok közül senki, akik mernék vállalni arccal, mert a Rogán gépezet egyből rákérdezne, mit kerestek ott a tüntin márc 15.-én :)

s 2024.03.05. 15:15:25

@szociál: Ha elég sokan vannak, az ellen senki nem tehet semmit. A mennyiség a lényeg. Nincsen annyi hely a börtönben, nincsen annyi katona, aki lelőhetne sok embert. Sokan kell lenni. Akik magukban vannak, azok mind elbuknak, törvényszerűen. Kevesekkel el lehet bánni, sokakkal viszont nem.
süti beállítások módosítása