Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Brazil szappanopera Magyar módra

2024. március 26. - Diorella Queen

Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!?

Hülyeség! Nehogy már lemondjanak itt hagyva a szart és a csontvázakat másnak?!

Más sem kéne az OTP részvényindexnek, meg a Forintnak, mint hogy a kormány válságba zuhan és az összeomlás határára kerül. Az embereknek egy stabil gazdaság és kormány kell, benne egy stabil miniszterelnökkel. Vicces lenne ha egy veszekedő házaspár baszná széjjel az egész kurva országot!

Orbán reakciója szerintem jó volt. Meg humor is volt benne.  De nyilván eljön az idő, amikor majd mennie kell a Fidesznek és át kell adni az elszuvasodott staféta botot, egy következő vállalkozó szellemű kormánynak. Aki ezt a folyton süllyedő csajkát elkormányozza  a szartengerből. Na de nehogy már így, hogy egy veszekedő idióta házaspár bassza szét az egész mindenséget! Azért ezt már ne már!

Ez magát már pártelnöknek és következő miniszterelnöknek képzelő unszimpatikus pöffeteg pasas, ez a hisztis elhagyott férj, ez meg aztán végképp nem kell. Hányok tőle. Taka van öcsisajt, mert te itt nem leszel senki és semmi! A renoméd az elhangzottak előtt is szar volt már, a lényed pedig unszimpatikus. Nem fogsz kelleni! Bár tény, hogy vannak dolgok amikben igazad lehet, mint például, amerre a szem ellát az mind Orbánia vagy Mészáros klán birtok , az alföldön meg a kaján cigány Lázár gyereké minden. De ki nem szarja le?! Faszt irigykedsz !? Kretén !

Engem mint az ország legegyszerűbb polgárát nem az érdekli, hogy meddig ér az Orbán birtok és hogy honnan kezdődik a Lázár ranch , hanem az, hogy van e a kórházban orvos, létezik e még egészségügy, oktatás, tömegközlekedés és mi a pöcs lesz a kurva nyugdíjammal, ami valószínűleg nem lesz!

Az sem érdekel hogy hány lovuk van, az sem érdekel hány hektár birtokuk van és az sem érdekel hogy hány karátos aranyból van a WC-jük! Engem ez egyáltalán nem érdekel, mert önző módon csak az izgat, ami engem érint!

Én NEM elzavarni akarom a kormányt a faszba, hogy aztán itt hagyja a kibebaszott csontvázakat a kurva szekrényekbe, hanem azt akarom, hogy dolgozzanak rendesen és kezdjenek el végre a kurva néppel is foglalkozni!

Meg az ország ilyen- olyan amolyan gazdasági és egyéb helyzetével! A picsámat sem érdekli mit loptak már össze, remélhetőleg már elfogytak az ellopni valók és végre elkezdenek dolgozni a fiúk! Dolgozni bazzeg, az emberek jóllétével foglalkozni ! Mert értenek hozzá, mert már tapasztaltak nemzetközi téren és kurvára nem kell egy kezdő faszjogász ( aki ráadásul még csak nem is szimpatikus nekem) . Nem kell egy hozzá nem értő , program és elképzelés és tapasztalat, kapcsolatok nélküli arra, hogy újabb húsz évig bohóckodjon kapitányként!

Nekem a fiúk kellenek, a Fidesz kell, már csak azért is mert a szart ne más takarítsa el utánuk, hanem ők maguk! Hozzák helyre amit elbasztak! Ezt szeretném!

Szedjék tehát össze magukat a kormány szétesőfélben lévő tagjai és kezdjenek el végre dolgozni!

De rendesen és én is érezzem itt a legalsó szinteken, hogy foglalkoznak velem, törődnek velem , hogy számítok!

Különben .....! Ha én egyszer kinyitom a számat....! :DDD

A többit már tudjátok.:) És amúgy nagyon kedves vagyok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3618364081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2024.03.26. 10:34:09

Nem akarok kormányváltást, mert ha így történik meg, és ha megtörténne, akkor évekig az elődökre hivatkozva lopnák szét az országot a következők!
Nem a kormánnyal van a baj, hanem azzal, hogy csak magukkal foglalkoznak!
Faszt sem érdekel mennyire maffia meg hasonlók, amíg nem gyilkolnak embereket közvetlenül stb, mint Putyin, addig az átlag magyart nem érdekli!Hozzák helyre az országot, tegyenek le valami nagy dolgot az asztalra, valami nagyon pozitívat amit érez minden ember. Tegyék az országot kellemesebbé, az itteni életet elviselhetőbbé!

Diorella Queen 2024.03.26. 10:41:17

És különben meg....ki a fene tudja nekem bebizonyítani, hogy a házaspár a felvett beszélgetést nem összebújva játszotta meg még akkor, amikor jóban voltak? Direkt ilyen kényes helyzetekre tartogatva a felvételt, esetleg a kormány megbuktatására, esetleg azért, hogy eladják az ellenzéknek jó sok pénzért?!?!? Két jogészről van szó, könyörgöm, nem lehet hogy ezek összejátszottak ?

Diorella Queen 2024.03.26. 10:46:58

Javaslat!

Magyar alapítson ellenzéki pártot és figyeljen és óbégasson ,mint a Hadházy gyerek, ha valami rendellenest lát!Kell a kontroll a Fidesznek! Judit legyen mostantól főállású anya!Nyilván megteheti és van elég pénze hozzá! Rogán MONNYGYON LE! Túl sok a vaj már a füle mögött és különben is totál ellenszenves pofa volt/ lesz !Viktor pedig kapcsoljon át egy másik csatornára a TV-ben!
Az OTP pedig induljon el felfelé és meg se álljon 20 ezerig!

gigabursch 2024.03.26. 11:48:06

@Diorella Queen:
Vihar a biliben.
Pont arra való, amire a címben utaltál.
Gumicsont, S valami egyéb elrejtése.

Példának okáért már se Balog, se Novák (ő már még régebb óta) nem téma.
De nem téma sokminden más sem, akár a bel, akár a külpolitikában...

Acsarkodásra alkalmas csak.

Ereszd el...

Lorrh 2024.03.26. 14:45:48

@Diorella Queen: Rogán egy végrehajtó verőember. Ha egy Kovács vagy egy Ilosvai lesz helyette akkor az fogja ugyanezt csinálni. Csak más személyt lehet utálni.
Látni kell hogy ehhez a maffiához szükséges egy verőember.
A maffiát kéne megszüntetni, de az nem zavarja a magyarokat. Addig meg jólvanezígy

Lorrh 2024.03.26. 14:47:42

@Diorella Queen: Szerintem az egész balhé meg van rendezve, mert így el lehet vinni a figyelmet a kegyelmi pedofil ügyről. Mert az tényleg nagy gáz volt.
Amúgy még nagyobb gáz a rengeteg külpolitikai kudarc amit orbán művel.
De persze az nem érdekli az egybites fidiótákat.

Lorrh 2024.03.26. 15:01:28

"A minielnökünknek azért van humora"
Nincs humora. Cinizmusa van. Az hogy a hatalma tudatának teljes mámorában idiótának néz mindenkit és kigúnyol. c-i-n-i-z-m-u-s a szó amit kerestél.
Véletlenül sem humor. A humorban van szeretet.
Orbánban csak végtelen gőg és cinizmus van.

Diorella Queen 2024.03.26. 15:13:59

@Lorrh: Oké, egyetértek, na de hogy lehet egy ilyen ügyet máshogy lereagálni?
Csak is cinizmussal. Ugyan mit mondhatott volna? Mondjuk egyszer azért lehetne őszinte az életében. No mindegy is nekem, mert mint írtam, vagyok olyan önző döggeci, hogy én is már CSAK a saját jólétemmel vagyok hajlandó foglalkozni. Illetve életben maradásommal, túlélésemmel, stb szar.

Lorrh 2024.03.26. 16:33:27

@Diorella Queen: ő azt nagyon jól megtanulta az öszödi beszédből hogy egy politikus soha semmilyen körülmények között nem lehet őszinte. Csak a látszatot képviselheti, csak a felépített image-t. És ebben igaza van.
A politikusokat a nép azért tartja hogy hazudjanak neki szépet és ő jól aludhasson ettől.
Kis gyermeteg énjét megnyugtassa apuci.

Diorella Queen 2024.03.26. 17:19:31

@Lorrh: Ez faszság!
A nép nem hazugságot vár, hanem könnyű és elviselhető életet és nyugalmat!

s 2024.03.27. 10:16:50

Ez az írás, és az eddigi hozzászólások szépen megvilágítják, - ha nem lenne már amúgy is teljesen világos - hogy mi a baj kis hazánkban. Leírom: rohad a nép. Nem rohadt mindenki, de a nagyja már az. Ebből azért nem lesz semmi, mert mindenki (szavazó, politikus, jelölt) rohadt. Nem tudják megkülönböztetni a jót és a rosszat. Ez egy elátkozott társadalom lett, egyre szarabb, egyre mocskosabb és hitványabb. Azért ezek a kibaszott figurák jönnek elő, mert ezt érdemlitek.

Diorella Queen 2024.03.27. 13:13:47

@s: Most úgy még is mit vársz? Hogy majd Karácsony Geri megnyeri a következő választásokat a DK-val együtt, vagy bárki más és akkor majd itt minden fasza lesz?!Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Tudod mi lenne,?! Mint ami most Budapesten megy, hogy megpróbál az ellenzék a csontváz hegyeken létezni, azt már azért is fizetnem kell, ha az ablakon kinézek!
Ugyan ez történne országos szinten!
Vagy tényleg úgy gondolod, hogy majd minden azonnal megáll a rohadásban és megszépül meg kivirul?
Mert akkor vissza kéne venned abból a mocskos nagy fantáziádból!

Faszt !
Baszódjon csak minden a Fidesz fejére! Löttyenjen az arcukba a megrohadt fostenger! Baszódjanak meg! Kapjanak guta ütést az idegtől, hogy ha fellázad a kurva, egy bites agyú, orkok serege! :DDD

Diorella Queen 2024.03.27. 13:19:28

A folyamat már elkezdődött!Szépen mászik felfelé a megrohadás az üszkösödés! a cgnyok már megbaszódtak az aranytartalék már elfogyott!A vérüket csapoltatják a túlélésért a gyerekeiket adják el a futtatóknak ! A kiskereskedelem éppen kezd megbaszódni szépen csendben. Most jön majd a bezárási hullám. Aki túl magasan van, az nem látja a folyamatot. Te sem látod S, mert nem mozogsz olyan közegben. Hamarosan mehetsz a kurva pelenkádért Bécsbe, mert csak ott lesz olyan szaküzlet ahol lehet kapni!Meg minden egyébért mehetsz Bécsbe! A magánegészségügy is meg fog baszódni, mert az a pár gazdagabb beteg nem fogja eltartani az összes fideszes faszkalapot!

gigabursch 2024.03.27. 15:56:47

@s:
A nép java egyáltalán nem rohadt és nagyon is meg tudja különböztetni a jót a rossztól, de ők csak annyit szeretnének, hogy:
- nyugodt munka
- gyarapodó család
- iskola, templom, egészség, stb...
Ezt a politikai cirkuszt legszívesebben kihagynák az életükből.
Kedvük meg lelkületük ehhez nincs.
Hagyják a rendszert ellenzékestül megrohadni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.28. 07:09:18

Ha 10 éve abuzálta MP és erről mindenki tudott a fideszben, hogy nem készült hangfelvétel arról hogy bizonyítani is lehessen ? Egy telefonbeszélgetés amiben fenyegeti Juditot ? Tényleg ennyire impotens lenne a Rogán hogy nem lenne képes megvédeni az igaszságügyminisztert miután bejelenti MP hogy zsarolni fogja egy hangfelvétellel ? Ellenválaszként nem az lenne az első hogy bepoloskázza a lakást, vagy egyfolytában lehallgatják MP telefonját ? Vád van, de bizonyíték nincs, ez a vicc. Viszont riportok tömkelege meg van arról milyen szuper a házasságuk ? Rogán lufi most pukkadt ki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.03.28. 07:31:32

Diokám tényleg nem érdekel hogy szórják a pénzt Vityusék ?
Nem érdekel hogy a jacht árából amit vett a Lölö kitudná pengetni a kórházak hiányát ?
Kb 130 milliárd a hiány és a jacht is annyiba fájt, ráadásul ez már a harmadik mert mindig nagyobbra cserélte, úgy váltogatta mint az alsógatyáját.
youtube.com/shorts/wLXldzrT7dk?si=RFpnZeWJFOSjzmgx

Itt valamelyik becsipogta hogy gumicsontnak jó ez az ügy :))))))))
Gumicsont hogy felvétel van arról miket elsikálnak a Rogánék ? :))
Novákot kukázták, Vargát kukázták de ez nem elég mégnagyobb idiótát csinálnak belőle a fészbuk adminjai, aki Rogán embere természetesen, vád van, de bizonyíték semmi :)

Diorella Queen 2024.03.28. 09:37:02

@szociál: Nem szoci, pont leszarom, mert ha ennyire ostobák, akkor ők sem ússzák meg ha összeomlik az egész rendszer!
És buta tolvajokként vonulnak be a történelembe.

s 2024.03.28. 22:33:24

@gigabursch: Az idióta választók - mert jobb szó valóban nincsen rájuk - azt gondolják, hogy a történet a politikusokról szól. Lófaszt. A történet igazából róluk szól. Olyan lesz ez az ország, sőt, már most is olyan, amilyen vezetőket hatalomba engednek. Ezt kellene felfogni, de mára a nép elhülyült. Lehet, hogy már évek óta hülye, de mostanra lett igazi segghülye. Nincsen közöm hozzájuk. Azért nincsen, mert nem akarom, hogy közöm legyen. Vannak dolgaim. Eléldegélek bárki mellett, és gyanítom, hogy orbán előbb fog megdögleni, mint én. Vele együtt ennek az országnak a nagyobb része is. Mintegy 2/3, ha érted, hogyan gondolom.

gigabursch 2024.03.29. 09:34:50

@s:
Tehát akkor mi a megoldás szerinted?
Vagy legalábbis mi a cél?

s 2024.03.29. 23:05:47

@gigabursch: A cél: ezt az országot egy modern, képzett emberek lakta vidékké alakítani, akik magas szinten képesek bekapcsolódni a globális termelési láncokba, hogy legyen végre normális jövedelme mindenkinek. Ha a lakosság ilyen, az lényegében öt percig sem tűrne el a jelenlegihez kicsit is hasonló kormányzást.
Megoldás: nincsenek jó híreim. Mostantól harminc év, feltéve, hogy az oktatásról azonnal leveszik azokat a nehezékeket, amit az eltelt idő alatt ráaggattak. Mivel ebben az ügyben sajnos késlekedésnek vagyunk tanúi, ezért meglesz az ötven év is. Csak okos emereknek lesz jó kormányzás. Amit most láthatunk, az egy megbízhatónak tekinthető diagnózis az ország lakosságának szellemi állapotáról.

Diorella Queen 2024.04.01. 17:09:04

@s: Nem hinném azt, hogy a hatalomban lévő bármelyik félnek, ez érdeke lenne.

s 2024.04.01. 20:16:31

@Diorella Queen: Egy aprócska szó, csak annyi hiányzik.

"a JELENLEG hatalomban lévő bármelyik félnek"

Változnak az idők. Néha gyorsan, többek által kiszámíthatatlanul. Ami viszont fontos: mindig a nép van hatalomban. Amikor nem, az csak ideiglenes állapot, még akkor is, ha eltart 70, esetleg 200 évig.

Lorrh 2024.04.02. 11:28:55

@s: ne vicceskedjél, ha 70 évig elnyomás van akkor pont 3 generációt tesznek tönkre. Annak az embernek ez örökkévalóságot jelent.
orbánék már így is tönkretettek legalább két generációt, akik kivándoroltak nyugatra és ott nevelnek családot és többé nem lesznek belőlük magyarok.

Diorella Queen 2024.04.02. 12:55:05

Nekem továbbra is CSAK annyi a kérdésem, melyik hatalomnak és miért is lenne érdeke az, hogy az embereknek jobban menjen?
Főleg akkor, ha a csicska rabszolgákat pótolni tudják filippínókkal, nyugdíjasokkal és egyéb beduinokkal?

Diorella Queen 2024.04.02. 13:00:31

@s: A történekem során, mikor a jó büdös picsába volt érdeke az a rabszolgatartóknak, hogy a rabszolgáknak jól menjen a szekér? Nem zavar, hogy folyton kinyírták a birkákat? Csak megdögleszteni volt esze mindegyiknek, többre egyiknek sem. Csak hitegették a csicskákat, mindig és mindenütt a nagyvilágban! Tehát továbbra is itt a nagy kérdés, melyik hatalomnak és MIÉRT lenne az érdeke, hogy a csicska rabszolgák tömege jól éljen? Ha megdöglenek, majd jönnek a robotok, a filippínók, a niggerek.
Miért lenne érdeke az a jelenlegi vagy a következő kormánynak, hogy a pénzünk erős legyen, a gazdaságunk erős legyen, az emberek pedig elégedettek legyenek? Főleg annak tudatában, hogy ez a három variáció kizárja egymást, akár csak a három test probléma a fizikában.

Diorella Queen 2024.04.02. 13:10:01

@s: képzett emberek lakta vidékké alakítani, akik magas szinten képesek bekapcsolódni a globális termelési láncokba, hogy legyen végre normális jövedelme mindenkinek.

Te tényleg egy képzeletbeli világban élsz S !
Magyarország gazdasága kurvára nem fogyasztás alapú társadalom és soha nem is volt az, nem is lesz az. Azok a társadalmak nyugatabbra vannak tőlünk. De őket ki kell szolgálni és a rabszolgaságot meg már felszámolták rég. Papíron. Mert hogy ugyan az megy valójában most is, csak talán nem verik agyon a munkaadók az embereket a szívlapáttal. De a lényege ugyan az. A csórók húzzák az igát a nagyvállalatoknak és üzemeknek azért, hogy a nyugati társadalmak fogyasztását és luxusát kielégítsék. Ezzel mindenki jól jár. Ki jobban, ki kevésbé jobban. Persze a legalja melós jár a legszarabbul, mert ő pusztul meg leghamarabb az akkumulátor gyárban, miközben ő keresett a legkevesebbet és dolgozott a legtöbbet. A gyártulajdonos jobban jár, talán később pusztul meg a stressztől és a gazdagság által okozott egyéb szövődménytől. ( elhízás, cukor, stressz stb) és a fogyasztó jár a legjobban nyilván, hiszen ő élvezheti az összes előnyét a megtermelt luxus autónak pl. Ez a felállás.
A te képzeleted egy olyan országot vizionál, ami fogyasztásra épülő társadalom és ahol mindenki magasan képzett és robotokat programozik. Ahol MI a főpolgármester és nincs korrupció. Ami nincs kiszolgáltatva semmilyen nagyhatalomnak. Mi lenne ha felébrednél végre ? Ez itt nem Görögország és nem a középkor ! Illetve középkornak középkor, a görögök nélkül !

Diorella Queen 2024.04.02. 13:18:06

@Lorrh: Jelenleg újra népesítés és újra iparosítás folyik.
A lehető legszarabb módon mindkettő. Gondolom a mérgező üzemek tömegei gyorsabb volt, mint újraálmodni az oktatást és a mezőgazdaságot. Az akkumulátorgyárakkal gyorsabban pénzhez jutott ez a gyökérbaszó banda. A kurva EU-nak meg kellenek ezek a szarok, nem szólnak bele. A csicskák meg adva vannak hozzá.
Nem értem, mi bajotok ? Mi baja S-nek? Miért is lenne jó egy másik kormány most? Akkor lenne magas színvonalú oktatás? Mihez is kéne? Hogy külföldre menjenek az ifjak miután kitanultak? Nem lenne belőle lóvéja az országnak sem hosszú, sem rövid távon. Vagy talán az akkumulátor gyárak helyett MIR űrállomások gyártására állnánk rá? A fejlett mezőgazdaság hány év után hozna hasznot ? Mikor lenne versenyképes ?Kurva soká....

Diorella Queen 2024.04.02. 13:24:59

Nincs itt semmi látnivaló!
Egy turistának nincs miért ide jönnie! Nincs tengerpart, nincsenek gyönyörű szállodák, érdekfeszítő rendezvények vagy kiállítások. Ha angol lennék, ez lenne a legutolsó hely, ahova el szeretnék menni, amire kíváncsi lennék. Viszont jó fekvése van az országnak, és adott két nagy folyó . Valójában az akkumulátorgyárak mellé , ide kellett volna hozni az összes atomerőművet Ny- EU-ból, mert ők úgy is ágálnak ellene, itt meg jól elfért volna. A tranzitra kéne helyezni sokkal több hangsúlyt és a vasútra. De a MÁV állam az államban. Oda még Orbán keze sem ér el nagyon.

Lorrh 2024.04.02. 14:51:20

@Diorella Queen: igazat kell adnom neked abban, hogy amig demokrácia és az ostoba nép többségének a megnyerése kell a hatalomba jutáshoz, addig itt nem lesz jobb világ, se orbánnal se anélkül. Mert minden kormány csak a négy évét akarja kihúzni. Aztán a következő négy évet. Ez nem kedvez annak hogy oktatásba fektessenek mert az 20 év mire megtérül vagy inkább még több.

Azt azért beláthatod, hogy ennyire gonosz és kapzsi rabszolgatartó kormányunk még nem volt rákosi óta.
És sokszor már az is növeli az emberek életkedvét ha nem az állandó gonosz lopásra ébredünk.
szóval felőlem elviheted magadhoz orbánt, nekem nem kell, én megszabadulnék tőle.

Diorella Queen 2024.04.02. 15:55:08

@Lorrh: Menjen É- Koreába a haverjához.

Diorella Queen 2024.04.02. 15:57:01

@Lorrh: Én is olvasok híreket hidd el.
De azt is hidd el, hogy az ellenzék sem lenne semmivel különb. Max megszüntetné a nyugdíjasok 8 órás munkalehetőségét, ami nekem már főnyeremény lenne és az összes korombeli, még igen csak aktív dolgozónak.

gigabursch 2024.04.02. 16:06:22

@Lorrh:
Nem ok nélkül hívom idiokráciának.
Engem is zavar, hogy a tanulmányaim, munkám, gyereknevelésem éd adózásom mellett ugyanannyit ér a szavazatom, mint egy nyolc általánost négy első és négy második formájában végző, 23 évesen nagyszülő, de addig többszörösen büntetett lakatos nintendónak.

gigabursch 2024.04.02. 16:08:30

@Diorella Queen:
Önmagában az nem gond, hogy dolgozhat a nyugdíjas.
Nagyobb gond, hogy egy halom munkahely van, ahol gyerekes anyukák gond nélkül válthatnák egymást, de a hülye személyi és céges adózás miatt ez nem megoldható, még ott sem, ahol a főnök/cégtulajdonos belemenne.

Lorrh 2024.04.02. 21:00:43

@gigabursch: a nyugger elveszi a rendes dolgozó elől a helyet mert a nyugdijasnak sokkal kevesebbet kell fizetni, attól is boldog hiszen a nyugdija az fix. plusz adózási könnyités is van

Lorrh 2024.04.02. 21:02:08

@gigabursch: a politikának az az érdeke hogy a buta emberek szavazzanak. Te előbb fogsz kivándorolni és nem itthon szavazni. A kritikus gondolkodás nem kedvez az olyan műveletlen tahóknak mint a kis diktátorunk.

s 2024.04.02. 23:30:27

@Lorrh: "ha 70 évig elnyomás van akkor pont 3 generációt tesznek tönkre"
Igen, de az lófasz. A szovjet kommunista hatalom is kb. addig állt fenn, aztán mindenki megbaszódott. Történelmi léptékben nézve az csak egy pillanat volt. Tehát vannak hibák. Ez legalább nem tartott annyira sokáig, mint a korábbiak.

s 2024.04.02. 23:34:47

@Diorella Queen: "melyik hatalomnak és miért is lenne érdeke az, hogy az embereknek jobban menjen?"
Nem azért változtatnak a szisztémán, hogy az embereknek jobban menjen. Önzőbb érdekeik vannak. Azért változtatnak, hogy élve megússzák valahogyan. Példákat nem sorolok, bízom a történelmi ismereteitekben. A szaftosabb sztorik azok, amikor nem sikerült idejében az akció.

s 2024.04.03. 00:08:46

@Diorella Queen: "a pénzünk erős legyen, a gazdaságunk erős legyen, az emberek pedig elégedettek legyenek"
Vannak pedig erre is példák. Valóban ezek mindegyike nincsen egyszerre a maximumon, mert helyesen állapítottad meg, hogy nem is lehet, de azért annál jobbat el tudun képzelni, mint ami most van. Ehhez persze kell egy nép is. Úgy értem a dolgot, hogy nem az a hülyekommandó, akiket most polgártársként vagyunk kénytelenek elviselni.

s 2024.04.03. 00:26:22

@Diorella Queen: Statikus képet szemlélsz, de a folyamatok dinamikusak. Voltak nálunk elmaradottabb részei a világnak, amik mára előttünk járnak. Ez hogyan történhetett? Úgy, hogy a változás képessége legalább annyira fontos, mint az állapot, amiben éppen vagyunk. Továbbá akinek nincsen semmije, az nem pofázhat. Az említett régiók felhalmoztak dolgokat - tudást, pénzt, képességeket, stb. - ami lehetővé tette számukra, hogy megfelelő alkupozícióik legyenek. Kína sem volt mindig az, aminek ma ismerjük. Nálunk az a baj szerintem, hogy befektetett erő nélkül akarunk az élre törni, mert úgy hisszük, hogy az jár nekünk. Gecire nem. Be kell dobni a zsetont a kisautóba előbb, menni csak azután lehet vele.

s 2024.04.03. 00:42:25

@Diorella Queen: "A kurva EU-nak meg kellenek ezek a szarok, nem szólnak bele."
Mégis mit mondjanak azok után, hogy itt n+1. -szerre is orbánt választják? Elmondom én! Azt mondják, hogy erre kurvára rábasztatok, de nekünk legalább lesz akkumulátorunk. Nem az EU választotta orbánt. Azt mi, magyarok választottuk. (Mármint én biztosan nem.)

"Mi baja S-nek? Miért is lenne jó egy másik kormány most?"
Pont azért, hogy lehetőleg ne ez menjen. Ha mégis, akkor azok is elmehetnek a picsába. Erről szól a választás. Nem arról, hogy zabáljuk a szart mindhalálig. Az nem választás. Az lófasz.

"Akkor lenne magas színvonalú oktatás?"
Talán.

"Hogy külföldre menjenek az ifjak miután kitanultak? Nem lenne belőle lóvéja az országnak sem hosszú, sem rövid távon."
Kezdetben valóban kimennének. Kezdetben. Aztán felépülne itt is egy működő gazdaság, amiben már el lehet helyezkedni. Senki sem mondta, hogy gyorsan fog menni. Az állítás az, hogy másként nem lehet csinálni. Vagy így, vagy sehogy.

s 2024.04.03. 00:48:21

@Diorella Queen: "Ha angol lennék, ez lenne a legutolsó hely, ahova el szeretnék menni, amire kíváncsi lennék."
Pedig jönnek. Angol fiatalok a belvárosba. Mert olcsó a pia, az angolok meg isznak, mint az állat. Utána a hányásukat a vizeletükkel mossák le a házfalakról, úgy, hogy a kutyák már inkább máshova mennek pisálni, mert okádni azért ők sem akarnak. Ha ez nem turizmus - vendéglátás, akkor nem tudom, mi a kurva ükanyám lenne az. Igaz -e rasitündér, te pelenkahajigáló kutyaszar?

s 2024.04.03. 00:59:48

@Lorrh: Ha egy társadalomban elég sok öreg él, akkor azoknak dolgozniuk kell, amennyiben felosztó - kirovó rendszeren alapul a nyugdíj. Kérdezhetem máshogy is. Akarsz te szénné járulékolt fizetésből tengődni, csak azért, hogy a melóhelyen ne lássál vénembert? Vagy szerinted ők már dögöljenek meg? Először anyáddal, apáddal beszéld meg ezt a dolgot, mielőtt elhamarkodottan billentyűzetet ragadnál.
Egyébként a fiataloknak máshol kellene elhúzni. Olyan területeken, ahol jobban teljesítenek az időseknél. Ha van ilyen egyáltalán.

s 2024.04.03. 01:10:33

@Lorrh: "a politikának az az érdeke hogy a buta emberek szavazzanak"
Igaz. Azonban éppen ez a politika vezet oda, hogy az említett népréteg kihal. Az okosabbjának tartalákai, egyéb lehetőségei, különböző megoldási stratégiái vannak. Jóval a vörös vonal felett táncolnak. A hülyébbnek kifogy a készlete, és amikor eljön ez a pillanat, - mert eljön, ehhez kétség sem fér - akkor elemi erővel csap le. Magyarul: orbán lyukas bőréért egy kurva petákot sem adnék, mert az a szardarab csúnyán fogja végezni, hacsak nem változtat valamit. Azok fogják elzavarni, akik most hatalomban tartják. Mindig ez megy.

gigabursch 2024.04.03. 09:45:56

@Lorrh:
Az a kis műveletlen tahó azért beszél a magyaron kívül elég jól angolul, németól, franciául és oroszul.
Én tudok angolul és németül szo-szo (turistákkal, mérnöktársakkal, szomszéddal stb. el tudok beszélgetni, de mondjuk tárgyalást nem vállalnék...), meg gyargok valamennyit oroszul (ami még megmaradt) és egy kicsikécskét tótul.

Ehhez képest a roppant entellektüel karigeri még magyarul sem tud...

Ha vektor a tahó, akkor mi karigeri? Svábbogár...?
Ezt csak azért kérdem, hogy valahogyan be tudjam skálázni a minősítésedet.

gigabursch 2024.04.03. 11:31:46

A többit meg Ady Endre már rég megfogalmazta:

www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Verstar-verstar-otven-kolto-osszes-verse-2/ady-endre-13441/a-menekulo-elet-13FD2/harc-es-halal-140D2/seregesen-senkik-jonnek-14118/

Seregesen senkik jönnek

Minden semmirevalónak,
Gácsnak, svábnak és zsidónak
Grádics adatott:
Itt alant már csak egyedül
Maradok.

Sürög a vad, magyar élet,
Még a némák is beszélnek
S uccám ellepik
S bárki taknyost egy bősz iram
Fölrepít.
Seregesen senkik jönnek,
Megrabolnak, elköszönnek
Gúnnyal, szabadon.
Mi bennem gyűlt, mindenkié
A vagyon.

Mind a szépet, amit hoztam
S ami új, nagy, átkozottan
Sok, pazar ige:
Úri, léha nullák raja
Söpri be.

Álmagyarok s jöttment népség
S címeres, ronda cselédség
S nagyúri nagyok:
Ez időben, itt, valaki:
Én vagyok.

Új igéim tán nem hatnak,
Rossz frigyesim elhagyhatnak
S nőhet a fülem,
De nem lesz itt, semmi, soha
Nélkülem.

Lorrh 2024.04.03. 14:14:52

@gigabursch: "Az a kis műveletlen tahó azért beszél a magyaron kívül elég jól angolul, németól, franciául és oroszul."
Konkrétan honnan veszed az információidat? Angolul beszél orbán, nem máshogy.

Tudod mi az hogy műveltség?. A nyelvtudás már önmagában műveltség szerinted? Nem érted a szavak jelentését?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.07. 12:59:31

Tegnap a MagyarPéter koncerten páran lézengtek a téren, néhány kisgyerek lufival, meg pár nyugdíjas akik galambokat etettek, nem volt semmiféle látnivaló :)
Ráadásul nem is tud lénekelni, csak beszélt, milyen koncert ez ?

Viccet félretéveL, azért a fityesz meg lesz szorongatva, ha az emberek észre veszik hogy a DK miatt van mindig kétharmada a dagadtgec.nek, akkor onnan is elpártolnak páran, remélem a bizonytalan szavazók tábora is apadni fog, kutyapártot kukázzák, onnan elszippant mindenkit, jobbos náci pártok maradnak a fidesz mellett....szóval 26-ra Vitya a gyógyszeradagját meg fogja emelni, már most akkora hogy szétdurran a valaga, még tol rá bogyókat akkor lesz a mája hogy tényleg elszáll a gecibe :)
Mondjuk nagyion belekötni nem lehet a programjába, eu ügyészséghez csatlakozás alapból elindítja a pénzcsapokat Brüsszelből, egészségügy és az oktatás reformját se nagyon ellenezné egy normális szavazó sem, mibe lehet belekötni ?
Gyurcsányból nem kér, az egész ellenzéket a földbe kellene állítani mert azok csak megélhetési poitilkusok akik végig a Vitya kezére játszottak.
Mondjuk a roma lakosságot nehéz lesz megszólítania mert azok csak a zsák krumpliba hisznek , arra meg van lóvéja Vityusnak, választáskor megint olyan recesszióba zuhan az ország az osztogatás után hogy azt már lábon nem horjuk ki.
Szóval ha nyer is Magyarpéter az új pártjával, csak romok maradnak amiket újjá kell építeni, de remélem az oligarhák pénzéből azért jön vissza, Poltpetit meg nem leváltani kellene hanem hosszú évekre börtönbe vágni.

Lorrh 2024.04.08. 16:51:36

@szociál: ha egyre többen mondják hogy a fidesz ideje lejárt az önbeteljesitő jóslat lesz.

De majd kitalál a propagandagépezet valami háborús konfliktust, szimulálnak egy dróntámadást a szabolcsi falvakban hogy rá lehessen fogni hogy a háborúban csak orbán tud megvédeni.
Régi trükk.

Diorella Queen 2024.04.08. 18:38:49

@Lorrh: Sajnos a mi életünket már végig fogja kísérni a diktátorocska szerintem. Nekem személy szerint baromi sok kárt okozott a Fidesz már eddig . Súlyos Forintban mérhető kárt. Most sem fogok rájuk szavazni, mint ahogy soha nem is szavaztam rájuk. De az sem járható út, hogy az egyik tönkre tesz mindent , széjjel lop mindent, a következő meg hozza helyre, illetve arra maszatolja az impotenciáját, hogy csontvázak vannak a szekrényben.
Hozza helyre az ,aki elbaszta a dolgokat!
Kezdje azzal, hogy ezeket az idegen munkavállalók ide telepítését azonnal beszünteti. Aztán azzal folytassa, hogy a nyugdíjasok 8 órás munkavállalást beszünteti. Csak mert a munkaadóknak nem kell más, csak a 25 év alatti és a nyugdíjas. Mindegy mennyire bénaság, vagy sem, akkor is ezek kellenek. A köztes korúak meg akasszák fel magukat!

Diorella Queen 2024.04.08. 18:51:36

@Lorrh: Itt vagyok 5 különböző képesítéssel harmadik hete nem jelentkezik egy munkaadó sem a pályázatomra. Vagy ha még is, akkor csak azért, hogy a szabadságokat gyorsan ki tudja adni a fix embereknek, aztán mehetek a picsába. A legutóbbi azonnal lecserélt egy BÁV-s nyugdíjasra, amint az el tudott jönni a BÁV-tól. Csak olyan munkahelyekre volna felvétel, amit már én sem bírok fizikailag pl, benzinkút 12 óra éjjel/ nappal , vigyázzban állás 12 órán keresztül. Na ezt egy nyugdíjas sem bír, az a baj hogy én sem. Minden multi kasszájában ezek vannak, olyanok mint a svábbogarak . Amerre nézek mindenütt nyugdíjas van, még a minap a 7-es buszt is egy 70 éves öreglány vezette! Nyugdíjas fóbiám lett keményen. Tudom, hogy nem szabad őket bántani, mert nem ők tehetnek róla " szegények " hogy ennyire harácsoló majd mindegyik. Mert 10 -ből 8 biztos hogy nincs rászorulva arra hogy dolgozzon,. De ők ott reszketnek télen az OBI kasszában, aztán meg ott ájuldoznak a TESCO kasszában, de mennek, mint a tank az ukrán fronton! Mert ők nem jönnek ki a nyugdíjukból? Apám kijön a 250 ezres nyugdíjából még félre is tud rakni?Pedig vannak gyógyszerei és eszik is rendesen. Igaz nincs városi Suv-ja mint sok nyugdíjasnak, de még egy kis autót is fent tud tartani. Én is hónapok óra nettó 250 ezerből éldegélek. Éppen hogy. De most még annyiból sem.
Kérdem én.
Ki a picsa fog járulékokat fizetni meg adót ? A filippínók? A nyugdíjasok? Az előbbiek hazaküldik a lóvéjukat a Fülöp- szigetekre, utóbbiak meg bevarrják a párna cihába. Akkor ne sírjanak Lázárék, hogy nincs belső fogyasztás, mert mitől is lenne?
Az volt már ma, hogy a kormány kurva anyját?

Diorella Queen 2024.04.08. 18:55:26

Inkább alkalmaz nyugdíjas tanárokat, csak ne kelljen bért emelni a tanároknak ?
S !
Te mesélhetnél erről igazán!
Kedves nejedéknél, mekkora a nyugdíjas pedagógusok aránya?
És főleg miért is van ennyi nyugdíjas pedagógus?
Ki szerint egészséges mindez?!?!

s 2024.04.08. 22:06:45

@Diorella Queen:
"Kedves nejedéknél, mekkora a nyugdíjas pedagógusok aránya?"
Jelenleg 0%. Jelenleg. Aztán ha majd nem lesz tanár, akkor ez sem marad ennyi.

"És főleg miért is van ennyi nyugdíjas pedagógus?"
Mert nincsen más. Az órákat pedig meg kell tartani. A tesitanár nem fog matekot tanítani. Meg lehet próbálni, de nem fog menni. Nem lehet a naplóba folyton azt írni, hogy gyermekfelügyelet. Szakóra helyett.

"Ki szerint egészséges mindez?!?!"
Senki szerint. Abból főzünk, amink van.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2024.04.09. 06:45:48

Amúgy ennek a Novák Katalinnak mennyi önbecsülése maradt ? Nem zavarja hogy minden alkalommal leköpi Viktor ? Hogy a kegyelmi ügyet csak az ő nyakába varrja, hogy az ő hibás döntése és hogy rosszul végezte a dolgát ??? Azért nekem ezek a mondatok felqrnák az agyam, még ha a köztársasági nyugdíjam bánná ha kitálalnék. Ha Novák elmenne a Partizánba és kiborítaná a bilit ,akkor a Vitya lecopná a világ összes faxát, az tényleg atombomba lenne. Rá mit mondanának hogy férjverő pszihopata ? Jó lenne ha kinövesztené a gerincét és tisztára mosná a nevét.

Lorrh 2024.04.09. 07:14:09

@szociál: havi 2 millióért már korpásodik a haja is akár

Lorrh 2024.04.09. 07:17:07

@szociál: ja és itt nem egy emberről van szó, hanem a csládról is. Ha kiteregeti a szennyest akkor a gyerkei vastagbelét fogják egy vaskapmóval kirángatni a torkukon keresztül. Hogy értsék az üzenetet. a maffia nem enged.
Ez a magyarpéter egy rendszerhiba volt, de összezárnak most szorosan. Ilyen többet nem lesz.
Ja és a vargajudit tartja magát a maffiához, ő nem beszél, sőt elszinészkedi a hattyúk halálát is, pedig ő még köztársasági nyugdijat sem kap.

Diorella Queen 2024.04.09. 09:44:39

A vádiratból kiderül, hogy a vádlottak fedőneveken emlegettek egymást, illetve bizonyos személyeket és eseményeket. Így például az ügy másodrendű vádlottját úgy nevezték, „az Öreg”. A harmadrendű vádlottat „a Kedves” néven, míg a helyszíni ellenőrzést „gestapo” fedőnéven emlegették. A hetedrendű vádlottat – aki egyébként a Pénzügyminisztérium egyik kontrolling osztályát vezette – úgy nevezték: „a Faszfej” vagy „a hülye, akihez ki kell menni”. A Miniszterelnökség részéről érintett főosztályvezetőt „Pulyka husinak” nevezték el, más vádlottakat „Pumukli”, „Bagoly” vagy „Okos madár” néven emlegették, de volt köztük olyan is, akit „Kudlik Julinak” vagy „Görögsalinak” hívtak.

Diorella Queen 2024.04.09. 09:45:57

Engem érdekelne, hogy ki kicsoda a történetben?

Diorella Queen 2024.04.09. 09:46:32

Elképzelem, ahogy megírták a vádiratot a nyomozók, rommá röhögték magukat ezen .

s 2024.04.09. 20:51:32

@Diorella Queen: Olyan jó munkásemberek, akikre megadták a kilövési engedélyt. Itt a vargamisi és kurvanagymárton ellentétet sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Nem véletlen, hogy misibá környékén csapdosnak a villámok, tudja már, hogy hol a helye.
Az EU felé is jó pontnak gondolták, hogy lám-lám, nálunk milyen fasza módon megy a korrupció felderítése. A navracsicska legalábbis evvel zsongítja a népeket. Aztán ha olyan kibaszott jó lenne minden, mint amennyire mondják, akkor azért nem találnának ennyi szart akkor sem, ha motorcsónakkal keresnék a bablevesben.
Egyébként lakásvásárláskor tőlem sem kért az ügyvéd eredetigazolást a pénzről. Egyszer sem, pedig volt pár alkalom. Ugyanis az nem dolga őneki. De fingassuk már meg a Hadházy ügyvédjét is, mert kibaszott néhányszor a fidesz nagymenőivel.
Kurva anyátokat basszátok szájba, ha esetleg ez még nem volt ma.

Lorrh 2024.04.09. 21:49:08

@s: igen, ez szánalmas, hogy az 54. rendű vádlottat tudták ilyen izzadtságszagúan összehozni Hadházyval, persze a fideszes index rárepült erre a szarra is.
Sajnos a telex is durván benyal orbánnak és már a HVG is. Kb nem maradt független sajtó.

Diorella Queen 2024.04.10. 12:08:15

@Lorrh: Mikor volt független a sajtó?

Lorrh 2024.04.10. 23:14:02

@Diorella Queen: ja, soha. De ez a fideszmánia minden szinten már nyomasztó.
süti beállítások módosítása