Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Emberkínzás Európában a XXI. században

2023. április 21. - Diorella Queen

Erről a címről most eszembe jutott a cikk, amelyikben arról volt szó, hogy Európában, úgy százegy néhány éve még ettek emberhúst. Száz év igazán nem nagy idő a világtörténelemben.

Valójában sokkal közelebb vagyunk a középkorhoz, mint ahogy azt hisszük. Egy fejletlen, barbár népség a világnak az a fele, mely azt gondolja magáról, hogy civilizált. A másik variáció az, hogy a bolygón párhuzamos világok léteznek valójában. Létezik egy elveszett emberiség, amely a bolygó mélyen fekvő üregeiben élte túl a jégkorszakot és a z özönvizet.Aztán előjött és átadta a tudást a fejletlenebb ősembereknek. Ezért tudták felépíteni emezek a Stonehenget. De ez a sci-fi része volt a gondolatmenetnek. A másik a valósághoz sokkal közelebb állhat. Az a rész, ahol létezik egy azonos időben fejlődő emberiség, amelynek kiváltságos tagjai egy teljesen másik, alternatív világban léteznek. Abban a világban egy teljesen űrkorszaki lét veszi őket körbe. Minden tekintetben.

Majd pedig végső soron az emberek igen nagy része él egy olyan világban, mely magát fejlettnek kiáltotta ki és civilizációnak nevezi, de közben alig valamiben különbözik a sötét középkortól. Minderre az állításra a legjobb példaként szolgálnak az embereket kínzó munkahelyek.

Tudom... valójában minden munkahelyről elmondható az, hogy emberkínzó. Mindegyiket annak érezzük, amit nem szeretünk, mert nem érezzük azt, hogy ezt szeretnénk csinálni életünk végig. De ha egy embernek olyan a munkája, hogy amúgy teljesen mindegy lenne , hogy az illető áll, avagy ül egy pult mögött, de a munkaadója még is azt várja el, hogy a szerencsétlen álljon tizenkét órát egyhuzamban, akkor az ugye nem más, mint nettó gonoszság = emberkínzás?

Vagy például !

Azt várja el a munkaadó, hogy megállás nélkül, mindössze egy  30 és egy 15 perces szünettel dolgozzon valaki tizenkét órát egyhuzamban, akkor az ugye nettó gonoszság = emberkínzás ? Képzeljük el most a sofőröket, teherautókon, vagy villamoson, hogy bírnának ki két ilyen kurta szünettel, egy ilyen hosszú műszakot ? Úgy kellene daruval kiemelni a vezetőülésből őket a műszak végén. Vagy valaki esetleg bírna 100 kilós magatehetetlen embereket fürdetni és pelenkázni, két ilyen kis kurta szünettel reggeltől napestig? Esetleg pedagógusként hallgatni a gyerekek ordítozását tizenkét órán keresztül? Bármilyen más zajt, dübörgést, sípolást, csengetést bármit? Micsoda ez, ha nem emberkínzás ? Ha buszsofőrnek hangosan csörren minden egyes jelzés, gombnyomás, amikor az utasok le akarnak szállni ?

De ha egy ember gyerekkori álma az volt, hogy filmrendező legyen és forgatáskor önként vállalja, hogy a munkájával foglakozik a huszonnégy órából húszat, akkor azt nyilván nem lehet emberkínzásnak nevezni. Nagy jóindulattal sem. Maximum önkínzásnak.

Töménytelen emberkínzó munkahely létezik még most is a XXI. század Európájában. Az arabok legalább délben sziesztáznak. Egy fél órás ebédszünet arra sem elég, hogy elővedd a szendvicsedet, nem hogy arra, hogy még meg is edd. Akkor sem ha nagyon gyors vagy. Mire felérsz az ebédlőbe, mire előveszed, mire kezet mosol, mire megmikrózod, addigra lejárt a szüneted. Ennyit tehát a blokkoló órákról. Volt olyan munkahelyem, ahol a dolgozók ezt az egész harminc perc szünetet semmibe vették már. Aztán a szünet egy, másfél órás lett. aztán hónap végén levonták, annak ellenére is, ha az illető mindig előbb bement dolgozni a munkahelyre.

Az egyik versenyző elkövette azt a hibát, hogy megkérdezte tőlem, hogy érzem magam? Hát mit is mondjak, hogy érzem magam tizenkét óra megállás nélküli kasszázás után?  Bevallom őszintén, nekem a náci haláltáborok jutottak eszembe . Amikor a foglyokra köveket pakoltak, és addig kellett körbe körbe menniük, amíg meg nem haltak a kimerültségtől. Így tesztelték a drogok hatását a nácik.

Lehet hogy nem Szép kártyát kéne adjanak a munkaadók, hanem valami mást. Amit az amerikai hadsereg adott a katonáinak, a II. VH idején. Ha ilyen elvárásaik vannak a dolgozóik felé, akkor adjanak hozzá azt is, amivel kibírja az a szerencsétlen rabszolga ezeket a rabszolgatartó munkákat.  É-Korea legalább korrekt és engedi, hogy mindenki halálra drogozza magát abban a szar és elbaszott világban, amiben léteznie kéne valamilyen formában. Bezzeg Európa, a civilizált világ kapuja, az űrkorszaki épületeivel és városközpontjaival mit tesz? Hagyja szépen és csendben, hogy emberek tömegeit kínozzák a munkahelyeken. A középkori módszerekkel.

És a kisebb vezetők , igazgatók, még asszisztálnak is hozzá. Hogy a saját nemzeti testvéreiket kínozzák a ná..... ( és itt mindenki gondoljon amit akar) !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3218107864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2023.04.21. 21:43:57

Álommunka...
Tegye már fel a kezét, hogy ki szeretné Balogh urat főnökének?!?!

taga20 2023.04.22. 12:04:11

@Diorella Queen:

nem akarlak bántani, de ez a poszt tele van faszságokkal.

pl.:"hogy Európában, úgy százegy néhány éve még ettek emberhúst."

hol?

vagy: "Azt várja el a munkaadó, hogy megállás nélkül, mindössze egy 30 és egy 15 perces szünettel dolgozzon valaki tizenkét órát egyhuzamban,"

ez hol van?

vagy ez: Egy fél órás ebédszünet arra sem elég, hogy elővedd a szendvicsedet, nem hogy arra, hogy még meg is edd. "

ez, hogy?

egyébként jó olvasni téged, de annyi marhaságot összehordasz, hogy má fáj;)

u.i.: tudom, csináljak jobb blogot, ha ekkora az arcom:)))

ja és zene, me az...:

www.youtube.com/watch?v=joNl5U545N0

Diorella Queen 2023.04.23. 18:57:33

@taga20: Nem akarlak bántani...

De! Pontosan azt akarod, mert egy hülye vagy!
Hovatovább, amiről te nem tudsz, az nyilvánvalóan nem is létezik!
Nem is hülye vagy, inkább egy barom!
Szerintem mindenki jobban jár, ha beveszed a gyógyszereidet, aztán megiszod rá a pálinkádat, és bekussolsz!
Minek egy magadfajta hülyének szerepelnie?
A fasz sem kíváncsi rád!

s 2023.04.25. 14:22:26

@taga20: "pl.:"hogy Európában, úgy százegy néhány éve még ettek emberhúst."

hol?"

Előfordult később is. A II. vh. -ban, amikor nem volt kaja Leningrád ostromakor. Vagy az Andokban lezuhant uruguayi rögbisek esetén, 1972 -ben. Extrém helyzetek. Az ember a bioszféra része. Egy állatfajból fejlődött ki. Nem tud, mert nem is lehet túllépni ezeken a korlátokon. Csak részlegesen, ha minden jól megy.

Diókáról meg annyit: lentről nézi ezt a világot, mert lent van. Ahogy sokan manapság. A nézőpontunk különbözik, de tudom, hogy élnek így többen is. Ezért torz az ítélet, de ebben lehet bízni. Nem mondom tovább, mert az lázítás lenne . . .

Diorella Queen 2023.04.26. 07:43:46

@s: De milyen ítéletem torz? Én csak a valóságot írom le, ami a munkahelyeken van. Semmit nem teszek hozzá és nem veszek el belőle. Az összes multinál ez a helyzet. És bár van egy törvény arra, hogy a monitor előtt dolgozóknak óránként járna 5 perc szünet, ez a kasszásokra egyáltalán nem vonatkozik. Pedig a kasszának a képernyője is monitor és hidd el, a szemgolyód kifolyik tőle igen hamar.
De már legalább a szerencsétlen biztonsági őröknek nem kell a kapuban állniuk. Ez még mindig sok munkahelyről nem mondható el. Bent ülnek egy szobában és nézik a monitort. Ugyan sok vásárló így azt hiszi, hogy nincs is biztonsági őr. Az emberek nagyon nagy része olyan mint taga20. Amit ő nem lát, amiről ő nem tud, az nincs is.

Diorella Queen 2023.04.26. 07:45:42

Berágok azon, ha indokolatlan emberkínzást látok,amikor lenne más megoldás / lehetőség hogy a dolgozónak egy picit jobb legyen és ennek ellenére azért sem változtatnak. Ennyire nincs beleélő képességük a főnököknek. Bár majdnem az összes pszichopata ,így nem is kell csodálkozni ezen sem.

s 2023.04.27. 22:38:29

@Diorella Queen: "De milyen ítéletem torz?" Szerinted csak az van, amit te látsz?

"Az emberek nagyon nagy része olyan mint taga20. Amit ő nem lát, amiről ő nem tud, az nincs is."
A helyzet az, hogy te is ilyen vagy. Nem akarom elmondani, hogy mit csinálok, mennyiért csinálom, és kinek. De legyél abban teljesen biztos, hogy engemet nem kínoznak. Te nem látod ezt a részt, ezért nem is tudod elképzelni, hogy létezik ilyen egyáltalán. Különben taga20 jó arc, kár volt beszólnod neki.
Aztán van itt még egy fontos dolog, mielőtt rosszra gondolnál. Nem vagyok fidesz szopancs. Semmiféle alakulatnak nem vagyok a végbelében egyik oldalon sem. Nem is leszek. Ennél többre tartom magam, még ha ez önhittségnek tűnne is. Leszarom. Ki kell fizetni, ami a buksimban van, és az a helyzet, hogy nem is nagyon tehetnek mást. Kifizetik.

Diorella Queen 2023.04.28. 08:56:05

@s: Szerinted csak az van, amit te látsz?

Nem, én nem hiszem hogy csak az van amiről én tudok. Én nem vagyok ilyen merev.
Nyilván vannak nagyon jó és kényelmes munkahelyek is. Csak abból van a sokkal kevesebb. Emebből meg a sokkal több.

taga20 2023.04.28. 18:04:03

@s: bakker, te sokszor kemény vagy, de aztán mégse:)))

egyébként, a dionak sok mindenben igaza van, de sok mindenben mégsem.

ilyen az élet;)

ja és zenéljünk má!:

www.youtube.com/watch?v=ooo2k_4_m1Q

taga20 2023.04.28. 18:12:26

@Diorella Queen: én meg például kíváncsi vagyok rád, bár tényleg sok hülyeséget összehordasz, de még is olvaslak;)

zenét szoktál öreglány?:))) (tudom szemét vagyok, má megint:)))

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY

Diorella Queen 2023.04.28. 21:05:41

@taga20: Aha.. arra írom hülye posztokat.
Most pedig csinálni fogok egy bazi nagy pillangós karkötőt.
Láttam ilyet és megtetszett a forma.
Legyártom csak úgy.

Diorella Queen 2023.04.28. 21:06:34

Kéne egy DQ beütővas, hogy lássa az utókor, a királynő mennyit dolgozik.

taga20 2023.04.29. 15:22:04

@Diorella Queen:

tedd azt! biztos szép lesz.

egy fotót tegyél be, aztán lezsűrizzük:)))

u.i.: azé vannak még jó hírek is a világból:

hvg.hu/elet/20230429_Firenze_amerikai_tanarno_David_szobor

Diorella Queen 2023.04.30. 06:19:31

@s: Ki kell fizetni, ami a buksimban van, és az a helyzet, hogy nem is nagyon tehetnek mást. Kifizetik.

Csak addig, amíg nem jön egy nyugdíjas, akinek negyed annyi bér is elég lesz ,mert akkor is megvan a félmilla nettója.
A nyugdíjas munkavállalók miatt óriási a bérfeszültség, továbbá nem lesz jelentős bérnövekedés soha sehol, mert ezek kevéssel is beérik. Mivel van egy nyugdíjuk, ami a garantált bérminimum összegével egyenlő általában.
Szóval elegem van Orbán hülyeségeiből . Itt ebben az országban mindenkit ezerrel támogatnak, kivéve azt a korosztályt, amelyik a legnagyobb támogatásra szorulna, mert már nem húszéves, a nyugdíj még messze és a gyerek még tanul. Azaz én !
A szar fos gennyes munkahelyek miatt lelkileg teljesen padlón vagyok már és amiatt, hogy képtelen vagyok egzisztenciálisan kitörni ebből a szarból!
Na ez a bajom, de legalább tudom, mi a bajom !:(

Diorella Queen 2023.04.30. 06:21:35

@taga20: Sokat ért vele a tanárnő ,hogy megnézhette a kis buzzancs Dávid pecsét élőben, ha közben meg az állása megszűnt és a következő hónapban nem lesz mit ennie.
Gondolom művészettörténetet tanított. Abban meg elég sok pornó van. Az iskolaigazgatót kéne leváltani a faszba, mert egy kretén.

Diorella Queen 2023.04.30. 06:24:54

@taga20: Nem állítom, hogy mindenben igazam van, de a kormány farzsebből előkapott marhaságait már nagyon unom!
Továbbá depisnek érzem magam, életközépi válságom van, nem tudok kitörni a rabszolgalétből, emiatt nem tudok alkotni, mert minden energiám elszívja a létért való napi közdelem és ez kurvára emészt belül!
Kb ennyikeh.
Majd ha lesz egy kis időm, telesírom a blogomat újfent ezzel a problémával.
Lehet hogy én leszek az egyetlen művész a világon, akinek soha egyetlen műalkotása sem születik meg az életben.

s 2023.04.30. 21:47:02

@Diorella Queen: "Csak addig, amíg nem jön egy nyugdíjas, akinek negyed annyi bér is elég lesz"
Már látnunk kellene azt az embert. Én nem látom, és szerintem kenyéradó gazdám sem látja, mert akkor már rég kikúrt volna. Örülne pedig, ha megúszhatná negyed annyi pénzből, de ezek szerint az a fontosabb, hogy a munka rendesen el legyen végezve. Neki ez a legjobb választás.

"Mivel van egy nyugdíjuk, ami a garantált bérminimum összegével egyenlő általában."
Az a nyugdíj az aktívak járulékaiból van. Tehát amennyiben nem adnak normális fizetést, akkor hamarosan nyugdíj sem lesz. Ezt nem árt észben tartani.

Diorella Queen 2023.05.01. 09:32:08

@s: Gondolkozz a munkaadó fejével. Mi a szarnak fizessen többet az aktívnak, ha a nyugdíjas fele annyiért is megcsinálja nyugdíj mellett ,ugyan azt a munkát? Pont leszarja a bérfeszültséget, meg minden egyebet.

Diorella Queen 2023.05.01. 09:37:46

@s: Hja !Én nem vonnak a fizetéséből sem TB-t, sem nyugdíjat! Szóval ebben az országban csak a nyugdíjasoknak éri meg dolgozni, senki másnak.
És mielőtt félreérted ! Nem !Nem irigység! Simán csak realitás, észrevétel, megállapítás.

Mivel egy rakás fos az összes nyugdíj, így nyilván kénytelenek a nyugdíjasok is dolgozni. Bár a legtöbb nem azért dolgozik , mert nem tud megélni a 250 ezréből. Apám is megél belőle és még egy kis lakást is fent tud tartani+ a kis autóját + a horgászengedélyét is meg tudja venni! Szóval a legtöbb nyugdíjas nem a megélhetése miatt vállal munkát, hanem hogy kitömje a gyerekét pénzzel, vagy segítse valamilyen módon. Véleményem szerint, nem szabadna 4 óránál többet dolgozni engedni őket semmiképpen !
Foglalják az állásokat a fiatalok elől. A bérfeszültséget növelik, a munkaadók meg nem fognak fizetéseket emelni.
Kb ennyi, de biztosan van még tovább is.

Diorella Queen 2023.05.01. 09:40:01

@s: A korombeliek bére a munkahelyemen még mindig kettessel kezdődik. A nyugdíjas bére bőven három felett van, ugyan azért a munkáért !Ugyan azért a munkáért, nem ugyan az a bér van!

Diorella Queen 2023.05.01. 09:47:17

@s: Különben meg.... a munkahelyemről ( amit amúgy kicsit, de csak egy kicsit, szeretek ) ,- szóval a munkahelyemről, valami furcsa ok miatt , minduntalan a náci haláltáborok jutnak az eszembe. Lehet túl sok II. _VH film megy a spektrumon és a viasaton ?

s 2023.05.01. 16:09:37

@Diorella Queen: "Mi a szarnak fizessen többet az aktívnak, ha a nyugdíjas fele annyiért is megcsinálja nyugdíj mellett ,ugyan azt a munkát?"
Mert nem csinálja meg. Ezt tudja a munkaadó, tudja a nyugdíjas, és én is tudom. Ezért vagyok ott, ahol vagyok.

s 2023.05.01. 16:11:12

@Diorella Queen: "A korombeliek bére a munkahelyemen még mindig kettessel kezdődik."
Mit csináltál 1993 -ban?

Diorella Queen 2023.05.01. 16:35:14

@s: Dolgoztam mint a barom, mert akkor még hittem abban, hogy dolgozni érdemes és majd jobb lesz. Csak ki kell tartani.

Diorella Queen 2023.05.01. 16:41:35

@s: Ahhoz képest a jelenlegi munkahelyemen a dolgozók aránya 40- 50- 90 % nyugdíjas/aktív/ vezető beosztás- ból áll.

Diorella Queen 2023.05.01. 16:44:02

@s: Egyébként meg tudom nagyon jól, hogy te mit dolgozol.
Gondoltam csak szólok.

s 2023.05.01. 17:33:10

@Diorella Queen: "Egyébként meg tudom nagyon jól, hogy te mit dolgozol."
Nocsak. Okosíts, hátha ma is megtudok valami újat!

Diorella Queen 2023.05.02. 21:21:09

@s: Hát azt!
Amit mindenki más elkerül!:D

taga20 2023.05.06. 20:59:47

@Diorella Queen: bakker, neked az a szerencséd, hogy az ilyen @s-ek szóba állnak veled:))

u.i.: zenét szoktál királynő? nesze egy jó:

www.youtube.com/watch?v=ooo2k_4_m1Q

Diorella Queen 2023.05.07. 06:31:14

@taga20: És ebben nekem mi a szerencse, áruld már el?
A lottó hatos, na az szerencse lenne, de hogy egy virtuális betű leereszkedik hozzám, abban én nem látok bolhafasznyi szerencsét sem. De nyilván én vagyok a vak.

Diorella Queen 2023.05.07. 06:38:03

Különben meg4
Tegnap totál kiborított egy idióta agresszív anyabaszó, aki az élő fába is belekötött. A végén belém, aztán majdnem letettem a lantot és hazajöttem. Hajszálon múlt a dolog.

Valami kurva nagy baj van a társadalomban és az emberekben. Mindenki mindenkit, agyon basz mindenért, állapotban van az egész ország.
Szólsz hogy ne gázolja halálra a gyerekedet a bringás, és félholtra vernek. Szólsz, hogy ne a járdán száguldjon a kibebaszott rollerével és félholtra vernek. Szólsz, hogy nem lehet kivinni a kosrakat és agyonbasznak egy bevásárlókosárral. Na szóval szerintem vinnem kéne a bézbólütőt magammal.

taga20 2023.05.07. 12:09:44

@Diorella Queen:

van hova fejlődni!

lásd a szerbeket, vagy putyinékat.

taga20 2023.05.07. 12:20:38

@Diorella Queen:

talán az, hogy a saját hülyeségeid nem mennek az agyadra, mert vannak még olyanok, mint én is:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.05.08. 16:46:09

@Diorella Queen:
" Szólsz hogy ne gázolja halálra a gyerekedet a bringás, és félholtra vernek. Szólsz, hogy ne a járdán száguldjon a kibebaszott rollerével és félholtra vernek. Szólsz, hogy nem lehet kivinni a kosrakat és agyonbasznak egy bevásárlókosárral. Na szóval szerintem vinnem kéne a bézbólütőt magammal. "

A szerencsefaktor az hogy kishazánkban eléggé le van korlátozva a kézilőfegyver viselése, nem úgy mint a Szerbeknél vagy az USA-ban, mert már rég elharapódzott volna, ha olyan lazán vennék itthon mint déli szomszédunknál :)
Vitya meg is tesz mindent ennek érdekében, képzelheted mi lenne itt ha a diáktüntetőket nem a rendőrség fújná arcon, hanem a Kubatov ultrák 9 mm-essel.
Kevés lenne az ember a TEKK-nél hogy tudja kezelni a helyzetet, de egyenlőre a gazdákat se igen látom kaszákkal vonulni, úgy hogy egyenlőre minden rendben van, mindenki jól él, senkinek semmi gondja, legelnek mint a birkák.
Ha véletlenül külföldre utanék és megkérdeznék honnan jönné, be nem vallanám hogy riariahungárija, azonnal rávágnám hogy román cigány vagyok, azoknak még van respektjük, mert tettek az ügy érdekében.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.05.08. 17:11:52

Az országhatárra elég lenne azt kiírni hogy LEGELŐ.
Vagy JUHLAND.

Diorella Queen 2023.05.09. 09:08:44

@szociál: A következő negyedévben már erősen érinteni fogja a munkahelyeket, kis és középvállalkozásokat is az infláció. Nem költenek az emberek lószarra sem. Ha nem költenek, nem kell annyi dolgozó sem. Sehova. Munkanélküli ellátás meg lófasz. Szóval év végére ez szépen begyűrűzik aztán ki tudja mi lesz, de semmi jó, az biztos.

s 2023.05.09. 10:44:44

@Diorella Queen: "De nyilván én vagyok a vak."
A lottót is én mondtam neked.

Diorella Queen 2023.05.09. 11:02:39

@s: A biztos nyerő számsort elfelejtetted közölni.
Gondoltam , csak szólok.

s 2023.05.09. 11:11:15

@Diorella Queen: Igen. Azt megtartom magamnak. :-)
süti beállítások módosítása