Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Oroszlánszagú Richárd

2023. március 01. - Diorella Queen

   Oroszlánszagú Richárd akkor a legboldogabb, ha egy szuka kutya az arcára vizel séta közben. De több dolog is van, ami igazán boldoggá tudja tenni. Nagyon egyszerű dolgok ezek, sok ember tanulhatna tőle. Többek között magam is.

Richárd (amúgy nem ez az eredeti neve, de néha így is hívjuk ) azért lett Oroszlánszagú, mert időnként az oroszlánokat megszégyenítő illata tud lenni. Pedig havonta fürdetve van, a legjobb kutyasamponnal. A lábai minden egyes séta után meleg szappanos vízzel vannak lemosva. A hátsója úgyszintén.  Ennek ellenére imád a saját pisis pelenkáján gubbasztani a fene tudja hogy miért, amikor jobbnál jobb párnák állnak a rendelkezésére a henyélésre. De ő nagyon szerény és amikor nem látjuk, illetve azt hiszi hogy nem látjuk ,akkor elégedetten heverészik a pisis pelusán.  És mielőtt belém köt egy másik kutyatulajdonos, már is közlöm, hogy Richárdnak azért kell pelus még mindig, mert ő egy törpe pincser, három és fél kilós mindössze és nem tudja a pisijét annyi ideig visszatartani, ameddig kellene. Én pedig nem kínzom olyanokkal őt, hogy nem adok neki inni, vagy nem pisilhet amikor kell neki stb baromságok. A hólyagja is picike, így nyilván napközben többször is ürítenie kell. Főleg úgy, hogy időnként  ha nekihasal a vizes táljának, akkor annyit képes lefetyelni egy húzásra, hogy egy ló is megirigyelhetné. Szóval Richárd pelusos és feltehetőleg az is marad, mindörökre. Ámen!

Az illatháború, időnként kirobban nálunk. 

A kinek az illata domináljon című harc, időnként kirobban. Olyankor a kutya kifejezetten sértődötten tud rám nézni. Mert hogy befújom a legjobb parfümömmel az egész lakást. Neki ez kb olyan büdös lehet, mint nekem a kutyaszag. A kutyaszagról eszembe jutott, hogy van akinek a kutyájának az égvilágon semmi szaga nincs. Ez is pontosan olyan lehet, mint hogy az én kutyám ír, olvas, beszél és számol. És mindig minden gazdi tökéletes. A szomszéd kutyája pedig mindig zöldebb és illatosabb. Hova tovább nem is vedlik. Szóval vannak ilyen vadbarom gazdik, én is  ismertem ilyet, aki megállás nélkül azt bizonygatta, hogy ő sokkal, mérföldekkel, jobb gazdi nálam. Na én személy szerint ezektől a gazdiktól sugárban behányok.

Ricsi egy tünemény kiskutya minden tekintetben. De már kicsit ( na jó, lehet hogy nagyon ) el van kapatva néha. Imádom amikor reggel felkelünk és ő hagy szépen engem kávézni és felébredni. Imádom hogy türelmesen várja ,hogy séta után a lábát megmossam. Nem nyüszög, nem hisztizik, nem ugrál. Csak türelmesen várja, hogy mossuk meg a lábát. Áldott jó természetű kiskutya. Mázlista vagyok. Ugatni is csak az erkélyen szokott, ha alatta elsétál egy másik kutya. Márpedig elég sűrűn sétál másik kutya, mert kedvelt úti cél ez a szakasz ahol lakunk. Amikor nem ugathat ( mert azért rá szoktam szólni ) akkor úgy berreg, mint egy retró kis traktor. Imádom amikor ilyen kis dühös, és védi a territóriumát.

Na jó, nem mindig áldott jó természet. De a bútor és cipőrágcsálást és függönyszaggatást, teljes egészében megúsztuk. Köszönhetően a ujjnyi vastag marhabőröknek, amiket tonnaszámra vettem neki. Imádja a mai napig rágni ezeket. Úgy lóg a szájában, mint nekem a cigi. Nem kizárt, hogy azt hiszi, gazdinak is ez lóg a szájából.

Szinte nincs olyan nap, hogy ne nevettessen meg valamivel bennünket. Egy igazi kis mókamester.

A lányom macskát szeretett volna. Végül kutyánk lett, illetve valójában Richárd egy macskakutya. Tud nyávogni, és próbál emberi hangon artikulálni időnként ( mivel nem szeretjük, ha ugat). A kutya egészen más módon értelmezi a világot, a problémákat és alapjában véve mindent, mint az ember. Ezért néz rám furcsa szemekkel, amikor illatosítok a lakásban. És azt is nehezen érti, miért nem  játszom vele egész nap, amikor az olyan klassz dolog.

Pedig egész nap figyel. Megállás nélkül monitoroz. Bizton állíthatom, hogy sokkal jobban ismer, mint én őt. Nem akarom túlmisztifikálni a dolgot, de az emberi beszéd igen nagy részét is képes megérteni. Tudja hogy róla van szó, még ha a nevét ki sem ejtjük. Sokkal több szót megért, mint ahogy azt az ember gondolná.

És még csak egy éves lesz, két nap múlva.

Néha azt várom, hogy megszólal emberi hangon. Annyira okosan tud nézni, annyira érezni rajta, hogy érti amit mondok. De nagyon öntörvényű lény. Ezért nem érti, hogy mi a bánatért kell neki a labdát visszahoznia Sm-nek, ha az eldobja ? A kérés teljesen értelmezhetetlen a számára. A feladatot azért végrehajtja, elvégre jutalomfalat jár érte és mindenki boldog. Sm azért hogy ő milyen jó tréner, a kutya meg a jó falatokért.

Richárdnak igazán nem sok kell a teljes boldogsághoz. Egy kis területnyi illatos zöld fű. Pár falevél, amit a szél görget. A gazdi szeretete és játék minden mennyiségben. De lefárasztani csak egy másik pincser képes. Az meg elég kevés van a környéken, eddig csak egyet sikerült látnunk. És még két dolg feltétlen szükséges a boldogsághoz.

Mindig süssön a Nap és ha lehet időnként egy szuka vizeljen az arcára.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6618061836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.06. 06:39:41

Elhiszem hogy nem kell mindig felbaszódnunk mindenen, de lejárt a cukiskodás ideje, elég volt kiskutyából, politikát akarunk :)

Lorrh 2023.03.06. 11:31:49

@szociál: én nem akarok politikát.
Legyen inkább szex !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.06. 12:30:22

@Lorrh:
A politika szex.
13 éve cigizzük őket bőnyállal

Lorrh 2023.03.09. 09:53:44

@szociál: én meztelen csöcsöket akaroooook, nem vármegyei főispánok tökeit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.12. 09:25:39

@Lorrh:
Nem úgy van az hogy akarsz, ez nem kívánságműsor :)
Nekünk a zacsi jut, azt kell nyalogatni még 13 évig.

Diorella Queen 2023.03.13. 07:14:37

@Lorrh: Én meg eurót akarok,és négy napos munkahetet!
0%-s inflációt, 60 nap éves szabadságot, középkorúak adókedvezményét!
A kiskutyám után CSOK-t!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.15. 12:57:45

@Diorella Queen:
55 éves nyugdíjkorhatár, ingyen sör, bor, laktózmentes tej.
5%-os áfa mindenre, ingyen bérlet a hungaroringre, 20 L-ig ingyen benzin.
Lehet ezt fokozni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.15. 13:07:44

Főni 14 órakor mond egy beszédet, biztos kitér Putyinra és elküldi a halál faxára....ja nem, ennél beszaribb :))
Majd elmondja hogy mit meg nem tett a hazáért, és a dollár baloldal csak háborút akar, és ő békepárti egyedül, és Gyurcsány miatt szar minden.....
Lesz min röhögni :))

s 2023.03.17. 01:07:09

@Lorrh: Miért csak egy valaki mondja ezt? Mindannyiunknak üvölteni kellene!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.17. 08:33:13

@Lorrh:
A vicc hogy az ellenzék ettől a kiscsajtól várja a kormánydöntést, mindenki töketlen, Orbán várt volna 14 évet hogy az utcára hívja az embereket kormányt dönteni ???
Rvára bevan szarva ez az ország mindentől.
A parlamentben Viktort az anyjába kellene elküldeni, és nem tisztelt miniszterurazni kellene, elég a mézsesmázas maszlagból facombamár.

Lorrh 2023.03.17. 09:45:44

@s: ez egy törött gerincű szolgaságra született nemzet. Akik közülünk nem ilyenek azok már árkonbokron túl vannak és más országokba szülnek "magyarokat".
Amit nem sikerült a török-tatárjárásnak, azt megteszi egyedül a kövér cigányvajda húszévnyi lélekrombolással.

Lorrh 2023.03.17. 09:46:40

@szociál: "ellenzék" nem létezik. Behódoltak pármillás fizetéstől és parlamenti helyektől. pont ők is a rendszer rész.
A kiscsaj meg nem része, ő még romlatlan.
Még.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2023.03.19. 07:30:54

@Lorrh:
Nézd meg a franciákat, felgyújtják fél párizst mert 2 évvel felvitték a nyugdíjkorhatárt :)))
Ezek itt mint csinálnának ?
Már égne a parlament mint a xar, ott azért nem rúgnak ki ha elmész tüntetni, bár ha autókat gyújtogatsz akkor meg is érdemled, de ott van demokrászí.
Itt meg kimehet az összes diák meg tanár, csak röhög a Vitya, majd megunják ha meleg lesz, semmi realitásérzéke annyira túl van gyógyszerezve.
Orbán ellen is elfogató parancs kéne, mert közveszélyes futóbolond.

Diorella Queen 2023.03.19. 19:37:18

@szociál: Én csak ezt a bajerzsótit rühellem, ezt a palit úgy arcon rúgnám!:(

Lorrh 2023.03.30. 10:47:01

@szociál: nálunk mér most is 65 év a nyugdij, a franciák most akaráj 64re emelni.
Azért sajnos az érthető hogy nem születnek gyerekek, nincs befizető és nem lesz ebből nyugdij. Ha felgyújtják a párizst akkor sem lesz.

Lorrh 2023.03.30. 15:13:35

Tegnap láttam Deáktéren, hogy a lángososnál 3000 Ft a sajtostejfölös és 7700 Ft egy darab grill zöldsággel megrakott lángos.
Hétezerhétszáz.
Nem elírás.
Sajnos valóság.

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2023.04.02. 13:12:40

@Lorrh:
- Két rossz hírem van... Az első az, hogy ettől a hónaptól kezdve a főispán főméltóságos úr élni kíván minden, a vármegyében köttetett esküvő után az első éjszaka jogával..
- De hát a főispán olyan homár, mint ide Baktalórántháza...!
- Na. Ebből következik a második rossz hír...

Diorella Queen 2023.04.02. 20:57:05

@Lorrh: Egy Hemingway- hoz viszonyítva elég rossz arány.
Ott akkora Bécsi szeletet kapsz 6-7 ezerért, hogy három napig eszed és egy hétig orgazmusod lesz tőle.

Lorrh 2023.04.03. 09:27:58

@Egon, az egér: hahaha ez óriási!
Lányom hétvégén autózott másik megyébe és ledöbbent hogy az van kiírva, hogy VÁRMEGYE. Ő azt hitte ez csak egy hírcsárda poén a kétfarkúaktól.
Az élet súlyosabb, mint amit a humorista kitalálhatna.

Lorrh 2023.04.03. 09:32:13

@Diorella Queen: bécsiszelet tudod hol a legjobb? a fény utcai piacon a buja disznókban. Elképesztő igényességgel készítik.
Az ár/arány persze romlott az évek alatt... még a hold utcai piacon 2500ért volt akkora adag hogy ketten ettük... olyan három tenyérnyi hús volt.
Ma már kisebb és drágább, de élményre megmaradt.

Egon, az egér · https://egonazeger.blog.hu/ 2023.04.05. 08:21:17

@Lorrh: "Az élet súlyosabb, mint amit a humorista kitalálhatna."

De most őszintén: ha 4-5 évvel ezelőtt a Hírcsárda lehozoptt vola egy olyan hírt, hogy Szájer Józsefet, a konzervatív-keresztény Európai Néppárt képviselőjét a rendőrök véresre horzsolt kézzel, meztelenül, hátizsákjában kábítószerrel kapták el, miután egy sátánista jelképekkel telepingált lakásból az ereszcsatornán át menekült, amely lakásban homoszexuális gruppenszexpartit tartottak, és ahová a rendőrségi razzia a járványügyi szabályok be nem tartása miatt csapott le, akkor nem azt mondtad volna, hogy hát, gyerekek, ezt most túltoltátok, de nem kicsit, hanem nagyon? Aztán erre tessék, ez mégis szószerint így megtörtént.

s 2023.04.05. 12:48:15

@Egon, az egér: Pedig akkor még a völnerpali is orbán segglyukában egerészett. Aztán mostanra kipottyant onnan. Nem csoda, fel van az már tágulva rendesen, mert kurva sokan vannak benne.

Lorrh 2023.04.05. 14:43:26

@s: fúúúj ez most elég vizuálisra sikerült.
völnerpali meg lett beszélve, vezéráldozat, statuálás, aztán majd hirtelen kiengedik amikor mindenki elfelejti.
prezentálni kell az eu-nak mennyire harcolunk a konzekvenció ellen.

s 2023.04.06. 00:22:40

@Lorrh: Engemet személy szerint jobban zavar az, hogy palika elkúrja a köpénzt, mint az, hogy józsika egy szál faszban az ereszcsatornán száll alá egy buzitanyáról az álmélkodó rendfenntartók meglepett közösségébe, majd kisvártatva közli, hogy ő egyébként EU képviselő. Mondták is neki, hogy nem probléma, ez ott egy civilizált ország. Magyarország nem, józsika írta le, hogy az apa férfi, az anya nő. Ő pedig egy benarkózott buzi EU képviselő. Semmi sem baj, csak például engemet ne képviseljen. Képviselje a buzi kurva rohadt szifiliszes fogatlan ribanc annyát, csak engemet ne. Ha kérhetem.

Aztán meg a vezéráldozat olyan, hogy teljesen ártatlan embereket nem szoktak csak úgy beáldozni. Volt ott anyag. Kérdés, ha palikát nem kellett volna beáldozni, akkor ez a baszakodás mégis meddig ment volna? További kérdés, mennyi ilyen sötét ügy van még? Egyébként nem is érdekel. A nagy Al Capone klasszikus mondásával zárom: Még ma éjjel a hamvaitokra fogok vizelni.

Lorrh 2023.04.06. 13:05:29

@s: mennyi sötét ügy van?
Az ÖSSZES ügy sötét !

Diorella Queen 2023.04.07. 07:15:40

Engem meg az zavar, hogy egy tetves fizetésből, kurvára nem él meg az ember. Nem tudom hogy Orbánék hogy számolnak ( ha egyáltalán számolnak valahogy ), de azok, akik egy nyugdíjból vagy fizetésből kénytelenek tengődni, azoknak mindnek reszeltek. Többek között nekem is.

s 2023.04.08. 01:18:57

@Diorella Queen: "Engem meg az zavar, hogy egy tetves fizetésből, kurvára nem él meg az ember."

Fizetése válogatja. A legtöbb munkavállalóra sajnos valóban igaz ez. Azt nem értem, hogy akkor mégis ki a kurva anyja szavazza meg a fideszt. Mert megszavazzák, ez nem vitás. Ennyi nyugdíjas nincsen ebben az országban, amúgy meg azok is nyomorognak többnyire. Ki a faszom szavazza meg a fideszt? Mert egy felosztó-kirovó nyugdíjrendszerben, amilyen a magyar is, csak akkor lesz nyugdíj, ha magasak a bérek, és az azokból befizetett járulék is nagy. Tehát a nyugdíjasoknak elemi érdeke lenne az aktívak jobb keresete.

Ebben a kibaszott országban lassan se orvos, se tanár nincs már a fidesz áldatlan tevékenysége eredményeként, de a népek ismételten ezeket a faszszopókat szavazzák meg. Miért?

Lorrh 2023.04.08. 18:37:00

@s: nagyon egyszerű: mert beadták nekik hogy rajta kivül nincs más alkalmas... hogy a dk még többet lopna stb. a márkizaji meg háborút akar. és ezt beszopták.

Diorella Queen 2023.04.08. 21:02:04

@s: Nincs oktatás, egészségügy, most fog lerohadni a posta is. Kíváncsi vagyok , a BKV meddig fog járni? Érdemes elmennem villamost vezetni? Mert egyedül azzal lenne esélyem a túlélésre. Bár a jelenlegi állásom nem lenne rossz, de ez a bér itt is nagyon kevés. Illetve az a kevés sem ér semmit.

Diorella Queen 2023.04.08. 21:02:38

@Diorella Queen: Deslexia!
A most után kimaradt a posta!
A posta fog éppen lerohadni.

Diorella Queen 2023.04.08. 21:06:03

@Lorrh: Egyébként sajnos tényleg így van.
Szerintem abban a hitben van az összes Orbán szavazó, hogy ha nem lenne a Viktor, akkor már a háborúban lenne az ország. Ha megszűnne a háború holnaptól, akkor gondban lenne a fidesz.

s 2023.04.09. 22:37:38

@Lorrh: "beadták nekik hogy rajta kivül nincs más alkalmas... "
Nekem is beadták. Csak én nem hittem el. Ezeknek bármit mondanak, azt elhiszik? Ez az igazi szellemi nyomor.

s 2023.04.09. 22:40:18

@Diorella Queen: "Érdemes elmennem villamost vezetni?"
Szerintem nem. Az kötöttpályás. Vezess inkább buszt, azt legalább haza lehet vinni, ha minden összeomlik. Szállíthatsz vele fidesz szavazókat. Az a jövő.

Diorella Queen 2023.04.10. 21:08:16

@s: azt legalább haza lehet vinni, ha minden összeomlik.

Akkor ha így gondolkodom, inkább egy Nutellás kamion! :)

Diorella Queen 2023.04.10. 21:12:17

@Lorrh: Az ár/arány persze romlott az évek alatt... még a hold utcai piacon 2500ért volt akkora adag hogy ketten ettük... olyan három tenyérnyi hús volt.
Ma már kisebb és drágább, de élményre megmaradt.

Új trükkös eladás van érvényben, ezt alkalmazza a kínaitól kezdve a Pampasig az összes vendéglátós.
Dupla adagot ad, dupla pénzért.
Ügyes. Elégedetlen nem lehetsz, hogy keveset kaptál. Egy hétig eheted.

Diorella Queen 2023.04.10. 21:14:39

@s: Mikor omlik már ! ?
Mindig erre az összeomlásra vár mindenki, aztán sehol semmi.
Max a nép omlik össze, mint az Összeomlás című filmben Douglas.

Diorella Queen 2023.04.10. 21:20:59

@szociál: Felgyújtják Párizs mert felemelték a nyugdíjkorhatárt.
Itt nálunk azért nincs ilyen hőbölgés, mert a 65 évet nem élik meg a népek. Ezért a magyart nem is érinti, a nyugdíjkorhatár emelés.

s 2023.04.11. 18:36:45

@Diorella Queen: "Max a nép omlik össze"
Akkor. Azt nem szokták túlélni. Olvass történelmet. Legutóbbi emléknek ott van csau, vagy kadhafi.

s 2023.04.11. 18:39:27

BEVEZETŐ

Lidi nénémnek öccse itt,
Batu khán pesti rokona,
kenyéren élte éveit
s nem volt azúrkék paplana;
kinek verséért a halál
öles kondérban főz babot -
hejh burzsoá! hejh proletár! -
én, József Attila, itt vagyok!

1927. máj.

Boldog születésnapot, Attila.

A költészet napja van, ünnepeljétek meg. Menjetek a boltba, aztán költsetek.

Diorella Queen 2023.04.19. 14:15:38

@s: Éppen csődbe akar menni a főváros is. Szóval ahova én mennék dolgozni, vagy megyek dolgozni, az vagy előtte, vagy utána, de csődbe megy pár hónapon belül.

s 2023.04.19. 18:11:54

@Diorella Queen: Akkor olyan vagy, mint obán viktor. Ahova az megy, ott kinyírják a főnököt. A tanulság: ne dolgozz. Van élet anélkül is. Ráadásul jobb, mint csak munkával.

Diorella Queen 2023.04.21. 10:28:24

@s: Akkor olyan vagy, mint obán viktor

Az a baj, hogy nem Én vagyok, Orbán Viktor!

Diorella Queen 2023.04.21. 10:29:24

@s: Már ledolgoztam három életre valót, de a sors azt akarja, hogy 100 évesen is dolgozzak és biztosíthatlak , hogy ez így is lesz.

s 2023.04.21. 14:28:19

@Diorella Queen: Emiatt ne bánkodj. Az egy . . . Megfogadtam, hogy nem káromkodok, neked kell ide kitalálnod valamit. Értelmes nő vagy, csak nincs szerencséd. Másnak sincs, légy nyugodt. Az orvosoknak most szereltet fel beléptetőkaput a maffiózó rendőrfőnök, akire rábízták az egészségügyet és az oktatást. A tanároknak már a spájzban van a státus törvény. Érted ezt? Tanult emberek ügyét bízza egy sehonnai tökfejre a gengszterállam vezetője. A népek pedig megszavazzák. EZT. Civilizált országban ezek már börtönben lennének, a szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Diorella Queen 2023.04.21. 19:51:44

@s: Megfogadtam, hogy nem káromkodok, neked kell ide kitalálnod valamit

Minek kell hülyeségeket megfogadni?
A káromkodás kurva egészséges, mondjon bárki bármit. Ha nem jön ki belőled a szar, akkor kapsz egy agyfaszt és pelenkázhatnak. Kell ez neked?
Nem a káromkodás lététől, vagy nem lététől függ az, hogy egy ember mennyire intelligens.
Én pont olyan vagyok ezen a téren, mint a Netflix legújabb sorozata, a Balhé, című Dél-Koreai filmben a női főszereplő. Amikor az ellenség összehúgyozta a csili-vili fürdőszobáját, és a csaj az orra alatt félhangosan kurva anyázott, meg geci picsázott és dúlt fúlt, majd ráfogta a tetőn lévő galambra a pisztolyt és elordította magát, hogy kussolj!
Én is hasonlóképpen tolom ha idegbe hoznak, leszámítva, hogy se pisztoly, sem üveg tetejű ház nincs.

Diorella Queen 2023.04.21. 19:54:46

@s: Irtó jó kis sorozat, ajánlom figyelmedbe, könnyed szórakozás és tele van válogatott káromkodásokkal, másrészt a történet is nagyon életszerű.
Másrészt a film teljesen ellentmond annak , hogy a koreai emberek olyan kis cukin kedvesek. Legalább is, ahogy a világ ismeri őket.

Diorella Queen 2023.04.21. 20:01:40

@s: Ami az egészségügyet illeti. Azt ott baszta el a kormány, hogy megszüntette a hálapénzt, így nulla motivációja lett bárkinek arra, hogy gennyes rákos dudorokat műtsön, illetve büdös szaros seggetekről operáljon aranyeret. Mint ahogy arra is nulla motiváció lett, hogy 100 kilós embereket emelgessenek, ágyban mosdassanak , pelenkázzanak stb stb. Eddig legalább a kretén állam helyett, a társadalom megfinanszírozta magának az ellátást. Asszerint, melyik egészségügyi dolgozó milyen munkát végzett, azaz valamennyire még igazságosan is.Az egészségügyön belül is mindenki a túlélésre játszik, mint ahogy minden egyes munkahelyen. Ebben az országban lévő munkahelyek 90%-ban, legyen az bármi , a túlélésre játszanak a dolgozók. Én is ezt teszem. Csak egy kasszában ahol a sor 12 órán át kígyózik, elég nehéz 12 órát kibírni kettő db szünettel, ami összesen 45 perc. Ilyen emberkínzó szar munkáknak, már nem szabadna lennie Európában, ebben a túlfejlett, állítólag kurva intelligens Európában!

Diorella Queen 2023.04.21. 20:12:15

Ettől hogy blokkoló kártyarendszer lesz, nem fog egyetlen orvos sem több agyhúgykövet műteni. Az egyetlen ami motiválná őket, a hálapénz!
És az legalább igazságos valamennyire. Ha jól végzi a munkáját, több betege lesz. Ha szarul végzi a munkáját, nem megy hozzá senki műtétre. Ugyan ez vonatkozik a nővérekre is. Bunkó, trehány nővérnek nincs hálapénz. A szorgos figyelmesnek van hálapénz. Ennyire egyszerű ez. Csak valaki rábaszhatna már a kormány mocskos mancsára egy kurva nagy légycsapóval, hogy ne avatkozzon bele mindenbe,amibe nem kellene, abba is!

taga20 2023.04.21. 20:24:46

@s: mi van haver, haba megnevelt?:)))

arról hallottál má, hogy add magadat!?

zenét szoktál libsi?;)

www.youtube.com/watch?v=IjGNTqAW58E

Diorella Queen 2023.04.21. 20:29:26

@s: Tanult emberek ügyét bízza egy sehonnai tökfejre a gengszterállam vezetője.

Tudod , sokat gondolkodtam már ezen is. Mi az ami irritál ezekben engem valójában? Ahogy mondod nagyrészt az, hogy tökfejek gyülekezete. Másrészt ribanc bűnözők nagyrészt. De ami a legjobban irritál az az, hogy ezek még tiszteletet is várnak a néptől. Azoktól, akik felemelték a mocsokból őket. Hogy ne kelljen rabszolgáknak lenniük. Hogy jól élhessenek.
Még tisztelet követelnek nagy melldöngetéssel. Na ezt utálom a legjobban bennük!
Ki a retkes kurva anyja tudna tisztelni egy ilyen májerzsótit úgy őszintén?!?
De ez csak egy, a sok idióta közül!
A legnagyobb baj az , hogy ezek sem politikusok, hanem csak tanultak valami szart a sok szar egyetemek egyikén. Egyetlen egy sem tanult POLITIKÁT! Nem tudnak politizálni!Nem tudnak normálisan viszonyulni más országok vezetőihez. Nem tudnak normális viszonyban lenni a világgal. És nekünk ezt kellene tisztelnünk ezekben. A nagy büdös semmit!Bár amikor kurva nagy a gáz, valamiért megjön az eszük, egyetlen rövid kis pillanatra és összeszedik magukat. Sajnos sosem tart sokáig.

Diorella Queen 2023.04.21. 20:32:32

@taga20: A káromkodás nem csak levezeti a feszültséget,d e még szórakoztató is tud lenni. Amikor az ember mérges, igazán kreatív tud lenni ezen a téren. Leszokni róla kb olyan, mint ha eldobnám az énem egy részét.
Hülyeség.

Diorella Queen 2023.04.21. 20:38:55

Majd kimegyek én is a Balahára nyakakat és hátakat masszírozni, mint az Álommunkában a résztvevők. amikor a semmiből kellett pénzt csinálni. Mondtam is sm-nek, talán Balogh úr arra is bekészül, ha a cég fizetésképtelen lesz ? És akkor majd kiküldi a személyi asszisztensét a Balára pénzt csinálni.

taga20 2023.04.21. 21:31:08

@Diorella Queen: néha azt hiszem, hogy hülye vagy, de sokszor beletalálsz, a közepébe.

kocsikat bírod?:)))

www.youtube.com/watch?v=xdfZsbIGXjU&pp=ygUObXVzdGFuZyBzemFsb24%3D

Diorella Queen 2023.04.21. 21:50:11

@taga20: néha azt hiszem, hogy hülye vagy

Erről most eszembe jutott sm, amikor egyszer, kurvára összekaptunk valami banális szarságon. És azt mondta nekem, hogy : - Mert én okoskodó vagyok!
Aztán mondtam neki, hogy: - Nem!
Én okos vagyok!

Bocsköszpápuszi!:D

Diorella Queen 2023.04.21. 21:52:14

@taga20: Ez a kocsibuziság az álmodik a nyomor?
Persze hogy bírom a kocsikat, és van jogosítványom is.
Autó az nuku persze.
Bezzeg ha az átkosban élnénk, akkor legalább a Trabantom lenne....:(

s 2023.04.21. 22:17:35

@Diorella Queen: Az egészségügy veszte az, ami az oktatásé is. Kevesen dolgoznak, és ők is alacsony fizetésért. Ennek a járulékai nem lehetnek nagyok, mert élni kell valamiből, tehát a költségvetés ezen kiadásokra fordítható része (is) kevés. A brazil gépsor eredménye a banánköztársaság. Az már csak hab a tortán, hogy még ezt is ellopják.

Közel a vég. orbán összebalhézott a NATO -val. Ha ebből a szövetségből kikerülünk (mert komoly tételként nem szereplünk ott), akkor putyin ráteszi az országra a véres kezét, mondván, hogy eddig barátságos ország volt, nehogy ellenséggé váljon. A NATO védelmére onnantól nem lehet számítani. Nekik a svédek és a finnek többet érnek, mint a magyarok. Megérjük, hogy orbán nagy hangon bejelentette 89 -ben az oroszok távozását (nem miatta mentek ki), majd most remegő hangon elmeséli a bejövetelüket (miatta jönnek be). Egy remény azért maradt: vagy őt teszik el láb alól, vagy putyint. Pluszpontért esetleg mindkettőt. De nem szeretnék telhetetlennek mutatkozni.

s 2023.04.21. 22:31:03

@taga20: Engemet már nem nagyon lehet nevelni. Saját elhatározás, még ha más javaslatára is. Azt gondoltam, akkor inkább nem olvasok politikát, mert úgy nehéz lesz visszafognom magamat. Lelki gyakorlatnak mindenesetre nem rossz. Fejleszti az önuralmat. Azt nem tudom megmondani, hogy hova vezet mindez, lehet, hogy egy akkora (5000 karaktert felemésztő) ordas nagy káromkodás lesz a vége, hogy az albán öszvérhajcsárok elsírják magukat a gyönyörűségtől, és szemrehányással illetik az öregapjukat, hogy az ő képzésük miért maradt ennyire ezen a téren, az ezek szerint laikusok számára is könnyen teljesíthető szinttől. Tehát nem tudom. Most egyelőre így állunk.

taga20 2023.04.22. 12:16:47

@s: pedig a magyarnyelv milyen szép:)))

coub.com/view/2nwck1

Diorella Queen 2023.04.26. 07:50:34

@s: Most mi van a tanárokkal?
Úgy se m ad fizetésemelést a kormány. Szerintem egyszerű személyeskedésből utálhatja a pedagógusokat és az egészségügyi dolgozókat.
A kukásokkal látod nincs semmi baja,már egy rakás fizetésemelést kaptak az utóbbi pár hónapban. És még fognak is.

Diorella Queen 2023.04.26. 07:53:02

Ma lesz vizsga 1.
Teljesen kivagyok!
Nagyon nehéz.
Soha többé nem akarok semmit tanulni már.
Úgy is teljesen felesleges, diplomával is csak egy multinál lennék kasszás.
Ebben az országban ennyire lehet vinni...

s 2023.04.27. 22:23:29

@Diorella Queen: Ez azért van, mert ha orbán bukik, és valami csoda folytán nem kötik fel, akkor sem tanár nem lehet, sem orvos, mert ahhoz túlságosan hülye. Mi lehet akkor tehát? Kukás. A leendő kollégákkal meg csak jóban kell lennie. Már alig várom, hogy meglássam egy szemeteskocsi lépcsőjén (ha az ormótlan hasával felfér oda egyáltalán) és beszólhassak neki. Végre csinálsz is valami hasznosat, majomarc!

Diorella Queen 2023.04.28. 08:58:21

@s: Nem fog bukni. Ami bukik, az a tömeg lesz. Bele döglik / bukik / amortizálódik az Orbáni politikába.

Nem is akarok már gondolkodni semmin sem.
Jobb lesz az úgy mindenkinek.

s 2023.04.30. 21:57:45

@Diorella Queen: A tömeg sosem bukik. Ha megnézed a történelmet, a főnökök buktak. Vagy kinyírták őket, vagy ők mentek elébe a dolognak, és végeztek magukkal. A nép mindig megmaradt. A németek is, azután az ámokfutás után, amit lerendeztek. Az olaszok is. Mindenki. Ha túléled a nehéz időket, akkor győztél. Csak meg kell maradni. Ennyi a feladat.

Diorella Queen 2023.05.01. 09:41:10

@s: És mi van a Majákkal?
9 millióan elinflálódtak baszod a buzibaszó vezetőik miatt!

Diorella Queen 2023.05.01. 09:42:29

@s: Putyin is köszöni szépen, nagyon jól van!
Miközben az ukránok a szélrózsa minden irányába szaladtak, akik meg maradtak, mind meghaltak.
Valami sántít az elméletedben!

Diorella Queen 2023.05.01. 10:36:51

@s: Túlélem a nehéz időket. Az egész kurva életem másról sem szól. Mindegy milyen rendszer, vagy világ van. De ha e a legjobbik világok egyike, akkor milyenek a többiek?!:?!

s 2023.05.01. 16:17:02

@Diorella Queen: "Putyin is köszöni szépen, nagyon jól van!"
Ezt neki mondd! Biztos örülni fog a hírnek. Hónapjai vannak vissza az életből. Tönkretette Oroszországot. Ha nem a betegség végez vele, akkor a többi orosz. Végül is mindegy.

s 2023.05.01. 16:19:15

@Diorella Queen: "És mi van a Majákkal?"
Tovább élnek. Más néven, de itt vannak asz utódok.

Diorella Queen 2023.05.01. 16:45:57

@s: Még ha fel is fordul, akkor sem lesz jobb az oroszok helyzete és a mienk sem.
Ott van az utódja már ez a megvadult Medve nevű.

s 2023.05.01. 17:37:45

@Diorella Queen: Nem biztos, hogy ő következik. Egyes vélemények szerint Oroszország nem marad meg ebben a formájában, hanem széthullik. Ez a putyin gyerek nagyon elkúrta.
Nekünk akkor lesz jobb, ha orbán gutaütést kap. Vagy megáll a szíve. Előbb biztosan nem.

Lorrh 2023.05.02. 10:41:10

@s: szerintem ezek vágyvezérelt álhírek. Minden hírportál szeret ilyet tolni, hogy növelje a nézettséget.
De ne legyen igazam.

s 2023.05.02. 14:33:26

@Lorrh: Attól, hogy vágyom rá, még lehet igaz.
süti beállítások módosítása