Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Majmok bolygója, országa

2022. július 26. - Diorella Queen

Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire pocsék lett a világ körülöttem, vagy pusztán csak depressziós leszek?

Eszembe jutott a minap a The Mandalorian c film egyik jelenete, amiben a főhős mindenkit lekaszabol, mérföldeket fut a film alatt. Körbe a sivatag, a lemenő nap sugarai hullámzanak a hőségben. És miután az élete árán megszerzett Mandalorian egy fém  kapszulát, azt a végén egy barlangban kinyitja. Benne 10 dkg eper.

Szeretem eltúlozni, túlképzelni a dolgokat, de van egy olyan érzésem, hogy ez a fenti jelenet, nem véletlen jutott az eszembe.

Aztán meg ebben a túlzott napsütötte , kiszáradt világban, úgy látom, a szájenszfiksön házhoz jött. Mint ha a Sci-fik kiléptek volna a tévémből, egyenesen ide a nappaliba. A filmek készítőinek már nem nagyon kell a fejüket törni a történetekhez, sem a hátterek megkomponálásához. Tökéletesen jó helyszíneket pedig, már bármelyik utca sarkon találhatnak. Kiszáradt folyók, elsivatagosodott földek,Égből  lehulló madártetemek, felperzselt fű. Szétbombázott országok, rettegő lakosok, a klíma miatt vándorló tömegek. Mad Max valójában itt van a kanyarban.

Kukacos kenyér nyolcszázért.

Ma hozott a lányom egy kg kenyeret valahonnan a belvárosból. Tudjuk mennyibe kerül egy kg kenyér. Éppen csinált volna egy melegszendvicset, amikor is észre vett, egy apró izgő-mozgó kis valamit. Kérdezi tőlem; - Anya! Ez itt egy kukac? - Az kislányom, egy valódi és élő kukac, amit éppen megzavartál álmában. Amúgy meg tulajdonképen ehető. Az EU engedélyezte a lisztkukac élelmiszerré nyilvánítását. Lehet már akkor sejtették, úgy sem lesz más. Próbáltam felidézni valamelyik horrorfilmet, vagy Sci-fit, hátha láttam hasonló jelenetet. Nem ment, pedig biztos vagyok benne, hogy valahol már láttam hasonlót. És lehet hamarosan örülni fogunk majd, egy kis plusz proteinnek .

A főispános majmoskodásról, nekem a Majmok bolygója jutott eszembe. Kinek mi, nekem valamiért ez. Valaki a fideszen belül, nagyon szeretné visszaálmodni a régi világot. Móricz Szegény emberét, aki egy tál levesért dolgozott napszámban a földeken. Aki belehalt a Gazda, vagy lehet a  Főispán (?) lányának a lakodalmába. Aki félre nyelte a saját hányadékát. És aki, amit utoljára látott ebből a világból az az volt, hogy egy kutya felnyalja azt a földről. Aki ilyet kitalál, az a múltban szeretne élni. Az soha nem előre tekint ,hanem a múltban megragadt ember. Aki nem képes haladni a korral. Ezek a dohos szagú, nagy pókhasú, Döbrögi kinézetű, dörgő hangú urak, akik irányítják ezt a süllyedő csajkát.

 Majomhimlő. Majmok és díszpintyek országa. A semmire nem jó, buta, ráadásul ronda, kövér,öreg, kopasz díszpintyek országa vagyunk. A hatalomban alig látni egy -egy normálisabb felfogású, vagy kinézetű arcot. Mindenhonnan ezek folynak. Undorodom tőlük. A dohos múlt, öreg és beteg szagától is undorodom. És egy újabb Sci-fi ugrott be így a poszt végén. Amikor egy kétszáz kilós, félmeztelen, kopasz, sebes és rákos testű ocsmányság , aki a vér gonosz volt a film szerint, leereszkedett egy kötélről valahonnan fentről. Talán a Dűne lehetett a film. Már nem emlékszem.

Ami némi vigaszt nyújt hogy, maximum a kutyák élik túl a felmelegedést a magas testhőjük miatt. És a végén nem majmok, hanem kutyák bolygója lesz a Föld.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1217891737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.27. 11:09:55

Magyarország államformája királyság.
Ez lesz a következő.
Ez a Viktor már annyira beteg, hogy 50% az esély még arra is ami normális esetben kb 1% lenne, Orbánisztánban bármi megtörténhet.
Ez a nyomorék fajelméletről beszél, olvassa, előre megírta, még azt sem mondhatja hogy nem is ezt akarta mondani csak kifordítják a mondandóját.
Amikor a legnagyobb szükségünk lenne az EU-s pénzekre, ilyen fajelméletes propagandával kiállni a nagynyilvánosság elé elég oroszrulett úgy érzem.
És szerintem a tár már tele van, ezt elbaszta megint Vitya.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.27. 11:14:52

azért a kistestűek annyira nem bírják a meleget, szívük kipörög a helyéről

Diorella Queen 2022.07.27. 17:55:16

@szociál: Hát az én kutyám kifekszik a napra a 10-s UV-ben, délben . 27 fokban meg összegömbölyödik mert annyira fázik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.28. 08:09:07

@Diorella Queen:
de arra figyelj hogy a forró aszfalton ne sétáltasd, mert sokan a cipőben nem érzik mennyire forró.

Diorella Queen 2022.07.28. 11:27:09

@szociál: Hajnalban, meg este sétál. Esélye sincs forró aszfaltba olvadni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.28. 18:23:19

@Diorella Queen:
Jol van :)

Politik

Birom mikor olyan nagy mellennyel magyaraz a foni mint a fuhrer tusvanyoson vagy marc.15.-en.
De mikor rakerdez az eu , vagy most becsben hogy komolyan gondolta, akkor probalja kimagyarazni magat, beszari jellemtelen, nyugaton csicska, keleten meg a megmondoember :)

Diorella Queen 2022.07.28. 23:15:01

@szociál: Én értem, mit akart mondani. És ebben a fajelméletes dologban még igaza is van. Mit nem értek az az, hogy a bánatos picsába nem szólt neki arról senki, hogy ebbe bele fog állni a fél világ és az ellenzék?!?! Nem olvassák át a szövegét Orbánnak, vagy ő nem olvassa el,mit fog felolvasni, vagy mi a picsa?
Abban meg igaza van, hogy a magyarok nem szívesen szeretnének iszlamista énekszóra kelni reggelenként, sem iraki, pakisztáni, stb turbános, balhés, terrorista gyanús alakokkal egy paneltömbben lakni. Valami ilyesmit akart mondani Orbán, csak az idióta aki megfogalmazta neki a szöveget, egy kretén volt. Biztos valami ratyinger, azt most Orbán is rábaszott a ratyizásra.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:35:35

@szociál: Amúgy időközben kiderült, hogy annyi köze van a csivavához, mint nekem Erzsébet királynőhöz. Törpe pincser a lelkem. De felőlem világ korcsa is lehet, akkor is imádjuk. Most jár két és fél kiló körül. Amúgy pont olyan félős rettegős és remegős mint egy csivi, csak nem olyan barátságtalan, antiszociális kis dög.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:36:24

Alig bírtuk kideríteni, milyen fajta kutya. Mindenki kérdezte, azt senki nem tudta milyen fajta. Nem túl elterjedt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.29. 07:16:04

@Diorella Queen:
A beszéd ki lett dolgozva, előtte el is olvasta, erdélybe fajelméletezhet mert ott utálják a migránsokat, és még jó pontot is kap Löpentől meg az olaszoktól, tudta ő ezt előre, csak ez annyira segghülye hogy amikor pénz kellene az EU-tól akkor nem keménykedni kellene, hanem becsicskulni és pitizni.
De ez faszparaszt annyira önérzetes seggfej hogy baszik pitizni, európai ügyészség felállításából nem fog kérni, köszöni szépen, de még lopnának egy kicsit.
Csődbe juttatja az országot csupán azért mert ennyire hataloméhes , nem hogy hátra lépne és aszondaná bocs ezt nem tudjuk megoldaná, intézze az ellenzék ha megy nekik, ennél ő büszkébb.
Rákosodjon el a szíve

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.29. 07:18:24

@Diorella Queen:
Én nem voltam oda a kiskutyákért sose, németjuhász méret az oké, esetleg bullterrier az jöhet, de azok esznek is, nem jutna nekem párizsira sem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.08.01. 07:48:27

Ezt érdemes végig nézni, hogy tisztábban lássuk a folyamatot.
Utána a Békesi féle podcastot is persze.

www.youtube.com/watch?v=H-yn1IyTR4o&t=3886s

Diorella Queen 2022.08.01. 12:05:38

@szociál: Tökit mindenki imádja, aki csak ismeri.
Én már fogytam két kilót miatta, állandóan lépcsőzünk, naponta 7000 lépést megteszünk ( reggel és este). Folyamatos az oktatása, akaratos kiskutya, állandóan ő akar a falkavezér lenni. Hatalmas ,trükkös műsorokat rendszett nekünk, amiben eljátszotta a megkínzott kiskutyát, így mindig mindenki azonnal felkapta, hogy mi a baja. Aztán rájöttünk hogy csak műsor.Szóval nagyon okos , agyafúrt kis kutyus. De képtelenség rá haragudni bármiért is.

Diorella Queen 2022.08.01. 12:08:24

Szereti az eszét is használni ha játszunk. Nagyon cseles. A játék végére mindenki hulla fáradt, kivéve Tökit. Szóval nagyon dolgoztat minket.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.08.02. 13:38:34

@Diorella Queen:
Legalabb a kutya feldob ebben a szopeaux idoben :)
Orulok hogy bevalt a kiskutya :)
Attol felek sokan mar nem engedhetik meg maguknak a pet-ek tartasat, de sztem sokan inkabb nem fizetik a villanyt minthogy a kutya/cica ne egyen.

Diorella Queen 2022.08.02. 16:07:37

@szociál: Valójában jelenleg az egyetlen örömforrásom a kutya.
Ez van.
süti beállítások módosítása