Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Ellehetetlenítés, kifosztás, jó napot !

2022. július 16. - Diorella Queen

A nagy tőkések, befektetők  aljasok és ez mindig így volt, amióta a világ, világ. Folyamatosan fosztogatják a kis hétköznapi emberek pénzért, nehezen összekuporgatott vagyonát. A történelem során sokkal durvább és kegyetlenebb módszereket alkalmaztak a mainál. A lényeg viszont nem változott túl sokat.

Nagy vonalakban tíz Földi évbe kerül az, mire a kisember összeszedi magát annyira, hogy már érdemes kifosztani. Ezért van tíz évente valamilyen válság, ami valójában nem más, mint a kis hétköznapi csókák , mindenből való kiforgatása. Ebbe a körbe beletartoznak  nem csak a panellakó, bérből és fizetésből élők, vagy nyugdíjból még spórolni képes idős emberek, de ide tartoznak a különböző részvényekbe, ingatlanba, aranyba , üzletbe stb -be fektető kicsit átlag felett élő emberkék is. 

A folyamat lénye nagyon egyszerű, szinte már nevetséges, mennyire az.

Valamilyen válságot, háborút, pénzromlást, világvégét, generálni, és az emberek tömegeit ellehetetleníteni. Majd rákényszeríteni arra, hogy negyed áron eladjon mindenét, lakását, üzletét, földjét, részvényét, kötvényét, aranyát. 

És akkor megjelenik egy alig hír a sok között. Jönnek az ingatlanbefektető külföldiek Magyarországra. Nyilván nem nyaralni, hanem jól bevásárolni ingatlanokkal. Ha jól meggondoljuk a dolgot, kicsit biztosabb és valószínűleg gyorsabban megtérülő  befektetés, mint a szétbombázott Ukrajnát felvásárolni. Majd arra várni harminc évet, hogy érjen valamit egy kijevi lakás.

A devizaválság alatt, ugyan ez történt, és bár elég sok embert érintett, még sem eleget. Azért mert a Tőkések egyik kiemelkedő tulajdonsága a kapzsiság. Ezért követel minden gazdaság a világban, folyton és állandóan növekedést. Ha ez nem így lenne, akkor a gazdaságok és benne a nagy cégek , nem tűznék ki célul a következő évi mindig és állandóan magasabb követelést a növekedésre. Hanem beérnék azzal, hogy tartanak egy bizonyos százalékot. De amint látjuk, a helyzet soha nem ez. A növekedés viszont nem mehet a végtelenségig, ezért , amikor stagnálni látszik, akkor történik az, hogy bekövetkezik valamilyen válság. Ami arra jó, hogy pótolja az elmaradt növekedési ütemből kiesett profitot . Véleményem szerint ez az egyik oka annak, hogy nagyjából tíz évente bekövetkezik egy olyan válság,ami emberek millióit lehetetleníti el, egyik napról a másikra.

Tíz- tizenkét év kell ahhoz, hogy az emberek összeszedjék magukat újra. Egy kicsit tollasodjanak, úgy érezzék, sínre került az életük, miközben felszedik a banki hiteleket és fizetik az abból vásárolt ingatlanokat és egyebeket.

Az érzés azonban egy illúzió, hogy a tömegek, szépen apránként gyarapodni tudjanak saját szorgalmukból, vagy tehetségükből adódóan.

Ugyan is bármilyen ügyesek , tehetségesek, vagy szorgalmasok, tíz évente történni fog valami olyan, ami érinteni fogja őket és ami miatt újra és újra kezdhetik az elejétől az életüket. Ez tehát egy nagyon nehezen kivédhető mókuskerék.

Az energiaválság már tíz vagy tizenöt éve napirenden van.

Több mint tíz éve az energiaválságról zengett egy rakás olvasnivaló. Jöttek a mindenféle szörnyű jóslatokkal. Már hiába kezdenénk atomerőművet építeni, késő. Már minden késő. Nagy vonalakban mindenki szart a hírre. Talán volt aki elgondolkodott rajta és ha volt olyan szerencsés helyzetben ,akkor megpróbál passzív otthonra váltani.Illetve már akkor elkezdődött valamiféle bazi nagy energia spórolás. Divatba jöttek a duális rendszerek. Mint pl a gát/benzin üzemű autók. Gáz és szén tüzelésű kazánok. A kettős munkahelyek, a több lábon való kapaszkodás már nem csak vállalkozásokat érintett, hanem magánszemélyeket úgyszintén. De hiába ügyeskedik a lakosság bármilyen kreatív ötlettel, tíz - tizenkét évente történik valami olyan, ami teljesen kivédhetetlen és ellehetetleníti a tömegeket.

Mint most jelenleg az energiaválság és a rezsiárak elröppenése a végtelenbe.

Hiába fogja a panellakó kikapcsoltatni az áramot és a fűtéscsövet leverni a kis fejszével. Akkor is ki kell hogy fizessen egy raklapnyi pénzt arra, hogy a lépcsőházat világítják, fűtik, a lift működik, a szemetet elviszik a ház elől. És mindezt a fizetésének a fele, amit meghagy a mindenkori kormány a lakosságnak, egyáltalán nem fogja fedezni. Az emberek pedig újra és újra rákényszerülnek arra, hogy nulláról kezdjék az életüket. Mert ki lesznek fosztva minden létező téren .

De ne féljetek!

Manapság már nem szokás éhen halni a tömegeknek. Sem megfagyni. És fedél nélkül az utcán, vagy egy jurtában is van élet. A lényeg az alkalmazkodás a körülményekhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5517884287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2022.07.16. 10:16:32

Teljesen felesleges arra várni, hogy majd jól fellázadnak az emberek és kaszával kergetik el a kormányt. Ez soha nem fog bekövetkezni, és valahol jobb is. Ugyan is jelenleg az elbaszódott gazdaságot már sztárközgazdászok sem tudják kezelni. Nyilván senki épeszű nem szeretne sri Lankát itt hon, meg kijárási tilalmat , vagy hogy ne legyen kenyér a boltban. Ha mást nem, de a kenyeret és a zsírt meg tudjuk venni, vagy a krumplit. A felfordulásnak én személy szerint nem látom értelmét. Az EU-nak nem most kellene keménykedni a legnagyobb szar közepén. Már rég meg kellett volna vonnia a pénzeket az ilyen típusú kormányoktól , amennyiben nem felelnek meg a követelményeknek. Most úgy időzítettek, hogy dőljön a kormányra amit magának főzött. Egye meg szépen. Az EU-t nem érdekli az, mi lesz a magyar vagy lengyel lakossággal.

kvadrillio 2022.07.17. 18:01:37

A CIPŐDET CSAK 30 ÓRÁT HASZNÁLHATOD, MERT HA TÖBBET, AKKOR KOPTATOD AZ ASZFALTOT ÉS 100 % ADÓT KELL FIZETNED, 1 NAP, CSAK EGYSZER MEHETSZ PISILNI, MERT AKKOR IS 100 % AZ ADÓD, SZELLENTENI CSAK 2X SZABAD 1 NAP, MERT SZINTÉN 100 % A ADÓ, DE HA BEVARRATOD A SEGGYUKAD, AKKOR 15 % ADÓKEDVEZMÉNYT IS KAPHACCCC.....

kvadrillio 2022.07.17. 18:02:48

@kvadrillio: ...ezt úgy számoltam ki, hogy ráütöttem a hasamra egyet....

kvadrillio 2022.07.17. 18:11:31

A hét elején újabb hőhullám érkezik Afrika felől

jahhh,,,,,klímaváltosszás van, egyre jobban emelkednek a hőmérségletek mindenhol, de ha a klímádat bekapcsolod akkor megadóztatunk, mert inkább kapjál hőgutát, a magas véryomástól pattanjon el az agyiered, minthogy életben maradj a lehűtött szobádban.....

HÁÁÁÁT...NEMBASSZAMEGAJÓKVAÚÚÚÚRISTEN EZEKET A F.SZ POLITIKUSOKAT :?????!

kvadrillio 2022.07.17. 18:17:04

Van egy régi módszer, amivel minden város túlélheti a hőséget........NEM !...NEM ÉLHETI TÚL !!!!! MERT A TÖMEGESEN LAKOTT VÁROSOKBAN STATISZTIKAILAG SOKKAL MAGASABB A HŐMÉRSÉKLET, DE A TÚLÉLÉST A KLÍMA ÁRAMMAL VALÓ HASZNÁLATÁNAK MEGADÓZTATÁSÁVAL MEGAKADÁLYOZZÁK A POLITIKUSOK, MERT ŐK NYERÉSZKEDNI AKARNAK MINDENÁÁÁRON !!!!!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.07.18. 09:12:22

Az emberek tudják, Gyurcsányné és MZP kornányzása sokkal rosszabb lenne.

]{udarauszkasz 2022.07.18. 10:06:12

Aki kicsit atnezi a torikonyvet az 1, es 2.Vh kat megelozo eveknel, 1910,1920-30 kornyeket,valamint azt, hogy a ket Vh (ami valojaban csak 1 volt,egy kis szunettel) hany evvel kovetkezett be az azt megelozo haboruk utan a 18,es 19 szazadban,akkor mindjart leesik,hogy itt ujra vegere ert a ciklus,es uj haboru jon.
2030ra, 35re talan ha feleennyi ember fog eletben maradni a Foldon

birkamenet 2022.07.18. 11:02:57

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ruszki ügynök, a putyin-orbán párosod elvesztette a háborút az
Ukrajna-EU szövetsêg ellen.
Rád meg jön a 100 ezres rezsiszámla.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2022.07.18. 12:46:12

Energia???

... hazánk adottságaihoz a legmegfelelőbb. Kb 100 közepes nagyságú geotermikus erőművel sokkal olcsóbban lenne előállítható az áram és lenne egy rakás hulladékhő iskolák, sportcsarnokok, uszodák, üvegházak fűtésére is. Nagyon sok embernek adna munkát. Nem lenne veszélyes, decentralizált lenne, kisebb nemzetbiztonsági kockázattal. Egyedül a nagy mélységű fúrásnak van némi kockázata, de ilyen mennyiségnél az is minimális és eloszlana 100 felé. ...

Diorella Queen 2022.07.18. 21:55:16

Lehet, hamarosan mi menekülünk az ukránokhoz, a csóróság és a fasz rezsim elől.
Ott biztos lehet katázni, továbbá kapnak egy halom uniós pénzt. Vagy oroszt . Munka is lesz bőven, szóval......

Diorella Queen 2022.07.18. 21:57:22

Legyünk reálisak. Nincs olaj, gáz, és víz és pénz sem.
Ami viszont van az a felmelegedés, elsivatagosodás, elnyomás, csóróság és járványok.
No!
Az utóbbiból kéne várat építeni.

Diorella Queen 2022.07.18. 22:03:49

Én pont beleférek a rezsipöcsibe, de nem tudni hogy a tömb ház lépcsőház világítása hogy fér bele?
Arról volt valahol szó, hogy ha valakinek több az éves villanyfogyasztása ,de év közben eladja a lakását, akkor a következő lakó fogja helyette kifizetni a magasabb áramszámlát? Illetve új lakások esetében pl egyből a magasabb összeggel számolnak majd ,amíg be nem bizonyítja magáról, hogy kisfogyasztó?

Diorella Queen 2022.07.18. 22:04:23

Fűteni meg nem fűtünk.
Nem használunk semmit.
Jöhet a levegő adó.

Diorella Queen 2022.07.18. 22:07:13

@vilagnezet.blog.hu: Miért veszélyes a nagy mélységű fúrás, ha elméletileg nem kiszivattyúzni akarnak vizet a talajból, hanem csak felmelegíteni ?
A palagáz kinyerése a robbantások miatt veszélyes, jól tudom?

Diorella Queen 2022.07.18. 22:09:00

Én ammondó vagyok.
Minden panelra napelemeket és minden családi házra napelemeket, továbbá mindenhova geotermikus energiát!
Azt bekaphatja az egész világ!

Diorella Queen 2022.07.18. 22:11:58

Légkondival ,egy harminc éves hűtővel, egy huszonyöt éves villanytűzhellyel és a napi szennyes mosásával is beleférek a minirezsibe.
Pedig sokat főztem.
Errefelé minden mini.
A lakás, a rezsi, a fizetés, és a kutyám is.

]{udarauszkasz 2022.07.19. 00:08:26

@Diorella Queen: en a 2 hutovel, fagyasztoval, futesre optimalizalt klimaval,bojlerrel mar nagyon nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 07:09:17

Nekem pl attól is kifordul a belem, hogy 4 évente a pödrött bajszú erdélyi magyarok a faxunkkal verik a csallánt, 0 pénzt tesznek a közösbe, se adó, se TB.
És jót röhögnek hogy szopat minket torkon a köpcös cigány o1g.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 07:13:55

Az a vigyori picsa is, az Áder 2.0 is éppen akkora báb mint az elődje, sőt mivel nő még jobban be lesz csicskítva.
Komolyan mondom a világ legszánalmasabb országa ez a pöcegödör, még a telexart india is az utcán szarú cigányokkal is komolyabb hely mint ez a fostenger.
Nem vízfestékkel kellene felfesteni a tüntikézőknek hogy mit akarnak, magát a parlamentet kellene lebontani az alapokig és a helyére egy tojtoj wc-t rakni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 07:17:08

A románok röhögve tűlélik ezt a háborús válságot, mert nem amortizálták le, nem loptak ész nélkül mint ez a hasas roma a NER-el.
Ráadásul a prosztatájáig benne volt Putyin seggébe a vitya feje, erre pont ő szopatja taknyosra.
És a háborúra fogja hogy becsődöl az ország, pofám leszakad :)
Lassan 500 egy euró, banénköztársaság lettünk, csatoljanak minket Afrikához

2022.07.19. 12:58:49

@szociál:
"Lassan 500 egy euró, ..."
Akkor nem 398. A mai arfolyam szerint.
Tudsz te egyaltalan orulni valaminek? Xar lehet minden nap undorral, utalattal ebredni Magyarorszagon. Miert nem koltozol Romaniaba, almaid orszagaba? Komolyan, en legszivesebben Oroszorszagba koltoznek, de sajnos nem adnak meg csak turista vizumot sem. :( Arra, hogy bealljak a Voros Hadseregbe onkentesnek tul oreg vagyok es gyava. :(
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2022.07.19. 13:22:29

@birkamenet:
" a putyin-orbán párosod elvesztette a háborút az Ukrajna-EU szövetsêg ellen."
A haborut a ven Europa vesztette el, de nagyon az oroszok, az usakok es a zoldek ellen. :)
Europanak minden szempontbol kaputt!! :) (De tegyuk azt is hozza, hogy meg is erdemelte.)
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2022.07.19. 13:25:59

@vilagnezet.blog.hu:
"Egyedül a nagy mélységű fúrásnak van némi kockázata, de ilyen mennyiségnél az is minimális és eloszlana 100 felé. .."
Az utobbi 20 evben Magyarorszagon "berobbantottak", az az a fold szinevel tettek egyenlove tobb, mint 150, a 70-es, 80-as evekben draga penzekert furt szenhidrogenkutato es -termelo melyfurast. Ezek 90 %-at lehetett volna hasznalni geotermal energia eloallitasara.
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 13:51:08

@Sztálin orgnistája:
Mi az undor targya?
Az hogy csodben az orszag es azzal haknizik viktor higy milyenk lesz europa legnagyobb tuzijateka aug.20.-an.
Eu helyeben lofaszt se adnek magyarorszagnak, mert ezek minden penzt "eltuzijatekoznanak".
A gotogok kaptak segelyt ez az onsorsronto fos orszag nem erdemel meg egy petakot sem 12 ev utan meg 4 evet szavaztak meg a mini sztalinnak, hat most akkor hulljon telen a nyugger populacio, meg ez is jol jonbvityanak.
Ciganyok meg igazi tulelok eddig is loptak, ez utan is lopni fognak.
Most csak lejtmenet lesz, felivelo tendencia sztem max 5 ev mulva ha eljon, de sztem a katyubol mi mar nem jovunk ki, eladositotta az orszagot ez a cigany a pereputtyaval.
Lemindani nem fog, meg se murdel, meg a kovid is elkerulte, szal nincs remeny.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 13:58:46

@szociál:
Azzal szoptuk meg hogy az elodje Gyurcsany volt, azota tikkel vitya mikor 4 ev kormanyzas utan Feri visszavette a hatalnat, ez az onerzetes kis cigany kolok meg ugy felbaszta ezen az agyat hogy megfogadta mindent ellop ami mozdithato.
Mondjuk ha Kunce lett volna a miniszter az nem baszta volna ki viktornal ennyire a biztositekot.
Egyedul Gyurcsany tartja hatalmin meg ezt a faszt, ha cissza vonult volna Fletobnem tudna mivelnpeldalozni csak a soros meg a migrik lennenek, de sajbis Fletonak is erdeke higy meg maradjon, tuti kapja a mellekest a fonitol, ezek osszejatszanak.

2022.07.19. 14:15:30

@Diorella Queen:
"A palagáz kinyerése a robbantások miatt veszélyes, jól tudom?"
Nem robbantanak, hanem nagy nyomassal repesztenek, de ez is okozhat kissebb foldrengeseket. A nagyobb veszelyt a kornyezetnek okozzak: tonkrevagjak az ivovizkeszletet, ugyanis nagy mennyisegu vizet (10-15 millio litert kutankent) es rendkivul mergezo anyagokat preselnek a fold ala a repeszteshez. Raadasul jelentos mennyisegu metangaz is felszabadul olyankor, ami bekerulhet a levegobe es az ivoviz kutakba: a furasok kornyeken a vizcsapbol sokszor metangaz jon a vizzel egyutt.
Fracking explained: opportunity or danger
www.youtube.com/watch?v=Uti2niW2BRA
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.19. 19:39:08

@Sztálin orgnistája:
Most nem azért de ki az a faszparaszt aki váláság közepén kihírdeti hogy világraszóló tüzijáték lesz, és titkosítja 10 évre hogy kik nyerték a bulit ???
Kinek van ehhez gerince baszki ???
Megemeli a saját fizetését még 650 rugóval azért hogy még cinikusabban nézzen ki a leányzó fekvése :))

s 2022.07.19. 22:53:25

@szociál: "parlamentet kellene lebontani az alapokig és a helyére egy tojtoj wc-t rakni"
Miért? Az már nem egy kibaszott nagy retyó amúgy is? Mondjuk szar van benne éppen elég.

s 2022.07.19. 23:01:43

@szociál: "Megemeli a saját fizetését még 650 rugóval"
Kurva nehéz lesz ezt kidumálni az akasztófa alatt. De végülis jogot végzett. Még az is lehet, hogy sikerül majd neki.

s 2022.07.19. 23:04:42

Adjatok hálát a tiborczpityunak, baszod! Az olyan lámpákat szerelt fel, amik nem világítanak. Tudta előre az a fasz, hogy úgysem bírjátok kifizetni a villanyszámlát.

Diorella Queen 2022.07.19. 23:11:14

Putyin az esőt is elzárta!:(

Diorella Queen 2022.07.19. 23:12:23

Amúgy meg szerintem októberig simán lesz egy rakás gáz mindenhol. Mindig csak a tetves hiszti megy és riogatás. Aztán megoldódik a probléma az utolsó pillanatban rendszerint.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.22. 13:59:02

@s:
Az a legdurvább hogy ez a Csúti mangalica azt hiszi hogy amit mi beadózunk az alapból neki jár ,a famíliájának és a haverjainak, az nem zavarja hogy ez a pénz közös.
Királyként parolázik, főispánok után a következő lépés a királlyá avatása lesz baccameg.
Már ott el lett baszva hogy Adolf hagyott itt nekünk cigányokat, deportálta volna indiába akkor most nem ebben a cipőben járnánk.
Soros egyetemén tanult de akkora paraszt mint akik a pultnál állnak és isszák a hubertuszt kisfröccsel naphosszat, néha megszakítja egy félkarúval, amit már persze csak kaszinókban rángathat, mert azt is megmutyizták.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.22. 14:01:22

@Diorella Queen:
Azt nem értem eddig hogy bírtam nyugtatók nélkül, marokszám kéne szednem a frontint.
És ne olvasson az ember híreket....de hogy ha mindig kitalál valamit és valahogy eljut hozzám.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.22. 14:06:10

És kimennek Tusnyásfürdőre magyarkodni.
Hogy a picsába engedik ezt meg nekik a Románok hogy ott osszák az észt ??????????
Román parlementben ez természetes hogy ott koncertezik az egész magyar parlament ???
Miért nem merik itt osztani az észt a fideszes nyuggereknek, lenne hely a Tabánban.
És a válság közepén is tolják a rizsát, az tényleg megérdemli az éhhalált aki hisz ezeknek.

s 2022.07.22. 23:27:26

@szociál: "Már ott el lett baszva hogy Adolf hagyott itt nekünk cigányokat, deportálta volna indiába akkor most nem ebben a cipőben járnánk."
Szoci, ezt ne! Minden más okés, de ezt ne.

Lorrh 2022.07.23. 08:42:55

@szociál: az is éhhalálra van ítélve aki nem hisz nekik. Ha rengetegen nem fizetik majd a hétszeres gáz árú számlákat, akkor a szolgáltató is csődbe megy és annak se lesz fűtése aki fizette addig. Ez egy szép nagy kerek közös társadalom. Mindenki szív majd/most.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.24. 06:41:25

@s: @Lorrh:

Az tiszta sor hogy a DK tartja életben Viktort és a fideszt, ha nem lenne Gyurcsány meg Dobrev, akkor mégis hogyan Gyucsányozna a Vitya 12 évig ?
Ez a látszat ellenzék is egy vicc, többi párt is kamupárt, nekik sincsenek programjaik mi lenne ha hatalmon lennének, Vitya farvizén szedik meg magukat, megkapják a fizetésüket, köszönik szépen ők ebből jól megélnek, minden más le van xarva.
Vagy mindgyiknek Hadházy Ákosnak kellene lenni, vagy Kétfarkú Kovács Gergelynek aki mindenbe belszarik mert nem tudja komolyan venni ezt a sok faxt.
Sztem Vitya megegyezett Gyurcsánnyal, hogy oké nem mész börtönbe, csak maradj a politikában, és azt csinálsz amit akarsz, még fikázhatsz is, mi pedig megoldjuk :)
Kibaszott bábjáték megy a parlamentben.

Diorella Queen 2022.07.24. 07:37:13

@szociál: Szerintem meg az oroszok tartják életben a fidesz. Onnan kapta pénzt a kampányaira és még ki tudja hogy s miképp avatkoztak bele a választásokba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.07.24. 09:23:36

@Diorella Queen:

Nem kellett ahhoz orosz pénz, mérhetetlen mennyiséget loptak, de biztos volt orosz segítség is.
Tusványosi parasztok kapnak egy stadiont meg néhány templomot és már mennek is szavazni.
Ha nincs Gyurcsány família a parlamentbe akkor sokkal könnyebb dolga lenne az ellenzéknek.

Lorrh 2022.07.25. 09:48:50

@szociál: igen, ez tökéletes látlelet.
Ez egy megtört gerincű, egymással acsarkodó és széthúzó nép. Végtelen egyszerű minket elnyomni és szopatni. Pár millió idiótát kell meggyőzni csak, a többi meg szopjon.
Szó sincs arról hogy az oroszok fizetik az orbánt. Mi magunktól vagyunk ennyire idióták a vármegyével főispánnal királlyal.

Diorella Queen 2022.07.26. 18:00:53

Kéne egy poszt.
Valami olyan, amitől mindenki felvágja az ereit! :D

Diorella Queen 2022.07.26. 18:01:42

@Lorrh: Van értelmes magyarázat arra vonatkozóan, minek kellett ez a főispános farsangi bohóckodás? Mármint mi az értelme azok szerint, akik sorvadt agyából ez kipattant?

Lorrh 2022.07.27. 12:46:19

@Diorella Queen: nincs semmi magyarázat, elmebeteg a főnök.
Amúgy írtam neked üzenetet itt a blog.hu-n pár hete...

s 2022.07.27. 18:26:45

@Diorella Queen: orbán királlyá koronázásának előkészülete zajlik. A cél, hogy akkor már ne kapják fel a fejüket annyian. Bár szerintem most sem tennék. Leköti a népeket a telibekúrt rezsi számla

Diorella Queen 2022.07.28. 07:36:20

@Lorrh: Elnézést hogy csak most válaszoltam, de azt az emailom nem annyira szoktam figyelni.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:37:40

@s: A balfasz koronaőr állítólag úgy került a jelenlegi magas pozíciójába, hogy Orbán felpróbálta a koronát, nyilván szelfizett is vele. Habony meg tartotta a száját erről.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:41:31

@s: Engem is leköt a telibe kúrt rezsiszámla.
Hiába vagyunk alacsony fogyasztásúak, ha liftes tömbházban lakom , ahol a lift megy éjjel nappal, és ég a villany állandóan a lépcsőházban,hovatovább a lépcsőházat is 35 fokra fűtik télen.
Éppen árulom a lakást. Éppen munkát is keresek. Éppen fűzöm Sm-t hogy nyissunk egy telibe kúrt adományboltot. Éppen nem akar semmi ilyesmit, még hasonlót sem. És éppen már ott tartok, hogy felvágom az ereimet, mert bármerre fordulok, mindenütt zárt ajtó. Nem látok kiutat semerre.
Lehet azért, mert nincs.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:45:25

@s: Legutóbbi munkahelyen kerestem napi 9500 nettót, napi bejelentéssel. Egy üzlet volt. Aztán át akart tenni Óbudára ,ahova utazhattam volna napi kettő órát. Aztán gyorsan kiléptem a faszbe. Elegem van az összes létező magyar munkahelyből!
Hallani sem akarok már egyikről sem!Mindenhol csak az átverés megy, ígérgetés, aztán nesze semmi. Belefáradtam. Könyvet tudnék írni már ezekről a magyar munkahelyekről.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:49:07

Én egy kiváló kereskedelmi érzékkel megáldott, nagyon becsületes ember vagyok. Maximálisan megbízható, méghozzá azért, mert a hosszú távú terveim között szerepel egy zálogház. De mindezt a fenti tulajdonságokat a legkisebb módon sem becsülik meg sehol. Pedig első héten kiugró forgalma lett abban az üzletben,ahova kerültem. De nem tűnt fel neki. No mindegy már , nem is érdekel.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:50:40

El kell adnom a kecskeólat kiemelkedően jó áron!
Ez az igazi kereskedelem !

Diorella Queen 2022.07.28. 07:55:51

Sm -t sem értem. Nem értem ,miért akar bohóckodni, ilyen aggyal és képességekkel, meg szakmai tudással, valami junior elemzőként, egy elbaszott bankban, havi bruttó nyolcszáz ezerért? :D Húsz év informatikával a háta mögött. Egy Aldi üzletvezető is ennyit keres már.

Diorella Queen 2022.07.28. 07:57:42

Hja!
Fasz BÁV nem vett fel, mert a HR ragaszkodott hozzá, hogy én adjam meg a bérigényt.
Megadtam nekik bruttó 485 ezret, mert ennyi volt az előző helyen.
Sokallták.
Annyi eszük már nem volt, hogy akkor mondjanak ők egy bért, mennyit tudnak adni. Ennyit a BÁV-ról. Csöves cég.

Diorella Queen 2022.07.28. 08:04:46

Fél évem van arra, hogy eladjam a lakást. Utána bezuhan az ingatlanpiac.

s 2022.07.28. 16:48:48

@Diorella Queen: Ne fossál, Dióka! Vannak itt nálad éhesebbek. Ők majd elvágják orbán torkát. Söröd legyen a hűtőben. Nagy műsor lesz, kár lenne akkorra innivaló nélkül maradni.

Diorella Queen 2022.07.28. 17:54:24

@s: A piknikelős hídfoglalóra gondoltál?

s 2022.07.28. 20:45:55

@Diorella Queen: Dehogy! A katások a kanyarban sincsenek. Majd amikor arról lesz szó, hogy az éhenhalást, vagy a fagyhalált választják a népek. Én arra tartogatom a sört. Nyitni kellene egy fogadóirodát, hogy orbánt fellógatják -e, vagy szétverik a hülye fejét egy baltával. Csodálom, hogy a Szerencsejáték Zrt. még nem csapott le az üzleti lehetőségre.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:00:40

@s: Éppen most mondta a tévében egyik műsorban, ami a II.VH ról és Németországról szólt, hogy ott is csak akkor borultak ki a népek, amikor egy kiló kenyér, egyik napról a másikra százszorosára emelkedett. Tehát a németek is birkák. A magyarok és általában az egész nagyvilágban, sokkal több kell ahhoz, hogy fejbe vágják a vezetőket, kis fejszével. A nép, az Istenadta nép, állati sokat kibír, hidd el. El kell szomorítsalak, a magyar is inkább világgá megy, akár nyelvtudás nélkül is , ( mint az ukránok),mint sem balhézzon. Az inkák is emiatt haltak ki. Világgá mentek a csórók a sok lopós, élősködő elől. Egyszerűen elmenekültek.A társadalom pedig megszűnt létezni.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:08:12

@s: Ami Indiában működött Gandhi alatt, a békés ellenállás ( és ott egy egészen más cél érdekében) ,az itt nem működik. Ahhoz, hogy itt olyan felfordulás legyen, amit te vizionálsz, sokkal ,de sokkal nagyobb nyomor kell. Mondjuk valami olyasmi, hogy az emberek az utcákon sorban fekszenek megfagyva, és csontsovány gyerekek pucéran rohangásszanak a Móriczon, éhségtől felpuffadt hassal. Ez nem Franciaország, hogy felgyújtsák a kukákat és szétbasszák az autókat a hídfoglalók.
Azért nem árt ,ha a garázsban tartod a terepjáródat mostanában. Sosem lehet tudni, mikor pattan egy pár zsíragyú tetkós kancigány törpe agya. Na azok veszélyesek. Mondhatnám, a legveszélyesebbek, ilyen szempontból.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:17:07

@s: Max féltéglával bebasszák pár fidesz iroda ablakát. Nagy ügy. Ennél hidd el nem lesz nagyobb csittcsatt-dirrdurr.

Diorella Queen 2022.07.28. 23:19:47

@s: Éhen halás --- úgy sem ártana kicsit fogynom.
Fagyhalál- klimaxolok, bazzeg a faszom hőhullámokba, a radiátort is lefűrészelem.
süti beállítások módosítása