Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Nyugtalanító hírek

2022. május 24. - Diorella Queen

 A hírek nagyrészt mindig nyugtalanítóak. De ami mostanában jön szembe, azt az egyszerű állampolgár már végképp nem tudja hova tenni.

Orbán háborús vészhelyzetet hirdetett!

Most akkor megpróbálom összemorzsázni a többi hírből azt, hogy miért tette ezt valójában?

 - Mert amire gondolni lehet így nagy hirtelen, az az, hogy valami titkosszolgálati fenyegetést kapott az ország, amiről csak a nagykutyák tudnak. A másik variáció ( van pár ), hogy olyan szar világ közeledik, hogy fennáll a lehetősége egy polgárháborúnak, polgári mindentszéjjelbaszok állapotnak, ha az infláció miatt az emberek a küszöböt lesznek kénytelenek rágni. De erről megint csak a fejesek tudnak kizárólagosan. A harmadik lehetőség, hogy nem akar tömeges felmondást az egészségügyben, így továbbra is rákényszerítheti az egészségügyre a felmondási tilalmat. Sőt, ilyen esetben konkrétan behívhat még engem is dolgozni, mivel egészségügyi végzettségem IS van. És kötelezhet a nem tudom mire.

No, lássuk mi van még a hírekben, amit össze lehet kötni ezzel a háborús vészhelyzettel....

 - Az EU nyugatabbi felén az egészségügyi dolgozók,már a templom egerét is lekörözték, csóróságban! Akkor mit szóljanak a magyar egészségügyi dolgozók ?!?!

Aztán van még egy olyan hogy.....

- Kína és az oroszok hadgyakorlatoznak. Elég messze vannak tőlünk, de tudja a fasz, mi jár ezeknek a fejében. A többi EU-s ország nem hirdetett vészhelyzetet? Nem írtak ilyesmit a hírekben, hogy a Szlovákok, a csehek vagy bárki más hasonlót hirdetett volna. Hja! Az ő büdzséjük nyilván nem áll ennyire szarul,mint a mienk. Akkor miért kell ebben az országban a polgárok idegeit ilyenekkel borzolni? Tényleg ennyire szükséges ennek a phasznak egy állandó láthatatlan ellenség ?!

Az ukrán háború eddig is veszélyt jelentett az országra, akkor miért pont most kellett vészhelyzetet hirdetni? Mindezt a NATO árnyékában.  És a többi ország miért nem hirdet vészhelyzetet ?

Jelenleg az egyetlen ellenség az infláció ! Ami az üzletekben lévő árakat elnézve úgy 60 % -körüli. Persze a fizetések az égvilágon semmit nem emelkednek hozzá.

És hogy ez az állapot meddig lesz tartható, csak a jó Isten tudja, meg a párt !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr217839413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birkamenet 2022.05.25. 10:48:30

Ha nemmá! Há mégis van infláció, benzin hiány, nincs 3,60-as kenyír meg 280 forintos euró? Hámmégis a magyar embörok fizetik meg Putyin háborújának az árát? Nem pedig csak és kizárólag más népek, meg az állatok meg a kabócák?

birkamenet 2022.05.25. 10:52:58

@ulpius66:

Te közismert szellemi fogyatékos, Orbán maga a kormány. Meg minden fidernyák kutyaúristene. Az összes kormánytag, lakáj médiás, bértroll csak az ő seggéből bújhat elő. És oda is kell visszatakarodniuk.

ulpius66 2022.05.25. 11:46:36

"Nyugtalanító hírek"

Szegény Kamugeri.... és szegény Bősz Anett....

Úgy sajnálom őket!
(na jó, ez vicc volt....)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2022.05.25. 12:26:16

@ulpius66: mármint a politikai tartótiszted sajnálja elmebeteg.

bordon 2022.05.25. 13:31:18

@birkamenet: A magyar kormány általában sok hülyeséget csinál, de pont azon van, hogy az ukran neonácik meg a ruszkik egymásnak feszüléséből minél kevesebb csapódjon le a magyar lakosságon. Mert van elég baj enélkül is. Nyugaton horribilis energiaárak vannak, mert szankciósdit játszanak. Pedig a nyugatiaknak még van gázuk, olajuk más forrásból is, nem úgy, mint a közép-európaiakanak.

Nyilván ha a németek tökön szúrják magukat, akkor abból Magyarországon is hatalmas problémák lesznek. Nem Orbán miatt, hanem mert Magyarország Németország hátsó udvara, összeszerelő üzeme.

Ha valaki megtámadja Magyarországot, az nem Oroszország lesz, hanem Ukrajna, ahova annyi fegyvert zúdítottak a nyugati imperialista hatalmak, hogy már a legutolsó skinheadnek, banderista takony gyereknek is Javelin rakéta lapul a kocsija csomagtartójában. A jugoszláv háborúk után minden valamirevaló bűnözőnek jugó kézigránat lapult a zsebében. Most majd AK-74 és rakéták áramlanak mindenfelé. Az ukránok ugyanis mindent eladtak eddig is, ami ellopható volt, komplett harci helikoptereket adtak el fegyverzettel, személyzettel és karbantartókkal afrikai diktátoroknak.
A NATO jelenleg az ukrán kalandorkormány oldalán áll, ha az ukránok elkezdik kiirtani a kárpátaljai magyarokat, azt Washington nem fogja megállítani, mert nekik az a fontos, hogy az oroszokat irtsák az ukránok. Ha mellette más kisebbségeket is célba vesznek, az nem probléma a nyugatiaknak. Ettől majd fellelkesülnek a román és szlovák szélsőnacionalista körök és ők is szorítanak a magyarokon.

Jelenleg aki nem partner a háborús uszításban, az megvetett közellenség, gyűlölet célpontja Európában.
Még egyszer: nem a ruszkik fognak Magyarország ellen vonulni, hanem az ukránok. Nem a ruszkik ziláltak szét az európai energiaellátást, hanem a nemnormális nyugatiak. Eredmény: árrobbanás.

A veszélyhelyzet abból is adódik, hogy az élelmiszer ellátás jövője bizonytalan. Az ukrán földekről egyrészt az oroszok viszik el a gabonát. Másrészt az ukránok nem korlátozzák az exportot nyugat felé, tehát aki többet fizet, az kapja a gabonát, szabad piac van, fel fogjak verni az árakat. Kinek nem fog jutni gabona? Az ukránoknak meg a csóró kelet-európaiaknak.

Az egészségügyben jelenleg pont csökken a terhelés, ahogy a koronavírus gyengül. Nyilván sokan fel fognak mondani, ha tehetik, mennek a magánegészségügy felé vagy nyugatra.

Nancsibacsi 2022.05.25. 14:26:29

Európa megint mondhat egy k.rva nagy "KÖSZÖNÖM SZÉPEN"-t Orbánnak, hogy helyettük is gondolkodik, meg konfrontálódik, és nem olyan puhap.cs mint a többi állam semmirekellő vezetője. Plusz adott egy mintát a hatósági árakkal amit - láss csodát - a Franciák pl. copy-paste segítségével átvettek.
Európában azért nem brutálisan drága még az üzemanyag - nem 2,5 eur nem brutálisan drága - 25 már az lenne - ha Orbán nem engedné a szankciókat. Ez a realitás gyerekek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 14:30:15

@Nancsibacsi: Na olvasd el még egyszer!

"Európában azért nem brutálisan drága még az üzemanyag - nem 2,5 eur nem brutálisan drága - 25 már az lenne - ha Orbán nem engedné a szankciókat. "

És hagyd el a fogalmazásgátló szedését!

birkamenet 2022.05.25. 14:32:02

@bordon:

Te kis fika fidernyák bértroll bulgár birka, már az első mondatodban bevalottad, hogy egy takony orbánputyin bértroll vagy. Ukrajnában ugyanis nem a ruszki hazugság propaganda által terjesztett ukrán neonácik harcolgatnak, hanem az ukrán emberek harcolnak és halnak meg a hazájukért és családjaik ért az elmebeteg tömeggyilkos putyin gazdád miatt. Szóval elhúzol a picsába te degeNERált ruszki zabigyerek!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 14:33:45

@bordon: Magyarország búzatermelése kb 5 millió tonna. A felhasználás 2,5-3 millió tonna. Úgyhogy nem kell fosni, nekünk jut kenyér.

birkamenet 2022.05.25. 14:34:19

@Nancsibacsi:

Látom degeNERált, mióta a pályinka már drágább lett a benzinnel, te azóta

birkamenet 2022.05.25. 14:35:43

te azóta benzint vedelsz.
Mekkora örömök vannak már a te elcseszett lúzer életedben!

gigabursch 2022.05.25. 14:58:05

@bordon:
Magyarország, Lengyelország, Románia, Moldavia és Bulgária több, mint önellátó élelemből.
A többi nettó barom ny-eu országok meg fizessék meg a magyar GMO mentes gabonát, ahol a takarmány búza jobb, mint ott az NB-I-es.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.05.25. 15:00:20

@Nancsibacsi: "adott egy mintát a hatósági árakkal amit"

Hoppá. Kis pöcsök nem tudhatják, de a hatósági árakat a kommunisták nagyban használták. Olyan is volt, hogy Árhivatal. A geci leginkább Kádárt másolja. Sajnos egyedül azt nem másolja, hogy az emberek a lehetőségekhez mérten jól éltek.

konrada 2022.05.25. 15:17:04

@Magyarország államformája ... Válsághelyzet: "egyedül azt nem másolja, hogy az emberek a lehetőségekhez mérten jól éltek. "

?????

...Tudod mit? Kívánom neked, hogy egy akkori átlagember lehetőségei szerint éljél most is!;))

Diorella Queen 2022.05.25. 15:25:49

@ulpius66: A veszélyhelyzet az nyilván olyan lehet mint a különleges katonai művelet ?

Diorella Queen 2022.05.25. 15:27:20

Szerintem meg elég nagy vészhelyzet az, ha az árak az élelmiszerboltban egyik napról a másikra, 60%- t nőnek!
Jöhet nekem bárki a maginflációval, a közgazdászok is elmehetnek a sóbányába a kurva nagy tudásukkal, ha a polgár nem tudja megvenni az élelmiszert!

Diorella Queen 2022.05.25. 15:29:53

@Nancsibacsi: Európában azért nem brutálisan drága még az üzemanyag - nem 2,5 eur nem brutálisan drága - 25 már az lenne - ha Orbán nem engedné a szankciókat.

Válasz erre:

Kurvára naív vagy!
El fogja engedni az árakat mert kénytelen lesz!
Nem lesz miből fedezni, mert a sok euromilliárdból semmi olyat nem építettek, amiből hosszabb távon lehetne bevétele az országnak!
Hja !De!
Egy óriáskereket Budapesten!

Diorella Queen 2022.05.25. 15:32:34

És valaki magyarázza már el, a többi Kelet - Európai országban, mi a fészkes jó büdös picsáért nincsen, különleges műveleti vészhelyzet?!?!?

Visceroid 2022.05.25. 15:36:00

@ulpius66: "1. Nem Orbán hirdetett, hanem a magyar kormány."

Aha....Esetleg a "magyar nép" akkor már?

Diorella Queen 2022.05.25. 15:36:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem vagy te véletlen politikus?
Azok mindenre tudnak magyarázatot adni. Azért nincs a pedagógusoknak béremelés, mert.......
Azért nincs euro, mert......
Azért nem tudjuk megvenni az élelmiszert, mert.......
A pontok után, mindig van valamilyen kurva nagy, szellemi fogyatékos, észszerűtlen magyarázat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 15:37:31

Mégis milyen fegyelem lehet az orosz hadseregben, ha egy nyugdíjból visszatért, tíz éve nem repült tábornok beül egy milliárdos gépbe és felszáll? Az hogy lelövik, már csak hab a tortán.

index.hu/kulfold/2022/05/25/ukrajna-oroszorszag-haboru-invazio-moszkva-kijev/ejtoernyosok-vegeztek-egy-magas-rangu-tabornokkal/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.05.25. 15:40:03

@bordon: "minél kevesebb csapódjon le a magyar lakosságon. Mert van elég baj enélkül is."

Hát a lengyelek az ukránok mellé álltak, össze is ölelkezett Duda és Zelenszkij. A lengyel állampolgárok különleges státuszt fognak kapni Ukrajnában.

A geci a Putyin mellé állt, az ukrajnai magyarok faszt se kapnak, nem különleges státuszt. A külhoni magyarság a geci alatt csökkent a legnagyobbat.

Valóban van elég baj, de azt a geci okozta.

Diorella Queen 2022.05.25. 15:40:06

@gigabursch: A többi nettó barom ny-eu országok meg fizessék meg a magyar GMO mentes gabonát, ahol a takarmány búza jobb, mint ott az NB-I-es.

Válasz erre:
Van egy kis apró bibi a gépezetben!
Magyarország a jó minőségű gabonáját eladja a világpiacon jó pénzért, és megveszi a toxinos GMO-s szart. A különbözetet pedig valamelyik nagykutya zsebre bassza.
Gondoltam csak szólok neked, hogy tudd, mitől rohadt büdös és savanyú az összes kenyér az összes üzletben!

birkamenet 2022.05.25. 15:40:42

@gigabursch:

Na te másik fikafidernyák hazudozó, a magyar legfeljebb csak búzából meg kukoricából önellátó, f.ssza lesz ám minden nap ezt enned, míg végre Putyin gazdád ki nem purcan. Még a téli szalámi felé is német import húsból készül. Ennyi vagy te a Nyugat nélkül.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.05.25. 15:41:09

@ulpius66: "Nem Orbán hirdetett, hanem a magyar kormány."

Mi a különbség? :))

Diorella Queen 2022.05.25. 15:42:24

Na most akkor kiderült már, minek kell a különleges, vészhelyzeti, veszélyhelyzet?!?

birkamenet 2022.05.25. 15:43:50

@Diorella Queen:

Na persze, mégiscsak logikus, hogy a kétharmad birkának-gombának jó lesz a trágya is. Erről szól az egész fidess politika.

Diorella Queen 2022.05.25. 15:45:25

Jut eszembe!
Lesz egy különleges, katonai vészhelyzeti Müller Cecília?!?!
Ez csak úgy felmerült!

birkamenet 2022.05.25. 15:46:58

@Diorella Queen:

Vészhelyzet van mert Putyin gazdát verik vissza az ukránok, oszt nem tudnak jönni, hogy orbán aláírja putyinnak az Anschlusst.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.05.25. 15:47:41

@konrada: "szerint éljél most is"

Miért nem rögtön a kőkorszakban? :))

Sok ember szeretne a lehetőségekhez képest jól élni. Pl. nem a románoknál szegényebben, hanem mondjuk a csehek szintjén. :))

Diorella Queen 2022.05.25. 15:49:21

Abból a pénzből, amit az EU-tól kaptunk az utóbbi húsz évben, már fel lehetett volna építeni Ankor Wat mását, vagy Macchu Picchut, netán a Gízai nagy piramis mását.
Ezekből még bevétel is lehetne ,hosszabb távon.

Ménár Atya 2022.05.25. 16:21:48

@bordon:
Csak jelzem, ugye tudod, hogy a függönyöd előbb megérti amit mondtál, mint Fitymatyi a dk birka.. :)
Ez elvakult hülye , mindenért orbán és a fidesz a hibás :)
De azért sok sikert!

CSOKKI MÁLNA 2022.05.25. 17:15:45

Az orosz-ukrán háború előtt is volt egy hadgyakorlat..

CSOKKI MÁLNA 2022.05.25. 17:17:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Megtaláld már Detroitot a térképen balfasz?

kvadrillio 2022.05.25. 17:27:37

AZ ORBÁNI HUNTA BEINDULT....:o)))))))))
hunta (junta) - Szómagyarító
www.szomagyarito.hu › szocikk
hunta (junta). Gyúlés, tanács, országgyűlés, átvitt értelemben parancsuralmi szerv, katonai diktatúra. Kategória: Köznyelvi.
Közel a bejelentés, Orbán Viktor már üzent
D MTI20220524150
- msz -
- msz - követés
2022.05.25. 13:27
A háborús veszélyhelyzet bejelentése után újabb fontos döntésekről számol be Orbán Viktor miniszterelnök délután.

Ülésezik a kormány, hamarosan fontos döntéseket jelent be Orbán Viktor miniszterelnök – derült ki a kormányfő közösségi oldalán közzétett bejegyzéséből. A miniszterelnök Facebook-oldalán azt ígéri: délután jelentkezik a legújabb információkkal.

Mint ismert, a miniszterelnök kedden, a miniszteri eskütétel után jelentette be a háborús veszélyhelyzetet.

A kormány az Alaptörvényben biztosított jogával élve ma éjféltől kihirdeti a háborús veszélyhelyzetet. A járvány elleni védekezés alatt bevezetett veszélyhelyzethez hasonlóan ez is lehetővé teszi a kormánynak, hogy azonnal reagáljon, és minden lehetséges eszközzel megvédje Magyarországot és a magyar családokat. Holnap tájékoztatni fogom Önöket az első döntéseinkről

– emelte ki a miniszterelnök.

A bejelentés után a Magyar Közlönyben hivatalosan is megjelent az Alaptörvény tizedik módosítása. Ezzel életbe lépett a háborús veszélyhelyzet Magyarországon. Ezzel együtt szintén az Ukrajnában dúló háború miatt a katasztrófavédelem és a hozzá kapcsolódó törvények is módosultak.
Kapcsolódó
Kint az Alaptörvény módosítása, életbe lépett a háborús veszélyhelyzet Magyarországon
Kint az Alaptörvény módosítása, életbe lépett a háborús veszélyhelyzet Magyarországon

Módosultak a katasztrófavédelemre vonatkozó törvények is.
Mit jelent?

Ez azt jelenti, hogy a katasztrófavédelem a meghatározott rendkívüli intézkedéseken és szabályokon túl „az élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonság, valamint a nemzetgazdaság stabilitásának garantálása érdekében rendeletével egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, és egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat”.

(Borítókép: Orbán Viktor kormányfő és ötödik kormányának tagjai a kormány alakuló ülésén a Karmelita kolostorban 2022. május 24-én. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher / MTI)
hunta (junta) - Szómagyarító
www.szomagyarito.hu › szocikk
hunta (junta). Gyúlés, tanács, országgyűlés, átvitt értelemben parancsuralmi szerv, katonai diktatúra. Kategória: Köznyelvi.

kvadrillio 2022.05.25. 17:28:50

@kvadrillio: NAM,EGEZ....:o))))) D MTI20220524150
- msz -
- msz - követés

Ekrü 2022.05.25. 17:47:24

@Diorella Queen:
"És valaki magyarázza már el, a többi Kelet - Európai országban, mi a fészkes jó büdös picsáért nincsen, különleges műveleti vészhelyzet?!?!?"- Mert koalíciós kormányok vannak.Azt pedig, hogy ez mit jelent, azt láthatjuk Budapest működtetése kapcsán, ha jól tudom éppen ma maradt el a közgyűlés a koalíciós partnerek marakodása miatt....

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.05.25. 18:53:15

Fideszkomcsik kezdenek idetalálni, de ez még kevés.
Gyerünk fijjúk, mozduljatok munka van!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:07:50

Apa! Kezdődik!
Kezdődő kommunizmus.

"A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon, és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.
Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor már kora délután posztolt egy fotót a kormányülésről, és megígérte, hogy még szerdán bejelenti a legfontosabb döntéseket. Végül este hat után jelentkezett egy videóval a Facebookon, amelyet azzal kezdett: „A háború elhúzódik, a brüsszeli szankciós politika nem javul, és ez együtt drasztikus áremelkedésekhez vezet”.

Hozzátette: a rezsicsökkentés védi ugyan a családokat, de az energiaárak tovább emelkednek, így ez egyre nehezebb. Ráadásul a honvédséget is haladéktalanul meg kell erősíteni. Azzal folytatta, hogy mindeközben az emelkedő kamatok és árak révén a bankok és a nagy multicégek nagyobb haszonra, extra profitra tesznek szert.

A kormány ezért úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit

– fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve azt is: kötelezik

a bankokat,
a biztosítókat,
a nagykereskedelmi láncokat,
az energiaipari és kereskedő cégeket,
a telekommunikációs vállalatokat és
a légitársaságokat
arra, hogy az extra profitjaik nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. Az intézkedések 2022-re és 2023-ra korlátozódnak."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:09:06

Na gyerünk narancskomcsik! Lehet megmagyarázni! Tudom még nem jött meg a direktíva a pártközpontból nektek, úgy hogy saját kútfőből tessék!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.05.25. 19:13:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: valaki már írta vagy egy hete, hogy ez lesz.
De ugye tudod, hogy úgy sem terhelik az ügyfelekre vásárlókra?
Mert ugye nem hagyják, hogy a zemmberek fizessék meg!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.05.25. 19:14:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: de legalább nem a Gyurcsány!
USA Brüsszel soros Gyurcsány Zelenszkij!!!!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:26:46

Valaki segítsen! Hogy számolják ki az extra profitot? Tiborc és Mészáros esetén mi a képlet?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:27:59

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Gyurcsány elvtársat már meg sem akarják ölni? Mi lesz az elmúlt nyolc évvel?

Diorella Queen 2022.05.25. 19:28:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én bevezetném azt is, hogy aki külföldre megy nyaralni és haza akar jönni, tegyen le 500 euro, luxusadót.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:30:02

@ulpius66: fizessen, mert ő akart háborút!

"ulpius66
2022.01.24. 13:46:24
Jujjjjjj, de izgi ........

Én már alig várom, hogy feldarabolják ukrajnát!

A legnagyobb részt a Fehéroroszok kapnák, elvégre tőlük vett el legtöbbet Ukrajna, az oroszok megkapnák az egész Donyeck-medencét és a Fekete-tenger melléket, a románok Bukovinát és Moldáviát, a lengyelek Lemberg és környékét (az úgyis évszázadokig lengyel volt.........

Mink magyarok meg Kárpátalját.........

Nagyon várom mán a háborút! "

Diorella Queen 2022.05.25. 19:30:25

Na és a magánegészségügyi cégeket miért nem?
Pláza adó a plázák tulajdonosainak,
Kínai adó?
Én amúgy az összes kínai vállalkozásra külön adót vetnék ki, hogy kompenzálják a covid miatti hiányt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:30:59

@Diorella Queen: És aki külföldön vesz szállodát? Mondjuk Spanyolországban, meg Ausztriában?

Diorella Queen 2022.05.25. 19:31:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Minek kéne nekünk Kárpátalja, a sok romával?

Diorella Queen 2022.05.25. 19:32:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azt is megadóztatnám!
Továbbá mindenkit, akinek 5 évnél fiatalabb autója van .

Fidesz bérszámfejtés 2022.05.25. 19:32:51

Nyugalom libbantak! Mindjárt kiadjuk a kollégáknak a hivatalos tájékoztatást és iránymutatást, amiből dolgozhatnak.

Diorella Queen 2022.05.25. 19:33:18

Az egész Gellért hegyet, az egész 12, 2, 1 kerület összes ingatlanát, kivéve a panelokat és a másfél szobásnál kisebb lakásokat, megadóztatnám!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:34:04

@Diorella Queen: Az orgazmus adót is be kellene vezetni! Egy rejszolás 5 rugó.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2022.05.25. 19:35:36

@Diorella Queen: Örülünk hogy ennyire tetszik a társszervezetünk nickje. Mi is készítjuk a kommunikét birca elvtársnak.

Diorella Queen 2022.05.25. 19:35:48

Aztán el kellene kezdeni SOS-ben (!!!) a napelemek támogatását de nem százzal, hanem ezerrel!

munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.25. 19:36:46

Csak a pelenkára ne vessenek ki extra adót, mert 6.Lenin összeszarja magát!

Diorella Queen 2022.05.25. 19:37:45

@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő: Bircaman valami bolgár- üzbég- eritreai hármas állampolgár és csak azzal van képben, hogy mikor és hol van bircanyírás.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.05.25. 19:38:23

Elnézést! Jelenésem van Sorosnál, az új helyzetet kell elemeznünk.

Diorella Queen 2022.05.25. 19:40:44

Az optimalizálásban kurva jó vagyok!
De tényleg!
:D

Diorella Queen 2022.05.25. 19:43:20

Még is csak meg kéne keresni Attila király aranykoporsóját és bebaszni a zaciba. :)

John Doe3 2022.05.25. 21:58:40

@Diorella Queen: Az autótulajdonosok már adóznak, és kor szerint...

Almandin 2022.05.25. 22:40:10

@bordon: Nem tartom valószínűnek se azt, hogy az ukrán soviniszták elkezdenék irtani a kárpátaljai magyarokat, se azt, hogy Ukrajna megtámadná Magyarországot. Utóbbira energiájuk sincs, jelenleg minden erejüket leköti a védekező háború. Másrészt Magyarország NATO-tag, az 5. cikkely véd bennünket. Az ukrán neonácizmus valóban aggasztó, de az ukrán nép többsége nem azovi náci, vagy hasonló. Másrészt jelenleg a Nyugat szemet hunyt a neonácik felett, de ez stratégiai okokból történt. Ahhoz hasonló, mint a második világháborúban a Nyugat összefogott Sztálinnal, hogy legyőzhessék Hitlert, de a háború után rögtön szembefordultak. Több ilyen is volt a történelemben. Van, hogy az ördöggel szövetkeznek a másik ördög legyőzésére, de ezek a szövetségek nem örök életűek.
Nem tudjuk, mi lesz a háború befejezése után. De én nem vizionálok a kárpátaljai magyarok elleni népirtást, erre minimális az esély. Nagyobb a sansz egy világháborúra.

Almandin 2022.05.25. 22:51:30

@Magyarország államformája ... Válsághelyzet: A lengyelek jövőbeli sorsa azon múlik majd, hogy az erőviszonyok hogyan alakulnak. Ha az oroszok kapnak erőre, Ukrajna sorsára juthatnak majd, putler lehet, hogy megtámadja őket. Ha vesztenek az oroszok, a lengyelek jól járnak, felvirágoznak az ukrán-lengyel kapcsolatok. Elég rizikós, amit csinálnak amúgy. Én a vezetőik helyében nem merném ennyire felbőszíteni a ruszkikat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2022.05.26. 06:57:28

@Almandin: Igazat írsz.

A NATO-val a hátuk mögött bátrabban húzogatják a fogatlan oroszlán bajszát.

Azért van rizikó, mert a demens Putyin, vagy valamelyik idióta tábornoka idegességében az atomhoz nyúlhat. Nem érdekes, ha az Oroszország végét is jelenti.

konrada 2022.05.26. 07:36:39

@Almandin: Meg azért ne felejtsük el, hogy a mai Nyugat-Ukrajna - még ha időnként orosz vagy osztrák megszállás alatt is - a lengyel állam része volt, szóval nekik az olyan (köztük például Lemberg a lengyel törzsállam része), mint nekünk Erdély.
Ezért ők másként állnak hozzá mint mi, akik már lemondtunk arról, hogy újra magyar legyen az, ami az volt.

...s ezt nem értik meg azok, akik azt hiszik, hogy a lengyeleket önzetlenség vezeti, és példálóznak róla.

0dzsud0 2022.05.26. 10:55:30

@Nancsibacsi: +1. Én nagyon várom egyébként, hogy legyen tagállami egyedi döntési lehetőség az embargóról. Onnantól nem lehet többé a biztonságos orbáni vétó mögé bujkálni, színt kell vallani, ha valaki ugyanúgy a háta közepére kívánja még a brüsszeli ámokfutást, mint mi. Mert ahogy írod, érdekekért harcolni, folyamatosan küzdeni az nehéz. Beszariként a háttérbe húzódni és Orbánra mutogatni, hogy "mi veletek vagyunk istibizti, csak hát a magyarok vétóztak" az meg nagyon könnyű. Döbbenet, hogy itt tartunk, hogy lassan egy évtizede egy tízmilliós ország kell, hogy mindenbe beleálljon, mert a többiek leginkább impotens szerencsétlenek módjára bénáznak és legfeljebb csak útban tudnak lenni.

0dzsud0 2022.05.26. 11:04:59

@Diorella Queen: "És valaki magyarázza már el, a többi Kelet - Európai országban, mi a fészkes jó büdös picsáért nincsen, különleges műveleti vészhelyzet?!?!?"

Egyszer abba lehetne már hagyni ezt a "nézzük meg, hogy mi van máshol, és kritikátlanul vegyük át azt mi is" megközelítést. Ki a fenét érdekel, hogy a többi ország hogy közelíti meg a problémát? Mi így döntöttünk és kész, a saját utunkat járjuk. Olyan téren egyébként tökmindegy a veszélyhelyzet, hogy a 135 képviselő egyébként is azt szavaz meg, amit akar, a semmirekellő ellenzéki óbégatásokat nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja, ellenben a kormányrendeketekkel minden döntés időigénye jelentősen lecsökkenthető. Ha úgy látjuk, hogy indokolt, akkor ez egy nagyon is logikus lépés. A Covid idején is védhető, meg a szomszédunkban zajló háború kapcsán is totál védhető álláspont, hogy indokolt a veszélyhelyzet, hiszen nem volna szerencsés, ha nem tudna a kormány elég gyorsan cselekedni, ha komoly gond van.

Szóval a kérdésedre válaszolva még egyszer: a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy máshol milyen helyzet van, meg milyen nincs. Az elmúlt évek finoman szólva sem azt a képet festik, hogy a nyugat sorra hozza a jó döntéseket és őket kellene követnünk. (Sőt, többször voltunk mi az irányadók, akik a trendeket diktálták, tudom, hogy ezt ellenzékből szörnyű nehéz feldolgozni.)

0dzsud0 2022.05.26. 11:11:21

@Fidesz bérszámfejtés: @Kreml propaganda osztály szófiai összekötő: Nekem amúgy nagyon is tetszik, hogy évek óta, kemény munkával járatod le az ellenzéket. Teljesen igazad van, erre a tehetségtelen bagázsra ilyen formában semmi szükség nincs.

Most pedig írd be kérlek, hogy "utalod a krumplit" vagy valami hasonló frappáns szöveget, hadd folyjon szegény birkamenet nyála a röhögéstől! :)

s 2022.05.26. 15:57:48

@ulpius66:
"1. Nem Orbán hirdetett, hanem a magyar kormány."
A kettő egy és ugyanaz.

"2. Nem "vészhelyzetet" hanem veszélyhelyzetet."
A kettő egy és ugyanaz.

"3. A többi stimmel......."
A többi stimmel.

s 2022.05.26. 16:08:48

@Diorella Queen: Mert ott nincsen orbánviktor. Aki volt, - ceaușescu - az meg úgy járt, ahogy járt. Ezért.

s 2022.05.26. 16:16:20

@Diorella Queen: cecíliát kiküldik a frontra, az első sorba. Az ellenség ránéz, és annyit mond csak: ne basszad már meg! A magyar csodafegyver! Mindenki elmenekül még a világból is. Nekünk ilyenünk van. A putyin meg irigykedhet.

s 2022.05.26. 16:25:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Röviden, akkor ezt is a lakosság fizeti meg, mert mégis ki a faszom. A lakosság ezt nyilván nem látja át elsőre, - és sokadikra sem - mert intellektuálisan erősen felső korlátos. Ezért is szavazott a fideszre. Tehát hajrá Magyarország, hajrá fradi. Még volna itt valami. A ti pénzetek előbb fog elfogyni, mint az enyém. Ezért nem csinálok sportot orbán leváltásából. Majd ti elintézitek, ha már nem lesz mit zabálnotok.

s 2022.05.26. 16:27:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Bárki mínusz tiborcz és mészáros. Elég egyszerű képlet.

s 2022.05.26. 16:31:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Akkor inkább kurvákhoz mennek a népek. :-D

s 2022.05.26. 16:38:28

@Almandin: Te simán hülye vagy. putyin soha nem támadja meg Lengyelországot, seggfej. 1999 óta NATO tag, ezt a meredek húzást senki nem vállalja be. Inkább nyírják ki putyint az oroszok, minthogy ez bekövetkezzen.

s 2022.05.26. 16:47:34

@0dzsud0: "Ki a fenét érdekel, hogy a többi ország hogy közelíti meg a problémát? Mi így döntöttünk és kész, a saját utunkat járjuk."
Mondta kim dzsongun, és koncentrációs táborba zárta a népe negyedét, a maradék pedig az éhhalál szélére került. Ezután fellőtt egy ballisztikus rakétát, és megevett egy féli átsütött kutyát majonézzel.
Csak tudod nem mindenki akar így élni. Te talán igen, de én biztosan nem.

Diorella Queen 2022.05.26. 19:14:17

Bankadó?
Majd az összes bank magyar érdekeltség IS!
Telenor Digi stb magyar érdekeltség
Légitársaságok? Nincs nyereséges
A többi is mind veszteséges!
Mi a k anyjából akar ez pénzt beszedni?
Ez tényleg ennyire debil ?

0dzsud0 2022.05.26. 22:27:58

@s: O1Gdiktátor, persze, tudom. Nyugodtan ugorhatjuk az ilyen felesleges köröket.

0dzsud0 2022.05.26. 22:30:00

@Diorella Queen: Ja, hát gondolom elfelejtett a bejelentés előtt felnézni a bloghura és elolvasni pár véleményt a témában. Na, most már bánhatja a csuti csüngőhasú kertitörpe.

s 2022.05.26. 22:46:49

@0dzsud0: "O1Gdiktátor, persze, tudom."
Miért, nem az? Kicsit könnyedén tolja ezt a témát, de ezt is csak azért, mert a seggfejek boldogan beszavazzák a hatalomba különösebb keménykedés nélkül is.

s 2022.05.26. 22:52:04

@0dzsud0: Ennél egyszerűbb lenne csatlakozni az európai ügyészséghez, és számolatlanul kapná onnan az euro hegyeket. Csak azzal nem lehetne kibélelni lölöt, meg a tiborczpityut. Ezért szopjuk mi itt mind tövig a bucifaszt. Csak hogy egy kis fényt villantsak az orbán székletével összekent hegesztőszemüveged mögé, ami már több mint egy évtizede a pofádra kövült.

0dzsud0 2022.05.27. 09:35:46

@s: "Miért, nem az?"

Hogy az ellenzék legelvakultabb tagjai szerint Orbán az Hitler is, meg Pol Pot is, azon már nem lepődik meg senki. A gond csak azzal van, hogy ti valamikor, még egy korábbi kétharmad okozta (és azóta is tartó) leépülésetek során elkezdtétek a saját tévképzeteiteket tényként kezelni, innen pedig nagyon nehéz a visszaút. A helyzet továbbra is az, hogy aki úgy érzi, elindulhat a választásokon és gyűjthet szavazatokat. Kormányozni viszont az fog, akire többen szavaztak, nem az, akire kevesebben. Namost aki szerint mindezek = Észak-Korea, azzal nehéz mit kezdeni, azokat hagyni kell újra és újra rácsodálkozni a világra, amikor négyévente egy-egy szép áprilisi napon valóság nagybácsi kegyetlenül rájuk rúgja az ajtót. Ha neked így kényelmes, én nem szeretnélek megzavarni ebben.

0dzsud0 2022.05.27. 09:54:07

@s: "Ennél egyszerűbb lenne"

Naná. A saját érdekeinkért nem harcolni, önfeladni, öngyarmatosítani, szuverenitási kérdésekről lemondani (ide tartozik az ügyészség is), bólogatni Brüsszel minden elvetemült faszságára azt nagyon könnyű, sokáig úgy is tűnt, hogy nagyjából ennyi a magyar külpolitika (+fogadásokon pezsgőzés/zabálás). Tudod, én pont örülök neki, hogy most viszont nem olyan kormányunk van, mint amekkora balfaszok a Fidesz politikai ellenfelei lennének kormányon (hű, de nagy szerencsénk, hogy ez nem sikerült nekik), akik a legkisebb ellenállástól is fülüket-farkukat behúzva futamodnának meg és remegve csatlakoznának a tagállamok feletti bunkósbotként alkalmazandó Európai Ügyészséghez is, meg minden egyéb szarhoz is, amiről csak a brüsszeli/washingtoni gazdik elfingják magukat. Ez a korszak az ellenzék legnagyobb bánatára 2010-ben véget ért, elhiszem, hogy nosztalgiával tekintesz rá vissza és nagyon szomorú, hogy kedvenc politikusaid már csak a kispadra ültetve csicskulhatnak, a nagyok dolgaiba már nem szólhatnak bele. :(

Amúgy némileg felesleges a vitánk, ami most van, az csak a szokásos: "az ellenzék reménykedik, hogy nem kapjuk meg a nekünk járó uniós pénzeket, mert mindegy, mennyire rossz a hazájuknak, csak bukjon a Zorbán, ám végül mégis mindig megkapjuk, az ellenzék pedig már megint totál hülyét csinált saját magából" 12526. rész.

Merthogy a pénzek mindig jönnek, most sem lesz másképp, akkor is, ha nemhogy nem csatlakozunk semmiféle újabb bohóc intézményhez, de még el is küldjük őket a k. anyjukba, efelől nyugodt lehetsz. :)

Diorella Queen 2022.05.27. 11:12:09

@0dzsud0: Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha nettó 280 -ból kellene megélned, akkor is ilyen bőszen szopnád a Fidesz faszát ?

0dzsud0 2022.05.27. 11:24:39

@Diorella Queen: "nettó 280 -ból kellene megélned"

Mi az, hogy kellene? :D

"ilyen bőszen szopnád a Fidesz faszát ?"

OH! You suck your father's cock with that mouth?!

2022.05.27. 12:39:08

@Diorella Queen:
"Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha nettó 280 -ból kellene megélned"
280 ezerbol kiraly modjara lehet elni a mai Magyarorszagon. Nagyon igaza volt Marosan Gyorgy elvtarsnak:
"Nem a zsemle kicsi, hanem a pofatok nagy!!!"
(annal mar csak az igenyeitek nagyobbak)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! Akhmat sila! :)

s 2022.05.27. 16:58:01

@0dzsud0: A választáson való többség megszerzése egy dolog. Az ország megfelelő kormányzása pedig egy másik dolog. A kettő közt jelentős mértékű átfedés van abban az esetben, ha a választók normálisan gondolkozó emberek. Voltak rá példák a történelemben, hogy a két dolog jelentős távolságba került egymástól. Ma is vannak erre példák, annyira nem is kell messzire menni ezekért. Szerintem ugorjál le a közértbe, és tanulmányozd az árcímkéket. Ha másból nem, ebből biztosan rájössz, hogy mi lett elbaszva.

s 2022.05.27. 17:09:26

@0dzsud0: Aha. Akkor a különadók ezért vannak. Mert egyébként úszunk a pénzben. Ezt csak úgy játszásiból bevezették. Nem vagy jól informált. Az orbán elbaszott egy raklap pénzt a választási győzelméért, és ezt te (és sajnos én) fogjuk kifizetni. Az európai ügyészséghez pedig azért nem csatlakozunk, hogy lölö, és a többi szarfaszú idióta továbbra is nyugodtan kirabolhasson minket. Te egy seggfej vagy, és örülsz ennek, de én nem annyira. Azt remélem, hogy orbánod is, te magad is, és minden elmebeteg fasz, aki orbánra szavazot beledöglik ebbe a faszszopásba, ami most következik. Csak egy kérésem lenne: orbánt még azelőtt kössétek fel, mielőtt éhen döglenétek.

0dzsud0 2022.05.27. 21:01:46

@s: "Az ország megfelelő kormányzása pedig egy másik dolog."

Megint ugyanott vagy. Sokkal több ember látta megfelelőbbnek Orbánék kormányzását, mint az elődeidét, vagy mint amit a kihívóitól feltételezett. Mi a probléma? Erről szólnak a választások, hát ki nem szarja le szerinted, hogy neked személy szerint mi tetszik, meg mi nem? Persze cuki, hogy majd te szeretnéd eldönteni, hogy mi megfelelő, meg mi nem az, de sajnos a te döntési jogköröd csak addig terjed, hogy gyógyszer előtt, vagy után iszol. :)

"normálisan gondolkozó emberek"

Naigen, ez az a téma, amiben a komplett magyar ellenzéknek kuss a neve.

"Szerintem ugorjál le a közértbe, és tanulmányozd az árcímkéket. Ha másból nem, ebből biztosan rájössz, hogy mi lett elbaszva."

Szóval most vagy lemaradtál arról, hogy az egész világon elég durva infláció van, vagy azt gondolod, hogy az egész világon Orbán tehet róla. Nem is tudom hirtelen, hogy melyik a rosszabb hír az elmeállapotod szempontjából. :)

40 éves csúcson az amerikai infláció
www.portfolio.hu/gazdasag/20220310/40-eves-csucson-az-amerikai-inflacio-532543

Negyvenéves csúcson a német infláció
hvg.hu/gazdasag/20220412_Negyveneves_csucson_a_nemet_inflacio

Négy évtizedes csúcson a brit infláció
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/05/negy-evtizedes-csucson-a-brit-inflacio

Történelmi csúcson az euróövezet inflációja
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/04/tortenelmi-csucson-az-euroovezet-inflacioja-2

Azamocskosóbán elrontotta a zárakat, mi? :) Figyi, ha ilyen debilségekkel próbálkoztok, már most berendezkedhettek ám a 2026-os kétharmadra is. Vagy már fel is adtátok? Szerintem mondjuk jól teszitek, de érted...

0dzsud0 2022.05.27. 21:04:03

@s: "minden elmebeteg fasz, aki orbánra szavazot beledöglik ebbe a faszszopásba, ami most következik"

Awww, imádom a ballenzéki sivalkodást, egyszerűen zene füleimnek. :))

0dzsud0 2022.05.28. 11:31:34

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Jöttél is gyorsan prezentálni az ellenzéki agyhalált, ahogy látom. :DD

"naggyonjóó" :DDD
süti beállítások módosítása