Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Infarktus előtti állapot, a kimerültség első jele

2022. április 10. - Diorella Queen

A végkimerülés nem más, mint az infarktus előtti állapot. És egyáltalán nem feltétlen jár fáradság érzéssel. Sőt, olyan  jelei lehetnek, amiből az ember nem is gondolná, hogy ez annak a jele. A test jelzéseire, mindig érdemes figyelni.

Nem éreztem én sem hogy, túl sokat dolgoznék. Elmentem reggel korán és négy órában letudtam az egyik munkámat. Elvégre ez megy már legalább huszonöt éve. A két munkahely között volt pár óra szabadidő, így amikor csak tehettem, mindig ledőltem kicsit szundikálni. Ám de egyszer csak a hideglelés nem hagyott aludni. Hárompercenként futott végig a hideg a hátamon a fejem búbjától a talpamig. Hiába takaróztam be a nyárelőn, két takaróval az amúgy huszonöt fokban. Mivel nem tudtam az okát, bosszankodva vettem tudomásul, hogy nem sikerült pihennem. Berohantam a délutáni állásomba, ami egy hatórás, jó strapás, műszak volt.

Nem biztos hogy érzi az ember hogy teljesen kimerült. A kimerültségnek alig vannak feltűnő jelei. A kimerültség nem ugyan az ,mint az általános fáradság.

A fáradság az, amikor az ember megpucolja az ablakokat és fizikailag elfárad. Fáradt lehet egy megerőltető szellemi munka után is. Fáradt lehet huzamos, erős koncentrálástól.  Ekkor érzi az ember, hogy aludna, pihenne és vágyja a vízszintes helyzetet az ágyában. Ha a fáradság kialvatlansággal párosul, akkor előfordulhat hogy hányingere is van. A hányingerrel párosuló álmosság, pokoli kellemetlen. Másrészről roppant balesetveszélyes állapot. A kimerültség esetén nem érez semmi ilyesmit. Simán csak futkos a hátán a hideglelés hárompercenként és menetrendszerűen, független attól, hány fok van a lakásban és milyen vastag takaró van rajta. És nem feltétlen tud elaludni. Sőt, valójában nem tud elaludni.

Nők esetében különösen veszélyes, hogy akár egyetlen szabadnapján is képes az ember a saját otthonában a házimunkával véresre hajtani saját magát.  Észrevétlenül.

Van amikor megszólalni sem bír az ember, olyan fáradt.

Nekem is volt ilyen jó pár alkalommal és munkatársamat is láttam már ilyen állapotban. Ez egy létező jelenség és valós. Bármennyire furcsa, de az agy lekapcsol egy pontnál és a beszédképesség kárára, alvó üzemmódba teszi magát az agy beszédért felelős területe. Ilyenkor bármit mondanak az embernek, bármi szörnyű dolog történhet körülötte, nem bír megszólalni, mert képtelen rá. Mert annyira elfáradt az agya, vagy a teste. Vagy mindkettő.

A munka fizikai , vagy szellemi jellegének, semmi köze a végkimerüléshez. Az állapot akkor is bekövetkezhet, ha az ember nem végez nehéz fizikai munkát. Elég ha pár napot bármilyen munkával tölt, reggeltől estig egy munkahelyen. Talán az is elég hozzá, ha túl sokat retteg, fél vagy aggódik. Vagy túl nagy nyomás alatt van pár hétig, netán hónapig. És bekövetkezik a végkimerülés állapota, ami azzal jár, hogy a halál szele elkezd körülötte örvényleni, mint a cápa az áldozata körül.

A hideglelés nem láz. A hideglelés az infarktus előtti állapot és a test jelzése.

 Nekem is túl sok már az esemény, ami körbevesz. A munkahely megszűnése, a vizsga előtti nyomás, a világban zajló mindenféle negatív esemény, sok már így egyszerre. Jelenleg az egyetlen kikapcsolódást az jelenti, ha megcsinálom a mestermunkámat. Ami nem más, mint egy megreformált királynői nyakék. Mert hogy a súlyos és nagy uralkodói ékszerekre is ráfért némi reform és modernitás. Nincs kutyám, amit levihetnék sétálni. Nem is lehetne kutyám, ha napokig csak aludni járok haza. Nincs macskám sem, mivel a lakás méretei és a szabadidő teljes hiánya, nem teszi lehetővé hogy legyen. Nem járhatok el jógázni, mert nincs rá időm. Nem kapcsolódhatok ki fodrásznál, vagy kozmetikusnál, egy shopingolás alkalmával, mert nincs rá időm. Nincs kertem, ahova a reggeli kávéval kiülhetnék és elgyönyörködhetnék a nyíló és illatozó rózsák tengerében. Valójában életem sincs. Nem kellenek szép ruhák, mert úgy sincs hova felvenni őket. Nem kellenek szép ékszerek, mert nekem nem az a sors jutott, hogy legyen azokat bárhova felvennem.

Mindenemet eladok, pontosan ezen okoknál fogva. Nem kellenek fölösleges tárgyak.

Mivel szinte egyáltalán és soha nincs szabadidő, szórakozás vagy kikapcsolódás, ennek megfelelően kell az embernek maga köré gyűjteni holmikat. Az én életem pedig soha nem szólt másról, mint a kemény munkáról és a szabadidő teljes hiányáról. Nyilván megbosszulja magát a dolog hamarosan. Talán idő előtt megmurcanok. Tudomásul vettem már ezt a lehetőséget is. Beletörődtem. Ez jutott nekem és nem egy szépséges kis olasz város, kellemes kilátással a tengerre. Egy saját kis üzlettel a lakás alatt. Virágokkal az ablakban.

Már rég nem agyalok olyanokon, hogy mi lett volna ha... Elengedtem ezeket a mondatokat. A reményt, hogy valaha változni fog bármi, úgyszintén elengedtem mára már. És tudomásul vettem, hogy ezt dobta a gép, amit.

Az álmok amik megmaradtak. És a végtelen képzelet. Ahol az élet valami egészen másról szól, mint most. Amiben az életet élem. Megélem. És élvezem minden percét.

De nem mindenki születhet meg Rothschild lányaként. És ebbe bele kell törődni, mert nincs értelme árral szemben úszni. A körülményeket pedig hozzá kell alakítani ahhoz, amilyen életet élünk. Mert minek kellene tűsarkú körömcipellő, ha úgy is csak az egyik munkából rohanunk a másikba. Közbeiktatva egy bevásárlást, vagy egyéb ügyintézést.

A kimerültség jeleire viszont érdemes figyelni . És érdemes visszavenni kicsit. Továbbá azt is jó tudni, hogy a vitaminok vagy nyugtatók, semmit nem érnek ebben az esetben. Az egyetlen ami használ, ha olyannal töltjük az időnket, ami számunkra kellemes. És bármennyire idegesítő fejben az a minimum ezer dolog, amit meg kellene csinálni tegnapra, megpróbálunk nem engedni a csábításnak semmiképpen.

Mert szükséges és muszáj időnként pihenni. Ami nem feltétlen az alvást jelenti. Lehet hogy kell egy nap, amikor az ember az egyik sarokból, átül a másikba. És nem csinál a világon semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr3917802027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.04.10. 18:02:24

Az emberiség 99.9999%-a nem gazdag és küzdenie kell a megélhetésért.

Diorella Queen 2022.04.10. 18:55:59

@Lorrh: Amibe idő előtt belehal.

Lorrh 2022.04.11. 09:16:14

@Diorella Queen: a halál egy esély egy újabb, jobb életre. Nem kell félni tőle.

Diorella Queen 2022.04.11. 20:18:38

@Lorrh: És mi van ha újra ugyan ilyen szar lesz a következő?
Nem tudhatod biztosra.

Lorrh 2022.04.12. 08:46:15

@Diorella Queen: nem tudhatod tényleg. Kiszállás csak a spirituális út, a megvilágosodás esetén van. Amig az anyagi világba vagy beragadva addig itt cirkulálsz.

Lorrh 2022.04.12. 08:50:34

De persze ez is csak egy hiedelemvilág, mindenki azt kapja a halála után amiben hitt: a keresztény majd poklot és mennyet tapasztal, a buddhista meg a körforgást. Aki hitetlen az meg a nagy semmit.

Diorella Queen 2022.04.12. 10:36:15

@Lorrh: Ki lehet szakadni az anyagi világból anélkül is, hogy az ember feldobja a papucsot..
Egyszerűen le kell mondani minden civilizált szarról.
A tévémről ( és még pár cuccról ) elég nehezen megy.
Viszont vannak emberek......akik képesek rá és cserébe, az övék az egész világ összes szépsége.

Diorella Queen 2022.04.12. 10:37:48

@Lorrh: Nehéz elfogadni hogy utána nincs semmi?
Szar volt amikor még nem voltál ezen a világon?
Na pont olyan lesz azután is, amikor már nem leszel ezen a világon.
Semmilyen.
Fogadd el. A dolgod elvégezted, ( vagy nem ) aztán kiszállás van. A hely valaki másé.

Diorella Queen 2022.04.12. 10:42:06

@Lorrh: A megvilágosodás ( amiről ezer emberből egy ha tudja micsoda valójában ) , az nem más, mint a mindenfajta földi vágyakozásról való lemondás. Értem ezalatt az összes kényelmi cuccot, a civilizált világ összes vívmányát, az örök élet utáni vágyakozást, az örök biztonság, szerelem keresését. A pénz hajhászását. Mindent.
Szólj , ha ezt sikerült elérned.
Mondjuk Budhának sikerült. Jó sokára neki is.

Diorella Queen 2022.04.12. 10:45:52

@Lorrh: Én azt vagyok képtelen elfogadni, hogy a dolgom elvégeztem ezen a világon. És hogy ezek után ölbe tett kézzel várjam a véget. Miközben szinte minden napom arról szól, hogy a megélhetését küzdjek. Ami ebben az esetben a fedő a fejem felett, élelem és ivóvíz.. Ez a Masflow - piramis legalsó szintje.
Miközben folyamatosan a legfelső szintet vágyom.

Diorella Queen 2022.04.12. 10:51:10

Valahogy át kéne ugrani a közbülső részeket.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 10:57:20

@Diorella Queen:
nem lehet hogy posztkovidod van ?

@Lorrh:
A halál utáni élet az hogy újra leszületünk, annak mi értelme ?
Mert jobbá nem teszed a világot azzal hogy leszületsz kb az apokalipszisbe, ennél csak fosabb lesz a földön, a klímaváltozást már ezt a generációt is taccsra vágja, mi lesz azzal aki most születik le, az konkrétan szopóág a köbön.
Vagy újjászületsz valami fénylényként egy távoli galaxisban ?
Legszuőerebb az lenne ha időutazva is lelehetne születni, pl a 17. századba születne le a lelked, vagy még korábbra.

Diorella Queen 2022.04.12. 11:05:50

@szociál: Hmmm , én nem leszületni szeretnék újfent ( a fosom sem akarja elejétől kezdeni az összes kínlódást! )
Én most szeretnék eljutni a Nirvánába!
( a szívjál egy kis füvet beszólás nem ér!)

Diorella Queen 2022.04.12. 11:07:26

Na szóval kell valami olyat csinálni, tenni, megszülni stb magamból, ami által, átugorhatom a Masflow - piramis közbe eső részeit.
Csak egyetlen ilyen dolog kell.

Diorella Queen 2022.04.12. 11:17:14

@szociál: Posztcovidom is van. Tele vagyok fehérje tüskékkel, extrém mennyiségben Ezek okozzák a tüneteket. Épp ma voltam vérvételen, de véradásra is el kéne mennem. Az én koromban az már felettébb egészséges. Mert a telomereknek van hova megújulniuk.
4500 Ft a vénás ellenanyag vizsgálat.

Diorella Queen 2022.04.12. 11:18:13

Ami biztos, több oltást nem fogok felvenni.
3 oltás és 3 fertőzés bőven elég egy életre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 11:24:44

@Diorella Queen:

Mi már nem leszünk Vajnatimikék, szopásra vagyunk itéltetve.
Bár neked még van esélyed, mert alattad van egy nuna, ami a világot mozgatja, a pöcsömmel kitörölhetem a valagam :)

Én nem tudom voltam e kovidos, de elég fáradékony vagyok már vagy 2 éve, tüneteim nem voltak. 3 oltásom is van.
Gondolom ilyen vérképpel plazmát se tudnál adni, pedig az jól fizet.
Mondjuk mielőtt átvette a Tiborc cége a plazmát előtte többet fizettek, most azt elrakják maguknak.

Lorrh 2022.04.12. 14:06:51

@szociál: nem a lineáris időbe születsz, szóval simán lehet hogy visszamész a majákhoz fejet levágni. Nem tudom hogy ez a visszaszületés igaz-e, ez is egy hiedelemvilág.

@Diorella Queen: a megvilágosodás esetén könnyen lemondasz minden földi hülyeségről mert helyette egy csodás orgazmusközeli állapotot kapsz állandóra. Asszem.

Azért nem emlékezel a születésed előttre mert az agyad blokkolja azt a tudást, hogy ne férj hozzá. Bele bolondulnál hogy ahhoz képest most mennyire szar életed van.
Barátom pszichológus és csinál (bizonyos esetekben) hipnózisos terápiát és ott vissza megy a páciens a születése előttre. Szóval ez valid dolog.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 14:09:19

@Lorrh:
múltkor a Balázséknál is beszélt egy pali ezekről a dolgokról, sőt egy könyvet is ajánlott amit leszedtem az enkórról de kezdtem unni már a 3.bekezdésnél, olyan humbug szerűnek tűnik közben meg van belőle 3 kötet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 14:11:47

@Lorrh:
Dr.Michael Newton : A lelkünk útja
csak megtaláltam

Lorrh 2022.04.12. 14:49:32

@szociál: igen, ehhez kell egy elfogadás. Mert semmit nem is lehet bizonyítani.
Szóval ha nem akarsz hinni ebben az elméletben akkor kuka.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 15:48:21

@Lorrh:
Bizonyitani nem, de a hipnozisban nem tudnak kamuzni az alanyok.
Mar csak az a kerdes hogy valos szemelyekrol van e szo .

Diorella Queen 2022.04.12. 21:54:01

@szociál: ennél csak fosabb lesz a földön, a klímaváltozást már ezt a generációt is taccsra vágja, mi lesz azzal aki most születik le, az konkrétan szopóág a köbön.

Épp most volt egy műsor a tévében, a mesterséges intelligenciáról.
Nem mondom hogy szarabb lesz a bolygón az élet a robotokkal. A legvégén úgy is csak a robotok fogják túlélni a klímaváltozást. De elég félelmetes dolgokat mondtak a robikról, mint hogy iszonyat sebességgel fejlődik, lehet hogy az oxigént kiiktatja a bolygóról, mert veszélyezteti a processzorait. Vagy a vizet, hogy ne rozsdásodjon. Aztán szó esett a tudat feltöltéséről egy felhőbe, elmondták hogyan lehetséges a kivitelezése. Szóval lehetséges, csak nincs hozzá alany aki vállalná. Sm mondjuk bevállalná simán. aztán szó esett arról, hogy viselné az agyunk, ha egy robot testben lennénk. Na és hány processzortól lesz a robot ember, vagy fordítva ?

Az egészről a véleményem az, furcsa világ lesz. Lesznek emberek, lesznek intelligens robotok, lesznek félig robot, félig ember emberek. Meg olyan emberek, akik a metaverzumban akarnak majd létezni. Nem biztos hogy sokkal szarabb világ lesz, de erős a gyanúm arra, hogy a Naprendszert nem az emberek, hanem a robotjaink fogják meghódítani. Mint ahogy a világűrt is. A Farkas gyermekei című film valójában nem is sci-fi, hanem a valóság, ami itt van hamarosan.

Diorella Queen 2022.04.12. 21:55:26

Már futni tanítják a robotot.

Diorella Queen 2022.04.12. 21:56:25

Saját magát fejleszti, javítja és ami biztos. Sokkal okosabb lesz az embernél. Na és ez lehet hogy szívás lesz az emberiségnek.

Diorella Queen 2022.04.12. 21:58:33

@szociál: Gondolom ilyen vérképpel plazmát se tudnál adni, pedig az jól fizet.

Nem plazmát adnék, hanem vért. És azért, mert egy bizonyos kor felett egészséges, ha kicsit megcsapolnak időnként. Nem fejtem ki miért, hosszú.

Diorella Queen 2022.04.12. 22:00:53

Én is azzal az elmélettel értek egyet,hogy az öregség nem más,mint betegség. Ennek megfelelően kellene kezelni .
Az egész szervezetet érintő betegség. Vitamin és tápanyaghiány ,illetve az immunrendszer csökkent működése miatt bekövetkező, kóros állapot. Ez az öregség.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 08:13:03

@Diorella Queen:
Asszem Elon Musk ötlete hogy csippet szeretne ültetni az emberi agyba, szal a közeljövőben lehet tényleg olyan módosításokon fog átesni az ember hogy a meló ne legyen annyira fárasztó számára, pl kemény fizikai melót olyan implantátumokkal végeznél ami egy ember izmait rohadtul megterhelné, de a robot karral és más kisegítővel sokkal könnyebben menne.
Mi már nem látjuk meg.
De háború mindig lesz, fogytán lesz a víz, szarabb lesz a levegő, levegő nélkül meg elég nehéz sokáig élni :)

Én meg azt hallottam hogy aki "gyakran" ad vért az rákos lesz, de ezt nem reklámozzák mert akkor senki se adna vért.
Gondolom ha valaki 2 évente ad vért annak még jót is tesz.
Viszont a vérért nem adnak lóvét, pedig ha adnának pl 5 rugót akkor kurvasok vér lenne a kórházakban.
De még budipapír sincs a kórházakban, nem hogy fizessenek a vérért :)

Lorrh 2022.04.13. 11:24:26

@тельня́шка: jaja neked már bennvan a chip a fejedben, hogy egy háborús agresszor gyilkost védesz.
Igen, mindenki szembejön az autópályán csak te vagy a helikopter.

Да здравствует Коммунистическая партия, наша великая Россия-матушка.

Lorrh 2022.04.13. 11:32:45

@тельня́шка: Да пребудет с тебя Богородица Казанская!

Diorella Queen 2022.04.13. 17:06:05

Az idegbaj blog, nem támogatja sem a háborút, sem az inváziót, sem a nácikat. Sem ezek reklámozását.

Diorella Queen 2022.04.13. 17:06:51

@szociál: A plazmától lehetnek csontvelő gondok. Ha hosszabb távon ad valaki.

Diorella Queen 2022.04.13. 17:08:44

@Lorrh: Te se oroszkodjál!
Fasz kivan az egész kurva háborúval ! Az meg végképp a legalja mindennek és a magyar kormánynak , ha engedi ezt a fogyatékos tüntetést! Mert azzal nyíltan lejáratja az egész országot !Továbbá még egy fokkal szarabb lesz magyarnak lenni!

Diorella Queen 2022.04.13. 17:09:54

Én ha rajtam múlna, kilőném az egész kurva fideszt az összes rá szavazóval és Putyinista barommal, egyenesen Szibériába, egy zárt városba. Ahonnan soha nem jöhetnének ki amíg csak élnek.

Diorella Queen 2022.04.13. 17:10:36

Az lenne az igazi nácitlanítás!

Diorella Queen 2022.04.13. 17:12:35

Már megint itt a szaharai homok csütörtökre.
Én nem tudom miért, de ez eddig az Amazonas felé ment menetrendszerűen. Mellesleg az Amazonas egyik legfőbb tápja a szaharai homok. Most meg erre jön folyton!

Lorrh 2022.04.13. 20:09:10

@Diorella Queen: az az pontosan!
Úgy röhögök ezen a hízottfejű fideszes majmon aki itt ki van plakátolva nálunk a II. ker-ben és az ellenzéki pasi jól megverte.

Diorella Queen 2022.04.13. 20:23:02

@Lorrh: Miért engedi ezt a kormány?!? Ez állati durva az ukránokkal szemben, akik jelenleg a hazájukért az életükért kell harcoljanak. Egyáltalán nem vicces. :(

Diorella Queen 2022.04.13. 20:29:33

Az oroszok Dzsingisz Kán óta semmit nem változtak. Ugyan olyan vérengző barmok , mint amilyenek voltak mindig is. Amikor hordákban éltek és végigrabolták, gyújtogatták a civilizált világot.

Diorella Queen 2022.04.13. 20:41:58

@szociál: Tökéletes a vérképem. A JÓ koleszterinem kicsit túltengésben van, a ROSSZ meg teljesen jó tartományban. A cukrom tökéletes, pedig még három korty kávét is ittam. A vérzsír tökéletes. Minden teljesen okés a laborleleten.

Nem ilyenkor szokták feldobni a papucsot az emberek?
Ez csak úgy eszembe jutott. :)

Lorrh 2022.04.14. 11:49:39

@Diorella Queen: az orbánkormány igyekszik sunyi módon mindenfelé kaccsintgatni, semmiben nem lenni következetes pláne nem elvszerű.
Ez az egész népnek ez tetszik, nem kell ez ellen hadakozni, mi vagyunk kisebbségben.

Elkezdtem ezt a Severance-t, de erőltetett szerintem és kb milliószor kitalált ötlet, úgyhogy kettő rész után abbahagytam. Amikor öreg az ember és sok mindent látott akkor kiég.

taga20 2022.04.14. 16:46:48

@Lorrh: lehet, hogy nem emlékszel rá, de én néha beléd szálltam.

a mostani kommenteid alapján, az a helyzet, hogy félre ismertelek, ezért az elnézésedet kérem.

cserében, egy nótát küldenék, ami az egyik kedvencem;)

www.youtube.com/watch?v=s6gAmC-fTTc

Diorella Queen 2022.04.14. 19:43:15

@Lorrh: A Viasat Historyt ajánlom egész napos kikapcsolódás gyanánt. Roppant érdekes műsorok mennek, amik jelenleg is aktuálisak. Pl a Római háborúk és terjeszkedés. Cézár és Vercingetorix csatája, Boudica és a rómaiak csatája, a magyarok nyilai és a rómaiak esete, meg még egy halom nyalánkság mindezek mellett. Mint pl a Tudorok és egyéb angol királyok életei. De nagyon színvonalas műsorokban. Egyiptomiak stb.

Diorella Queen 2022.04.14. 19:44:07

Nálam reggeltől estig a Viasat History megy. Nem véletlen. Imádom.

taga20 2022.04.14. 20:03:52

@Diorella Queen: a kelták és cézár nekem is teccett.
az a dupla körbe kerítés Vercingetorix
táborának.

ja és bodika!

www.youtube.com/watch?v=JKQwgpaLR6o

Lorrh 2022.04.14. 20:44:27

@taga20: Köszönöm, ritka gesztus manapság:

Csere nóta:
www.youtube.com/watch?v=7QyxIS6J8RQ

taga20 2022.04.14. 21:05:57

@Lorrh: nem rossz.

ha nem értem félre, akkor ez egy zsidó énekes.
(még mielőtt, én filoszemita vagyok, szerintem nekünk "magyaroknak" a zsidókat, akik részben mi is vagyunk, érdemes másolnunk)

ja és nem feltétlen miattad tettem, hanem magam miatt;)

és egy viszont nóta:
www.youtube.com/watch?v=oMXznC8laT8

Lorrh 2022.04.14. 21:17:26

@taga20: Marina egy ukrán zsidó énekesnő, aki már Izraelben él.

taga20 2022.04.14. 21:29:07

@Lorrh: köszönöm, így már tiszta.

de miért dobtad nekem?

én mostanában erre vagyok ráakadva:

www.youtube.com/watch?v=0y_XBYK1qDc

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.15. 06:37:41

@Diorella Queen:

Bmeg az űrhajósoknak van ilyen vérképük, sose halsz meg :)

Lorrh 2022.04.15. 18:11:58

@taga20: "de miért dobtad nekem? "
Mert te a Hava Nagila-val nyitottál és az egy cionista himnusz. Gondoltam ezentúl zsidózunk itt :-)

Diorella Queen 2022.04.15. 19:38:50

@taga20: @Lorrh: Kíváncsi vagyok, meddig tart ez a nagy "szent" békesség ?!?!

Diorella Queen 2022.04.16. 08:19:22

@szociál: Bmeg az űrhajósoknak van ilyen vérképük, sose halsz meg :)

Szerintem meg idő előtt megfogok.
Mert nem testileg, hanem lelkileg vagyok nagyon beteg már.
És nem tudok változtatni sehogy az életemen.

Diorella Queen 2022.04.16. 08:20:28

Tehát vagy meghalok, vagy van egy másik, drasztikusabb lehetőség.

Eladok mindent és veszek egy házat olaszban 1 euroért.

Diorella Queen 2022.04.16. 08:22:23

Ott jó messze lennék mindenkitől, aki bárminemű kellemetlenséget okozhat.
Hja !
A telefont pedig bedobnám a Tirrén- tengerbe, jó messzire!
Véletlenül se tudják meg, hol vagyok.

Lorrh 2022.04.16. 10:05:57

@Diorella Queen: az 1 euros házakat úgy adják el hogy kötelezettséget vállalsz hogy ott élsz és felújitod a házat, helyi munkások segitségével... és akkor igy lesz majd 50ezer euróba a végösszeg.

taga20 2022.04.16. 10:16:06

@Diorella Queen: meddig? húsvét hétfőig biztosan:)))

coub.com/view/2qrhww

Diorella Queen 2022.04.16. 10:49:31

@Lorrh: A felújítás nem kötelező.
Csak az ott élés.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.18. 07:06:16

@Diorella Queen:
Nem urban legendarium hogy a kislany azzal kezdte hogy elcserelte a hajcsatjat es a vegen egy hazat kapott a sok csere vegeztevel :)
Mondjuk ki az a hulye aki egy hajcsatert adna egy benzines funyirot, mert kb ezzel a tempoval kellene csereberelni hogy a vege egy haz legyen :)
süti beállítások módosítása