Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Horror sztori II. Infláció a köbön

2022. március 30. - Diorella Queen

Nekem sem kell füves cigarettát szívnom ahhoz, hogy ömöljön belőlem a horror minden fronton. Hiszen a rémtörténeteket maga az élet szolgáltatja számomra ( és számotokra ) hetente hét napból, háromszor minimum.

A már ex munkahelyem, még úgy ahogy, de követte az inflációt. 408 nettó azért nem számított olyan szar fizetésnek ( teljesen és totálisan hivatalosan bejelentve ) még úgy egy hónappal ezelőtt sem. Egy hónappal később viszont már csak maximum annyit ér, hogy egy fogtömést ki tudok még szorítani belőle. Esetleg a fogkő leszedést. Ezért kénytelen leszek bevállalni a ... már nem is tudom micsodát. Valamit, amit még nem találtam ki. Igen ! Legyen az hullamosás, vagy hajbeültetés, vénás vércuppogtatás, akármi!  Oké, ha nagyon muszáj, megcsinálom azt a kurva nyitható medált, vagy a reif nyithatós, nyelves karkötőt is! Pedig a pusztulatba kergetett mindkettő, de a kényszer nagy úr!  Nincs túl sok idő a mélázásra, meg munkahelyek gyászolására. Pedig én minden munkahelyemet meg szoktam gyászolni, de komolyan. Még azt is, ahol a legrosszabbul bántak velem, vagy amelyik a legrosszabbul fizetett, netán átvertek pár százezerrel. Mert volt ilyen is, meg olyan is, meg mindenféle. De ha eddig nem volt vészhelyzet, akkor most aztán tényleg az van!

Az infláció begyűrűzött a tescoba!

Szóval a pesto, ami addig 500 Ft volt és amúgy a bánatos kiskutyának sem kellett, most 1800 Ft lett. Nem .nem írom össze hogy mi kellene a hűtőbe, mert nem úgy vásárolok, hogy mi kellene, hanem úgy,hogy mi van, ami olcsó és étel a neve. A szokásaink átalakulnak. Főzünk, ( amire amúgy alig van idő a havi 200 órás munkahelyek és 50 óra iskola mellett) . De főzünk, méghozzá mindenfélét.

Lehet hogy Rómának lőttek. Sőt, egyenlőre úgy néz ki, Rómának lőttek és mint ahogy az elmúlt húsz évben nem jutottam el a tenger mellé, úgy a következő húsz évben sem fogom látni azt. Vigasztalom magam azzal, hogy Rómát látni és meghalni ( még a végén tényleg meghalnék tőle, vagy utána ,ki tudja). Aztán meg sm úgy döntött, soha életében nem kívánja kipróbálni a repülést. Autóval és vonattal pedig túl sok idő lenne egy max 5 napos vakáció. Róma tehát talonba került. De a vészhelyzet itt maradt velünk. Ugyan is a dolgozók bére valami oknál fogva, a legkisebb mértékben sem akarja követni az inflációt.

Ezért úgy döntöttem, hogy most ha állásinterjúkra jelentkezem, mindenképpen bele fogom írni az önéletrajzba azt, hogy szépen megkérem a Tisztelt munkaadót, csak akkor hívjon be interjúztatni, ha a hirdetésben szereplő nettó bér, nem a bruttó. Mert igen sokszor utólag derül ki, vagy az állásinterjún, hogy a csilivili nettó bér,valójában a bruttó amit adni akarnak, és az is csupaszon, semmi plusz nélkül.

Nem vagyok közgazdász, de elég jól ki tudom következtetni a dolgok egymásutánját. A spekulációim általában jók, mint ahogy a megérzéseim is azok. A legújabb szörnyeteg, amivel szembe kell néznünk a covid és a háború után, az a hiperinfláció és az elszabadult árak. Hogy lett a 850 Forintos kis adag kínaiból, 1500 Ft? Az majdnem a duplája. Ha minden élelmiszer és rezsiköltség duplázódik, miközben az emberek fizetése mindössze 20%- t emelkedik, akkor hogyan gondolják a nagyon okos pénzügyesek és egyéb főfaszfejek, hogy bárki meg tud majd élni normálisan és tisztességesen?

És ha emiatt a bűn gennyes mocsrába esnek majd emberek, akkor ki lesz a valódi bűnös?

Már rég nem arról van szó, hogy ki tudjuk fizetni az autó részleteit, vagy el tudunk menni Korfura nyaralni. Hanem arról, hogy a fizetésből hány napig vagyunk képesek kihúzni az élet nevű hullámvasúton?

Még szerencse hogy néztem elég túlélős műsort. Igen, én képes vagyok legyilkolni egy óriás pitont, bármennyire hihetetlen. Érzem hogy képes lennék egy bottal agyonbaszni minden további nélkül. És még ki tudja mire lennék képes, amiről nem is tudok ? Na de kinek lesz az jó, ha az ország lakossága elmegy kígyókra, békára, vaddisznóra vadászni esténként ? És emiatt a börtönökbe majd állva férnek csak be a rabok?

Itt van tehát Orbán Viktor újabb hétfejű sárkánya. A neve hiperinfláció ! Legyen szíves és fejezze le, de még azelőtt, hogy a nép, az Istenadta nép, öntudatra ébred, hogy üres a hűtője és nincs mit enni holnap!

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1517793305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 09:13:47

Gyurcsány, Soros, migráns, féknyúz !!!
Ez a fidesz programja 12 éve :))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 09:20:31

Mondjuk ha nem lett volna Gyurcsány akkor Vitya se fordult volna ki ennyire magából, aszonta jó ha te így akkor én is átmegyek állatba, el Grácba, bogyó bevesz és a skizo fejével szemrebbenés nélkül kiépít egy maffia hatalmat.
És ők komcsiznak akik a legnagyobb kisztitkárok voltak, Kövér és a többi :))))

csorsza 2022.04.02. 09:34:41

@szociál: nem nálunk a legfosabb a fizetés, ez igy hülyeség.
Kórház: ez igy van. Egyrészt, ezen kell javitani. Másrészt, kurvára megszokta mindenki ebben az országban, h ingyen van az egészségügy. Hát nincs ingyen, ez egy baromi drága szolgáltatás, és jobb, ha mindenki félretesz lóvét orvosi kezelésre, mert egyre drágább lesz, és egyre jobban be kell szállni. De ez még mindig olcsóbb annál, mint ami a vágyott EU nagyrészében, vagy az usában van - fizessen mindenki biztositást magának, aztán kap érte, amit kap.
Jogállamiság - az mi? Sose irta le senki a definicót, csak mindenki hivatkozik rá :) A többi meg ostoba fikció - Fr-o-ban gyilkotnak meg újságirót, Szlovákiában is, Hollandiában is, itt meg nem - azt se tudod, mit zagyválsz, te ostoba.
A többi meg dk-s kreténség, asszem, kapsz egy X-et...

csorsza 2022.04.02. 09:38:44

@Diorella Queen: Nem irtam olyat, h mindegy, ki nyer. Pont emellett próbálnék érvelni, de nem ment át :)
Azt te lesheted, h Cilike meg a többi majd számon lesz kérve - de kicsit gondolkozz már: hogyan? milyen alapon? ki által? Amit te igy bekajáltál a dk-propagandából, az pont a diktatúra eszközeit használná. Hülyeség.
Nincs a kezében 90% média. Ma sincs. Ez is ostobaság. Ráadásul, a médiafogyasztási szokások változásával, a kevésbé értékes médiából van neki több.

csorsza 2022.04.02. 09:39:34

@Diorella Queen: nem állitottam, h jó a diktatúra.

Lorrh 2022.04.02. 10:48:41

@csorsza: okés, tegyen mindenki félre pénzt a kórházra, de akkor adják oda a bérből amit most a tébére levonnak. Az nem megy hogy kötelezően be is fizettetik és még pluszba fizessünk is. Te szereted fejőstehénnek érezni magadat?

csorsza 2022.04.02. 11:41:52

@Lorrh: neeem, a kötelező mellett. Az egyébként lószarra se elég, most egy vállalkozó befizeti a 7000 vagy mennyi forintját, és ugyanúgy megkapja a rákgyógyitást, vagy a veseátültetést, bármit, mint az az alkalmazott, akinek a milliós fizetése után a cége befizeti a járulékot, és akitől levonják a járulékot. Ez is igazságtalan.
A kötelezőért, amit levonnak, kapsz alapszolgáltatást. fenntartják az infrastruktúrát, összeszed a mentő, megvizsgál a körzeti. A többi se kizárt, de jobb ellátásért, drága műtétért fizetni kell még valamilyen egészségbiztositást.
Kitalálták ezt már máshol, nem akarok én itt a részleteken okoskodni meg vitázni, A lényeg, h erre kell gyűjteni, amig fiatal vagy, nem nagyon kell, de később eljön a folyamatos orvoshozjárás ideje...

taga20 2022.04.02. 16:18:08

@csorsza: fityeszdroid folyamatosan hazudsz.

pl. az ellenzéknek 2000 plakát helye van, a fityesz bűnözőknek 25000.
a faszbukon milliárdot költöttek el, a köztévé, ami évente 130 milliárdba kerül mindannyiunknak 4évente 5 percet ad az ellenzéknek.
stb. reggelig tudnám sorolni, te gerinctelen fityesztalpas!
BROÁF!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 16:56:41

12 éven keresztül szétlopták az országot, az összes közbeszerzést megnyertek, a fél ország Mészárosé, és nem volt gyújtogatás, meg autó burogatás, most ha nyerne az ellenzék lehet égne megint pest, mert a Kubatov csőcselék ki lesz küldve az utcákra.
Aszondja Vitya a baloldal gyújtotta fel az MTV székházat LOL LOL LOL
Köpcösön beszarok behugyozok :)
Mekkora volt mikor a szerb elnök beszopatta ezzel az integetős húzással :))))))))

taga20 2022.04.02. 17:13:50

@szociál: a két moslék integetett a semminek:)))

ma voltam szerbiában, szabadkán.
szerbia egy szarabb hely, mint orbanisztán.

eszembe nem jut még egyszer oda menni, amíg ilyen nyomorult rendszer van ott.

csorsza 2022.04.02. 18:35:40

@taga20: nem vagyok fityeszdroid. Vagyis nem tudom, mi a definiciója, lehet, tényleg az vagyok. Leszarom a fröcsögésedet, ennyit tudtok - O1G! Erre szavazol. Szánalom. Egy kulturált, épeszű, magyar stratégiát alkotni képes politikusotok nincs. Félelmetesen szarok vagyok, emiatt aggódom csak, hogy nyertek.
Ki nézi az M1-et? Az RTL-t nézi mindenki, úgy tudom, Barátok közt meg ilyenek, az meg libbant média. A fészbuk meg a youtube tele van ballib hazugságokkal, hirdetésekkel - azt miért nem kérdezed meg, honnan van rá pénz? Ki fizeti? A Momentumos tagdijakból fizetik, igaz? Te buta tök. Az a baj, h neked is ugyanannyi szavazatod van, mint nekem. Kellemetlen.

taga20 2022.04.02. 18:43:45

@csorsza: "Ki nézi az M1-et? "

akkor mi a faszért költenek rá a csutigazdádék évente 130 milliárdot?

"Te buta tök. Az a baj, h neked is ugyanannyi szavazatod van, mint nekem. Kellemetlen. "

te gerinctelen fityesztalpas, 10 véletlen kiválasztott témából 7-ben megennélek reggelire.

döbbenet, hogy ilyen arcok, mint te itt égeted magad, és minket;)

Diorella Queen 2022.04.02. 19:47:20

@taga20: szerbia egy szarabb hely, mint orbanisztán.
Viszont tudomásom szerint bárkinek lehet aK47-se. Rendőr pedig csak dísznek van.
Amúgy meg éppen a minap zengték be, magyar -szer két jóbarát !
A lengyeleket lecserélte Viktor a szerbekre.

Diorella Queen 2022.04.02. 19:53:42

Szóval holnapig el kell dönteni, a két szar közül melyik a kisebb?
A válság enélkül is begyűrűzik nyárig, amitől konkrétan be fogunk csokizni.
Megfagyunk és éhen halunk. Ez az alap. Mondjuk én biztos nem, mert beszigetelték a panelt amitől fűtés nélkül is 25 van minimum. Annyi víz keletkezik az ablakokon, hogy fürödni lehetne benne. Van egy bazi nagy farönköm és pár fölös komódom,amit eltüzelhetek az erkélyen. Még egy nyomorult, öntött vas kályhát be kéne szerezni szintén az erkélyre, vagy valami kemping mini tűzrakót. Továbbá betáraztunk HT keksszel, Ropival, és minden olyannal, amihez víz sem kell, meg áram sem kell. Kéne még pár aksi, hogy ha nem lesz internet, na mindegy is. Úgy sem lesz semmi, max áremelkedés. Azért csokizza össze magát mindenki, akinek megfelel ez a diktatúra!:)

Diorella Queen 2022.04.02. 19:55:56

Hjaa és simán levadászok a csupasz két kezemmel egy vízisiklót, vagy vaddisznót. Bár inkább az előbbit. Meg vannak békák, varjak, denevérek. A kínaiak utóbbit is megeszik. :D

Diorella Queen 2022.04.02. 19:56:49

Itt vannak a budai hegyek, tele erdővel. Annyi kaja van itt,rogyásig eheti magát mindenki. Már ha tudja egyáltalán, hogy mit lehet megenni a vadonban. :)

Diorella Queen 2022.04.02. 19:58:47

Látom kell már egy túlélős poszt ide hamarosan . :)))

csorsza 2022.04.02. 23:24:38

@taga20: hehe, az ilyen felvilágosult, progressziv, nyugatos titánok, mint te, tudtatok egy MZP-t, meg Jakabot, meg Karácsonyt kitermelni magatok közül, 12 év alatt, mint falkavezért :) Egyszerűen alkalmatlanok vagytok, szánalmasak, beképzelt kis pöcsök. Te max egy kupac szart tudnál megenni, nem engem vitában, gyenge vagy te is :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 05:17:44

@csorsza:
Most derült ki hogy te egy troll vagy

Vén szatyros kurvák nem hordanak össze ennyi agyhalott dumát, mintha direkt kakarnád húzni a gyufát.

Jobban teszi dio ha blokkra tesz

Diorella Queen 2022.04.03. 18:22:48

@szociál: Fölösleges felhúznotok magatokat bármilyen politikai dolgon. A világban zajló események ( háború, energiaválság, felmelegedés ) , sokkal jobban érint minket, egyszerű polgárokat,mint az,hogy MZP vagy OV győz.

Diorella Queen 2022.04.03. 18:23:43

@szociál: Inkább ajánlhatnál egy jó kis filmet a NetfLixről::D

Diorella Queen 2022.04.03. 18:25:59

@szociál: Az igazi kretének, meg csak akkor bukkannak elő a posztok alatt, ha valami női/férfi témában írok posztot. Mondjuk ha arról írnék, hogy elhagyott sm ( még nem ) egy húszévesért, rögtön előjönnének a WR féle, zépetál kommentek.

Lorrh 2022.04.03. 20:37:15

@Diorella Queen: ez így van! Ha folytatódik a háború akkor európában éhezés lesz: az oroszok nem gyárttanak műtrágyát, az ukránok meg nem termelnek búzát. Olaszo és Spanyolo éhezni fog. Nekik nincs gabonájuk.

Diorella Queen 2022.04.03. 21:40:39

@Lorrh: A mi életünkben már örökre a fidesz marad. Amíg gyurcsányorbán csótány sziámi ikrek léteznek, addig mindig a fidesz marad és a kétharmad. És amíg a határon túli magyarok szavazhatnak. Mert szerintem most a szerbeket vette meg kilóra,mivel nagy hirtelen nagyon jó barátok lettek a szerbek, továbbá a lengyelek meg az ukránok köpnek orbánra, így nem maradt túl sok választási ehetősége.

Diorella Queen 2022.04.03. 21:42:03

@Lorrh: A mi életünket kitölti ez a két nyomorodott idióta. A baloldal soha nem fog tudni felmutatni egyetlen olyan pofát sem, aki mindenkinek szimpatikus és még kellőképpen szakképzett is.

Diorella Queen 2022.04.03. 22:15:40

Két dolog hót biztos ebben az országban . Az egypártrendszer meg az oroszok. Most majd legalább már nyíltan vállalhatja Orbán, hogy szopja Putyin gödvás faszát.

Lorrh 2022.04.03. 22:28:25

@Diorella Queen: Azt látni kell hogy egy politikai pszichopatát, egy ilyen hatalommániás manipulativ mocskot csak egy ugyanilyen kaliberű aljas gazember tudna legyőzni ezen a tetves választási rendszerben.
Vagy merénylet, vagy az infarktus vagy a forradalom tudja legyőzni. Semmi más.
Így jártunk.
Volt itt már szálasi meg rákosi is. Ennek a népnek ez jár.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 02:48:11

@Diorella Queen:

Ha egy ország ennyire szeret sz*pni, akkor hagyni kell had sz*pjon még 12 évig.
A kukákban guberáló nyugdíjasoknak meg fogjuk meg a lábát és lökjük be őket, hogy könnyebben guberálhassanak.
Cigányokat pedig utaztassuk ki erdélybe a lelkitársaikhoz, annyira megértik egymást.
Negyedik 2/3 után pedig nem kéne sírni hogy drága minden, ne rinyáljanak hogy 900 lesz a benya ára, mert már nincs választás, a jelek szerint sz*pni szeretünk, hát akkor mindent bele elvtársak jöhet a mélytorok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 03:03:48

Ma reggel az összes pénzem kiveszem az otp-ből, egy keveset hagyok csak rajta. Ez még képes azt is lenyúlni mint a magánnyugdíjat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 03:05:22

Jó erős lesz a forint negyedik 2/3 után úgy hogy senki se áll majd szóba ezzel a fasz törpével :))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 03:08:05

Talán ha a Mi hazánk nyerne kétharmaddal akkor lehet egy roma se lenne az országban, letelepednének romcsiba.

Diorella Queen 2022.04.04. 07:29:58

Bárkit megkérdeznék vidéken, senki nem vallaná be, hogy ezekre szavazott.
Akkor most lehet én is elvégzem az aranykalászos gazda iskolát.
Nézhetjük tovább ezeket a ner ribancokat.

Diorella Queen 2022.04.04. 07:32:20

Remélem ezt a Márki Zayt sem kell nézi a továbbiakban és eltűnik a picsába valamerre!
Roppant unszimpatikus pofa volt ez is.
Hát ezért nyert a fidesz, mert az ellenzék egy impotens hülyékből álló, kretén csoportosulás.

Diorella Queen 2022.04.04. 07:34:03

Az országnak pedig tökéletesen megfelel az összeomlott egészségügy, a megszűnt oktatás és az oroszok.
Én szívesen elköltöznék ebből az országból már lassan bárhova, nyugati irányba.

Diorella Queen 2022.04.04. 08:18:06

Közben rájöttem hogy azért nyert a fidesz, mert a vidéki parasztok befostak ,hogy nem lesz benya a traktorjaikba és ezekre szavaztak. Most majd tankolhatnak hamarosan jó drága benzint ha lekerül az árstop, aztán árulhatják az 5 ezer Ft-s cseresznyéjüket a kurva anyjuknak. :D

Lorrh 2022.04.04. 09:58:07

@Diorella Queen: ostobaság ellen nincs gyógyszer.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 12:18:27

@Diorella Queen:
Gondolhatod hogy nem fogja senki se felvállalni hogy a fideszre szavazott, ennél fosabb lesz a helyzet, eu-s pénzek nem igen fognak csordogálni, talán az ukrán helyzet miatt adnak a menekültkérdés finanszírozására, de akkor meg ezt fogják ellopni és mindent a civileknek hagyják.
Tiborc vissza költözhet majorkáról a cigány pereputtyal újabb 4 évre, de nyugodtan maradhat akér 8 évre is mert ezt a gengszter birgádot nem váltják le, ahogy Putyint se tudják, majd a TEK mindenkit leszed aki kinyitja a száját, még azt is aki ásítani mer az utcán.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 12:26:24

@Diorella Queen:
sajnálom hogy egy netadóval nem rukkolt elő Viktor, az hozott volna az összefogásnak 3/3-ot :)

taga20 2022.04.04. 15:55:46

@Diorella Queen:

azért te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.

több olyan kommented van, amin szerintem szociál vagy s, a haját tépi, mert akkora ostobaság.

én, konkrétan csak nézek ki a fejemből, hogy mennyi ostoba ember érzi úgy, hogy jártassa az ostoba száját a neten.

u.i.: semmi személyeskedés részemről, csak annyira üvölt, amit te is művelsz a neten.

Diorella Queen 2022.04.04. 16:57:11

@taga20: semmi személyeskedés részemről, csak annyira üvölt, amit te is művelsz a neten.

Bezzeg te nyilván penge vagy. Kár hogy nem látszik.
A net pedig nem csak a pengéké, mint ahogy ez a tetves világ sem ! Bár megértem, hogy legszívesebben kisajátítanátok magatoknak az egész világot. De egyenlőre ( és valszeg mindörökké ) a nem penge/ csóró tömeg lesz a többségben. Ehhez viszonyítva véleményem szerint kissé bizarr, hogy gazdagék kormányozzák a hajót. De ez egy más téma. Amúgy meg konkrétumokat hiába is kérnék tőled ( mi nem tetszett) , úgy sem tudnál mondani semmit, max libsiznél egyet.
Az én bajom mindössze annyi, hogy megint kétharmad van,. ami káros, káros és újra csak azt tudom mondani /írni nagyok KÁROS! És ha olyan penge vagy, akkor te is tudod jól, hogy miért!

Diorella Queen 2022.04.04. 16:58:56

@taga20: És árult el, TE mitől NEM vagy ostoba?
Mert lehet hogy nekem vagy szocinak, vagy másnak, pont te tűnsz ostobának.

Diorella Queen 2022.04.04. 16:59:53

Csak azt ne mondd, hogy a BGE-n végeztél közgazdasági szakon, mert akkor nyilván mindent, azonnal IS érteni fogok. :D

taga20 2022.04.04. 17:06:04

@Diorella Queen: "Amúgy meg konkrétumokat hiába is kérnék tőled ( mi nem tetszett) , úgy sem tudnál mondani semmit, max libsiznél egyet. "

mivel libsi vagyok, ezt biztos nem tenném;)

ja és, például az ilyen kommenteid nem tetszenek:

"Remélem ezt a Márki Zayt sem kell nézi a továbbiakban és eltűnik a picsába valamerre!
Roppant unszimpatikus pofa volt ez is.
Hát ezért nyert a fidesz, mert az ellenzék egy impotens hülyékből álló, kretén csoportosulás. "

szerinted kinek kéne jönni-e? érdekelne az elemzésed!

Diorella Queen 2022.04.04. 17:08:46

A bloggerek közt én vagyok az egyetlen, aki az egyszerű, hétköznapi ember szemével nézem a világot és a körülöttem zajló eseményeket. Ebből a blogból, tökéletesen jól lehet tájékozódnia annak, aki a felhők felett jár- kel, és nem beszél a nép egyszerű gyermekeivel, illetve nem akar úgy járni mint Putyin, akitől annyira féltek, hogy folyamatosan hazudtak neki. A végén persze arcon lőtte saját magát. Ez a blog a hétköznapi küzdelmek blogja már évek óta. A küzdelmekből, ami nekünk egyszerű embereknek kijutott, pedig sokkal több van, mint Orbánnak a fantomellenségekből. Ezeket az itt megírt posztok nagy része tálalja a jövő történészei elé. Hogy milyen volt a világ valójában az emberek nagy részének, ebben a korban. Hogy milyen és mennyi napi szarral szembesül az egyszerű polgár. Hogy mit gondol a kétharmadról, és úgy általában a világról.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:13:16

@taga20: De ha egyszerűen ez az igazság!
Az ellenzék hibája még mindig az ellenzék hibája az, hogy :
1- nem tudnak elég pénzt szerezni a kampányhoz
2- hogy még mindig nem egy olyan arc a miniszterelnök jelölt, aki ha megkérdezek 100 embert, akkor legalább 80- embernek szimpatikus lenne
3- hogy nem kampányoltak eleget vidéken, ezért vidéket elvesztették. A kampány nem abból kéne hogy álljon, hogy kiragasztok Pécsre pár plakátot, hanem abból , hogy a helyi kocsmákban tartok beszédeket !
És még biztosan találnék súlyos problémákat ha akarnék.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:15:37

@taga20: Gyurcsánynak el kellene tűnnie a közéletből, nyilvánosan visszavonulót kellene fújnia és soha sehol semmilyen interjút nem adnia senkinek. Ahhoz, hogy a Gyurcsányozás megszűnjön. De szeret szerepelni, amint látjuk. Ez is egy súlyos hiba az ellenzék részéről.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:19:12

Lehet hogy egy vidéki gazdát kellene indítani legközelebb,miniszterelnöknek.
Persze olyat, akinek azért meg van a kellő képzettsége is, rálátása stb tökössége.

Az most más, hogy én kit látnék szívesen miniszterelnöknek. Szívesen látnám inkább Karácsonyt, vagy Alföldi Róbertet. Tudom! Tudom! Nem lehet mert.... de ez csak az én személyes vágyam.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:21:50

Vagy akár D. Klárát, vagy Orosz Annát. Utóbbi pl kizárt hogy ne legyen szimpatikus 100-ból 80 embernek.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:29:21

És mondja meg nekem valaki, mi volt ez a gyermekvédelmi baromság a népszavazáson, ezekkel a teljesen értelmetlen okafogyott kérdésekkel? Amit végül kukázni kellett az érvénytelensége miatt? ( bár mókás rajzokkal és szövegekkel lettek teletűzdelve, tele volt a net velük). De valaki meg tudná mondani, mi volt az értelme?!?!?!

s 2022.04.04. 17:34:32

@csorsza: A vidéki türhő hadosztály beszavazta orbán gecit a 2/3 -ba. Hajrá! Gondolom pénzük is lesz arra, ami most következik. Mert ha nem, akkor orbánnak lefőtt a kávé. Ezek a zsírparasztok fogják elevenen megnyúzni. Mert több, mint 12 éve mindenről ő tehet. Baszod!

Diorella Queen 2022.04.04. 17:36:49

@s: Hát ha majd traktorokat látsz a parlament előtt halomban és három méter magasan felpakolva, na akkor, és csak talán, lesz az ellenzéknek egy halvány bolhafing esélye.
Nem a vidék a hibás, hanem az ellenzék, akiknek derogál a vidéki kocsmákba,művelődési házakba , disznótorokba stb -be lemenni és leülni az emberekkel beszélni.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:41:25

Meg a sokgyerekes megszavazta a fideszt, mert töménytelen támogatást kapnak a gyerekek után, amivel szintén súlyos problémák vannak mert:
1 - Nem biztos hogy kell az a népszaporulat, mivel a mesterséges intelligencia miatt nem biztos hogy lesz munkájuk.
2- Ezt is én fizetem és azok, akiknek már felnőttek a gyerekeik, netán nem születtek gyerekeik és ez a szám is jelentős. Tehát Rogán Cili és Sarka Katácska gyerekeinek az adókedvezményét ÉN is fizetem!

Diorella Queen 2022.04.04. 17:43:24

Szerintem ha egyszer valamelyik ellenzék az egészségügy fejlesztésével, az oktatás fejlesztésével, tanárok bérével, egészségügyisek bérével, a műtétek felgyorsításával a fertőzések csökkentésével kampányolna, na akkor talán esélyes lenne a győzelemre.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:45:18

Mert a kórházakra mindenkinek szüksége van és súlyos beteg az ország 80%-a. Vizsgálni kellene hogy melyik kórházban mennyi a fertőzés és az exit és milyen oknál fogva. Nem a hálapénzt kellene kommandózni, hanem a fertőzéseket és a halálokat.

s 2022.04.04. 17:46:47

@Diorella Queen: Nem az ellenzék a hibás, hanem a szavazó. Az ellenzék ott volt, lehetett volna rá ikszelni. A büdösparaszt vidéki ingyenélő faszfejek nem ikszeltek oda. Akkor basszák meg a kurva rohadt fogatlan szifiliszes anyjukat szájba! Majd ha elfogy a pénzük, akkor feljönnek a fővárosba karóba húzni a csuti ramszeszt.

s 2022.04.04. 17:48:51

@Diorella Queen: Ugyan! Nem választáson figják legyőzni orbánt. Ki fogják csinálni, mint mussolinit. Nem éri meg a 2026 -os választást.

s 2022.04.04. 17:50:45

@Diorella Queen: A fidesz szavazó nem végez el ennyire bonyolult logikai műveleteket. Két dolgot csinál. Szavaz és akaszt. Az elsővel már készen van. Jöhet a második.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:51:47

@s: Na de most komolyan mivel is kampányolt az ellenzék?
Hja ! Katonákat küldenek a háborúba és le kell válni az orosz gázról!Ennyi elég is volt. :DDDD

Miért nem azzal kampányoltak, hogy színvonalassá teszik az oktatást, felgyorsítják a műtéti várólistákat, a kórházakban kivizsgálják a fertőzéseket és a műhibákat? Hogy felfejlesztik a természet adta energiaforrásokat a megújuló energiákat támogatják a lakosságnak ? Aztán ütős lett volna, ha a nyugdíj emeléseket a mindenkori inflációhoz kötik és ezt szajkózzák orrba- szájba!
Jelenleg az országban a legtöbb a beteg ember és a nyugdíjas!

taga20 2022.04.04. 17:52:26

@Diorella Queen: "Szívesen látnám inkább Karácsonyt, vagy Alföldi Róbertet."

:))))

szerinted mit művelt volna a fityeszes gépezet velük, ha MZP-vel, akinek 7 gyereke van és valóban keresztény hitű és életű, akkor velük mit műveltek volna?

u.i.: apám, ha te lettél volna az ellenzék éceszgébere, akkor 4/3-a lenne most a fityeszmaffiának.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:53:55

@taga20: Ha én válogatnám össze az ellenzék arcait, nem is lennének benne Gy Német Erzsikék, az is biztos.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:55:06

@taga20: És miért ne lehetne ellenzékben Alföldi Róbert? Mert meleg? De hát pont ettől ellenzék az ellenzék, mert liberális is egyben. Az ellentéte a jelenlegi rendszernek. Mert begyűjti mindazt,ami a fidesznek nem kell!Ettől ellenzék egy ellenzék.

taga20 2022.04.04. 17:55:24

@Diorella Queen: "Katonákat küldenek a háborúba"

ez is egy kibaszott nagy hazugság, de te is ezt tolod!?

"Miért nem azzal kampányoltak, hogy színvonalassá teszik az oktatást, felgyorsítják a műtéti várólistákat, a kórházakban kivizsgálják a fertőzéseket és a műhibákat? Hogy felfejlesztik a természet adta energiaforrásokat a megújuló energiákat támogatják a lakosságnak ? Aztán ütős lett volna, ha a nyugdíj emeléseket a mindenkori inflációhoz kötik és ezt szajkózzák orrba- szájba!"

folyamatosan ezt mondták!

bakker, te mit néztél?

a csekettőt?:)))

s 2022.04.04. 17:57:01

@Diorella Queen: Nekem nem probléma, hogy orbán nyert. A 2/3 -ot sem bánom. Jó úton halad orbán a kivégzése felé. Nem szeretném, ha bárki megzavarná ebben.

Diorella Queen 2022.04.04. 17:58:12

@taga20: És hol mondták?
Mert sehol, senki nem hallotta.
Mondjuk alapból semmit sem hallott a jó nép az ellenzék hangjából, még nyikorgás szinten sem. Biztosan akadna még lehetőség arra, hogy egy elnyomott fél hallassa a hangját.
Nem jött át.
Az egyszerű embernek aki dolgozik reggeltől estig, annak nem jött át mit akart az ellenzék.

Diorella Queen 2022.04.04. 18:00:11

Ott volt a tömegközlekedés összes felülete kívül és belül egyaránt. Ott volt ütős plakát /hirdetés vagy bármi? Hja nem! Ellenzéki a főpolgármester, miért nem fújták tele az összes járdát valami ütős kampánnyal?

taga20 2022.04.04. 18:00:26

@Diorella Queen: "De hát pont ettől ellenzék az ellenzék, mert liberális is egyben."

de ha alföldi lenne a miniszterelnök jelölt, akkor 4/3-a lenne a fityesznek.

u.i.: én nagyon kedvelem robit, de te kurvára el vagy tájolva! vasárnap óta meg pláne.

s 2022.04.04. 18:01:16

@Diorella Queen: Dióka, olvass történelmet! Akit nem tudnak eltakarítani választáson, attól megszabadulnak máshogy. Az, hogy te nem tudod ezt, még belefér. De hogy orbán sem tudja, abból az következik, hogy vele végégcsinálják.

Diorella Queen 2022.04.04. 18:01:32

@s: Ugyan!
Ne képzelődj! Ébredj fel!
Ugyan az lesz mint az oroszoknál.
Majd egyszer Dióér tis jön egy nagy fekete autó...:(

Diorella Queen 2022.04.04. 18:03:50

@s: Képzeld elég sok történelmet olvasok. Nagyon nehezen tudja eltakarítani a jó nép az ilyeneket. Lásd Putyin. Csak akkor következik ez be, amikor már senkinek semmi vesztenivalója nincs. Vagy amikor a gyerekeinkről van szó pl amikor a törökök elkezdték a lányokat rabolni a falvakban ,akkor 150 év után nemkívánatosak lettek hazánkban rögtön!Vagy amikor a Szabolcsi romák azt hitték, hogy mérgezik a kútjaikat és attól hullanak, pedig csak szarul készítették elő a döghúst és kolerajárvány volt.

s 2022.04.04. 18:04:33

@Diorella Queen: orbánnak nincsen ereje. Azt a kurva autót sem tudja megtankolni, mert benzine sem lesz. Ne tévesszed össze putyinnal. Az legalább rajta ül egy valag ásványkincsen.

s 2022.04.04. 18:06:09

@Diorella Queen: "Lásd Putyin."
Csak figyelj! Annak a fasznak is meg vannak számlálva a percei.

Diorella Queen 2022.04.04. 18:06:59

@s: Ha az internetet kellene megvenni havi 50 ezerért, na akkor talán lenne valami. De az 5 ezer Ft-s cseresznyével nem foglalkozunk.

Diorella Queen 2022.04.04. 18:18:16

@taga20: Bárhogy szépítjük, a vesztes fél hibája a hogy nem nyert. Mert valamit nem jól csinált. Nem volt elég agyafúrt. Nem volt elég szimpatikus. Nem volt jó a kampány. Nem jött át az akarat. Valami nem volt elég jó és le kell szűrni a tanulságot. Egy szakértőkből és jó megfigyelőkből álló ellenzék kellene. És egy profi stáb a kampányhoz. Egy zsír profi stáb, program, kommunikáció stb.

s 2022.04.04. 18:24:41

@Diorella Queen: Te, és azzal mit kezdesz, ha a választók nagy része hülye, mint a segg? Mert ez a helyzet. Jönnek az okos politológusok, az okos közvélemény kutatók, az okos te, csak éppen baszhatják az okosságukat, ha a választók nagy része buta, mint a segg. Ezzel nem tudshz mit kezdeni. Az ország vesztésre van ítélve, mert egy fasz nyer folyton 2/3 -os többséggel, mert bekajáltatja a hülye néppel a baromságait. Aki itt igazat mond, annak esélye sincs. Vigye orbán végromlásba az országot, és lógassák fel. Nincs más megoldás.

Diorella Queen 2022.04.04. 18:35:13

@s: Az a legnagyobb baj, hogy a fiesz is ebben a hitben van, hogy a választók hülyék mint a segg. Ezért butítja le az oktatást is.
Ez viszont tényleg veszélyes helyzet lehet és puskaporos hordó.
Mint írtam feljebb is, az ellenzék programja egyáltalán nem jött át a reggeltől estig, vagy minimum két munkahelyen dolgozó tömegnek, mégpedig azért, mert egyszerűen nincs ideje arra, hogy MZP mélyinterjúkat nézegessen az interneten. De ettől még nem hülye a polgár, csak nem kellőképpen tájékozott. Erről pedig nem a polgár tehet. Az ellenzéknek kellett volna valamilyen nem hagyományos módon elérnie az embereket.
Én pl bevetettem volna a stenciles Street Art-ot is és telebasztam volna jobbnál jobb képekkel az egész országot. Járdákat, mindent. De a kampányt már a választások előtt minimum két évvel meg kellene kezdeni országosan. Ez sem volt meg most.

s 2022.04.04. 18:39:54

@Diorella Queen: Amit hiányolsz, azt az evolúció megoldja. Hirtelen és kíméletlenül. Nekünk nem való a demokrácia. A gyilkosságok valók ide. Már csak idő kérdése.

Lorrh 2022.04.04. 18:46:16

@s: ne álmodozz. Ez nem egy karakán nép, aki felvállalna bármit is. Ez egy gerincroppantott sunyító butákból álló bagázs. Még csak nem is társadalom.
Megvan az a tanárnő aki egyedül sztrájkolt pár hete és a tantestületből senki nem állt mellé?
Ez tökéletes szimbóluma az országunkban élő emberhordának.

s 2022.04.04. 18:52:16

@Lorrh: Ez csak addig lesz így, ameddig megy a szekér valamennyire. Ha eljön a nyomor, akkor elég gyorsan megváltozik a közhangulat. orbán rá fog jönni, hogy jobb lett volna nem nyerni.

csorsza 2022.04.04. 18:53:45

@s: Baszom, geccó, basszuk itt a gyesznyóól tetején, csak kurvára nyom a bontott hullámpala! Be is basztunk mán tennap óta, makákórészeg mindenki a tanyán, fekszik a Jauzsi a latyakba'! Nem is csuda, amillyen jauféle almaborot hozott a fogatlan Gyuszkó! Egs!

taga20 2022.04.04. 19:02:49

@csorsza: gondolom, pezsgőt bontottál tegnap éjszaka.

azt ne feledd, hogy egyszer vége lesz nektek a habzsidözsinek, és börtönbe mentek!

s 2022.04.04. 19:06:10

@csorsza: Illusztráció nélkül is látszik, hogy egy fasz vagy. Ne rázd magad, mert szétesel!

csorsza 2022.04.04. 19:20:42

@taga20: Bizony! Egyszer minden jónak vége szakad, ez kétségtelen, de ez a börtönözés annyira ostoba és primitiv. Teljes káosz. Mi a rákért mennék én börtönbe, például? :)

Diorella Queen 2022.04.04. 19:22:20

@csorsza: Mi a rákért mennék én börtönbe, például? :)

Szerintem ebben az országban elég könnyen lehet böribe kerülni! Elég ha szétversz egy bankautomatát, mert az benyelte a havi fizetésedet! :D

Diorella Queen 2022.04.04. 19:23:58

@csorsza: De buta vagy :)))))))

Attól, hogy te valamit szajkózol , még nem lesz igaz. :)

Diorella Queen 2022.04.04. 19:25:04

@s: Az avatár helyén gyík lenne neki. :)

csorsza 2022.04.04. 19:28:05

@s: Az a baj, h buták vagytok. Egyszerűen segghülye vagy te is, és segghülye, tehetségtelen, hazug balfaszokra szavazol, és tőlük vársz bármi jót. De hiába is várnál tőlük bármi jót, te csak szopnál (mindenkivel együtt) a reménységeid miatt. De te annak is tapsolnál (én nem), mert O1G! O1G! Ennyi az intellektuális képességetek, ezt kell csak a balfasz ballib pártoknak a tökfejetekbe tölcsérezni. Jámbor András, Kunhalmi Ágica, Hajnal Miklós - ezek a ti fáklyavivőitek, őket szavaztátok be, ők a ti a felvilágosult elitetek, a nyugatos, haladó és csúcsértelmiségi képviselőitek. És madarat tolláról, szavazót képviselőjéről. Ostoba, hazug, proli képviselők az ostoba, proli szavazóiknak. Taps, taps :)

csorsza 2022.04.04. 19:28:51

@Diorella Queen: Csak olvaslak, kedvesem, és mosolygok :)

csorsza 2022.04.04. 19:29:49

@Diorella Queen: de miért verném szét? Hülye vagy te, neked jutott ez eszedbe, nem nekem. Micsoda ostobaság.

Diorella Queen 2022.04.04. 19:36:56

@csorsza: Ebben az országban már a gondolatbűnözésért is börtönbe kerülhetsz mellesleg. Hidd el nekem, engem majdnem letartóztattak pusztán azért, mert egy majd 10 éve birtokomban lévő, ékszerboltban vásárolt aranygyűrűt el akartam adni a vaterán. És egy roma azt állította, hogy azt tőle lopták el. Még házkutatáson is kint voltak.
A végén persze visszakaptam, de azért a kissé kiborultam az esettől.

Diorella Queen 2022.04.04. 19:38:23

Figyeljetek már! Nektek is előjön a robot amikor be akarjátok küldeni a hozzászólást? Bicikli, tűzcsap ,gyalogátkelőhely stb stb? Engem alig enged hozzászólni a saját blogomban!

taga20 2022.04.04. 19:40:38

@csorsza: képletesen mondtam.

azért, ha bukik a ner, gondolom neked is világos, hogy tiborc, vagy simonka, vagy farkas florián börtönbe megy?!

taga20 2022.04.04. 19:44:32

@csorsza: "Ennyi az intellektuális képességetek, ezt kell csak a balfasz ballib pártoknak a tökfejetekbe tölcsérezni. Jámbor András, Kunhalmi Ágica, Hajnal Miklós - ezek a ti fáklyavivőitek,"

gondolom, te egy kósalali fan vagy:)))

te fityeszdroid, te szopni jársz ide?

taga20 2022.04.04. 19:46:22

@Diorella Queen: hónapok óta elő-elő jön. én se értem, ahogy azt se, hogy vannak olyan faszok, akik a fityeszmaffiára savaztak.

de evan;)

Diorella Queen 2022.04.04. 20:01:40

@taga20: Hjaaa. Lépjünk túl és térjünk át hamarosan a túlélős posztra.

s 2022.04.04. 20:06:11

@csorsza: Ennél egyszerűbb a képlet. Mi tesz jót Magyarországnak? orbán eu.-val történő állandó szembehugyozása, kikúrodás a legnagyobb eu. pártfrakcióból, putyin faszának a szopkodása és az orosz energiafüggőség maximumra járatása, avagy ezek ellenkezője. Mondhatod, hogy hülye vagyok, de az látszik mindebből, hogy te vagy sötét, mint a negro cukorka. Nem ismered fel Magyarország érdekét, mert köldökig beetted magad orbán végbelébe, és onnan korlátozott a kilátás. Baszódjál meg!

Lorrh 2022.04.04. 20:46:34

@s: ezekre mondják azt hogy hazaáruló. Aki elárulja a saját népét és kiszolgáltatja egy zsarnoknak.

Diorella Queen 2022.04.04. 21:00:35

Miért nem csináltam inkább valami szexblogot?!?!
Esetleg valami szépségápolási blogot?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 21:49:52

@s:
10/10-re pontozom a hozzászólást :)

@Lorrh:
Ezek skizofrének, Putyin szerszámán lógnak szájjal, de még a nevét se merik kimondani, ne hogy berágjon rájuk, annyira bevannak fosva, bezzeg 89-ben Ruszkik haza ment, persze akkor mikor már elindultak haza :))
Leggázabb politikus ever a Viktor, mindenki csicskája, orosz, török, szerb, mindenkit leoboázott már csak hogy bekerüljön a gengszterek közé, de az eu-s mani jól jönne, hát az most nem fog jönni, ki kell találni mit lopjanak lehet agyalni, esetleg lenyúlni az otp-s megtakarítások néhány százalékát, nem olyan drasztikusan mint a magánnyugdíjt, csak óvatosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 21:52:05

@Diorella Queen:
szépségápolási tényleg fasza lenne, biztos sokan jönnének megnézni hogy kened el magadon a níveát :P
süti beállítások módosítása