Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Napiszar : - Bocskor Gábor kikészült.....!

2022. február 19. - Diorella Queen

A hírkeresőn lévő hírcunami között időnként felbukkanó, látványosan öregedő Bocsival kapcsolatos hírek, még mindig képesek kiverni nálam a biztosítékot. És amíg Norbi erős beszólásai, miszerint egyszerűsítve a mondandót -  Azért hagyják el a nőket a férjek, mert a nők elhagyják magukat és trampi picsákká híznak. - igazak és  kiakad az ország minimum fele. Jogtalanul, mert a helyzet valóban igaz, hovatovább az elhízás és trampiság ellen felszólaló Norbi észrevétele sokkal kevésbé sértő, mint Bocsi bácsi, korral és az öregedés folyamatával összefüggő, szerinte vicces megszólalása.

Azt hiszem ilyenkor szokott Puzsér Robi valami brutális lehúzós írással előrukkolni. Csak ugye a férfi szolidaritás nem teszi lehetővé Puzsérnak, hogy lehúzza kortársát, egy -egy idétlen és sértő megnyilvánulása után.

A hír annyi volt, hogy Bocsi kiakadt azon, miszerint a szexbálványa, Heather Locklear, felett eljárt az idő. A kiakadását pedig olyan gusztustalan módon nyilatkozta ki, miszerint minden idősödő, vagy már megidősödött nőnemű húzzon minimum két maszkot az arcára, mert vállalhatatlan a kinézete. A 60 éves Heather tehát egy lehányni való és gusztustalan lénnyé vált. Bocsi pedig akkorát csalódott a fiatalkori, maszturbációs fantáziájának a tárgyában, hogy azonnal tűzforrónak lenne képes magát vallani, amennyiben Heather meghívná vacsorázni a New Yorkban lévő Masa étterembe. Szerintem be kéne perelnie Heathert, amiért ilyen gusztustalanul öreggé mert válni.

Ilyenkor komolyan megfordul a fejemben az, hogy Bocskor Gábornak volt e édesanyja, illetve ha volt és nem az 1-es villamos tologatta a babakocsiját csecsemő korában, akkor az vajon hogyan öregedett meg? Mit tanított a pici fiának, hogy az nem képes elfogadni az öregedés folyamatát, sem másokon, sem saját magán ?

Nem szoktam figyelni Bocskor Gábor megnyilvánulásait, de időnként szembejönnek velem akarva, akaratlanul. Az észrevételem pedig csak annyi, hogy Gábor egy gyorsan és látványosan öregedő, összeaszalódott fejű, idióta. Aki szerint mindenki máson meglátszik az idő vasfoga, kivéve őt magát. Továbbá az egója egészségtelenül nagyobb a kelleténél. Ha pedig azon versenyezik Berki Krisztiánnal, hogy ki tudja jobban kiakasztani a népet a marhaságaival és ostoba megnyilatkozásaival, akkor erősen fej- fej mellett haladnak. 

Megnéztem Heather képeit. Az ugye nyilvánvaló, hogy mindenkiről, még egy húsz évesről is lehet előnytelen és szar képet készíteni? Továbbá az én véleményem szerint Heather egyáltalán nem néz ki olyan rosszul, ahogy azt Bocskor Gábor megállapította. Kortársaihoz képest elég jól néz ki még mindig, pedig már nem fiatal. Egy hatvan éves nőről beszélünk.

Az pedig, hogy Bocskor Gabi nem tudna már Heatherre maszturbálni, azt is jelentheti, hogy Bocsi potenciájával lehetnek bajok. Netán vett egy hatalmas kanyart a szexuális érdeklődése és valójában nem is kellene akkorát hazudnia, amennyiben a beteges képzeletében a színésznő meghívná őt a világ egyik legdrágább éttermébe, egy romantikus vacsorára.

Persze attól, hogy te magad sem vagy egy matyó hímzés Bocskor Gábor, még lehet véleményed. Mondta ugyan ezt egyszer egy bűn ronda és boiler testű volt partnerem. Igaza volt, lehet véleményed és lehet véleménye mindenkinek, Csak azt felejted el, hogy a te buta és sok idősödő nő számára roppantul bántó véleményedet leközli a média. Így eljut hozzám is, aki szintén nem mai csirke. Persze ez nem azt jelenti, hogy lehánynának az ellenkező neműek, vagy hogy egy trampli tehén lennék. De még is bánt, mert tudom azt amit te nem tudsz a nőkről. Még húsz évesen is  állati kevés önbizalommal rendelkeznek. Gondolj bele abba, mennyivel bírnak idősebb korban, amikor már túl vannak pár nehézségen.

És ha már ilyen látványosan lehánytál egy hatvan éves nőt, nem lett volna okosabb, ha miután megtörölted a szádat, esetleg kifejtetted volna, miért káros a túlzásba vitt plasztika ? Hova tovább miért van rá szüksége a nőknek?

Nem lehetséges az, hogy a magadfajta, túl nagy egóval megáldott, idióták miatt ? Persze ehhez igazi férfinak kellene lenni és nem csak annak kinézni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5517643768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2022.02.19. 09:27:57

Vannak férfiak, akiknek a mellkasán édesdeden lehet szunyókálni és akik soha, ismétlem soha nem tennének ilyen, vagy hasonló megjegyzést egyetlen nőre sem!

Diorella Queen 2022.02.19. 09:59:42

Különben meg, ha egymás mellé teszem Bocskor és Heather képeit, utóbbi még mindig sokkal szebb!:)

Lorrh 2022.02.19. 22:37:19

@Diorella Queen: mit vársz egy ilyen alaktól akit a felesége lecserélt mészároslölöre? hahaha

Diorella Queen 2022.02.20. 17:04:56

@Lorrh: Nagyon jól tette, hogy lecserélte. Okos döntés volt. Bocsi egy beképzelt majom, csak semmi nincs mögötte, amire verhetné magát. Dettó Berki Krisztián. Csak a pofázás és arcoskodás és ebből jól meg lehet élni, ebben a nyomorék országban!

Lorrh 2022.02.20. 17:37:18

@Diorella Queen: jó, hát lölöben meg mi van? egy lufi amit orbán fújt fel. szóval egyik szar döntését egy újabbal koronázta meg ez a sokdiplomás "okosasszony".

Diorella Queen 2022.02.20. 18:15:27

@Lorrh: De cserébe legalább gazdag lett, mint a fene.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.24. 08:05:07

Az a szánalmas hogy folyton magas labdákat dobál fel és a műsorvezető társai sose merik lecsapni, mert meg van mondva hogy Várkonyiandi téma tabu, pedig ez aztán az összes bulvár híréhez kapcsolható sztori lenne.
A nő lecseréli a férjét, a nő pénzért megy férjhez stb...megannyi téma amivel rommá lehetne savazni ezt a faszparasztot, de nem teszi senki, aki sms-t ír nekik tuti blokkra teszik, Lovász és a másik manki meg csak asszisztál hozzá.
Arról nem is beszélve hogy milyen feje van a kiöregedett Bocskornak, mikor nevet olyan mint egy vénasszony, kb azon a szinten van ahol most AXL Rose, nyanyafeje lett, csak kicsit bele van túrva a hajába mert ő ilyen lezser :)
Amíg Vitya hatalmon van addig a seggnyalója marad is a rádióban, hiába utálja kb már mindenki, ez a fasz a Feróval meg a Patakiufoval marad és tömi a zsebét NER-es manival.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.24. 08:12:23

Ez a beszari fos olyan megalkuvó hogy egyszer nem mert politikai dolgot feszegetni, ellenben Balázsékkal akik mindig oda szúrnak.
Az meg ahogy beszél a honvédség vezérkari kurvaanyjával vagy a tek főnökével annyira nyájasan hajbókolós hogy kifordul a belem, mert megadja a tiszteletet :))))
Meg lehet úgy is hogy nem fordul ki az ember gyomra attól ahogy megszólítja az őméltóságokat.
Legnagyobb csicska, a lazaság csak álarc.

Diorella Queen 2022.02.24. 08:50:16

@szociál: Sosem kedveltem a túl nagy arccal rendelkező embereket.
De kevés a szerény pasi, ez is tény.

Ma végre megtörtént Orbán egyetlen épeszű kijelentése:
Magyarországnak ebből a konfliktusból ki kell maradnia!

Lorrh 2022.02.24. 09:27:39

@szociál: de hát nincs teneked tekerő gombod a te rádiódon teneked?
Én balázsékat hallgatom reggelente és általában normális érdekes témáik vannak amikor nem a fingás-szarás van.
Ma egész döbbenetes volt az ukrán szitut ahogy elmagyarázták, hogy az usa a legnagyobb szarkavaró a térségben és az ő érdeke hogy nyugateurópa ne az orosz olcsó gázt vegye hanem a drága amerikait. Kb ennyi a sztori lényege.

Lorrh 2022.02.24. 09:28:40

@Lorrh: ezt Diónak szántam, aki idegeskedik bocskoron. Én meg leszarom, nem hallgatom, nem is ér el hozzám.

Diorella Queen 2022.02.24. 09:35:03

@Lorrh: Nekem rádióm sincs, csak időnként a hirkeresőn jön szembe velem ez a fonnyadt fejű.

Diorella Queen 2022.02.24. 09:36:03

@Lorrh: Az USa a legnagyobb szarkavaró, ebben nem tévedtek. Csak nem a gáz miatt, hanem az amerikai fegyvergyárak miatt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.24. 11:23:34

@Lorrh:
Balazsekat hallgatom, van mikor az ismetlest. Bocskorra eleg egyszer oda kapcsolni es szite mindig az anyagiak a tema, nala anyagiasabb ember a vilagon nincs.
Uki hekyzetet is hallgattam naluk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.24. 11:26:44

@Diorella Queen:
Olaj es fegyveripar, ezert rohantak le a kozelkeletet, biznisz.
Menekulthullam es az isis is miattuk lett napi tema, ha nem dontotte volna meg Szaddam hatalmat meg mindig nyugi lenne.

Lorrh 2022.02.24. 11:30:36

@szociál: uez Kadhafival Libiában. Azóta özönlenek az afrikaiak onnan európába.
És mindenki vaknak és süketnek tetteti magát és tapsol amerikának.
A világ agymosója.

Diorella Queen 2022.02.24. 12:40:23

Szar hír, hogy pont a háborús területen van Európa legnagyobb atomerőműve , Enerhodar városa mellett.
süti beállítások módosítása