Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Gratulálok a Fidesz győzelméhez!

2022. január 26. - Diorella Queen

   Nem szeretek politizálni és csak ritkán írok ebben a témákban. Ez a téma az, ami meddő időpocsékolás és falra hány borsó. A széljárást nem a választópolgárok fogják meghatározni, hanem a mindenkori nagyhatalmak és a világban uralkodó helyzet. A demokrácia nevű dolgot azért találták ki, hogy a csicska rabszolgák tömege, fontosnak érezze magát és ne lázadjon. Fogja be a pofáját és húzza csendben tovább azt a tetves igáslovat, abban a hitben és tévedésben, hogy egyenjogúság van és számít a szavazata. A politikai téma az embert csak felőrli, a vérnyomását felviszi az égbe a sok hazugság és töménytelen szenny, ami hozzá tapad, csak rossz hatással van az egészségre. Nincs értelme agyvérzést kapni miatta, sem pedig vitázni rajta. Mint írtam feljebb, de  a gyengébbek kedvéért megismétlem, a politikát nem az egyszerű közember határozza meg, hanem a mindenkori nagyhatalmak és a TŐKE fogja eldönteni, hogy melyik palimadár ül be a trónszékbe.

Van egy olyan pletyka, miszerint Márky Zaj Pétert a fidesz nyerette meg nekünk.

Méghozzá azért, mert ha D. Klára nyert volna, vagy Karácsony, akkor Orbánnak lópikula esélye lett volna a következő választásokon. Emez másik két arc, Klára és Gergely mérföldekkel szimpatikusabb, jobb beszédkészséggel megáldott, értelmesebb és mérsékeltebb arc lett volna. Tehát a fideszre nézve erősen veszélyes és nehéz ellenfeleknek bizonyultak volna, ezért kellett Márky Zaj Péter ahhoz, hogy a következő választásokon a baloldal bukjon és a jobb oldal nyerjen. Állítólag a szavazáskor Márky Zajnál fideszes szavazók álltak sorban és szavaztak rá nagy számban.

Meg kell hagyni, zseniális csavar volt ez, bárki agyából pattant ki. A fideszes győzelem egészen biztos Péterrel szemben. Akár meg is spórolhatnák a választásokat és felújíthatnák belőle a Szt Imre kórház kiégett SBO-ját.

Azért arra adtak, hogy nem Varga Irént indították a fidesszel szemben. Az túl feltűnő lett volna, pedig Varga Irénkének is vannak politikai ambíciói. De ennyire azért nem akarták magukat sem megalázni. Ezért valahonnan, valaki előkapta ezt a táskaügynök Márky -t és célegyenesbe rakta. Az emberke kellőképpen buta, megfelelően ostoba ahhoz, hogy hülyeségeket nyilatkozzon és pont eléggé unszimpatikus ahhoz, hogy mellette még Orbán Viktor is egy jó arcnak tűnjön.

Én azt gondolom, hogy ha egy párt van ennyire zseniális, ravasz, trükkös és miegymás, akkor megérdemli hogy megnyerje a választásokat. Valójában a fidesznek semmilyen kampányra nincs és nem is lesz szüksége a nyeréshez, lévén az ellenfél annyira butácska, hogy önmagát járatja full kreténre. Olyan ostoba szöveget tol időnként Márky Zaj, hogy a következő választás lesz a világtörténelem legolcsóbb kampányával megélt, biztos befutás a fidesz számára.

Egy szó mint száz.

Fölösleges aggódni és görcsölni bármin. Még talán szavazni elmenni is teljesen fölösleges. A nyugati nagyhatalmak, a G20-k, és a TŐKE eldöntötte, hogy nekik az Orbán Viktor fog kelleni a továbbiakban. Hogy a magyar ember mit szeretne, az meg a fészkes jó fenét sem érdekli. De ha már választanom kéne, akkor én is inkább Orbánra szavaznék, mert ő legalább értelmes és megfontolt ember. Nem beszél össze -vissza hülyeségeket és leszokott arról, hogy idióta és hirtelen kirohanásai, nyilatkozatai legyenek. Ha a környezetéből likvidálná az unszimpatikus és ostoba,arogáns pofákat, akkor még szimpatikusabb is lehetne.

Nem utolsó sorban a Stockholm szindróma már rég dolgozik az emberek többségében.

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1716824254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2022.01.26. 08:19:19

Szerintem nagyon kúúúl , hogy pont a nagy szabad Európa közepén van ez mini diktatúra! Amúgy sincs sok turistalátványossága ennek az országnak. Legalább különleges.

Lorrh 2022.01.27. 11:45:17

Tökéletesen fordítva van az igazság:
Valójában a fidesz dobrevet akarta mert gyurcsányhoz KÉPEST orbán a nyerő.
Gyurcsány annyira közutálatnak örvend
Márky Zay pont nem jön jól a fidesznek mert konzervativ, keresztény és nem korrupt. Pont ezzel tudja megverni orbánt.
nem véletlen hogy a jobbos balos sajtó egyaránt támadja MZP-t.

Ugyebár nem nagy titok, hogy a fidesz++mszp+momentum tökéletesen elosztotta egymásközött a hatalmat, pénzt. Nekik érdekük a jelen felállás.
MZP bezavart ebbe az "idillbe"

Ne tévesszen meg hogy a sajtóban egymást szidják. Valójában egymásból élnek.

s 2022.01.28. 03:04:54

Ritkán olvasni ennyi baromságot egyszerre. Nosza, akkor én is idefirkálom a magamét. MZP valóban nem a nyerő arc, függetlenül attól, hogy az előválasztáson ő jött ki jelöltnek. Nem probléma. Ő lesz a bérletünk arra vonatkozóan, hogy orbán ezt már talán nem ússza meg élve. Az EU. a választások utánra halasztotta a döntést arról, hogy visszatarja -e a rakomány pénzt, avagy sem. Csak a hülye nem érti. Ha orbán bukik, akkor hogy, hogy nem minden okés lesz, jöhet a lóvé. Ha orbán nyer, akkor elbúcsúzhat az euró hegyektől, és rövid úton megbaszódik a pénztelenségben. A népek legfeljebb két éven belül megvilágosodnak, mert az éhezés letisztítja az elmét, és megtáltosodott intellektusuktól űzve, fejjel lefelé fellógatják orbánt, miközben kiherélik egy tompa borotvapengével. MZP feladata tehát mindössze annyi, hogy ne nyerjen. Remek srác ő, szerintem hozni fogja az általam elvárt eredményt, és végre eltakarítják a népek orbán rothadó hulláját egy pöcegödörben. Mert orbánt nem választáson kell legyőzni. Ez olyan, mintha hitler egy időközin bukott volna el, még az Operation Barbarossa előtt. Ugye mekkora képtelenség? Nem is így történt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.01.28. 11:05:02

@s:
Vitya a TEK-es haverjaival lefogja verni azt a maréknyi "forradalmárt" akik kimennének az utcára vitézkedni molinókkal. az utca népe kevés ahhoz hogy elzavarják a picsbe, mert az ultrák a fityes oldalán állnak, őket majd kitömik, van miből.
Ennek a Márkizajnak tényleg elgurul néha, és ez kurvára nem jön jól az összefogásnak, pegazus meg a Völner ügy miatt már rég lapátra kellett volna tenni Vargajuditot, de valamiért nem ütik eléggé a vasat, hagyják elcsitulni, sőt Völner még szabadlábon denszel, vicc, mondjuk ilyen ügyészség mellett bármit lehet.
Már vért kellene innia az ellenzéknek, átmenni állatba , nem itt balfaszkodni .

Lorrh 2022.01.28. 14:23:09

@szociál: nekem pár napja az szúrt szemet, hogy valamelyik ellenzéki: telex vagy 444 írta, hogy "a birtokunkba került a völner nyomozás 1400 oldalas irata"...
ez csak úgy hipphopp az ellenzéki sajtóhoz szokott kerülni.
vicc.
Simán orbánnal összejátszanak, előre le van írva minden forgatókönyv. orbán beáldozta ezeket a végtelenül ellenszenves figurákat, hogy lám-lám nálunk működik az ellenzék meg a demokrácia meg a korrupcióellenesség.

elbábozzák ezt az egész vackot nekünk, de minden gesztus hamis. Mindenkié.
Talán MZP az egyetlen még intakt személy.

És persze hogy nagyokat mond mert ma már csak erre figyelnek fel a népek. Ez is a taktika rész. Nem hüjeember ő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.01.28. 15:27:03

@Lorrh:
Mondjuk annak kifejezetten orultem mikor meg akarta nevesiteni a fideszes homarokat, valjanak szint, szerintuk is oke a homi/pedofil torveny ?

s 2022.01.28. 17:39:48

orbánt nem Magyarországon fogják megbuktatni szabályos választási keretek közt. Azt már nem lehet. orbánt a külföldről irányított adósságcsapda, és az ennek nyomán kibontakozó belföldi elégedetlenség fogja elsöpörni szabályozatlan körülmények közt.

Lorrh 2022.01.28. 20:30:28

Na olvassatok német milliárdos korrupciót is. Felesleges rejtett háttérhatalmat vizionálni: itt vannak előttünk mindannyian.
Ursula férje a pfizernek dolgozó cég vezetője. szevasztok!

hvg.hu/vilag/20220128_Ursula_von_der_Leyennek_a_Pfizer_igazgatojaval_valtott_SMSei_miatt_all_a_bal_Brusszelben

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.01.29. 07:18:00

@Lorrh:
Nyugation is vannak korrupt emberek, de nem ennyire nyíltan csinálják, és nem ennyire gátlástalanul mint itthon az oligarha.
Ezek egy ciklus alatt akanak ellopni annyit, amennyit 3 ciklus alatt lehetne kb.
43.000 milliárd a hiány, ebből nagyon sok ment Vityáék zsebébe.
Noname gázszerelő az ország leggazdagabb embere seperc alatt, ilyen a Szilicium völgyben sincs baszki :)))
Azt gyorsan legyártanak egy homofób törvényt, hogy ráfogják azért nem küld az EU pénzt ,mert nem szeretjuk a buzikat, akik még pedók is :)
Egybites fidesz fan be is nyeli mint kacsa a nokedlit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.01.29. 09:14:41

@s:
Nem vagyunk románok, mi elkényelmesedtünk, csak a netadó baszta ki a biztosítékot.
Talán ha kilép az eu-ból, már pedig ha nem kap pénzt ki fog lépni Orsós Vitya, akkor esetleg többen lesznek elégedetlenek.
Ráadásul a forint mégszarabb lesz, mert mitől is erősödne...talán akkor majd elkezd zúgni a tömeg.

Lorrh 2022.01.30. 09:06:33

@szociál: szerintem káros dolog idealizálni a nyugatot. Most néztem végig a DOPESICK sorozatot, ahol pár milliárdos már huszonpár éve mérgezi amerikát egy durva gyógyszerrel hogy milliárdosok legyenek belőle. És azok lettek. Büntetlenül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.01.30. 09:41:38

@Lorrh:
Azt vágom hogy az egészségügy akkora biznisz mint a drogkártel.
USA fele lakossága, de sztem több narkós, gyógyszerfüggők.
Dokik zsebbe kapják a pénzt ha baleseteseknek felírnak erős fájdalomcsillapítókat, amikről nem tudnak lejönni.
Biztosítás nélkül utazni az USA-ba kb oroszrulett, ha kórházba kerülsz és utána kiküldik a számlát, viszi az autót minimum, iszonyat pénzeket kérnek.

Lorrh 2022.01.30. 11:24:27

@szociál: jó, de milyen nép az aki hagyja az ekkora kizsákmányolást? Mi kiabálunk orbánra? Hát az kismiska ahhoz képest amit a usákok művelnek.

Diorella Queen 2022.02.01. 21:57:11

Mindig ezzel a nyilvános akasztásokkal jönnek emberek, de megnézte már bárki is azt, hogy milyen magas egy lámpa vas?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.03. 11:54:38

@Diorella Queen:
dél-amerikában a kártelek hidakról lógatják le a torzókat, valakinek meghagyják a fejét hogy felismerhető legyen, de letolják a naciját .
Amelyiknek nincs feje ott fölösleges letolt nacival bíbelődni :)
Szóval van eszük, nem lámpavasaznak.

Diorella Queen 2022.02.03. 20:54:52

@szociál: Csak úgy észrevettem, hogy errefelé a villanypóznák 3,5 de lehet helyenként 4 méteresek is vannak. Aztán az jutott eszembe, hogy erre ugyan még a gyík sem mászna fel, nem hogy emberszabású.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.03. 21:01:41

@Diorella Queen:
Ha egy tankot kitudtak kukazni akkor egy emelokoaras targonca se lehet nagy szam.

Diorella Queen 2022.02.05. 19:55:37

@szociál:
Jelenleg nem tud más érdekelni, mint hogy meg tudjam csinálni az év végi vizsgamunkámat, ami pont így fog kinézni, csak kicsit még bonyolultabb.Mert ez itt az egyszerűbb változat.

whiteandblack.hu/eljegyzesi-gyuru/0,74-kar%C3%A1tos-gy%C3%A9m%C3%A1nt-eljegyz%C3%A9si-gy%C5%B1r%C5%B1-r%C3%A9szletek

Diorella Queen 2022.02.05. 19:57:30

@Diorella Queen: Tükörsaton foglalatú, oldalt nyitott és díszített változatban kell ezt legyártani, 5 óra alatt. :D

Diorella Queen 2022.02.05. 20:02:13

És még meg kéne álmodnom, hogy mit csináljak vizsgaremeknek. De nyomás alatt nekem sosem volt és lesz ,semmi ötletem. Én művész vagyok ( és szerény), engem nem lehet nyomás alá helyezni. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.02.08. 08:14:40

@Diorella Queen:
Faberzsé tojásokat csinálj kis forrasztópákáddal, had élvezzenek bele a kis gatyájukba a vizsgabiztosok :)

Diorella Queen 2022.02.19. 09:46:13

@szociál: A tojást meg tudnám csinálni, de zománcozást nem tanítanak itt. Zománc nélkül meg nem lenne olyan szép. Bajban vagyok,mert már meg kellene lennie a tervnek, helyette semmi ötlet. Nyomás alatt nem nő pálma, ez egy nagy hazugság. Ráadásul omikronos vagyok és éppen itthon döglődöm. Valamit muszáj kitalálnom.
De mit?!?!
süti beállítások módosítása