Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Húspiac

2021. október 25. - Diorella Queen

Időnkét elmélázok az évszázad esküvőjén és azon, vajon jól döntött e V. Andrea?

Biztos vagyok abban, hogy nem én vagyok az egyetlen nő ezzel a gondolattal. Azon is szoktam agyalni, hogy mi lehetett a döntésének az oka, és oda lyukadtam ki, hogy a húspiaci trendek vezették el oda, hogy választania kellett két igazán kellemetlen dolog között. Felfogta, mert egy okos nő és mert valószínűleg ismeri már a férfiakat, hogy egy bizonyos kor felett , ( legyen bármennyire jól karbantartott is egy nő) , az esélyei azon a bizonyos képzeletbeli húspiacon, egyre kevesebbek az igaz szerelemre.  Az igaz szerelem mint olyan, nem szűnt meg létezni, csak egyre kevesebb alkalommal jön létre egyforma intenzitással, férfi és nő között. Olyan állapotok persze sűrűn előfordulnak, hogy egy nő szeret egy férfit, igaz szerelemmel és fordítva. Csak az esetek nagy részében ezek plátói szerelmek maradnak, egyéb okok miatt mindörökre. Az okokat a mindenkori trendekben lehet megtalálni többnyire. A jelenlegi kor trendje az alkalmazkodás teljes hiánya a divat és a pénz. Amíg az őskorban a jó parti egy nő számára a jó vadászati képességekkel rendelkező férfi volt, aki képes volt meglovagolni egy oroszlánt, kellőképpen izmos testfelépítéssel bírt, hovatovább jó szívvel megosztotta az élelmet, egy kis etyepetyéért cserébe, addig manapság már egészen mások a szempontok férfinak és nőnek egyaránt.

Mit várhat egy negyven feletti nő manapság a férfiaktól és úgy általában az élettől?

Nagy vonalakban és őszintén nem sokat. Bár vannak bőven e kor felett is, akik még bíznak abban, hogy meglelik az igaz szerelmet és a saját maguk emberét, akivel majd szépen csendben együtt öregedhetnek meg. Csak hogy a férfiak manapság már egyáltalán nem kívánnak szépen együtt megöregedni a feleségeikkel. Illetve a nők sem kívánnak lemondani a szexről pusztán amiatt, mert nem tartják őket kellően kívánatosnak, vagy mert a kedves férj időközben impotens lett. Ezer és ezer oka van annak, hogy miért ennyi a magányos ember manapság. Mint ahogy ezer oka lehet annak, hogy miért van ennyi válás, több évtized együttélés után. Teljesen fölösleges  a részletekbe belemászni, én sem tenném. De a mindenkori trendeket muszáj megemlíteni.

A trendi pedig a jóval fiatalabb partner, mind a nők,mind a férfiak ( de főleg a férfiak ) esetében. Ha pedig tudjuk jól, hogy ez egy divat, amit a hírességek és celebek és maga az élet vezetett be, akkor miért hibáztatunk valakit egy olyan döntés miatt, ami pont emiatt a kretén és aberrált hullám miatt született meg, egy szép és okos nő fejében?

Egy idősebb nő maximum egy kevésbé vonzó férfinak kellhet. Pontosítva inkább úgy fogalmazzunk, egy idősebb nő, maximum egy ronda és buta férfinak kellhet. De még az öreg, csúnya, elhízott,igénytelen és buta férfiak egója is többnyire olyannyira az egekben van, hogy sokkal inkább választják az örök magányt, mint egy társat. A negyven feletti férfiak pedig többnyire mindennek mondhatóak, csak vonzóknak nem. Tisztelet a kivételnek, mert akad kivétel, de nagyon kevés. Azok pedig mind foglaltak többnyire.

Nem tagadom, az én gyomrom is nehezen vette be eleinte a Mészáros & Várkonyi esküvőt. Nem tudtam elképzelni, hogy hozhatott meg Andi egy ilyen döntést. De időközben rájöttem a valódi okára a dolognak. És ez nem más, mint a mai, korban Andreához illő férfiakban jól megtalálható. Nem részletezném a dolgot, mert nem sok értelme van. De a húspiacot elnézve, két rossz közül a kevésbé kellemetlent választani, bocsánatos dolog.

Aztán pedig minden nem lehet egyszerre, egy embernek. Vagy pénz, vagy szerelem. Utóbbira várhatott volna ítéletnapig Andrea, aztán ha meg is leli, nyelheti a töménytelen sok csalódást, bizonytalanságot. Az előbbi dolog, legalább csalódást és összetört szívet nem okoz neki.

És nem utolsó szempont az sem, hogy bejárhatja az egész világot és nyugodtan élhet amíg világ a világ és még azon is túl, két teljes napig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr2716735036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2021.10.25. 16:09:19

Fel!
Aztán nem ám agyvérzést kapni!

Lorrh 2021.10.26. 21:07:35

"A trendi pedig a jóval fiatalabb partner"
Ez tévedés!
A nő a fiatalságával, szépségével fizet. A férfi meg az elért egzisztenciájával, vagyonával.
Sima csereüzlet.
Pont ahogy a kiöregedett elaszott nő sem kívánatos, úgy az elszegényedett albérletező segédmunkás férfi is a tápláléklánc legalján van.

Primitív, őskőkori, alacsonyrendű biológiai ösztönök ezek, amikkel a férfi fiatalságot (életerőt, termékenységet) keres a nőben.
A nő meg vagyont és gondtalan életet (lét biztonságot) a pasiban.
Egyik pénzt ad, a másik fiatalságot/szépséget.

Lorrh 2021.10.26. 21:09:54

Ja és az hogy az öreg és pénzes pasinak a fiatal és szép nő kell ez nem trendi, hanem már Shakespeare és a Dekameron is megmondta sok sok száz évvel ezelőtt. Semmi trendi nincs ebben. Örökké így volt és lesz is.

Diorella Queen 2021.10.28. 07:58:51

@Lorrh: Oké, na de a pénzes vénasszonyok is igen kapósak a húspiacon,amint látjuk.

nlc.hu/sztarok/20211028/joshi-bharat-felesege-szabo-csilla-osszeomlott/

Lorrh 2021.10.28. 08:59:11

@Diorella Queen: persze, az emberek még rá tudnak tenni egy lapáttal a hülyeségre is.

Lorrh 2021.10.28. 09:00:20

@Diorella Queen: már bocsánat de hogy néz ki ez a régi feleség? brrrrrrrrrr
Nem kellett volna ennyire elhagynia magát, meg férfiasan kinéznie.

Diorella Queen 2021.10.28. 10:51:42

@Lorrh: Ha a kinézet számítana, a Lőrinc sosem kelt volna el ! Tudjuk jól! Magyarország egyetlen olyan házaspárja a Mészáros família, ahol a válás után ( vagy már előtte) , mindkét lepukkant fél elkelt. :D

MIx 2021.10.28. 16:12:27

A "sármos" vőlegény úgy látszik nemnagyon tetszett dr.V.A- nak, mert plasztikai műtétek sorozatával igyekszik Pénztárost olyanná faragtatni, akivel nem undorodik ágyba bújni!
Micsoda groteszk történet ez!

Kyria 2021.10.28. 16:46:49

Nagyokat nevettem olvasás közben, de a "tetőpont" a grafika volt a poszt végén...10/10! Egyébként a cikkben foglaltak teljesen igazak. (Őszintén szólva először én is teljesen ledöbbentem, hogy hogy teheti, de tényleg az eszére hallgathatott.)

Diorella Queen 2021.10.28. 18:32:48

@Kyria: Jól tette. Nagyon, de nagyon jól tette. Lőrinc pedig úgy tudom, egy nagyon kedves és nagyszívű ember. Bizonyára királynőként bánik a feleségével.

Diorella Queen 2021.10.28. 18:34:16

@MIx: A kedvesség és a jóság, legyőzheti a külsőségeket. Amelyik pasast éppen nem kell lehányni, annak mindnek túlzott az egója, továbbá 20-30 évvel fiatalabb nőt akar magának.

Lorrh 2021.10.29. 08:47:17

@Diorella Queen: és honnan veszik a nők azt a téveszmét, hogy ők királynők?

Kyria 2021.10.29. 11:08:00

@Lorrh: Ez nagyon egyszerű. Mint ismeretes, a férfiak oldalbordájából lettünk teremtve. Nomármost, a férfiember a teremtés koronája. Ki más van a korona alatt, mint a király? Vagyis mik is lehetnénk mások, mint királynők!??? (De ez csak :))), a valóvilág az, hogy erre vágyunk.)

Diorella Queen 2021.10.29. 12:58:19

@Kyria: És akitől megkapjuk az érzést, az a befutó. Ennyire egyszerű.

Lorrh 2021.10.29. 21:12:41

@Diorella Queen:
@Kyria:
Na de ti nők is királyként bántok a párotokkal?
Tizensok évig ötven nő között ültem egy nagy irodában és olyan mérhetetlen lenézéssel és tahósággal beszélték ki, pletykálták ki a férjeiket, ami végtelenül taszító volt.

Kyria 2021.10.29. 21:59:57

@Lorrh: Elhiszem, hogy rossz tapasztalataid (is) voltak - azért remélem, nem csak negatív a kép. Én csak magamról tudok nyilatkozni és igen, nagyon igyekszem. Elsősorban is hagyom, hogy férfi legyen mellettem. Nekem nem a férjem, de elég régóta vagyunk együtt, lassan 15 éve lesz és azóta nem létezik más férfi számomra. Azt persze sohasem tudhatja biztosra az ember, hogy a másik is hűséges-e. Még nem voltunk 40 évesek amikor kezdődött és mára 50 felett vagyunk mindketten, mindössze pár hónap különbség van köztünk. És Ő is mindig nagyon jól bánt velem. Talán szerencse, igazából nem is tudom, min múlik ez...

Lorrh 2021.10.29. 22:48:26

@Kyria: ezt örömmel hallom, jó ilyesmiről is olvasni végre.
A páromra én sem panaszkodom, jól megvagyunk.
Viszont az általánosítás ellen tiltakozom: nem lehet m-i-n-d-e-n nőt királynőnek tekinteni, csak aki megérdemli. Mint ahogy a férfiban sem mind király ugyebár.
Az egy komoly szint amire kevesen képesek.

Kyria 2021.10.30. 00:02:54

@Lorrh: Igazad van, ez nem "alanyi jog"-on jár. Én is látok sok ilyen-olyan okból megalkuvó kapcsolatot, ami már rég nem okoz boldogságot mindkét félnek. Úgyhogy örülök, hogy jó párt találtál!

Lorrh 2021.10.30. 08:43:38

@Kyria: köszi.
Na de visszatérve a V.Andreára. Nem ismerjük, nem tudjuk milyen ember, nem tudjuk hogy megérdemli-e a királynőként bánást.
Több mint kétséges a megítélése, az aranyásás, az érdekházasság, a pénzért mindentbevállalás. Ez meg pont nem egy emberi emelkedett minőség szokott lenni.

Kyria 2021.10.30. 11:27:32

@Lorrh: Igen, ez is igaz. De tényleg nem ismerjük, ezért - legalábbis a magam részéről - nem is érzem úgy, hogy jogosan ítélhetnénk meg. Az igazi érzéseket V.A. részéről M.L. eddig hallott megnyilatkozásai alapján nem bírom ugyan elképzelni (utalva itt azok szellemi színvonalára), de ez végül is az Ő dolga.

s 2021.10.30. 17:31:33

"A trendi pedig a jóval fiatalabb partner, mind a nők,mind a férfiak ( de főleg a férfiak ) esetében."

Amikor valaki fiatalabb partnerrel van, akkor valaki más (a partnere) éppen egy idősebbel. Ennyit a trendről, valamint a szimmetriáról.
Amiről egy elmés fizikus megjegyezte: Bár a síparadicsomok tele vannak férjeket kereső fiatal lányokkal, és fiatal lányokat kereső férjekkel, mindenki érzi, hogy a szimmetria nem teljesen tökéletes.

Diorella Queen 2021.10.30. 18:00:22

@Lorrh: nem lehet m-i-n-d-e-n nőt királynőnek tekinteni, csak aki megérdemli.

Van az a reklám, biztos te is láttad már,amiben az a szlogen : - Mert ÉN megérdemlem! :)
Na ugye!

Diorella Queen 2021.10.30. 18:01:15

@s: A kecskebaszókkal, most ne is foglalkozzunk!

Diorella Queen 2021.10.30. 18:02:15

@s: Na meg állítólag az ember, már rég ember volt, amikor még bőszen toszta a majmokat.
Vannak itt durva dolgok!

s 2021.10.31. 13:56:19

@Diorella Queen: Pedig a kecskék a legtöbb esetben fiatalabbak, a dolog természetéből adódóan. Amikor meg nem, akkor működésbe lép a 'vén kecske is megnyalja a sót' mondás.

s 2021.10.31. 13:58:44

@Diorella Queen: Az én őseim biztosan nem. De ismerek olyanokat, akiké viszont biztosan igen. Neveket most nem mondanék.

Diorella Queen 2021.11.02. 17:53:21

@s: Nyugodj meg ,ősapád is dugta a majmokat ,IS. Meg a kecskéket IS. Nincs ezen mit szégyellni, az emberi faj ilyen . Meg néha az állatok is.

www.origo.hu/tudomany/20141118-szexualis-eroszakot-kovetnek-el-a-kiralypingvineken-a-medvefokak.html

Diorella Queen 2021.11.02. 17:59:29

@Diorella Queen: Ilyenkor születnek emberi fogakkal halak pl, meg kecskék. Ezek ember- kekke, ember- hal, ember- zsiráf stb hibridek. Talán csak az oroszlánnal nem fajtalankodott még az ember.

Diorella Queen 2021.11.02. 18:01:36

Hihetetlen romlott egy állat az ember.
Honnan a fészkes fenéből ez a töménytelen aljasság bennünk? Nem igaz, hogy ennyi kellett a túléléshez és azért. Elgondolkodtató miért alakult ez így.

s 2021.11.02. 21:37:25

@Diorella Queen: Biztosan nem. Ősapám annyira ronda lehetett, hogy vele sem majom, sem kecske nem baszott. Azon is csodálkozom, hogy ősanyám belement a hancúrozásba, de kénytelen vagyok elfogadni a tényt, mivel sem majomra, sem kecskére nem hasonlítok, még csak egy kicsit sem.

s 2021.11.02. 21:41:57

@Diorella Queen: Nem tudom, hogy mit mond erről az alaptörvény, és semjén zsolt maga. Ha egyértelműen kijelentik, hogy nem lehet orszlánnal baszni, az komoly érvágás lehet azoknak, akik pedig szívesen kipróbálták volna.
süti beállítások módosítása