Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Baleset & marketing fogás ?

2021. október 22. - Diorella Queen

Időnként akadnak kétségeim megtörtént esetekkel kapcsolatban. Nem mondom, hogy nem akarok rosszindulatú lenni ( mert de!)  akkor, amikor tudjuk jól, hogy a filmzabálók egy bizonyosan nagy része, a szaftosan véres témákra van kihegyezve. Ezért és másért, jogosan merül fel a megpunnyadt filmrajongókban, hogy egy esemény, ami a világ másik felén történt, vajon sajnálatos baleset, avagy csupán egy aljas filmes marketing, ahol már az emberélet sem számít lószart sem?

Alec Baldwin tényleg véletlen lőtte le a stábtagokat, vagy pusztán egy marketingfogás miatt kellett meghalnia az operatőrnek és megsebesülnie a rendezőnek  ? Netán nagyon hitelesre szerették volna venni a jelenetet ? Túl sok itt a ha.... és ha egy történetben túl sok a véletlen ( véletlen nem volt golyóálló mellény az illetőn, véletlen éleslőszerrel volt töltve egy kellékpisztoly, véletlen nem a kellékpisztolyt rántotta elő Baldwin, hanem a sajátját.... - tehát amikor ennyi  furcsa egybeesés merülnek fel egy szituációban, akkor jogosan szövögethetünk összeesküvés elméleteket, a nyugodt, hortyogós és szarszagú éjszakákban, egy szociális otthonban végzett, két pelenkázás között.

Amerika arról híres, hogy jó pénzért bármire képesek a lakói.

Az ingyen reklám pedig egy sokadik kategóriás ,már kiöregedett színésszel igen csak jól jöhet. Mert annak az esélye ,hogy Baldwin miatt beülök egy moziba, egy szép és nagy kerek nulla . Annak az esélye hogy a NetfLixen megnézem az ominózus filmet, pusztán a hetven éves , nyugdíjas miatt, megint csak igen kicsi az esélye. Legyünk tehát brutálisan őszinték. Baldwin már jó ideje nem olyan menő színész. Nem csak a kora miatt, hanem mert már nem tud sok újat nyújtani a nézőknek. De ugyan ki néz meg egy Baldwin filmet manapság akkor, amikor Hollywood tele van jobbnál jobb és fiatalabbnál fiatalabb pasasokkal? Az amerikai nagymamák sem gyúrnak már csiklót egy öreg bácsira, még akkor sem, ha az maga Alec Baldwin. A fentiek fényében pedig jogosan merül fel, hogy a színész direkt loccsantotta szét a stábtagok agyát. Innentől kezdve a filmbéli jelenet maximálisan hiteles ( egy kis utómunkával nem sért kegyeleti jogokat sem ) , hovatovább sokakat be fog ültetni a mozikba a fiatalabb korosztályból is. Mindenki más pedig egy kicsit sírdogál és gyászolgat, elmorzsol pár könnycseppet. A film pedig nem lesz bukás, sem veszteséges.

Vannak dolgok amiért semmi sem lehet elég drága.

Ilyen a siker, a hírnév, a hatalom, vagy valamilyen munka. A kiöregedés miatti  mellőzés a legjobban pont a színészeket szokta érinteni. Mindezt még hozzácsapva a fenti érvekhez, már is meg van az indíték a gyilkosságra.

Persze amint nálunk, úgy Amerikában sem tekinthető bűnösnek senki a bíróság ítéletéig.

Amit a mexikói hatóságok vagy bizonyítani tudnak, vagy nem. Utóbbi sokkal valószínűbb lesz ,így Baldwin megússza. És majd ráfogják az áldozatokra, hogy rosszkor volt rossz helyen. Továbbá nem vették fel a golyóálló mellényt és nem tartották be a lőtávolságot és egyéb biztonsági előírásokat.

A többi túlélő pedig szétszaggatja a bankszámláját a filmmel az áldozatok holtteste felett.

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr9816731654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2021.10.22. 09:04:49

Sírdogált a rendőrség előtt. Látták.
De hát szíííínéééész a drága! Nyilván nem lehet neki túl nehéz SÍRNI! :D

s 2021.10.23. 00:29:34

Dió, simán hülye vagy. Ennyi. Az szájbakúrtan kibaszottul ocsó költségvetésű filmekről meg csak annyit: sikerült megspórolni egy fegyverszakértő munkadíját, mondván, értünk mi ahhoz ingyen is. Sokba került az olcsósítás. Valószínűleg nem fogják befejezni a forgatást, tehát megy minden a levesbe. Amerikában minden faszkalap fegyverrel mászkál, nem csinálnak kabinetkérdést abból, hogy véletlenül lelőnek időnként valakit. Négy éves gyerek a mamát a Walmart kasszájánál, mert megtalálta anyuci csőre húzott fegyverét a táskájában. és kipróbálta. Az öt éves gyerek a három éves testvérét otthon, mert kézre esett apu pisztolya, természetesen megtöltve. Sok fegyver, sok baleset. Ilyen egyszerű ez, nem kell túlkombinálni.

Lorrh 2021.10.23. 09:13:30

@s: Nyilvános fórumon egyik humanoid lehülyézi a másik humanoidot, mert nem ért egyet a mondataival. Fehér alapon fekete kis pixelekből összeálló harag gombóc. Szétázott kenyér lebeg a tóban. Már a kacsáknak sem kell.

Diorella Queen 2021.10.23. 19:05:02

Nekem viszont ma megen fáj a torkom egész nap, meg az orrom is folyik. Lehet hogy deltás covis vagyok? Akkor elmondhatom, hogy mindhárom fajtát elkaptam eddig. Eredeti, a brit és a deltát is. Holnap csinálok egy PCR tesztet magamnak a munkahelyen.

Diorella Queen 2021.10.23. 19:06:22

@s: Oké, hülye vagyok, de miért kell menekülnie Baldwinnak az otthonából, családostól mindenestől, ha nincs igazam?

s 2021.10.24. 21:58:53

@Diorella Queen: Dió, bocsánat. Nem vagy hülye. Tévedtél.
"miért kell menekülnie Baldwinnak az otthonából, családostól mindenestől, ha nincs igazam?"
Mert sokan úgy gondolkodnak, mint te. Tévesen. Egyébként ha valakinek lelövik a hozzátartozóját, akkor az a minimum, hogy beleőrül. Neked nem volt senkid, aki odaveszett. Egyszerűen csak túlbonyolítottál valamit, ami ennél egyszerűbb volt.

s 2021.10.24. 22:00:55

@Lorrh: Azért basztam fel az agyamat, mert aljas indokot (nyereségvágy) tételezett fel valakiről egy baleset kapcsán. Lehiggadtam. Elnézést kértem. A véleményemet fenntartom.

Diorella Queen 2021.10.25. 09:40:06

@s: Nem szeretném hogy agyvérzést kapjál miatta. Még a végén lebénulsz fél oldaladra, aztán pelenkázhatlak téged is valamelyik szocotthonban.
süti beállítások módosítása