Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Miért szavazzunk a Fideszre tavasszal?

2021. október 18. - Diorella Queen

Én egy politikailag bizonytalan szavazó vagyok. Még nem tudom kire fogok szavazni, de a jelenlegi kínálatból semmi kedvem választani. Nem értem, hogy az ellenzék honnan a bánatból szedi ezeket az ellenszenves miniszterelnök jelölteket, de sorozatban mellényúlás van.


Volt bennem egy olyan legbelül, hogy nem ártana már, ha lenne az országnak egy női miniszterelnöke. Ráadásul D. Kláránál rátermettebb nőszemélyt nehéz elképzelni. Mérsékelt és tudtommal igen jó kapcsolatai vannak az EU-n belül is. Minden tekintetben megfelelne Orbán kihívójaként, de ott van az a nem elhanyagolható apróság, hogy Gyurcsány Ferenc felesége. Azt pedig igazán nem várhatjuk már el, hogy elváljon Feritől, hiszen szeretik egymást. Jó bizonyíték erre ,hogy kicsi gyerkőcük van. Szóval Klára egyetlen "bűne" hogy Gyurcsány felesége. Ha ezt az ország meg tudná bocsájtani, akkor lehetne női miniszterelnöke az országnak. Egyszer az életben.

De mint ahogy a Survivort nem nyerheti meg nőnemű, úgy a választásokat sem nyerheti meg nőnemű.

Az ország lakossága még nem ennyire befogadó, hogy elszakadjon a hímsovinizmustól. Vannak ezek a berögződések, miszerint az ég csak és kizárólag kék lehet, az árnyék pedig szürke. Az ország vezetője pedig férfi.  Pedig tudjuk jól, hogy ez nem így van, és ahogy az ég lehet kék, úgy lehet sárga is, mint ahogy az árnyék pedig lehet lila. A berögződésektől nem tud az ország elszakadni, és a női miniszterelnök jelöltön, úthengerként megy át a férfi politikusok serege. 

Ami a férfi / nő viszonyokat illeti, nem sok különbség van Afganisztán és Magyarország között.

Lehet ezt túlzásnak tekinteni és nem érdekelnek a példák. A dolgokat lecsupaszított állapotában kell nézni. És ebben az állapotában e két nemzet semmiben sem különbözik egymástól. A nők még indig csak másodrendűek. Egy nő még mindig sokkal kevesebbet keres, mint egy férfi. Még mindig nem nyerheti meg a Survivort egy nő sem.

Mi a fene van velünk nőkkel, hogy ennyire nem tudunk összetartani? Miért?

A saját jól felfogott érdekünkben sem vagyunk képesek egy nőt hatalomra juttatni. Pedig valószínűleg Klára a nőknek is kibulizott volna pár nagyon kedvező törvényt. És most én, mint nőpárti nő, választhatok két erőszakos, akaratos és makacs férfi között. I. Orbán, vagy II. Orbán ? Úgy kell választanom mindemellett, hogy én ezeket a típusú férfiakat kifejezetten gyűlölöm. Ezt a korosztályt és típust, egyszerűen nem bírom elviselni az életben sem. Mégpedig pont amiatt,amiért a Survivorben a Zsófi nem bírta a Tibi bá elnyomását elviselni és szembe ment vele. Aminek a következménye lett egy jól megágyazott rossz hírnév végig a játék alatt. És töménytelen szenvedés.

És ha már két Orbán Viktor között kell választanom és nem adatik más lehetőség, akkor pedig a már jól bejáratott és begyakorlott változatot szeretném választani. Járt utat a járatlanért el ne hagyj !Mert ha számomra másra nem lesz jó, de legalább nem engedi be a bevándorlók seregét, és ezzel megakadályozza azt, hogy a munkabérem csökkenjen a munkavállalói többletlétszám miatt. Na és a rezsicsöki mint olyan, már erősen bejátszik a jelenlegi infláció mellett.

Kormányváltás pedig akkor lesz, ha az ország eléri azt a pontot, hogy kellőképpen befogadó, egy női miniszterelnökre. Talán 2500 tavaszán, erre is lesz lehetőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr416725652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2021.10.18. 10:06:25

A lényeg a végén van. Engem mi érdekel , mint bizonytalan szavazó? A fidesz helyében ezzel kampányolnék mint állat. A bérek bezuhannak ha beengedik ezt a sok migránsot ide! És a rezsi megduplázódik, ha nem a fidesz nyer.

Diorella Queen 2021.10.18. 10:07:23

Idióta nők! Idióta nők! Idióta nők!
Hogy lehettek ennyire sötétek?

Lorrh 2021.10.19. 07:54:08

Dobrevben nem a nőisége a baj, hanem a gyurcsányi szál. Elég szánalmas hogy egy lebukott komcsi a feleségét tolja előre. Ez nem olyan mint a káefté vezető poziciója hogy oda el lehet bujtatni a feleséget, anyóst.
A fidesz nem tud MZP ellen kampányolni, mert nem akar migránst ő sem és a családtámogatásokat is megtartja, Csak a mocskos sok lopást állítja meg és az önkényuralmat. Te amúgy fideszes vagy?

Lorrh 2021.10.19. 07:56:22

Eg yminiszterelnöknek NEM a neme a fontos, hanem a rátermettsége és az országos elfogadottsága.
Teljesen tévút ebből gender kérdést csinálni.
Én láttam már sok női vezetőt és elég rossz véleményem van az áskálódásról, intrikáról amit művelnek.
Nem! A nők egyáltalán nem ilyen kis kedves nyuszimókusok, akiknek az uralkodása alatt béke és jólét van. Ez hatalmas tévedésed.

csorsza 2021.10.19. 09:01:48

Kit érdekel, mit hord a bugyijában a minelnök?
Sose fogom megérteni, miért akarnak emberek olyan vezetőt, akivel/akikkel már (nem) egyszer megbuktak, csődbe vitték a rájuk bizottat.
Dobrev and Co. maga az elkúrás, a lenyúlás, a múlt, a ránk rohadt szocializmus. Ezek azok az emberek, meg a kutyáik kölyke, akik már 90 előtt is kiszolgálták a szovjeteket, aztán a bukás után átmentették magukat, a szocializmus roncsain, átalakultak kapitalistává, és ott folytatták, ahol abbahagyták. Morálisan hullák, megbuktak 90 után is, hát senki nem emlékszik, hogy csak a gazdasági leépülés volt velük? Érthetetlen. Most relatiy jól megy mindenkinek, miért nem jó ez igy tovább? Tényleg elhiszi bárki is, h ezek demokraták, Apró Piroska lánya, a volt KISZ-vezér, a körmös Bauer fia, a Révai József fia, a sok III/III-as fia-lánya? Elhiszitek, h a kisember érdekeit képviselik? Ezek a milliárdosok? Nem csak Lőrinc lett ám milliárdos a közvagyonból, heló! Senki nem emlékszik?
Mitől lesz nektek jobb a mostaninál, ha ezek visszajönnek? Teljesen hülyék vagytok.

Lorrh 2021.10.19. 15:10:39

@csorsza: itt csakis az a kérdés hogy NŐ legyen a főnök.
A posztolót semmi nem érdekel, csak ez az egyetlen tény, hogy kettessel kezdődjön a személyi száma, mert akkor annyira jó lesz.
A sok hülye férfi után.

csorsza 2021.10.19. 15:23:26

Értem, de ha már nő, akkor miért D.K.? :)

Lorrh 2021.10.19. 16:17:07

@csorsza: nem indult másik nő miniszterelnöknek.

Diorella Queen 2021.10.19. 20:17:35

@Diorella Queen: Egyszerűen nem elégedett meg pusztán azzal, hogy folyton csak OV-ra maszturbál.

s 2021.10.19. 23:28:53

@csorsza: Annyira szépen összefoglaltad, hogy szerintem simán megérdemled, hogy a semjénzsóti seggbe basszon, csak úgy szárazon, vazelin nélkül, hogy recsegjen a végbeled, miközben habonyt, vagy rogánt (ez már a te választásod) kiszopod, nagyjából ötször, egymás után. Most ennyi . . . Ha eszembe jutna még valami, írok.

s 2021.10.19. 23:30:59

@Diorella Queen: Neki az is igénye lett volna, hogy orbán maszturbáljon rá. Ez egy be nem teljesült álom, mert bár orbán egy perverz kappan, azért ennyire mégsem.

csorsza 2021.10.20. 11:29:12

@s: Nem kell írnod, ez már mind megvolt nekem, és keépzeld, nagyon élveztem. Megyek is, beállok újra a sorba, csak nehogy a zsóti kimerüljön, mire sorra kerülök... Ja, azt egyébként elfelejtetted leírni - ami a hozzád hasonló idióták kötelező ismertetőjele -: O1G! De most én pótoltam, ne fáradj, brada.

Diorella Queen 2021.10.20. 20:24:35

Most akkor kinek a képét faragjam a plakettre? !
Nem mint ha tudnék faragni, rajzolni sem nagyon tudok.
Azért az ereszcsatornás fazonban, látok némi művészeti értéket és aranypénzbe faragva, megmaradna az örökkévalóságnak.

s 2021.10.20. 21:19:05

@csorsza: Látom az alaptörvényre szartál. Mi a faszért írták akkor? Benne van: az apa férfi, az anya néger. Lehet nem voltam teljesen pontos.

Diorella Queen 2021.10.22. 09:07:05

@s: Nem voltál elég pontos. Az apa lehet férfi ( már ha nem egy éticsiga az illető) , az anya pedig lehet egy lombik is. Szóval bonyolult dolog ez a szaporodás. :))
süti beállítások módosítása