Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

közéleti-tudományos-politikai-művészeti-fantázia platform

Idegbaj.blog.hu

Idegbaj.blog.hu

Elbaszott járványkezelés

2021. április 01. - Diorella Queen

     Bizonyára nem könnyű tízmillió embert rávenni arra, hogy maradjon otthon a seggén és ne mászkáljon, ha nem muszáj. De még egy laikus is szembesülhet sűrűn a ténnyel, hogy mi van elrontva a járványkezelésben.

 -- Az egyetlen mentség annyi, hogy  a világban régen volt már ekkora járvány, így annak kordában tartása és kezelésére nincs sok gyakorlata egyetlen országnak sem.

Amit laikusként én látok és tapasztalok rendszeresen, most egy csokorba szedem, mert már marhára nyomja a bögyörőmet, hogy nem történik semmi pozitív az ostobaságok felszámolására.

  Az olaszok végre rájöttek, hogy a legtöbb fertőzést az egészségügyi dolgozók kenik és maszatolják szanaszét, pontosabban azok az egészségügyi dolgozók, akik szartak magukat leoltatni. Mert hogy sok ilyen dolgozó van még mindig az egészségügyben, sok oltásellenes és aki inkább elhagyja a pályát is, mint hogy leoltassa magát. Bezzeg a szociális otthonokban nem sűrűn foglalkoztak a dolgozók lelkivilágával és mondhatni kötelezővé tették az oltást, aminek most láthatjuk a pozitív hozadékát. Jelenleg a szociális otthonok az ország legbiztonságosabb munkahelyei ,ami a vírust illeti.Kérdés:

- Mikor hajlandó a kormány kötelezővé tenni az egészségügyi dolgozók oltását végre, hogy legalább azok ne maszatolják kórházakon belül a fertőzést? Csak mert sokan nincsenek leoltva és úgy dolgoznak intézményeken belül. Az olaszok már mostanra ( elég sokára ) rájöttek erre és szankcionálják ezeket az oltásellenes dolgozóikat. Nagyon gyorsan jó lenne ezt meglépni itt nálunk is, különben soha nem ér véget a járvány.

A munkahelyi védelemmel amúgy sok cég nem foglalkozott túlságosan azon kívül, hogy legyen maszk mindenkin, aztán szevasz. A legtöbb fertőzés pedig a munkahelyi öltözőkben történik, mint ahogy a BKV sofőrök sem a buszok rájuk köhögő utasok miatt lesznek covi pozitívak, hanem a végállomásokon lévő kicsiny pihenőhelyeken való zsúfoltságtól. Csak úgy mellesleg én bizony rávettem volna a multikat valahogy arra, hogy fizessék ki az oltóanyag árát, amennyiben nyitva szeretnének lenni. Egy nagy áruháznak ez piti összeg lett volna igazán és szerintem még az oltást is képesek lettek volna gyorsan megszervezni a dolgozóiknak, csak hogy nyitva lehessenek.

Ami a nyitvatartást illeti, szintén jól elbaszott része lett a dolognak, hogy pont a legnagyobbak maradhattak nyitva. Pont azoknak nem kellett volna, hanem a kicsiknek kellett volna, akik az üzletek bejárati ajtajaira csináltattak volna egy kis ablakot és azon keresztül megoldották volna a kiszolgálást. Ezt egy Auchan nyilván nem tudta volna kivitelezni, ebben a helyzetben a kicsik sokkal nagyobb előnyben lehettek volna. És még a járványt sem terjesztették volna olyan mértékben, mint egy OBI a bazi nagy légterében  szállingózó vírusáradattal. Tehát pont fordítva engedélyezték a csiki-csukit Orbánék, mint ahogy kellett volna. Gondolom a sok dilettáns fasznak eszébe sem jutott ez a lehetőség.

Kis ablak az üzlet ajtajára. Csak ennyi kellett volna ahhoz, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon! Miért nem jutott ez senkinek eszébe ott fent a felhők között az arany trónszéken? ! 

Most lesz egy rakás csőd, üres üzlet, megszűnt vállalkozás. Ez kinek jó ?

Fogytán vannak a tartalékok, a pánik kezdetét látjuk amikor azt olvassátok, hogy betörtek a rendelőbe az oltóanyagért. Még mindig az öregeket oltják. Miért ?! Miért nem a fiatalabbakat oltják már mielőbb? Miért nem  a fiatalok a fontosabbak egy országnak a jövőnek és úgy általában véve?

Miért nem jutott eszébe senkinek az, hogy a kijárási tilalom csak az idősekre vonatkozzon, mondjuk 65 felett?

Miért nincs arról adat, hogy hol következik be a legtöbb fertőzés annak ellenére, hogy már szinte minden zárva hetek óta? Miért nem engedik be a médiát a kórházakba? Akkora titok az, hogy szar a vérnyomásmérő és a pulzoximéter szét van esve? Hogy kevés a párásító palack, amikor oxigént kap a beteg ?

És akkor jönnek azzal bizonyos társadalmi csoportok, hogy mire van szüksége az egészségügyi dolgozóknak ?

Hát basszus nem kávéfőzőre, és nem túrós rétesre, meg csokira, az is biztos! Lehetne minden kórházi ablakon szúnyogháló a legyek ellen például és lehetne mindenütt valami légkondi dolog. Mert sok helyen még most sincs, aztán nyáron a negyvenöt fokos melegben, a búvárruhában és nem búvárruhában dolgozó egészségügyi dolgozók maradéka is a saját levében fog megfőni. Aztán jó lenne ha minden ágy mellett lenne normális és használható éjjeliszekrény, lenne minden ágy végén infúziós állvány, hogy ne kelljen mindig összevadászni máshonnan ha szükség van rá, továbbá lenne az ágyak közt valamiféle függöny, hogy a betegeknek ne kelljen végignézniük egymás haláltusáját. De ez most nem egy covi osztály ,amiről írok, hanem egy sima mezei zöld zónás rész egy modern kórházban.

És ott vannak a nem modern kórházak amibe bele sem merek gondolni.

Rühellem a tabu témákat. Töménytelen tabu téma van amiről regényeket lehetne írni. Ha lesz időm szándékomban áll párat megfeszegetni. Vannak maffiaszerűen működő, idős embereket mindenükből kiforgató gondnoki "jószolgálatok". Na ő kis a bögyörőmben vannak, egészen komolyan. Az elmegyógyintézetek szintén  a tabuk közé tartoznak. Soha, sehol egy kósza cikk nincs arról, mi folyik a falak között. Soha egy riport és úgy alapjában véve semmi. Mint ha nem is lennének.

Az egészségügy pedig, mint az egyik legnagyobb érdeklődésre számon tartott hely, szintén egy gigantikus tabu, amit még csak megerősít a minielnök a hülye nyilatkozatával.

- Nem most van itt az ideje  annak hogy.....

Soha egyetlen kormánynak és évszázadnak nincs  megfelelő ideje arra, hogy az egészségügybe bepillantást engedjen. Csak hogy elfelejtik azt az egyszerű tényt, hogy az egészségügy nem egy elmegyógyintézet valahol a határ mellett, ahol feltehetőleg a Frigy-ládát őrzik, és emiatt az őrei soha senkit nem fognak az épületbe beengedni.

Amíg csak világ a világ és még két nap.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr1516487218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2021.06.03. 19:48:17

@s: Igen. Ha már lesz elég adat elég hosszú idő alatt akkor tképp sorban az összes védőoltást szeretném. A sorozat legjobb időzítése is fontos számomra, de most még vszeg összeomlana a kommunikáció köztem és az eü között ha ezt a koncepciót vázolnám... úgyhogy várok nyugiban. Sok dohányzással és nagy eü-kockázatú munkahelyekkel a hátam mögött nem tud felzaklatni egy kéthetes lefolyású halálos fenyegetés.Dolgoztam olyan helyen ahol óránként 1-2 alkalommal is ki voltam téve csúnyább lehetőségeknek.

Ha egyetlen, gyakorlatilag is lehetséges (=empirikusan megfigyelhető) világot ismerünk akkor az összes (gyakorlatilag) lehetséges világok legjobbika az az egy, nem? :)

s 2021.06.03. 20:30:05

@Untermensch4: Szeretem az egyszerű válaszokat az egyértelmű kérdéseimre. Ez nem az volt. Igen, vagy nem?

s 2021.06.03. 21:02:32

@Untermensch4: "Ha egyetlen, gyakorlatilag is lehetséges (=empirikusan megfigyelhető) világot ismerünk akkor az összes (gyakorlatilag) lehetséges világok legjobbika az az egy, nem?"

Az a probléma az okfejtéseddel, hogy a megadott körülmények figyelembevételével az az egy világ éppen a lehetséges világok legrosszabbika is lehet. E fölött könnyelműen elsiklottál, de szerencsére itt voltam én, hogy szóljak neked. A vétett hiba abban gyökerezik, hogy azonossá tetted az általunk ismert világot az összes lehetséges világgal. Mondanám, hogy nincsen elég képzelőerőd, de nem ez az egyetlen hiányosság.

Untermensch4 2021.06.03. 21:59:56

@s: Igen. Szó szerint. Ezzel kezdődött. Utána jött a kifejtős rész.

Igen, egyben a lehetséges világok legrosszabbika is. A "hiba" az lett volna ha tényleg használom a fantáziám és a szimulációs hipotézis alapján egy közepesen rossz világnak feltételezem ezt amit gyakorlati szempontból egyetlenként ismerünk. Mondanám hogy a manipulációs technikád nem fog működni de jobb ha tapasztalati úton jössz rá.

s 2021.06.03. 23:06:33

@Untermensch4: Hagyjuk a világokat, abban úgysem fogunk egyetérteni. Bár a tévedés kockázata akkor volna a legkisebb, ha óvakodnál a végletektől. Tehát sem legjobb, sem legrosszab világnak nem vélnéd az egyetlent.

Más, indiszkrét kérdés jön: Szereted Neytiri1-t?

Untermensch4 2021.06.04. 00:27:11

@s: Az egyetlen ismertnek vélem.
Tényleg indiszkrét kérdés.

Diorella Queen 2021.06.04. 07:10:18

@s: Más, indiszkrét kérdés jön: Szereted Neytiri1-t?

:D
A hirtelen lecsökkent szóhasználat sok mindenre utalhat.

1- Váratlanul érte a kérdés, nem teljesen biztos benne hogy szereti vagy sem, de hazudni nem akar.
2- Nem szereti, de nem meri nyíltan bevallani.
3- Szereti, de nem meri nyíltan bevallani.
4- Teljesen összezavartad a kérdéssel az amúgy is gordiuszi csomó agyát.

Diorella Queen 2021.06.04. 07:11:38

A világ szép, csak nem mindenkinek adatik meg az, hogy élvezze a benne rejlő szép és jó dolgokat. Csak nagyon keveseknek adatik meg, a többség a túlélésért küzd minden áldott napon, egészen a haláláig.

Diorella Queen 2021.06.04. 07:15:38

@venszivar: Amit te választottál, AZ nagyon necces muneka! DE azért sok sikert....

Értem én, hogy állatokkal vagy növényekkel sokkal kellemesebb dolgozni, akár napi 16 órában is elszöszmötölhez az ember az állatok körül vagy a kertben.
De nekem ezt dobta a gép sajnos.
Nincs más választásom.
Nem örülök neki, túlélésre játszom minden kurva napon. És itt sem a munkával van a baj( bár az is nagyon sok és undorító ahogy van) -, hanem a kibaszósdi nevű társasjátékkal.

Diorella Queen 2021.06.04. 07:20:22

Második napon, amikor még sem helyismeretem, sem lakóismeretem nincs, ott hagytak teljesen egyedül egyedül 10 százévessel. Gyógyszerezzek, etessem őket amikor azt sem tudom melyik pépes cukros stb. Oda jön egy dolliroll kinézetű mentálos nővérnek kinevezett semmit nem csinálok nő, azt elkezd utasítgatni, hogy X nénit öltöztessem fel azonnal mert hogy ő leviszi. Éppen ebédeltem volna, ettem az otthonról hozott rakott krumplimat, mivel még aznap egy rohadt falatot nem tudtam enni. Na elpattant a cérna nálam és mivel elmúltam ötven, szépen kiosztottam. Aztán 10 perc múlva mehettem igazgatónőhöz, mert mindent összehazudozott rólam ez a tróger semmirekellő. Tele van az összes közalkalmazotti munkahely ezekkel a semmit nem csinálós mocskokkal, nekem ez a legnagyobb problémám. És nem elég hogy nekem háromszor annyit kell dolgoznom ugyan annyi fizetésért, még ezek dirigálnak.
Következő munkahelyem OBI kertészeti osztály_!

Diorella Queen 2021.06.04. 07:30:24

@venszivar: Soha nem a munkával van a probléma, hanem a munkatársakkal, illetve még nem is azokkal, hanem mert minden munkahelyen ott vannak az ilyen semmirekellő, az égvilágon semmit nem csináló, mocskos szarkavaró alakok. Ezek nagyrészt nyalinger besúgók, a főnökök ratyija és kurva nagy embereknek képzelik magukat. A többi pedig megszakad szó szerint. Kamaraerdő szocotthonban a dolgozói létszám egyharmad részét teszik ki ezek. Nyolc elemivel meg pár hónapos demens tanfolyammal egész épületet irányítanak. Bár sokáig nem szokták tudni, mert halál ostobák és előbb utóbb hibáznak, amin aztán többnyire kibukik a lóláb a bokorból. Kamaraerdőt már ezerkétszáz helyen feljelentették, most legutóbb éppen egy óvoda , mert a dolgozók elől eltitkolták a norvég rüh nevű problémát, aztán dolgozók hazavitték a családnak ,gyerekeknek azok meg az óvodának. Az meg feljelentést tett.
De majd nyálfejű Karácsony ezt is jól elsikálja nyilván, mint ahogy a kretén vezetőség összes többi trágyáját. :D

Diorella Queen 2021.06.04. 07:32:18

Minden alkalmazotti munkahely egy fos!
Kizárólag akkor lehet valóban önmaga egy ember, ha saját vállalkozásban tolja azt,amihez ért!
Ha van olyan szerencsés, hogy saját vállalkozást csinálhat egyáltalán.

Lorrh 2021.06.04. 08:05:26

@Diorella Queen: a saját vállalkozásban meg rettegsz az idióta ügyfelektől akik facebookon fognak mocskolni és lejáratni a céget. Meg rettegsz az adóellenőrzéstől, a köjáltól, a tanácstól, a bármilyen hivatal ellenőrzés és büntetésétől. Hogy holnap olyan jogszabályt találnak ki amivel ellehetetlenítenek. Hogy egyszer csak nem jönnek az ügyfelek, vásárlók.
Mindig a másik kertje zöldebb.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2021.06.04. 08:05:57

@Diorella Queen: Szívesen olvasnék egy olyan munkahelyi beszámolót, ahol szívesen dolgozol, jól érzed magad.

A mostani munkahelyi beszámolóidból nekem az jön át, hogy nem csak a kollégákkal nem jössz ki, de a munkád tárgya (már bocsánat, hogy tárgyiasítom az embereket, de talán érthető, hogy mit akarok mondani) sem tetszik neked. Szerintem nehéz beilleszkedni egy olyan munkahelyre, ahol olyan munkát végzel, amit nem szeretsz. Még akkor is, ha a munkahelyeden verbálisan nem kommunikálod, hogy te nem szereted azt csinálni, amit kell, át fog jönni. Nem felmenteni akarom a kollégáidat, sok ember sokféle, bizonyára köztük is van sok kellemetlen személyiségű ember, de a munkához való hozzáállásoddal nagyjából mindenkiből a legrosszabbat hozod ki. :/

Diorella Queen 2021.06.04. 09:06:51

@Egon Estragon: A munkatársak 95%-van jól kijövök, de mindig minden helyen ott van az az 5%.

Diorella Queen 2021.06.04. 09:08:35

@Egon Estragon: de a munkához való hozzáállásoddal nagyjából mindenkiből a legrosszabbat hozod ki. :/

Nem hiszem hogy te láttál engem dolgozni valaha is, hogy ilyen kijelentést tegyél. Kezdem tényleg azt hinni, hogy 6 elemid van. Egyenlőre még nekem kell a semmirekellők helyett is húznom az igát és nem helyettem húzzák. Utánam, sem helyettem nem kellett soha senkinek sem gályázni.

Diorella Queen 2021.06.04. 09:10:12

@Lorrh: Akkor is megéri.
Mindenképpen törekedni kell rá, hogy sajátod legyen.

Diorella Queen 2021.06.04. 09:19:47

@Egon Estragon: Itt hova most mentem, már a volt munkatáram nem is fog kelleni, szidják és szapulják szegényt pusztán azért, mert túl jól csinálta amit csinált. Nem volt rászorulva a többi "rangidős" dolgozó véleményére. Önállóan beküldött egy időst a kórházba és ezzel el is vágta magát. Továbbá másodállásban csinálta, ami további irigységet kreált körülötte.
Én tudom, hogy dolgozik a volt munkatársam, mert együtt láttunk el 45 totál fekvő magatehetetlent. Sokszor voltunk ketten, holott azon a szinten még nem olyan régen öt dolgozó látta el ugyan ezt a munkát.
És már emitt kicsinálták, pedig alázatos, kedves, iszonyatosan szorgalmas és maximalista.

Mit is szerettél volna mondani akkor most valójában a fentiekkel?

Lorrh 2021.06.04. 10:28:05

@Diorella Queen: akkor hajrá, én csak biztatlak! annál a kinlódásnál amit az EÜ-ben csinálsz kb minden jobb.

Egon Estragon · http://egonazeger.blog.hu/ 2021.06.04. 10:51:11

@Diorella Queen: valahogy a legtöbbször undorral, tiszteletlenül beszélsz azokról az emberekről, akiket ápolsz. Nyilván írásban másképp jön át, mint élőben, és akár itt is lehet az, mint a munkatársaiddal, hogy a betegek/idősek 95%-a űbercuki, de ha az ember panaszkodik, akkor a maradék 5%-ról fog beszélni.

Diorella Queen 2021.06.04. 11:07:13

@Egon Estragon: Akkor most vagy értelmezési problémáid vannak, vagy tényleg csak szimplán szemétkedni próbálsz. Ha nekem kell tippelnem, akkor az utóbbi.

Diorella Queen 2021.06.04. 11:24:46

@Egon Estragon: Amúgy ha szabadna tudnom, miért nem ballagsz el a fenébe a kis barátnőd után és társalogsz vele a továbbiakban? Feltételezem hogy érzed te is, hogy nem kedveljük egymást annyira, hogy szólnunk kellene egymáshoz. Úgy is mindegy lesz mit írok, vagy miről írok, de mindig ellene fogsz beszélni, illetve kiforgatod a mondandót. Megelőzhetnéd hogy kivágjalak a picsába, mert jól láthatóan ez úgy is be fog következni. Csak idő kérdése.

2021.06.04. 11:54:01

@Diorella Queen: Kedvemre való, ahogyan a képmutatás mázával vastagon kisminkelt öntelt geciket és álszent picsákat az őket megillető bugyrokba helyezed. Ez a világ a lehető világok legjobbika.

Diorella Queen 2021.06.04. 12:03:35

@Pangloss: Az szokott fájni lelkileg, ha értelmes és tanult emberek nem látják át a dolgokat.
Mert mi volt a válasz, Dolliroll fejű mentális nővér tettére?
- Hát annyira szereti az öregeket....
Tényleg annyira szereti az öregeket?
Akkor miért nem öltöztette fel és vitte le szegényt kicsit napozni?
Látta hogy nekem zéró időm volt rá és nem azért mert én ne szeretném az öregeket. Egér fenti állításával szemben, sok pozitív visszajelzést kaptam szerencsére a kórházban is és az idősotthonokban is. A betegek és a lakók esetében nincs olyan hogy kivétel 5% akit nem kedvelünk. Ott mindenki egyforma ellátást kap. De én nem vagyok a rokona/lánya/anyja és szoptatós mamája, hogy nekem együtt kellene sírdogálnom bármelyikkel is. Nem is lenne rá időm. Ez lenne a mentálos dolga, hogy ezzel a részével foglalkozzon. Csak hogy a színét sem láttam Dollirollnak egészen délig, amikor is jött, hát ha marad egy kis rántott csirkemell. Mivel nem maradt, az egyik idős néni elől rohanva elvitte a tányért. Én éppen gyógyszereztem és ebédet osztottam. Elvitte a néni kajáját és felzabálta gyorsan a konyhában. Az, aki állítólag annyira szereti az időseket. Csak hozzájuk ne kelljen nyúlnia neki, távolról meg elröhögcsél velük, a kajájukat megzabálja és aki valóban dolgozik keményen velük, arról meg szemétségeket és hazugságokat terjeszt.

Diorella Queen 2021.06.04. 14:05:08

@Pangloss: Ez a világ a lehető világok legjobbika.

Ha ez a világ a lehető világok legjobbika, akkor milyenek a többiek?

s 2021.06.04. 16:53:59

@Egon Estragon: "tiszteletlenül beszélsz azokról az emberekről, akiket ápolsz"
Vitatom. Nem olvastál mindent, mert új gyerek vagy itt. Már nem is fogod, mert Diorella Kín a többségét letörölte a picsába. Én belekarcoltam azokat a homloklebenyembe, és most már nem is fogom elfeljteni.

Diorella Queen 2021.06.04. 17:44:11

@s: Senki nincs kitiltva,csak szólok.

Diorella Queen 2021.06.04. 17:44:47

@s: Különben meg elég régen volt restart.

Diorella Queen 2021.06.04. 18:03:29

@s: Szerinted a Fudan egyetem miatt, emelkedhetnek a környező kerületek ingatlan árai? Vagy a diákváros miatt inkább csökkenek? Ezek a kínaiak tele vannak dellával, ezek inkább vesznek lakásokat, mint bérelnének. A diákváros pontosan nem tudom mit akar takarni. Kollégiumok? Most spekulálok . Mint ha az utcában is egyre több kínait látnék.

Diorella Queen 2021.06.04. 18:04:10

El kéne nekik adni dupla áron a kecót. :D

Diorella Queen 2021.06.04. 19:27:53

@Untermensch4: Szereted Neytiri1-t?

Ezt most már muszáj lesz megválaszolnod.
Nincs kibúvó! :D

Untermensch4 2021.06.04. 19:41:41

@Diorella Queen: "A hirtelen lecsökkent szóhasználat sok mindenre utalhat."
5. felismertem az alapozó kérdést aminek pozitív válasz esetén a folytatása kb "akkor vedd rá hogy oltassa be magát", negatív esetén meg lenne aki kötözködik tehát a pszichológiai nyomás hatására majd szépen az elvárt úton haladok tovább a társalgásban... (ebből mondjuk sztem neked az jön ki hogy ez a 4-es megfejtésed, bár a kötözködésed miatt mégis 5-re változik) :)

"Kezdem tényleg azt hinni, hogy 6 elemid van."
Vele a diplomái miatt van bajod... egyébként így a nagy nyilvánosság előtt újra megteszem a kijelentést hogy én csak 6 évig jártam általános iskolába. :)

"Akkor most vagy értelmezési problémáid vannak, vagy tényleg csak szimplán szemétkedni próbálsz. Ha nekem kell tippelnem, akkor az utóbbi. "
Mindig ezek a negatív hullámok... sztem "s" tippel jól és az előbbi.

Nekem is volt jó sok munkahelyem, ugyanilyen hülye voltam végig mint most (egyik volt főnököm jóval később mondta is hogy rettentően idegesítettem, munkában. Most hogy már csak kocsmában futunk össze, nagyon jól el tud velem dumálni.) De messze nem jöttek annyian szembe az autópályán mint neked.
Ha nagyon zugpszichológuskodunk, van egy megfejtési ötletem a munkahelyi és magánéleti problémáidra, utóbbira egy középtávú prognózissal. De ha ezt teszem, sírni fogsz... és a lehülyézés sem fog segíteni, sőt (ha a hülye jobban meglátja a valót akkor te vak vagy, vagy még hülyébb?). Akarsz sírni? (Nem pedig "Vállalod a kockázatot?") Nem láttál még gonoszan személyeskedni. :)

(hsz.e.e.r.)

Untermensch4 2021.06.04. 19:42:30

@Diorella Queen: "El kéne nekik adni dupla áron a kecót. :D"
A kínaiak bizonyára azért sikeresek üzletileg mert annyira hülyék ahogy szeretnéd.

Untermensch4 2021.06.04. 19:43:54

@s: A jobb novellákat leírhatnád valahova. Volt néhány aminek a törlése a könyvégetés barbarizmusával ért fel a szememben de nekem csapnivaló a memóriám. :(

s 2021.06.04. 20:15:08

@Diorella Queen: Mindegy. Megjegyeztem, ami fontos.

s 2021.06.04. 20:22:23

@Diorella Queen: Nem tudom. Én az ingatlanárak emelkedésének az ellensége vagyok. Mert a magyarok jövedelme nem lesz nagyobb, ezért a lakáshoz jutásuk feltételei romlanak.
A diákváros az itt tanulok érdekeit szolgálná, legyenek azok bárkik is. A Fudan csak a kínaiakét, már az építkezés alatt is. Ezért ellenzem. Szerintem orbánt olyan egyezségbe kényszerítették, aminek a pontos feltételeit nem ismerjük, bár vonatkozna ránk, magyarokra, mivel a terheket is mi álljuk.

Diorella Queen 2021.06.04. 20:39:18

@Untermensch4: JajIstenemdesötétvagy!
Mit keménykednél te szerencsétlen flótás? A mániákus depressziós marhaságodra gondolsz ? Mert mindig ezzel jössz ,már le sem reagálom mert teljesen fölösleges. Soha életedben nem láttál mániákus depressziós, velem ellentétben, akinek közvetlen munkatársa volt az!Kibaszott hülye vagy és ez már így is marad életed végéig. És még reklámozod is. Nyilván bepöccentél egy ártatlan kérdésen, és úgy gondoltad támad téged valaki. Nekem meg sem fordult a fejemben a fenti szösszeneted, a hülye pontjaiddal kapcsolatban. Köztudott hogy elfogult vagy Nyerinyirivel, mint ahogy Estragon is. Utóbbit azért állítottam le,mert az is egyből támadott, holott vele a kutya sem foglalkozott, de egyből támadólag lépett fel. Ha ennyire odáig vagytok, meg vissza, tényleg el kell menni oda,ahol az álszent pitsa van, aztán nem kell itt tovább hisztizni. Nekem egyáltalán nem fog hiányozni egy ilyen ökör társaság. Az egész blog.hu kommentszekciója kb ugyan ez a kategória mint ti. Teljesen mindegy hol lesztek, előbb utóbb mindenütt megcsináljátok a saját kis bolhacirkuszotokat. A fészkes fenét sem érdekel le vagytok oltva vagy sem, én szarom le a legjobban és a saját véleményemnek hangot adtam, és nem finomkodtam ,mert leszarok a kényes pitsák ,kibaszott kényes lelkivilágát!Ezen megsértődött, azt elhúzott a faszba, az ő dolga . Ámen!

Diorella Queen 2021.06.04. 20:41:21

@Untermensch4: Majd biztos azon sírok, amiket te ide beírsz, te szerencsétlen hülye!

Diorella Queen 2021.06.04. 20:43:33

@Untermensch4: Az egyetlen amin sírni fogok, ha itt ezen a helyen, vagy bár,milyen másik alkalmazotti munkahelyen, még másfél évnél tovább kell dolgoznom!
Meg ha nem vesznek fel aranyműves szakra, na azon sírni fogok az hótbiztos!
De még így is van minimum 2 tervem, A terv és Bééé terv! Szóval kapja be mindenki Nyerinyiri sértődős hátsóját!:D

Diorella Queen 2021.06.04. 20:47:38

Az egyetlen amit sajnálok hogy töröltem, az a Fóka nyaral című poszt volt, semmi más. A kommentekért nem volt kár, halál szarok voltak.

s 2021.06.04. 20:51:38

@Untermensch4: Félsz? Mitől?

Nézzed, hogyan csinálják a bátrabbak.

Én szeretem Neytiri1-t. Ahogyan titeket, többieket is. Nem akarom, hogy meghaljon. Hiányoznának a nekem írt üres kommentjei. Mert aranyos, mégha duzzog is. Jól sejted, a folytatás az lett volna, hogy vedd rá arra, hogy beoltassa magát. Csak annyit kellet volna tenned érte, amennyit bárkiért megtesz az ember, aki kicsit is fontos neki. Pár csatán túljutottam már a környezetmeben, és szinte mindet megnyertem. Meggyőztem azokat, akik számítottak nekem.

"Csalánnal a szeretet szava ver meg,
S ha igaz szólt, azt hiszem, ugratott;
Barátom aki elhiteti, hogy
Hattyúk csapata a varjú-sereg;
Igazság és hazugság egyre-megy,
És elhiszem, hogy segít, aki árt;"

Diorella Queen 2021.06.04. 20:53:53

A továbbiakban ha nem reagálok , nem azért van mert sírni mentem, hanem mert fellőtték a hálósapkámat!
Off!

s 2021.06.04. 20:53:57

@Untermensch4: Nem archiváltam a leírtakat. Ami fontos volt, azt megjegyeztem.

Untermensch4 2021.06.04. 20:54:46

@Diorella Queen: Szokták mondani (sztem tévesen) hogy "a stílus maga az ember". Ehhez képest ha mindig az adott közegnek megfelelő stílussal kompatibilis az ember akkor mindenkivel mindig jól megy a kommunikáció. Ilyen gyári közegben és a többdiplomás mérnököktől az "utolsó" félanalfabéta cigányig mindenkivel megtalálom a közös hangot, azzal is akihez az első hozzászólásom egy sértősre sikerült elrontott poén volt. Ez lehet a munkahelyi problémád, a bazinagy "igazságérzet" miközben te is tudod (mert írtad is) hogy a közösködés nem jó, mindenki magának teper. A kevésbé ostobák akár fel is ismerik hogy a win-win együttműködés jobb mint egymás cseszegetésébe ölni energiát. Az ostobábbak meg kijátszhatóak hogy egymással harcoljanak. A táplálékláncban felettem két lépcsőfokon is van egy-egy genyó opportunista a munkahelyemen. Az ő nézőpontjukból én elvégzem a melóm a megfelelő szintnél vmivel jobban, gyakran vagyok szórakoztatóan hülye, az ő pecsenyéjük sütögetését meg nem zavarom. Nulla nyalizás de annyiban kijátszottam őket egymás ellen hogy a kisebbik főnök simán elszabotálta amikor a nagyobbik fegyelmit akart nekem adatni általa... esetleg ha a fenenagy eszedet ilyen social engineering-szerű mutatványokra is használnád, nem lenne annyi ellenséges ember körülötted a munkahelyeken.
Lehet hogy sm szexinek találja a cigányos stílust ahogyan a külsőségek tekintetében már célozgatott is rá. De csak mértékkel, nem folyamatos együttélésnyi mértékkel... maximum két év, utána kevésbé köti le az idejét-energiáját a tanulás és karrier, elkezdhet nyugodtan egy fiatalabb szeretőt keresni.

s 2021.06.04. 20:59:46

@Diorella Queen: "A kommentekért nem volt kár, halál szarok voltak."

Ezt peddig kikkkééreem maggammnak. :-D

Untermensch4 2021.06.04. 21:01:07

@s: Te beszéltél arról hogy még a tigris is fél. Nem bátor vagyok hanem a hithez hasonlóan kevés bennem a félelem. Szeretek/kedvelek embereket annak alapján ahogyan személyesen megismertem őket de pont ezért a saját szuverén gondolkodásukat nem akarom manipulálni, nem akarom "csatákban legyőzni" őket, nekem a kommunikáció alapesetben nem háború.

Értettem hogy nem archiváltad. És arra gondoltam hogy leírhatnád emlékezetből a jobbakat. Emlékszem hogy több is volt, de címekre sem :(

Untermensch4 2021.06.04. 21:01:51

@s: A kommenteket ne írd le, azok tényleg nem az eredeti művek részei :D

Diorella Queen 2021.06.04. 21:05:51

@Untermensch4: maximum két év, utána kevésbé köti le az idejét-energiáját a tanulás és karrier, elkezdhet nyugodtan egy fiatalabb szeretőt keresni.

Egészségére váljék.
Én nem úszom szemben az árral és nem pisálok széllel szembe sem. Ha az van megírva a nagy könyvben, hogy sm keres egy vércigányt, aki nem anyázik, csak simán cigány, akkor áldásom rá!
Majd küldök neki üdvözlő lapot és arra fogok gondolni, hogy valószínűleg nem véletlen dobta így az élet. Valaki mást tartogat nekem, pl egy Mészáros Lölőt. Hjaaa ő már elkelt, a fenébe is!

Diorella Queen 2021.06.04. 21:09:12

@s: Ami a kommenteket illeti, érdekes pszichológiai tanulmánykirándulás volt látni, a saját kommenthez történő ragaszkodást. Gyakorlatilag azon mindenki halálra sértődött. Kicsit olyan ez,mint ha megégne a karod, de te csak a rajta lévő "Imádlak Irmuskám " című tetoválást sajnálnád.

Diorella Queen 2021.06.04. 21:10:00

@Untermensch4: Sm soha senkivel nem fog együtt élni addig, amíg az anyja él. Utána meg azért nem,mert valószínűleg ős is utána hal az anyjának.

Untermensch4 2021.06.04. 21:11:59

@Diorella Queen: "Valaki mást tartogat nekem, pl egy Mészáros Lölőt."
Fiatalabb és rátermettebb (pl alkalmazkodóképesebb) aranyásókkal nem vagy versenyképes.
Valóban nem véletlen, sok munkád van benne.

Diorella Queen 2021.06.04. 21:14:37

@Untermensch4: És mi a véleményed arról, hogy esetleg nem is akarok senkivel sem versenyképes lenni? Én egyáltalán nem vagyok társfüggő,mint sokan. Egész életemben egyedül voltam szinte, főleg a problémáimmal. Nem tudsz egyetlen ész érvet felhozni, hogy minek kellene nekem bárki is már, főleg ha egyedül ezerszer kényelmesebb az élet? Nem kell kiszolgálni senkit, nem ugráltat senki és nem hisztizik senki. Kicsit gondolkozz logikusan és ne akard kicsikarni a manipulatív választ, hogy neked legyen igazad, holott legbelül esetleg te is jól tudod, hogy nincs igazad.

Diorella Queen 2021.06.04. 21:15:53

@Untermensch4: Én soha nem unatkozok ha egyedül vagyok. Olyan még soha az életben nem volt. Valószínűleg utazásra költeném a pénzem, és elkezdenék végre kimozdulni itthonról.

Untermensch4 2021.06.04. 21:16:28

@Diorella Queen: Persze. Ilyen kis esetlen meg önállótlan... megnézném hogy nagyon okos ÉS teljesen túszul tudja ejteni az anyja. Mert ilyen nincs. Olyan van, hogy ezzel takarod el a valódi helyzetet.

Untermensch4 2021.06.04. 21:22:26

@Diorella Queen: " Kicsit gondolkozz logikusan és ne akard kicsikarni a manipulatív választ, hogy neked legyen igazad, holott legbelül esetleg te is jól tudod, hogy nincs igazad. "
A prognózisom "válasza" a következő két év eseményeiben lesz. Majd meglátod.

" Valószínűleg utazásra költeném a pénzem, és elkezdenék végre kimozdulni itthonról. "
Ennyit a saját műhelyről... ja nem, ez csak vagdalkozás.

"Én egyáltalán nem vagyok társfüggő,mint sokan."
Amikor siránkoztál hogy az anyjával él és nem veled, az azért kissé sm-függőségnek tűnt.

" És mi a véleményed arról, hogy esetleg nem is akarok senkivel sem versenyképes lenni? "
Amit Richthofen mondott a császárnak az egyik film párbeszédében a legyőzhetetlenségéről. Csak te nem Szun-ce bácsi logikája mentén csinálod, ha csinálod.

Diorella Queen 2021.06.04. 21:32:09

@Untermensch4: Komolyan áruld már el nekem, mi a lófasz választ vársz?
Hogy majd elkezdem a siránkozást, hogy jajistenem lelépett a pasim, aki valójában vagy volt, vagy nem volt, attól függően, hogy szemléltük a dobozt ( Emlékeztetlek Sm = Schrödinger macskája ugye). Van is meg nincs is.
Tényleg úgy gondolod, hogy én nem gondoltam olyan dolgokra amiket itt felhozol? Aztán még is mit kéne tennem? Küzdeni valami ellen, ami ellen lehetetlenség ( fiatalság) Vagy egy anya. Fölösleges önkínzás mindkettő. Küzdeni ilyen dolgok ellen lehetetlen, hogy ne csaljon meg, hogy én ne öregedjek meg stb stb. Küzdeni valamiért lehet, amiben később, ha az általad felvázolt jövőkép bekövetkezik, akkor nekem is maradjon némi örömforrásom. Ez a munka, a munkahely, lehet egy kert ha az ember bírja a kapálást, lehetnek állatok ( kutya ,macska) lehet majd az unoka ha lesz.
Nem minden a szex, és nem minden a szépség sem. Egy szép nő is hamar unalmas lehet, ha nem elég szórakoztató.
Egyszóval menj a francba!

Untermensch4 2021.06.04. 21:39:25

@Diorella Queen: " Komolyan áruld már el nekem, mi a lófasz választ vársz?"
Miért kellene tőled választ várnom. Prognózis. Véleményem a jelenről és ennek alapján a jövőre vonatkozó jóslat.
"Egy szép nő is hamar unalmas lehet, ha nem elég szórakoztató."
HA... Ha meg elég szórakoztató (mert a szép nők közül olyat keres vki aki szórakoztató IS), akkor új korszak kezdődik.

Untermensch4 2021.06.04. 21:40:14

@Diorella Queen: "Egyszóval menj a francba!" Ez inkább három szó...

( - mondta az udvari bolond... )

Diorella Queen 2021.06.04. 21:58:58

@Untermensch4: akkor új korszak kezdődik.

És akkor mi van?!?! Miért gondolod, hogy az sokkal szarabb lesz nekem, mint a jelenlegi? Miért hiszik a faszik azt, hogy nélkülük megáll a bolygó a forgásában?!?!?!?!
Kibaszott hülyék vagytok ti férfiak!

Untermensch4 2021.06.04. 22:03:15

@Diorella Queen: "Miért gondolod, hogy az sokkal szarabb lesz nekem, mint a jelenlegi?"
Mondtam én ilyet..? TE bizonygatod hogy nem lesz...

Diorella Queen 2021.06.04. 22:09:19

@Untermensch4: Mert neked kizárólag az az egy lehetséges út létezik egy ilyen esetben, hogy a nők felvágják ereiket. Miközben van még kb ezerkétszáz másmilyen lehetőség, a jövőre nézve. Én csak azt bizonygatom ,hogy egy barom vagy és nem cáfoltad meg ezt a tényt most sem.

Diorella Queen 2021.06.04. 22:12:52

@Untermensch4: És mi van, ha éppen akkor fogom megtalálni életem valódi párját, aki felvállal minden létező tekintetben, továbbá jelentősen megkönnyíti az életem?
Hmm?
A valószínűségszámítás szerint ugyan erre az esély 1:1000000000000000000000000- hoz, de még is csak kimutatható matematikailag. Továbbá volt már ilyen a történelemben is elég sokszor, hogy nem az elhagyott nő esett pofára, hanem a pasas.

Diorella Queen 2021.06.04. 22:21:19

@Untermensch4: Akkor most beszéljünk rólad.
Szerinted milyen lesz a te jövőd, miután letrottyansz a sok kakaótól , vagy már ronda öreg és fonnyadt leszel?
Okos nem vagy
Idegesítően hülye vagy
Gazdag sem vagy
Igénytelen is vagy
Hamarosan fel sem fog állni.

No mesélj.

Untermensch4 2021.06.04. 22:22:00

@Diorella Queen: "Mert neked kizárólag az az egy lehetséges út létezik egy ilyen esetben, hogy a nők felvágják ereiket. "
Ilyet se mondtam...
"Továbbá volt már ilyen a történelemben is elég sokszor, hogy nem az elhagyott nő esett pofára, hanem a pasas. "
Ez a passzív-agresszív "igazságos karmikus bosszú" mégis honnan vágódott elő?
Sztem egyikünk sem ért a valószínűség-számításhoz.

Untermensch4 2021.06.04. 22:25:13

@Diorella Queen: Nem emlékszel? Elpatkolok covidban mielőtt mindezeknek örvendezhetnél... "Live fast. Die young..." :)

Diorella Queen 2021.06.04. 22:28:46

@Untermensch4: Esélyes.
Csak mert hogy átment rajtatok a fertőzés tünetmentesen,még sajnos nem jelenti azt, hogy a következő nem lesz súlyosabb lefolyású. Fiatalok haltak meg, éppen hogy a férj be tudta még hozni a kórházba, már menni alig bírt a fiatalasszony. Másnapra meghalt. Ez egy ilyen vírus.
De.
Tételezzük fel,hogy nem purcant ki a covid.
És öreg leszel, fonnyadt ,beteg , impotens, csúnya és csóró.
No mesélj, milyen csodás jövőd lesz neked?

Diorella Queen 2021.06.04. 22:32:43

@Untermensch4: Nyerinyuirit sem tudtad megtartani. Vagy még együtt vagytok? Nem hiszem hogy neki tartósan kellene egy 6 osztályos darus, aki dobozokban csövezik.

Diorella Queen 2021.06.04. 22:33:17

Szerintem csak tekert egy jót. ( hehe)
Egészségére.

Untermensch4 2021.06.04. 22:46:00

@Diorella Queen: "Csak mert hogy átment rajtatok a fertőzés tünetmentesen,még sajnos nem jelenti azt, hogy a következő nem lesz súlyosabb lefolyású."
Tudom. Sőt, sztem lesznek még sokkal durvább járványok is, ez csak olyan bemelegítés-féle.

A következő két évem nagyon jónak ígérkezik, akkor is ha semmilyen valószínűség-számításos vagy karmikus hókuszpókusz sem történik. Sokkal később meg... biztos hallottad már, a nők kapuzárási pánikja sokkal viccesebb mint a nőké, utóbbi hisztivel és hőhullámokkal jár, előbbi motorkerékpárral és benzintyúkkal :D
Szóval, mint mondtam, a következő két évben meglátjuk mi lesz...

Diorella Queen 2021.06.04. 22:56:19

@Untermensch4: A következő két évem nagyon jónak ígérkezik, akkor is ha semmilyen valószínűség-számításos vagy karmikus hókuszpókusz sem történik.

Hát persze persze.
Mindig elfelejtetem, hogy te vénségedre leszel milliárdos, és majd szépen fogsz mutatni a motoron, kb úgy,mint azok a német punk nyugdíjasok, akik Harley -Davidsonokon járják Európát, miközben a mocit megtartani alig bírja már. És van nekik középkori bukósisakjuk szép fényes.
Az kimaradt, hogy mitől fognak rád bukni a nők?
Mitől kellenél te egyetlen nőnek is komolyabban vagy tartósabban?
Erre nem válaszoltál, mert valószínűleg nincs ilyen ok.
Továbbá kilátás is csak a kerti slozi tetejéről van, a szomszéd tyúkudvarra.

Untermensch4 2021.06.04. 23:05:10

@Diorella Queen: A következő két év nekem még nem a kapuzárásos naptári időszakomra esik. Mivel igénytelen vagyok, nem hiányzik a milliárdosság (ez a pénz-fixáció sem tőlem jön elő folyton...). És nem én vagyok a nem társfüggő aki mindig a komoly, tartós és életszínvonal-növekedést eredményező életepárját kergeti.
Van egy jó prognózisod a következő két évemre? Össze kellene hasonlítanunk hogy melyikünké válik be jobban.

Diorella Queen 2021.06.04. 23:15:22

@Untermensch4: Az itt megjelent saját önbevallásaid szerint, te kizárólag annyit dolgoztál és dolgozol mindig, ami fedezi a napi kakaóadagodat és a kartondoboz kecódat. Amit itt belőled látni lehetett az a végtelen igénytelenség, az önbevallásod szerinti aluliskolázottság, a lustaság és az idegesítő okoskodásod. Ha te ezzel találsz egy értelmes nőt tartósan, akkor valószínűleg az az illető is elég igénytelen lehet.
A másik variáció, hogy nagyon jóképű vagy, ami miatt időnként leáll veled valaki arra az egy dologra, amire valójában használható lehetsz még.
Aztán kidobnak a fenébe.
Ha ez neked jó prognózis, hát a te dolgod. Nekem biztos hogy soha nem kellenél semmire. De nekem mások az igényeim ,amiből akkor sem fogok engedni, ha löttyedt pitsa leszek!

Untermensch4 2021.06.04. 23:27:13

@Diorella Queen: "Ha te ezzel találsz egy értelmes nőt tartósan, akkor valószínűleg az az illető is elég igénytelen lehet. "
Egyikünk nem társfüggő. Másikunk igen. Szóval ha én vagyok a társfüggő akkor nekem nagyon rossz lesz a következő két év... bár akkor már most is nagyon rosszul kellene éreznem magam. De ha én a nem társfüggő vagyok akkor arra a szörnyű jövőre kell felkészülnöm hogy miközben második gyerekkoromat éldegélem önfeledten, legfeljebb szexuálisan kihasználnak időnként nők... óh, csak azt ne!!! :D

"De nekem mások az igényeim ,amiből akkor sem fogok engedni, ha löttyedt pitsa leszek!"
Igényelni nagyon könnyű. Igényeket kielégíteni nehéz.

s 2021.06.05. 00:21:44

@Untermensch4: Csak ennyit kellett volna leírnod. Aki fontos, azért pedig harcolunk. Akár ellene is. Mert fontos.

s 2021.06.05. 00:32:44

@Untermensch4: Egyszerre baszódott le a világon minden, ezért kicsi az esély arra, hogy itt valaki feljebb tornázza az ingatlanok árait. Kivétel persze a gazdaságtól némiképpen független állami befektetés. Ebben a kínaiak kibaszott nagy mesterek, mert ott például látványosan túlárazott ingatlanok vannak, szintén állami pénzekből nagyrészt. A koronavírus után a következő dobásuk szerintem az ingatlan lufi lesz. Ők már belebetegedtek ebbe, és ha ide is beteszik a lábukat, akkor abba mi bele is döglünk.

s 2021.06.05. 00:34:48

@Diorella Queen: "Hjaaa ő már elkelt, a fenébe is!"
Van ott annyi, hogy kettőnek is elég. :-)

s 2021.06.05. 00:40:59

@Diorella Queen: Az a mi szellemi termékünk volt. Jogod volt lebaszni, mert te vagy a blog gazdája, de nem volt illendő, mert a mi hozzászólásaink voltak. A gondolataink bizonyos témákban, amiket te semmire sem becsültél. Ha ennyire nem számít neked itt senki, ahogy fentebb írtad, akkor mi a faszért csinálsz komment szekciót? Terápiás jelleggel írhatsz amit akarsz, aztán vagy elolvassák, vagy leszarják. Egy kommentelhető blog ennél több. Mi is itt lennénk veled.

s 2021.06.05. 00:47:19

@Diorella Queen: Sose menj el nála zuhanyozni! Ez fontos! Ő olyan Norman Bates típus lehet, és a fasz se tudja, hogy édesanyja él -e még, vagy ott üldögél egy karosszékben az ajtónak háttal, egy kissé immáron megviselten. Ha érted, hogyan gondolom.

s 2021.06.05. 00:54:10

@Diorella Queen: "Kibaszott hülyék vagytok ti férfiak!"

Ezt peddig kikkkééreem maggammnak. :-D

s 2021.06.05. 00:58:17

@Diorella Queen: Bazdmeg! Ez olyan volt, mint egy hátulról jövő picsán rúgás. Még akkor is, ha csak a jövőre vonatkozott. El sem merem gondolni, hogy ezekből valamennyi mostanra talán már meg is valósult.

s 2021.06.05. 01:01:51

@Diorella Queen: Kap egy gyönyürű ápolónőt a szociális otthonban, aki műszak végén lecumizza. Vagy még műszak közben, ha nem bír magával. Ne röhögj, én is erről fantáziálok.

s 2021.06.05. 01:03:35

@Diorella Queen: Tee . . . te . . . te gazember! Hogy beszélsz egy hölgyről!?

s 2021.06.05. 01:06:37

@Untermensch4: Elmondom neked Unti, hogy nőknél milyen a kapuzárási pánik. Kibasznak kapun kívülre, és bezárják mögötted. Aztán azon pánikolnak, nehogy visszamássz az ablakon.

s 2021.06.05. 01:10:00

@Diorella Queen: "Az kimaradt, hogy mitől fognak rád bukni a nők?"
Elgázolod őket motorral a gyalogátkelőn - mert vak vagy, süket és hülye - így nem marad más választásuk. Bírosági ügy lesz belőle, de szarni kell rá, simán megéri.

Untermensch4 2021.06.05. 01:16:26

@s: Hát igen, két évre 20 év a válasz. Mondjuk jobb ha még most leírja, 20 év múlva már a kéztőalagút-szindróma miatt a billentyűzet felejtős lesz neki. Meg a macskasimogatás is.

s 2021.06.05. 01:27:37

@Untermensch4: "Live fast. Die young..." Ez esetben 2, 20, 200 egyre megy, nem?

Diorella Queen 2021.06.05. 07:32:48

@s: Elmondom neked Unti, hogy nőknél milyen a kapuzárási pánik. Kibasznak kapun kívülre, és bezárják mögötted. Aztán azon pánikolnak, nehogy visszamássz az ablakon.

DDDDDDDDDD

Untermensch4 2021.06.05. 10:28:14

@s: Igen. #34 - élvezd az élet apró örömeit. Hedonistának minden nap ajándék. Főleg így lehet optimistán tekinteni a jövőbe hogy látom, nekem a következő húsz évem összesen nem tud olyan rossz lenni mint másnak a következő kettő... a múltról nem is beszélve.

venszivar 2021.06.06. 04:37:18

@Lorrh: Voltál tüntetni a sárga veszedelem ellen? te büdös proli pesti! A havanna, ahol ti cigók fetrengtek, pár év s sehol nem lesz.... a pesti pekingben takaríthatod a kégliket s egy kg banánért vigyázhatsz a sárgák kölykeire.....:):D

NA megyek megetetem a jószágokat IS !!! :) :DDD

Lorrh 2021.06.06. 21:57:54

@venszivar: nem voltam. Végigdugtuk a hétvégét az új csajommal.

venszivar 2021.06.06. 22:14:23

@Lorrh: ő IS havannai cigány? vagy már vágott szemű? netán, egyáltalán gerinces állat? :):D

lépem!

Lorrh 2021.06.07. 12:02:20

@Pangloss: subba is megszünt meg a homár is. Semmi nem ugyanolyan már, megkopott, talmi csillogás a bohóc arcán a könnyáztatta szemfesték, ami a szőrtelen testén lefolyik.

Lorrh 2021.06.08. 21:13:52

@Pangloss: azok az áldott emlékű balatonfüredi faszenes grillezések edénél a törött üvegasztallal... ehhh

Diorella Queen 2021.06.09. 09:30:45

@Lorrh: A faszenet az aranyművesek régen a 22 karátos tiszta arany, reakcióforrasztásához használták. Egyszer úgy kipróbálnám, csak sem helyszín ,sem 22 karátos fém. :)

Diorella Queen 2021.06.09. 09:33:59

De csodálatos kis aranygolyókat is csak faszénen lehet olvasztani. Rezet már csináltam, gyönyörű ahogy felhúzza magát saját magán az izzó fém és egy szabályos gömbbé válik, majd lepottyan a lejtős faszénre, onnan pedig a vízbe gurul. :))

.snɯıɹd snɔlns 2021.06.09. 15:54:09

@Pangloss:
vénszivar annak is örül mostanában, ha egy kecske megáll neki...

.snɯıɹd snɔlns 2021.06.09. 15:55:37

mia faszvan, itt már profilképre se tellik?
süti beállítások módosítása