Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden napi idegbaj

Idegbaj.blog.hu

Csak egy péntek

2020. január 24. - Diorella Queen

A  rossz napnak, vannak különböző fokozatai. Ilyen a pocsék, borzalmas,nyomorék, halomozottan elviselhetetlen, a fekália különböző formáival megspékelt, fullszar és gigaszar, vagy a halálos. Én a mai napra csak annyit mondok, rossz nap volt ez a mai. 

4,30-kor keltem, hogy a szervezetem szokja a korán kelést és ne lustuljon el. Ám de elkövettem azt az apró hibát, hogy előző este tíz óra után feküdtem le. Így reggel miután kiolvastam tíz perc alatt az összes hírt a hírkeresőből, és megittam a tejeskávémat, majd megettem a két tojásból készült hagymás omlett felét, vissza kellett dőlnöm egy kicsit audni még. Már ez súlyos hiba volt. Mert hogy azt álmodtam, hogy meg kartak erőszakolni. Nem, nem kivetülése ez valamiféle vágynak, mert majd el hánytam magam a gondolattól. Tehát nem titkos, aljas kis szexuális vágyak, álombéli kivetülése miatt álmodtam azt amit. Az álom nyomasztóan rossz volt, és úgy ért véget, hogy álmomban egy számomra teljesen ismeretlen pasi, nagy, keményre meredt farkát markoltam és próbáltam letépni tőből, mert csak nyomta volna felém. És ekkor felriadtam szerencsére. Így kezdődött a mai nap.

Úgy adódott,hogy el  kellett mennem Zuglóba. Ettől a kerülettől minden formában kiráz a hideg. Egyszerűen gyűlölöm azoknak a házaknak ,utcáknak a látványát. Nem tudom, hogy tudnak emberek ott élni, olyan környezetben. Lepusztult az egész, majd minden szeglete. Az egyes villamostól szabályosan gyomorgörcsöm van. Viszont az extra mini tűreszelőkészletért muszáj volt kimennem Zuglóba. Előtte persze tájékozódtam itthon a google térképen ,de minek. Nem sok értelme volt, mert hogy én a távolságokat a térképen úgy mérem fel, mint a hajótörött és  úszó tengerészek, akik közel látják a partot. Holott az még jó pár kilométer. Na pont így jártam én is, így minimum 7 km-t gyalogoltam még Zugló vasútállomástól a célig. Végül ez az intéznivaló  legalább sikerült. De a villamoson pont elém ült egy rossz arcú bűnöző, aki telefonba azt ecsetelte a haverjának, hogy X-Y harminc évet kapott és végül nyolc év után szabadult. Namármost ez amúgy pont nem érdekelt, az már inkább, hogy a tag folyamatosan szívta az orrát, majd közli a haverjával, hogy az orvos beutalta a János kórházba vérvételre. Remélem nem kígyóinfluenzája volt. Az ilyenektől az ember kicsit stresszbe jön azért. Visszafelé jövet csak egy droghuszárt láttam, de az a Hős utcai megállónál, le is esett a villamsoról szerencsére. Amikor átért a szerelvény a Duna jobbik oldalára, egy kő esett le rólam. Megúsztam anélkül, hogy kiszakították volna a szép és drága nagykabátomat, és drogos tűvel sem döftek homlokon. Épségben hazaértem. De még maradtak elintéznivalóim. 

Egy vázát kellett feladnom. Kellett hozzá egy doboz ami 20x20x30 cm-es. Gondoltam majd a Dm-ben adnak egyet és örülnek ha megszabadítom őket egy kis hulladéktól. De nem. A Norbigyűlölő kinézetű, véletlen sem update koszton nevelkedett kis elefántlány közölte velem tárgyilagosan és kifejezéstelen tekintettel, hogy nem adhat egy kicsi dobozt sem, mert az ütközik a szabályzattal. Itt egy kicsit felment a pumpám és bár sokan azt hiszik, bizonyára balhés nő vagyok, de ki kell ábrándítsak mindenkit ebből a hitéből. Nem szoktam szólni, sajnos nem szoktam reklamálni a mellemet döngetve és valószínűleg megrövidítette az életemet pár nappal az is, hogy nem mondtam a kiselefántlánynak azt, hogy havi szinten pár tízezret otthagyván náluk, igazán nem kéne a szabályokhoz olyan mereven és görcsösen ragaszkodni. Már csak azért sem, mert már rég kártyavárként omlott volna össze az egész ország, ha mindenki tűpontosan betartana minden marha szabályt. Nyeltem egyet tehát, aztán sértődötten távoztam. Gondoltam majd a tescoban ,hát ha!

A tescoban behahózva a raktárba sehol senki, egy teremtett lélek sem. A vásárlótérben lézeng pár vevő és egy kassza működik. A kasszás a kérésre közli velem, hogy mindössze ketten vannak az egész üzletben és fogalma sincs, hol van a másik nő. Na klassz, gondoltam magamban, majd a lépcsőházak előtti kék kukákra vetem magam. Végignyitogatva az összes papírkukát, pechemre reggel lehetett a kukásautó, mert épp csak az alján lötyögött pár pizzásdoboz mindegyiknek. Ezért nem maradt más,mint a tárolóban lévő dobozok átcsoportosítása. Miután a karácsonyfadíszeket átköltöztettem egy nagyobb dobozba, így lett egy pont méretes dobozom végre. 

Kitöltöm a címiratnyomtatványt itthon, az utca végén a csomagautomata. Becsomagolom a vázát és irány az automatához. Beütöm a kódot, felragasztom a címiratot, beszkennelem a gépbe, kifizetem és választok egy ajtót a még éppen szabad rekeszekből. Ám de a doboz nem fér be. Murphy törvénye újra beint nekem. Kb 1 mm az eltérés,ami miatt nem tudom feladni. Hívom az automatán lévő ügyfélszolgálatot. Csajszi közli, hogy majd egy hét múlva visszakapom a fölöslegesen befizetett pénzt. Vigyem a postára. Végül elcipeltem az agyontömött villamoson a postára a dobozt és feladtam egy újabb ezresért. 

Közben észrevettem, hogy a hátizsákom tárva és nyitva ,úgy utazgatok a tömött villamoson. De nem lopták el semmimet, mert akkor most valami fokozottabb jelző lenne az írás címe. Valami olyasmi hogy, ez egy igazán megaszar nap volt.

Képtalálat a következőre: „rossz nap”

A bejegyzés trackback címe:

https://idegbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr5815425588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2020.01.24. 21:21:09

Első és utolsó egyszerre!:)

bankvezér 2020.01.25. 18:16:52

"...nem mondtam a kiselefántlánynak azt, hogy havi szinten pár tízezret otthagyván náluk, igazán nem kéne a szabályokhoz olyan mereven és görcsösen ragaszkodni. "
Havi pár tízezret? Miből??? :)

Diorella Queen 2020.01.25. 20:10:42

@bankvezér: Na de ilyet, illik megkérdezni ?:)

bankvezér 2020.01.25. 21:19:14

Persze, hogy illik. Nem normális az, hogy amikor az ügyfél a jövedelméről beszél, a banki alkalmazott elkezdi, hogy papapapapa... :)

Diorella Queen 2020.01.25. 21:25:53

@bankvezér: 10-20 ezer Ft nem a világ vége, de nem is kevés. És van két nő, dupla intimbetétadag, van egy kényszeres modómaci, ( mosópor, legújabb öblítők) egy rettegő ( én), aki felvásárolja a dm összes vitaminját, továbbá az összes arckrémjét, a lány az összes sminkkészletet, tehát velünk igazán jól jár a dm havi szinten.:)

bankvezér 2020.01.25. 21:30:14

@Diorella Queen:
A pár tízezer forint legkevesebb 20 ezer forintot jelent.
És nem az a kérdés, hogy mit veszel, hanem az, hogy honnan van rá a pénz?

Diorella Queen 2020.01.25. 21:31:30

@bankvezér: Én a befektetésekről szoktam dumálni a bankáros faszival, de csak annyit sikerült megtudnom, hogy akiknek több száz milliójuk van, azok sem tudják, mi a lószarba fektessenek. :) Ezért az esetek nagy részében elrohannak állampapírokat venni.

bankvezér 2020.01.25. 21:35:07

@Diorella Queen:
Megint nem a kérdésemre válaszoltál.
És hogy mibe kell fektetni? Egyszer már megírtam a blogomban, hogy kockázati ( tehát tőkebefektetés nélküli) életbiztosításba.

Diorella Queen 2020.01.25. 21:35:16

@bankvezér: Aki kíváncsi, hamar megöregszik. :)
Na meg különben mióta lettek a bankosok navosok is? Már azt is összevonták????:DDD

Diorella Queen 2020.01.25. 21:37:49

@bankvezér: Én ha majd jól meghalok, akkor hogy is élvezem a nagy pénzt?
Vagy a bankok már a túlvilágra is utalnak?:)
Ennek utána kellene olvasnom, és rá kellene jönnöm magamtól, hogy mi benne a buli.

bankvezér 2020.01.25. 21:51:57

@Diorella Queen: Hogy mi ebben a buli? Csak az, hogy más hal meg, a kártérítést pedig te kapod.

Diorella Queen 2020.01.25. 22:10:23

@bankvezér: De hogy?
A háziorvostól bekérnek minden papírt hogy nincs baja. Ha meg baja van, vagy túl idős, már nem is kötnek biztosítást. Ha meg nem elég idős, akkor meg ráfizetés, mert 30 évig fizeted a biztosítást. A biztosító pedig 70 éves korig vállal fedezetet, manapság ezt a kort már simán túllépheti bárki. Utána már csak akkor fizet, ha balesetben hal meg az illető.

bankvezér 2020.01.25. 22:14:29

@Diorella Queen: "...akkor fizet, ha balesetben hal meg az illető."
Elég sok ember hal meg balesetben. Ez egy elfogadott dolog.

Diorella Queen 2020.01.25. 22:22:50

@bankvezér: Ez olyam morbid !Ennél még az is jobb, ha szerződésbe foglalom valakivel, hogy utolsó kívánságára eltemetem a diófája alá, cserébe a telekért, amin a diófa áll.:)

Diorella Queen 2020.01.25. 22:24:15

@bankvezér: Csak mert felém volt ilyen kérés egyszer. Nekem adtak volna egy egész házat Érden, cserébe csak ennyit kértek. :(
Sajnos elhagytam a telefonszámát az illetőnek, aztán másfelé sodort az élet,így ez nem jött össze.

bankvezér 2020.01.25. 22:35:04

@Diorella Queen: "Sajnos elhagytam a telefonszámát az illetőnek, aztán másfelé sodort az élet,így ez nem jött össze."
Ezért nem viszed semmire, mert még egy telefonszámot sem vagy képes megőrizni. :(

Diorella Queen 2020.01.25. 22:37:11

@bankvezér: Hát ebbe bele kell törődnöm, hogy nem viszem semmire az életben és sosem lesz belőlem a felső tízezer oszlopos tagja.
Azért ha nem túl nagy baj, nem megyek Dunának .)

Diorella Queen 2020.01.25. 22:38:21

@bankvezér: Egy aranyos néni volt amúgy, szegény skizofrén volt, ami nem is csoda ,mert minden szerette meghalt. Sajnáltam őt.

bankvezér 2020.01.25. 22:42:27

" ...minden szerette meghalt."
Annyi sok poszt után problémáid vannak a magyar nyelvvel? :)

Diorella Queen 2020.01.25. 22:45:52

@bankvezér: Akkor minden hozzátartozója.
Kekekc!:)

Untermensch4 2020.02.04. 07:24:20

@bankvezér: Sztem "a szerettei mind meghaltak". Bár kétlem hogy a "szerettei"-nek ne létezne egyes számú alakja...

Diorella Queen 2020.02.04. 09:17:04

@Untermensch4: Bankós nem áll szóba senkivel, velem is csak néha néha. :)

Diorella Queen 2020.02.04. 09:20:38

@Untermensch4: Diorellás egyediség és sajátosság, hogy a mondatban a szavakat nem a szabályok szerint rakom össze.
Ez már nyilván feltünt neked is.
Amúgy nincs ezzel semmi baj, nem vezércikket írok az indexnek. Továbbá sokkal személyesebb és hétköznapibb lesz a mondandó.

Untermensch4 2020.02.04. 12:00:03

@Diorella Queen: Neked nyilván nem tűnt fel hO1G a leíró nyelvészeti megközelítés híve vagyok.